Penaten ve kaufmanns cok iyi ikisini de kullandım memnunumKızlar benim kız çok çabuk pişik oluyor sürekli altını kuru tutuyorum değiştiriyorum. Kaç tane pişik kremi değiştirdim fayda etmiyor. Tüp Arko bile kullandım büyük kızımda çok işe yaramıştı. Bepantol kullandım, mustela kullandım, sebamed kullandım, desitin kullandım. Şimdi bunu aldım eczacı önerdi şimdilik olmadı daha bugün kullandım ama bilmiyorum fayda edecek mi. Siz neler kullanıyorsunuz. Ya ötle böyle pişik olmuyor sanki mimik minik sivilceler çıkıyor gibi oluyor. Hametan ve dermotrosyd kullandım onları da sürekli kullanmak istemiyorım ilaç sonuçta. Napıcam bilmiyorum teni çok beyaz o yüzden mi hassas anlamadım gitti
Benden de kültüe aldı smear yaptı ama aşı vermediKızlar bugün 40. Gün kontrolüne gittim doktoruma. Dikişlerim iyileşmiş rahim de toparlamış baya. Bir de hpv için aşı yaptı kültür aldı, smear fl yaptı. Aşı 3 doz oluyormuş, bu aşıyı asm de fl yaptıran var mı ?
Merhaba bendede oluyor doktora sordum gayet normal dediSelam kızlar, sizin de bebişlerinizin eklem yerlerinden çıt sesi geliyor mu? Bizim oğluşta var, doktorlar olabilir normal diyor ama başka yaşayan var mı bu durumu?
Ben eczaneden yapma pişik kremi aldım öyle geçmişti pişik ve bir daha hiç olmadı eczacılar kendileri hazırlıyor artık çoğu eczane yapmiyormus biz tek tek sorduk 1 eczanede denk gelmiştik tanıdık eczacı varsa o da sorabile çevre eczanelereKızlar benim kız çok çabuk pişik oluyor sürekli altını kuru tutuyorum değiştiriyorum. Kaç tane pişik kremi değiştirdim fayda etmiyor. Tüp Arko bile kullandım büyük kızımda çok işe yaramıştı. Bepantol kullandım, mustela kullandım, sebamed kullandım, desitin kullandım. Şimdi bunu aldım eczacı önerdi şimdilik olmadı daha bugün kullandım ama bilmiyorum fayda edecek mi. Siz neler kullanıyorsunuz. Ya ötle böyle pişik olmuyor sanki mimik minik sivilceler çıkıyor gibi oluyor. Hametan ve dermotrosyd kullandım onları da sürekli kullanmak istemiyorım ilaç sonuçta. Napıcam bilmiyorum teni çok beyaz o yüzden mi hassas anlamadım gitti
İnşaAllah tez zaman da düzelir canım çok sağolOyy çok sevindim canım çok şükürerken farkına varmak çözümü kolaylastiriyo siz de güzel sonuç almışsınız. Daha da iyi olacak inşallah
Hepimizin bebesinde var bı huysuzluk isteyen valla burdaki herkes öyle bnce bnim de tek sosyal hayatım burasıona da beyfendi izin verirse. Duzelicez inşallah
Aminn canımCanım bununla geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin. Seansları bitiğinde hiçbir şeyi kalmaz inşallah
Yaaa benim ki de 4 gündür cakır cukur emiyo yakaları hep salya oluyoAyy bide iştahlı emiyor ki gülüyorum onu öyle görüncegeçen eşimde öyle söyledi diş mi çıkarıyor acaba diye dedim daha 2 aylık saçmalama
Büyüyorlar şaka gibi gerçekten zaman su gibi geçiyor sankiYaaa benim ki de 4 gündür cakır cukur emiyo yakaları hep salya oluyo
Bi de baloncuk yapıyo tükürüğüyle ağzını yicem onun
Keşke emziği böyle iştahla emse diyorum ama nerdeeee ağzından fırlatıyo almıyo
Bende bu durumla ilgili bilgi sahibi olmadığım için bi an erken mi diş çıkarıyo diye düşünmüştüm. Neyse ki tek değilmişim
Canım biz hastanedeyken hemşire bize bu kremi önermişti hemen geçiriyor Bi kaç kullanımda dene istersen burda arkadaşlara da önermiştim..Kızlar benim kız çok çabuk pişik oluyor sürekli altını kuru tutuyorum değiştiriyorum. Kaç tane pişik kremi değiştirdim fayda etmiyor. Tüp Arko bile kullandım büyük kızımda çok işe yaramıştı. Bepantol kullandım, mustela kullandım, sebamed kullandım, desitin kullandım. Şimdi bunu aldım eczacı önerdi şimdilik olmadı daha bugün kullandım ama bilmiyorum fayda edecek mi. Siz neler kullanıyorsunuz. Ya ötle böyle pişik olmuyor sanki mimik minik sivilceler çıkıyor gibi oluyor. Hametan ve dermotrosyd kullandım onları da sürekli kullanmak istemiyorım ilaç sonuçta. Napıcam bilmiyorum teni çok beyaz o yüzden mi hassas anlamadım gitti
2 ay oldu nasıl geçti ben de anlamadımBüyüyorlar şaka gibi gerçekten zaman su gibi geçiyor sankiBebişlerin bu hallerini görmek beni çok mutlu ediyor onu izliyorum sürekli Avent denedin mi canım bizimki onu tuttu dene istersen
Yok canım diş en erken 4 5 aylık çıkabilirmiş bebişe göre değişirmiş
Sleepy de çok lastik izi yaptı sanırım çoğu bez yapıyor bunu :/ baby turco ve goon yorumları da çok iyi ona da bi bakabilirsinYaa ben de eşime sleepy ye geçelim demiştim, Zaten sürekli değiştiyorum altını hani daha uygun bir şey kullanalım dedim primadan çok memnunum ama pahalı. Günde en az 15 bez gidiyor. Ben de molfix den memnun kalmadım doktorum verdi kaç paket iz yaptı kenarlardan pişik gibi attım hepsini:/
Çok geçmiş olsun canım. Malesef doğum sonrası ürtikeri ben de iliklerime kadar yaşadım. O kaşıntı o kabarıklıklar.. Aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. Umarım bi daha hayatım boyunca yaşamam. Bana 2 tane krem vermişti doktor. Hemen etkisini göstermeye başladı hafifletti. Ama iyileşme süreci çok uzun sürdü yani belki hap iğne vs verse daha hızlı iyileşirdim. Şuan geçti tamamen çok şükür ama çok çektim ben de bu illetten.. Örneğin tam sağ bacağım iyileşmeye başlıyordu bu sefer sol bacağımda kaşıntı başlayıp kabarma oluyordu öyle öyle bütün vücuduma yayıldı. Yurtdışındaymışsın bi de ne yapılır bilemiyorum. İnşallah iyileşirsin bir an önce Allah yardımcın olsunKızlar hiç iyi değilim ürtikerim azdı yine kortizonlu bir öğne vurulmustum 2 gun once 1 gun gecti suan yine her tarafım kasınıyor kabardı cok fena . Ayrıca 38 derece atesım var dusmuyor yarın doktora gidecegım ama burdaki doktorlar hiç iyi değil sacma sapan bi hap yazıp gonderdi beni hiç bir işe yaramıyor kortizon tedavısı gerekırse bebegımı nasıl sütten kesecegım cok zor oluyor cok aglıyor meme istiyor biberon sevmıyor ve mama kabız bile yaptıcok caresızım bebegıme bakacak kimsede yok burda hastalıgımdan dolayı ayak tabanlarımda şiş ve kasıntılı oldugundan basamıyorm bile bu nedenle cocugu 5 gundur banyo bile yaptıramadım cok zorlanıyorum dualarınıza ihtiyacım var
Ay bizdede 4 5 tane farklı marka var en son bunu aldım çok şükür tuttu. Valla bazen emzik işe yarıyor hem uykuya dalarken hemde dışarda ağladığında vs.2 ay oldu nasıl geçti ben de anlamadım
Günden güne değişmelerini izlemek çok güzel gerçekten. Dünden beri bana öyle güzel bakmaya başladı ki içim eriyo resmen
8 tane emzik aldım canım hiç birini sevmedi cimcime, her vermem de kusuyo
aventin hangi emziğini aldın kuzum bana resmini atabilir misin? Bi de onu deneyeyim olmazsa. Emzik olmadan kızı oylamak mümkün olmuyo gerçekten
Evet sleepy de lastik izi yapıyorSleepy de çok lastik izi yaptı sanırım çoğu bez yapıyor bunu :/ baby turco ve goon yorumları da çok iyi ona da bi bakabilirsin
Evet canım iyi sleepy sızdırmıyor bizde Bayadır kullanıyoruz ama bacak boğumlaırnı çok sıkıyor lastikleri 3 no kullanıyoruz 4 e mi geçsek acaba. Yada baby turco denedim geçen o daha rahat oldu sanki 3 nosu belki ona geçerim :/Yaa niye.. Sleepy çok iyi diyorlar ben de sleepy e geçmeyi düşünüyordum neyini beğenmediniz prima ile devam edeyim onzaman:/
Neleri karıştırıyorlar acaba bende buradaki eczaneye sorayım yapıyorlar mıBen eczaneden yapma pişik kremi aldım öyle geçmişti pişik ve bir daha hiç olmadı eczacılar kendileri hazırlıyor artık çoğu eczane yapmiyormus biz tek tek sorduk 1 eczanede denk gelmiştik tanıdık eczacı varsa o da sorabile çevre eczanelere
Ben de bundan aldırayım ama bunlar sürekli kullanılmıyor olarak biliyorum ben günlük süreceğim herhalde başla bir alternatifim kalmıyor benimCanım biz hastanedeyken hemşire bize bu kremi önermişti hemen geçiriyor Bi kaç kullanımda dene istersen burda arkadaşlara da önermiştim..
Benim oglum da ellerini emiyo, ağzından salyalar köpükler eksik olmuyo. Ben de avent emzik aldım asla tutmuyor tükürüyo kusacak gibi oluyo2 ay oldu nasıl geçti ben de anlamadım
Günden güne değişmelerini izlemek çok güzel gerçekten. Dünden beri bana öyle güzel bakmaya başladı ki içim eriyo resmen
8 tane emzik aldım canım hiç birini sevmedi cimcime, her vermem de kusuyo
aventin hangi emziğini aldın kuzum bana resmini atabilir misin? Bi de onu deneyeyim olmazsa. Emzik olmadan kızı oylamak mümkün olmuyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?