2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizimkide şapır şapır emiyor elini
Bizimkide öyle,ama açlıktan değil keşfediyorlarmış
Doktor kontrolünde söyleyince bakalım acaba diş mi dedi ben de hocam daha iki aylık dedim üçüncü ayda dişler gelmeye başlayabilir dedi sonra kayınvalidemle konuştum eşim de beş aylık çıkartmış
Ayy bide iştahlı emiyor ki gülüyorum onu öyle görünce geçen eşimde öyle söyledi diş mi çıkarıyor acaba diye dedim daha 2 aylık saçmalama
O öyle iştahla Emince ben memeyi sevmiyor diye tripleniyorum ya ama sonra memeyide emmeye başlıyor onu da emiyor seviniyorum resmen ellerini kıskanıyorum çocuğumun
Canım bilmiyorum biraz kocakarı işi gelebilir ama lahana koymak çok iyi gelmişti arkadaşıma memesine koydu bildiğin lahana yaptağını bastırdı ve bütün acısını ağrısını sütü almıştı.

Öncelikle maşallah Efe’ye
Doktorunuz yine harikalar yaratmış
Kendi doktorum fiziki muayenesini yapıyor bizim günümüz aynı olduğu için size ne söylüyorsa doktor ben de aynısını yapıyorum
Hışırtılı kitabı eline verince tutabilir mi? Parmaklarımıızı falan tutuyor sıkıyor ama çıngırağını çok tutamıyor kalın mı geliyor acaba mesela hışırtılı kitabı da ben gösteriyorum eline vermiyorum öyle mi yapmalıyım?

Sağımdansa bebek çok daha iyi açıyor kesinlikle
Hala kötüyüm Kızlar ateş düştü ama bebeği emzirirken az önce bi tuhaf oldum baştan ayağa sırılsıklam terledim, bebekte hiç böyle yapmazdı resmen o göğsü gönülsüz emiyor diğer tarafı nasıl kavrıyor

Eşim alacak akşama canım bi arkadaşım bizzat fayda görmüş anlattı

Biz de pazartesi gideceğiz ve korktum şu an niye böyle bir şey yapılıyor ki her bebeğe mi yapiyorlar? İlk kez duydum
Valla bende ilk kez gördüm bir bilgim yok. İlk önce göz ölçümü yapıp sonra böyle muayene ettiler. Çok şükür bir sorun çıkmadı.

Çok geçmiş olsun canım. Mastit için lahana yaprağı hasliyorlar buzluğa atiyorlar sonra onu soğuk sekilde göğüse basiyorlar ve çok iyi geliyormus. Soğuk damarları büzüştürdüğü için sanirim etkili oluyor. İstersen bir dene

Sleppy çok küçük onu kullan canım saçma bi boyutu var
İyi ki açıp bakmışım onu kullancam canım teşekkür ederim
Bence de kullan derim
Ben sleepy bio dan hiç memnun kalmadım
Alin yeni doğduğunda sleepy natural kullanmıştık ama bence de molfix daha iyi sleepyden. Ben baby turco da stokladım onu da merak ediyorum arkadaşlarım çok önermişti.

Hisirtili kitap ve cingiraklari güzelce dezenfekte ettim. Eline veriyorum. Bazen tutuyor bazen hiç oralı olmuyor tabi. Yavaş yavaş kavraması da artacak

teşekkür ederim canım kafamda oluştu biraz aşı planlaması. dün de rota ilk dozu yaptırmıştık o ara hemşiremiz de planladı biraz sağ olsun. 3 bexero 2 nimenrix şeklinde olacak bizimde. sadece 7-9-13 ay olarak söyledi.

Merhaba arkadaşlar, bebişiniz kaçıncı gün size karşılık verecek şekilde bilinçli gülümsedi?

Bize doktor sab simple diye bir gaz ilacı verdi. Günde 4 kez 20 damla dedi ama ben sadece gazı olduğunda veriyorum o da bazen günde bir kez. Düzenli mi verilmesi gerekiyor bunun?
Bize de onu verdi dun ilk defs verdim ama bizim soyle gunde 1 defa 3 damla bebege 3 damla da ben icecekmisim. Ben Biogaiyide kullsniyorum oni gonul rahatligiyla veriyorum her gun duzenli. Fakat sab simpleyi pek veresim yok kendim icerim de ogluma cok duzenli verecegimi sanmiyorum nedense.icime sinmedi aman aman gaz damlasi veresim yok.

Bende öyle yapıyordum ama gun içinde düzenli saatlerle verilince daha etkili. Şuanda gazı olsun olmasın düzenli veriyorum.
Senin doktorun soylemistir canim.icerigi nasil sab simplenin nedense icime sinmiyor vermek

Kocakari isi degil canim hatta memeden kesince de lahana koyuyorlar rahatlariyor baya

Merhaba arkadaşlar, bebişiniz kaçıncı gün size karşılık verecek şekilde bilinçli gülümsedi?
3. Ay içinde başlar diye biliyorum ama benim bebiş bir kaç haftadır benim yaptığım oyunlara gülerek karşılık veriyor 2. ayı doldurdu bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…