2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben mavi paket kullanıyorum ama 3 no ya daha geçmedik canım geçince ne olacak bakalim 1 ve 2 de öyle bi sorun olmadi. Bezi bagladiktan sonra bacaktaki bariyerleri iyice dışarı doğru düzeltip bel kısmını içe doğru kıvırıyorum ben

Ooo herkeste tasma oluyormus. Molfix 3 noda sorun oldugunu dusunmeye basladim. Sirf bu yuzden dun 4 baglamaya basladim. Tasma olmadi. 1 ve 2 de de olmuyordu. Ki ilk zamanlar cok kaka yapiyordu. Idrar yaptiginda disari cikmasi ilginc... Neyse 4e erken gecmis olduk

Seninki baya ağırmış canım benim yüzüme va yayılmamıştı. Sana daha kesin bir yöntem lazım iğne vs gibi ama emziremeyeceksin o sıkıntı. Sütünü sağıp dolaba atma imkanın varsa öyle yapabilirsin

Ben hala sleepy newborn kullaniyorum ne cabuk 2ye 3 e gectiniz :)))

Bu arada galiba o bacaktaki bariyerleri dışarı çıkarmamak gerekiyormuş yanlış yapiyormusum ben sen bağlarken dışarı cikariyor musun?

Kizlar bugün hıdırellez gece dolap kapaklarinizi, cüzdanınızı açık birakin bereket yağarmış Evinizde adaçayı yakın kötü enerjiyi temizleyin. Ben geçen hıdırellez dileğim için pembe emzik koymuştum ve bir kızım oldu inşallah bu sene de dileklerimiz kabul olur

Bu arada galiba o bacaktaki bariyerleri dışarı çıkarmamak gerekiyormuş yanlış yapiyormusum ben sen bağlarken dışarı cikariyor musun?
Yok canim cikarmiyorum. Arka tarafi da katlamiyorum. Arkayi katlamak da disariya cikmasina neden oluyor. Sadece on tarafi disari katiliyorum. Oyle pamuklu yeri gobisine geldigi icin oyle yapiyorum.

Burda sorsum da 4 kisi falan 3te tasma oluyor yazdi. 3e ne yaptiysam tasti. Kakalar kiyafetleri mahvetti valla... Akilvar camasir suyu onermisti, onu almistim Allah tan da leke kalmadi...

Canım hamdolsun bugün iyiyim ateş akşam tekrarladı ama sonra geçti gene göğsümede rahatlama geldi, akşamda lahana koydum, sadece kimisi diyor ki sağım yap boşalt kimiside sağma sardıkça süt artar, bide neyle sağdın bende kiwi var ücretsiz izne ayrılacağım diye kalitesiz almıştım , iyi bir pompa edineyim mi

Canim akademik yuksekme icin kalem mi koysam bilemedim yanlis anlasilma olur baska bi sey gelir basima

Bende de kiwi var:) is goruyo bence

Ben 4 çeşit bez denedim hepsinde çiş taştı en son prima denedim herkes övüyor diye oda taştı

Ayyy ben de inanıyorum, ben de şey yapıyorum bir kağıda istediklerimi çizip bir gül ağacının altına koyuyorum. Bahçemde de şuan hiç gül yok çocukla nasıl bulacaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…