Hayir canim ütüye firsat mi kaliyorKızlar bebislerin kıyafetini ütülemeye devam ediyor musunuz?
Ben mavi paket kullanıyorum ama 3 no ya daha geçmedik canım geçince ne olacak bakalim 1 ve 2 de öyle bi sorun olmadi. Bezi bagladiktan sonra bacaktaki bariyerleri iyice dışarı doğru düzeltip bel kısmını içe doğru kıvırıyorum benBi de sizlere bi sorum daha var. Molfix pure soft 3 no kıllanıyorum. Kaka yaptığında çoğu kez taşma oluyor bezi kötü bağlıyorum vs diye düşündüm. Ama annemlere bağlttığımda da taştı. Molfixte böyle sorun yaşayan var mı? Ben baby turcoya şans vericem gibi
Ben ediyorumKızlar bebislerin kıyafetini ütülemeye devam ediyor musunuz?
Kac kilo kiziniz? Bezi siki baglamak da pisik yapiyor. Biraz gevsek bagliyorum ben ...Canım yanlışlıkla 2 yazmışım 3 no kullanıyorum 2 sıkmaya başlamıştı hatta 2 haftadır falan kullanıyorım 3 numarayı
Canim kizimda yardimcim yapiyordu 2.5 yasina kadar utulenmisti ama oglumda yardimcim yok. Suanda pes etmis durumdayimKızlar bebislerin kıyafetini ütülemeye devam ediyor musunuz?
Seninki baya ağırmış canım benim yüzüme va yayılmamıştı. Sana daha kesin bir yöntem lazım iğne vs gibi ama emziremeyeceksin o sıkıntı. Sütünü sağıp dolaba atma imkanın varsa öyle yapabilirsincanım malesef yüzüm dahil kabarıp kasınmayan tek bir yerim yok oyle boyle değil biri bitmeden diğeri baslıyor gibi bir durumda değil tüm vucudum dolu ve asla gecmıyor ,amin sagol canımsetrizin tarzı hap verdiler en ufak bir yararı olmuyor krem verdiler asla iyi gelmıyor 2 dk kasınmıyor sonra aynı bu sefer daha cok kasınıyor
Ben hala sleepy newborn kullaniyorum ne cabuk 2ye 3 e gectiniz :)))Ooo herkeste tasma oluyormus. Molfix 3 noda sorun oldugunu dusunmeye basladim. Sirf bu yuzden dun 4 baglamaya basladim. Tasma olmadi. 1 ve 2 de de olmuyordu. Ki ilk zamanlar cok kaka yapiyordu. Idrar yaptiginda disari cikmasi ilginc... Neyse 4e erken gecmis olduk
Markalara gore degisiyor canim. Burda neredeyse herkes molfix kullananlar 3 no kulkaniyor zaten. Asagi yukari 2-3 aylik bebislerimiz. Sizinki kucuk dahaBen hala sleepy newborn kullaniyorum ne cabuk 2ye 3 e gectiniz :)))
Bu arada galiba o bacaktaki bariyerleri dışarı çıkarmamak gerekiyormuş yanlış yapiyormusum benOoo herkeste tasma oluyormus. Molfix 3 noda sorun oldugunu dusunmeye basladim. Sirf bu yuzden dun 4 baglamaya basladim. Tasma olmadi. 1 ve 2 de de olmuyordu. Ki ilk zamanlar cok kaka yapiyordu. Idrar yaptiginda disari cikmasi ilginc... Neyse 4e erken gecmis olduk
3 aylik olduk canim newborn totosunu kapatmazBen hala sleepy newborn kullaniyorum ne cabuk 2ye 3 e gectiniz :)))
3 defa yapılıyormuş gardasil 9.lu diye bir şey yaptı acaba dedim asm de oluyor muPenaten ve kaufmanns cok iyi ikisini de kullandım memnunum
Benden de kültüe aldı smear yaptı ama aşı vermedi
Yok canim cikarmiyorum. Arka tarafi da katlamiyorum. Arkayi katlamak da disariya cikmasina neden oluyor. Sadece on tarafi disari katiliyorum. Oyle pamuklu yeri gobisine geldigi icin oyle yapiyorum.Bu arada galiba o bacaktaki bariyerleri dışarı çıkarmamak gerekiyormuş yanlış yapiyormusum bensen bağlarken dışarı cikariyor musun?
Canım hamdolsun bugün iyiyim ateş akşam tekrarladı ama sonra geçti gene göğsümede rahatlama geldi, akşamda lahana koydum, sadece kimisi diyor ki sağım yap boşalt kimiside sağma sardıkça süt artar, bide neyle sağdın bende kiwi var ücretsiz izne ayrılacağım diye kalitesiz almıştım , iyi bir pompa edineyim miCanım ben de öyle iki gün ateşlenmiştim bol bol sağdım duşa girdim duşta boşalttım ve sonra da hep emzirdim o şekilde geçti iki gün biraz ateş düşürücü aldım hastaneye gitmeden halle olmuştu benimkisi benimki de böyle bir anda oldu bence seninki de daha yeni olmuş henüz daha kanal tıkanıklığı falan olmamıştır
Canim akademik yuksekme icin kalem mi koysamKizlar bugün hıdırellez gece dolap kapaklarinizi, cüzdanınızı açık birakin bereket yağarmışEvinizde adaçayı yakın kötü enerjiyi temizleyin. Ben geçen hıdırellez dileğim için pembe emzik koymuştum ve bir kızım oldu inşallah bu sene de dileklerimiz kabul olur
Bende de kiwi var:) is goruyo benceCanım hamdolsun bugün iyiyim ateş akşam tekrarladı ama sonra geçti gene göğsümede rahatlama geldi, akşamda lahana koydum, sadece kimisi diyor ki sağım yap boşalt kimiside sağma sardıkça süt artar, bide neyle sağdın bende kiwi var ücretsiz izne ayrılacağım diye kalitesiz almıştım , iyi bir pompa edineyim mi
Ben 4 çeşit bez denedim hepsinde çiş taştı en son prima denedim herkes övüyor diye oda taştıOoo herkeste tasma oluyormus. Molfix 3 noda sorun oldugunu dusunmeye basladim. Sirf bu yuzden dun 4 baglamaya basladim. Tasma olmadi. 1 ve 2 de de olmuyordu. Ki ilk zamanlar cok kaka yapiyordu. Idrar yaptiginda disari cikmasi ilginc... Neyse 4e erken gecmis olduk
Ayyy ben de inanıyorum, ben de şey yapıyorum bir kağıda istediklerimi çizip bir gül ağacının altına koyuyorum. Bahçemde de şuan hiç gül yok çocukla nasıl bulacaksamKizlar bugün hıdırellez gece dolap kapaklarinizi, cüzdanınızı açık birakin bereket yağarmışEvinizde adaçayı yakın kötü enerjiyi temizleyin. Ben geçen hıdırellez dileğim için pembe emzik koymuştum ve bir kızım oldu inşallah bu sene de dileklerimiz kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?