Bezden kaynakli olabilir.Bezini degistirmeyi denesen. Ablamin oglununda kirmizi sivilceler halinde olmustu uzunca sure gecmedi bezi birakti da gecmisti.Kızlar benim kız çok çabuk pişik oluyor sürekli altını kuru tutuyorum değiştiriyorum. Kaç tane pişik kremi değiştirdim fayda etmiyor. Tüp Arko bile kullandım büyük kızımda çok işe yaramıştı. Bepantol kullandım, mustela kullandım, sebamed kullandım, desitin kullandım. Şimdi bunu aldım eczacı önerdi şimdilik olmadı daha bugün kullandım ama bilmiyorum fayda edecek mi. Siz neler kullanıyorsunuz. Ya ötle böyle pişik olmuyor sanki mimik minik sivilceler çıkıyor gibi oluyor. Hametan ve dermotrosyd kullandım onları da sürekli kullanmak istemiyorım ilaç sonuçta. Napıcam bilmiyorum teni çok beyaz o yüzden mi hassas anlamadım gitti
Avent emzigi ne yapsin cocuk dogal mi.dogal elleri dururkenBenim oglum da ellerini emiyo, ağzından salyalar köpükler eksik olmuyo. Ben de avent emzik aldım asla tutmuyor tükürüyo kusacak gibi oluyo
Allahtan çok emmiyor günde max 2 kere 10 saniye falan başta aç herhalde diye düşünüyordumAvent emzigi ne yapsin cocuk dogal mi.dogal elleri dururkenBenim ilk oglum bas parmagini emzik yapmisti cak cak cak bir emisi vardi videosu vardi hatta emzik gibi emimip uyuyordu 2 aylikken baslamisti. Cok sukurki uzun surmedi 1 yasinda birakti
Canım ben de öyle iki gün ateşlenmiştim bol bol sağdım duşa girdim duşta boşalttım ve sonra da hep emzirdim o şekilde geçti iki gün biraz ateş düşürücü aldım hastaneye gitmeden halle olmuştu benimkisi benimki de böyle bir anda oldu bence seninki de daha yeni olmuş henüz daha kanal tıkanıklığı falan olmamıştırAteş varya enfeksiyon olmuşumdur kesin
Aaa kucuk gelmiyor mu kiBen de molfix 2 no kullanıyorum canım. 2 sıkmaya başlamıştı.
canım malesef yüzüm dahil kabarıp kasınmayan tek bir yerim yok oyle boyle değil biri bitmeden diğeri baslıyor gibi bir durumda değil tüm vucudum dolu ve asla gecmıyor ,amin sagol canımÇok geçmiş olsun canım. Malesef doğum sonrası ürtikeri ben de iliklerime kadar yaşadım. O kaşıntı o kabarıklıklar.. Aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. Umarım bi daha hayatım boyunca yaşamam. Bana 2 tane krem vermişti doktor. Hemen etkisini göstermeye başladı hafifletti. Ama iyileşme süreci çok uzun sürdü yani belki hap iğne vs verse daha hızlı iyileşirdim. Şuan geçti tamamen çok şükür ama çok çektim ben de bu illetten.. Örneğin tam sağ bacağım iyileşmeye başlıyordu bu sefer sol bacağımda kaşıntı başlayıp kabarma oluyordu öyle öyle bütün vücuduma yayıldı. Yurtdışındaymışsın bi de ne yapılır bilemiyorum. İnşallah iyileşirsin bir an önce Allah yardımcın olsun
Ben onu da sordum söylemediler formulumuzu veremeyiz dedi kadınNeleri karıştırıyorlar acaba bende buradaki eczaneye sorayım yapıyorlar mı
Canım soğuk sıkım zeytinyağını tavada ısitip sogutup bez bölgesi için kullanabilirsin. O da pişik önlüyor... Her bez değişiminde kullanabilirsinBen de bundan aldırayım ama bunlar sürekli kullanılmıyor olarak biliyorum ben günlük süreceğim herhalde başla bir alternatifim kalmıyor benim
Ben aynen zeytin yagi kullaniyorum. Once pamukla temizliyorum. Sonra pamuga biraz zeytinyagi damlatip onunla siliyorum. Sonra kuruluyorum. Zeytin yagini olmadan kullanmak lazimCanım soğuk sıkım zeytinyağını tavada ısitip sogutup bez bölgesi için kullanabilirsin. O da pişik önlüyor... Her bez değişiminde kullanabilirsin
3 no da benim de tasma oldu. Simdi 4 no aldim, 7 kg yaziyor uzerinde. Denemek amacli. Bel kismi ayni zaten, alt kismi genis. Cok aldigi icin herhalde tasmadi. Ya da 3lerde sikinti varBi de sizlere bi sorum daha var. Molfix pure soft 3 no kıllanıyorum. Kaka yaptığında çoğu kez taşma oluyor bezi kötü bağlıyorum vs diye düşündüm. Ama annemlere bağlttığımda da taştı. Molfixte böyle sorun yaşayan var mı? Ben baby turcoya şans vericem gibi
Değiştirdim canım zaten ilk prima kullanıyordum baktım pişik oluyor ciğer gibi kızarıyor çcouk değiştirdim molfix aldım o biraz daha iyi geldi en azından 3/4 günde bi pişik oluyor. Bezi bıraktıysa ablan başka bez mi taktı komple mi bıraktı canımnBezden kaynakli olabilir.Bezini degistirmeyi denesen. Ablamin oglununda kirmizi sivilceler halinde olmustu uzunca sure gecmedi bezi birakti da gecmisti.
Canım yanlışlıkla 2 yazmışım 3 no kullanıyorum 2 sıkmaya başlamıştı hatta 2 haftadır falan kullanıyorım 3 numarayıAaa kucuk gelmiyor mu kiBen de 3 kulkaniyorum da 2 gundur tasirmaya basladi. Rheaa nin oglu da iri ya o yuzden sordum ... Benimki de 6 ya yaklasti masallah
Off ya keşke söyleseydi hayır yani kortizonlu merhem karıştırmıyorlarsa iyi alırom 20 kutu evde dursunBen onu da sordum söylemediler formulumuzu veremeyiz dedi kadınama çinko ağırlıklı olduğunu soyledi biz o zamandan beri bunu kullanıyoruz bir sorun yaşamadık
Çok sık olmasa da bende de tasma oluyor çok yaptığında ya da bazen kucağımda oluyor o zaman da yandan çıkıyorBi de sizlere bi sorum daha var. Molfix pure soft 3 no kıllanıyorum. Kaka yaptığında çoğu kez taşma oluyor bezi kötü bağlıyorum vs diye düşündüm. Ama annemlere bağlttığımda da taştı. Molfixte böyle sorun yaşayan var mı? Ben baby turcoya şans vericem gibi
Kortizon yok canım onu da sordum temiz içerikle dedi zaten tanıdık bir eczacidan yönlendirme ile gittik ablam da seneler.once.hep çocuklarına böyle pişik kremi kullandı hiç sorun yaşamamışOff ya keşke söyleseydi hayır yani kortizonlu merhem karıştırmıyorlarsa iyi alırom 20 kutu evde dursun
Valla benim de tasma oluyor ama alin çok sıvı yapıyor kakayı bir de böyle tazyikli gibiBi de sizlere bi sorum daha var. Molfix pure soft 3 no kıllanıyorum. Kaka yaptığında çoğu kez taşma oluyor bezi kötü bağlıyorum vs diye düşündüm. Ama annemlere bağlttığımda da taştı. Molfixte böyle sorun yaşayan var mı? Ben baby turcoya şans vericem gibi
Geçmiş olsun canım. Aşı olduğu gün halsizlik olmuştu canım o gün uyudu hep. Akşam 9-10 gibi çok ağladı sanırım kolu ağrıdı calpol verdim onu verince rahatlayip uyudu ateş olmadı kuzumKızlar selam aşılarımızı olduk.minseo aşıdan sonra nasıl bigün geçirmiştiniz kuzum yani huzursuzlukları ağlamak uyumamak vs. Mi olmuştu? Ben calpol verdim bi çay kaşığı tedbir amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?