2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bebem Gunde en fazla 3 kere emiyor bu sekilde sütüm azalirmi kizlar. Mamaya alisti artik memeyi gitgide az emiyor

Ben 4 çeşit bez denedim hepsinde çiş taştı en son prima denedim herkes övüyor diye oda taştı
Molfix de tasma olmuyor. Kizimda hic yasamadim. Simdi de 3 no da yasadim. Benim Ablam da 2 oglunu molfix Ile buyuttu. O da memnundu

Bebem Gunde en fazla 3 kere emiyor bu sekilde sütüm azalirmi kizlar. Mamaya alisti artik memeyi gitgide az emiyor
Gece uyurken emzirin canim. O zaman anlamaz emer.

Dun benimki fena gazliydi. Sag benim cok sut yapiyor. Dun sagi emerken fiskiriyordu sut, almadi agzina. Otekini emdi, emzik gibi az da sut mis, keyif yapti. Uyuttum, sonra hemen uyandi acikti, uyku seyiyle verdim, hem ben rahatladim hem oglum guzelce doydu. 2.5 saat uyanmadi ilk defa Yani benim icin cok guzel oldu sukur ... Sabaha kadar 3 defa uykuluyken verdim. Seninki de emer yani ...

Ben emzigi de en cok beslenmeyi etkiliyor diye vermiyorum..surda kaldi 2 ay zorlugu sabredecegim insallah Maalesef mamanin olabiliyor boyle etkisi

Youtubedan araştırdım şimdi de bariyerleri dışarı çıkarmak gerekiyormuş içerde kalmamasi gerekiyormuş bez firmasinin kendi hazırladığı videoda izledim. İstersen çıkararak bi dene bariyerleri. Ben doğru yapiyormusum o zaman e bebekte satilan çamaşır suyu tozundan ben de kullanıyorum çok etkili bişey

Molfix de tasma olmuyor. Kizimda hic yasamadim. Simdi de 3 no da yasadim. Benim Ablam da 2 oglunu molfix Ile buyuttu. O da memnundu
Molfix de denedim taşıyor ben mi bağlayamıyorum dedim kaynanam bağladı gene taştı , yanlış mı bağlıyorum ya bi internette bunuda araştırayım

Ayyy ben de inanıyorum, ben de şey yapıyorum bir kağıda istediklerimi çizip bir gül ağacının altına koyuyorum. Bahçemde de şuan hiç gül yok çocukla nasıl bulacaksam
Canim benim de yok ben balkona bi tepsinin içine koyuyorum dileklerimi ayni zamanda bereket olsun diye şöyle bir tepsi hazirliyorum bak arşivden bulayim

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-05-13-27-02-905_com.instagram.android.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 56
Sizin bebeginiz kac kilo acaba? Boyu mu uzun ya da? Pisirir mi cocugu diye korkuyorum, 3 te sorun yasayinca 4 vardi evde actim paketi ..
Bugün kıyafetleriyle 5.9 ölçtüm. Boyunu bilmiyorum ama uzun evet 3 aylık kıyafetler olmuyor artık 6 aylık kullanıyoruz. 3 belini kapatmıyor aşağıda kalıyor gibiydi ama asıl sebep bacaklarında hafif kızarıklık olmaya başlaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…