2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bezden kaynakli olabilir.Bezini degistirmeyi denesen. Ablamin oglununda kirmizi sivilceler halinde olmustu uzunca sure gecmedi bezi birakti da gecmisti.

Benim oglum da ellerini emiyo, ağzından salyalar köpükler eksik olmuyo. Ben de avent emzik aldım asla tutmuyor tükürüyo kusacak gibi oluyo
Avent emzigi ne yapsin cocuk dogal mi.dogal elleri dururkenBenim ilk oglum bas parmagini emzik yapmisti cak cak cak bir emisi vardi videosu vardi hatta emzik gibi emimip uyuyordu 2 aylikken baslamisti. Cok sukurki uzun surmedi 1 yasinda birakti

Avent emzigi ne yapsin cocuk dogal mi.dogal elleri dururkenBenim ilk oglum bas parmagini emzik yapmisti cak cak cak bir emisi vardi videosu vardi hatta emzik gibi emimip uyuyordu 2 aylikken baslamisti. Cok sukurki uzun surmedi 1 yasinda birakti
Allahtan çok emmiyor günde max 2 kere 10 saniye falan başta aç herhalde diye düşünüyordum emzirdikten sonra yapiyordu sütüm yetmiyo galiba diye düsünüp mama hazirliyordum çöp oluyordu umarim sürekli emmez 6 yasina kadar emen varmis internette okudum

Ateş varya enfeksiyon olmuşumdur kesin
Canım ben de öyle iki gün ateşlenmiştim bol bol sağdım duşa girdim duşta boşalttım ve sonra da hep emzirdim o şekilde geçti iki gün biraz ateş düşürücü aldım hastaneye gitmeden halle olmuştu benimkisi benimki de böyle bir anda oldu bence seninki de daha yeni olmuş henüz daha kanal tıkanıklığı falan olmamıştır

canım malesef yüzüm dahil kabarıp kasınmayan tek bir yerim yok oyle boyle değil biri bitmeden diğeri baslıyor gibi bir durumda değil tüm vucudum dolu ve asla gecmıyor ,amin sagol canım setrizin tarzı hap verdiler en ufak bir yararı olmuyor krem verdiler asla iyi gelmıyor 2 dk kasınmıyor sonra aynı bu sefer daha cok kasınıyor

Ben de bundan aldırayım ama bunlar sürekli kullanılmıyor olarak biliyorum ben günlük süreceğim herhalde başla bir alternatifim kalmıyor benim
Canım soğuk sıkım zeytinyağını tavada ısitip sogutup bez bölgesi için kullanabilirsin. O da pişik önlüyor... Her bez değişiminde kullanabilirsin

Bi de sizlere bi sorum daha var. Molfix pure soft 3 no kıllanıyorum. Kaka yaptığında çoğu kez taşma oluyor bezi kötü bağlıyorum vs diye düşündüm. Ama annemlere bağlttığımda da taştı. Molfixte böyle sorun yaşayan var mı? Ben baby turcoya şans vericem gibi

Canım soğuk sıkım zeytinyağını tavada ısitip sogutup bez bölgesi için kullanabilirsin. O da pişik önlüyor... Her bez değişiminde kullanabilirsin
Ben aynen zeytin yagi kullaniyorum. Once pamukla temizliyorum. Sonra pamuga biraz zeytinyagi damlatip onunla siliyorum. Sonra kuruluyorum. Zeytin yagini olmadan kullanmak lazim Leedong onleyici oluyor... Sudocrem var ya pisik ise suanda onu kullanin. Bir defa surmek yeter.

3 no da benim de tasma oldu. Simdi 4 no aldim, 7 kg yaziyor uzerinde. Denemek amacli. Bel kismi ayni zaten, alt kismi genis. Cok aldigi icin herhalde tasmadi. Ya da 3lerde sikinti var

Bezden kaynakli olabilir.Bezini degistirmeyi denesen. Ablamin oglununda kirmizi sivilceler halinde olmustu uzunca sure gecmedi bezi birakti da gecmisti.
Değiştirdim canım zaten ilk prima kullanıyordum baktım pişik oluyor ciğer gibi kızarıyor çcouk değiştirdim molfix aldım o biraz daha iyi geldi en azından 3/4 günde bi pişik oluyor. Bezi bıraktıysa ablan başka bez mi taktı komple mi bıraktı canımn

Ben onu da sordum söylemediler formulumuzu veremeyiz dedi kadın ama çinko ağırlıklı olduğunu soyledi biz o zamandan beri bunu kullanıyoruz bir sorun yaşamadık
Off ya keşke söyleseydi hayır yani kortizonlu merhem karıştırmıyorlarsa iyi alırom 20 kutu evde dursun

Çok sık olmasa da bende de tasma oluyor çok yaptığında ya da bazen kucağımda oluyor o zaman da yandan çıkıyor

Off ya keşke söyleseydi hayır yani kortizonlu merhem karıştırmıyorlarsa iyi alırom 20 kutu evde dursun
Kortizon yok canım onu da sordum temiz içerikle dedi zaten tanıdık bir eczacidan yönlendirme ile gittik ablam da seneler.once.hep çocuklarına böyle pişik kremi kullandı hiç sorun yaşamamış
Benim de Prima da pişik oldu sonra molfix e geçtim ve kremi değiştirdim bir daha olmadı çok şükür

Valla benim de tasma oluyor ama alin çok sıvı yapıyor kakayı bir de böyle tazyikli gibi ona yormuştum ben. Dün sleepy bağladım gece kaka yapmıs açtım taşmamıştı. Gözlemlicem biraz.

Geçmiş olsun canım. Aşı olduğu gün halsizlik olmuştu canım o gün uyudu hep. Akşam 9-10 gibi çok ağladı sanırım kolu ağrıdı calpol verdim onu verince rahatlayip uyudu ateş olmadı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…