2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Penaten ve kaufmanns cok iyi ikisini de kullandım memnunum
Benden de kültüe aldı smear yaptı ama aşı vermedi

Kızlar ben de sleepyden memnun değildir prima aldım keske bastan prima stok yapsaymısım böyle bir rahatlık yok sleepy hemen şişiyor ve kakayı emmiyor

Kızlar hiç iyi değilim ürtikerim azdı yine kortizonlu bir öğne vurulmustum 2 gun once 1 gun gecti suan yine her tarafım kasınıyor kabardı cok fena . Ayrıca 38 derece atesım var dusmuyor yarın doktora gidecegım ama burdaki doktorlar hiç iyi değil sacma sapan bi hap yazıp gonderdi beni hiç bir işe yaramıyor kortizon tedavısı gerekırse bebegımı nasıl sütten kesecegım cok zor oluyor cok aglıyor meme istiyor biberon sevmıyor ve mama kabız bile yaptı cok caresızım bebegıme bakacak kimsede yok burda hastalıgımdan dolayı ayak tabanlarımda şiş ve kasıntılı oldugundan basamıyorm bile bu nedenle cocugu 5 gundur banyo bile yaptıramadım cok zorlanıyorum dualarınıza ihtiyacım var

Onun dısında bebegım ası sonrası cok halsız hep uyuyor atesı oluyor max 37 yi buluyor calpol verıyorum 4 saate bir düşuyor ikimizde atesli atesli halsızız onada cok üzülüyorum eşim normal aşı sonrası sen kendine uzul bebek gayet iyi diyor ama cok zor bir donem

Ben eczaneden yapma pişik kremi aldım öyle geçmişti pişik ve bir daha hiç olmadı eczacılar kendileri hazırlıyor artık çoğu eczane yapmiyormus biz tek tek sorduk 1 eczanede denk gelmiştik tanıdık eczacı varsa o da sorabile çevre eczanelere

İnşaAllah tez zaman da düzelir canım çok sağol
Hiç alışkın olmadığım zamanlardayım bu kadar asosyallik bana göre değilmiş
Valla akşam eşim eve gelince tuvalette vakit geçirmek bile çok güzel bişeymiş onu anladım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bununla geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin. Seansları bitiğinde hiçbir şeyi kalmaz inşallah
Aminn canım Çok şükür tedavisi olan bi durum, her halimize bin şükür bu da gelir geçer Allahın izniyle Artık kafayı göz takibiyle sola döndürmeyede başladı çok şükür daha da iyi olucaktır

Ayy bide iştahlı emiyor ki gülüyorum onu öyle görünce geçen eşimde öyle söyledi diş mi çıkarıyor acaba diye dedim daha 2 aylık saçmalama
Yaaa benim ki de 4 gündür cakır cukur emiyo yakaları hep salya oluyo
Bi de baloncuk yapıyo tükürüğüyle ağzını yicem onun
Keşke emziği böyle iştahla emse diyorum ama nerdeeee ağzından fırlatıyo almıyo
Bende bu durumla ilgili bilgi sahibi olmadığım için bi an erken mi diş çıkarıyo diye düşünmüştüm. Neyse ki tek değilmişim

Büyüyorlar şaka gibi gerçekten zaman su gibi geçiyor sanki Bebişlerin bu hallerini görmek beni çok mutlu ediyor onu izliyorum sürekli Avent denedin mi canım bizimki onu tuttu dene istersen
Yok canım diş en erken 4 5 aylık çıkabilirmiş bebişe göre değişirmiş

Canım biz hastanedeyken hemşire bize bu kremi önermişti hemen geçiriyor Bi kaç kullanımda dene istersen burda arkadaşlara da önermiştim..

Eklentiler

• IMG_20230501_222209.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
2 ay oldu nasıl geçti ben de anlamadım
Günden güne değişmelerini izlemek çok güzel gerçekten. Dünden beri bana öyle güzel bakmaya başladı ki içim eriyo resmen
8 tane emzik aldım canım hiç birini sevmedi cimcime, her vermem de kusuyo
aventin hangi emziğini aldın kuzum bana resmini atabilir misin? Bi de onu deneyeyim olmazsa. Emzik olmadan kızı oylamak mümkün olmuyo gerçekten

Sleepy de çok lastik izi yaptı sanırım çoğu bez yapıyor bunu :/ baby turco ve goon yorumları da çok iyi ona da bi bakabilirsin

Çok geçmiş olsun canım. Malesef doğum sonrası ürtikeri ben de iliklerime kadar yaşadım. O kaşıntı o kabarıklıklar.. Aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. Umarım bi daha hayatım boyunca yaşamam. Bana 2 tane krem vermişti doktor. Hemen etkisini göstermeye başladı hafifletti. Ama iyileşme süreci çok uzun sürdü yani belki hap iğne vs verse daha hızlı iyileşirdim. Şuan geçti tamamen çok şükür ama çok çektim ben de bu illetten.. Örneğin tam sağ bacağım iyileşmeye başlıyordu bu sefer sol bacağımda kaşıntı başlayıp kabarma oluyordu öyle öyle bütün vücuduma yayıldı. Yurtdışındaymışsın bi de ne yapılır bilemiyorum. İnşallah iyileşirsin bir an önce Allah yardımcın olsun

Ay bizdede 4 5 tane farklı marka var en son bunu aldım çok şükür tuttu. Valla bazen emzik işe yarıyor hem uykuya dalarken hemde dışarda ağladığında vs.
Atayım tabi canım ben bide gece parlayandan aldım hoşuma gitti

Eklentiler

• IMG_20230429_155059.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 54
Yaa niye.. Sleepy çok iyi diyorlar ben de sleepy e geçmeyi düşünüyordum neyini beğenmediniz prima ile devam edeyim onzaman:/
Evet canım iyi sleepy sızdırmıyor bizde Bayadır kullanıyoruz ama bacak boğumlaırnı çok sıkıyor lastikleri 3 no kullanıyoruz 4 e mi geçsek acaba. Yada baby turco denedim geçen o daha rahat oldu sanki 3 nosu belki ona geçerim :/

Neleri karıştırıyorlar acaba bende buradaki eczaneye sorayım yapıyorlar mı

Canım biz hastanedeyken hemşire bize bu kremi önermişti hemen geçiriyor Bi kaç kullanımda dene istersen burda arkadaşlara da önermiştim..
Ben de bundan aldırayım ama bunlar sürekli kullanılmıyor olarak biliyorum ben günlük süreceğim herhalde başla bir alternatifim kalmıyor benim

Benim oglum da ellerini emiyo, ağzından salyalar köpükler eksik olmuyo. Ben de avent emzik aldım asla tutmuyor tükürüyo kusacak gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…