2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aynı problemleri bende yaşadım sana tek önerim hastane tipi süt sağma makinesi kiralaman ve ardından dolaba koyduğum lahanaları memelerine kapaman umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer

Bununla ilgili bir yazı okumuştum, kesilen saçlar aynı anda çıktığı için daha gür çıkıyor sanıyormuşuz
Ben hem sleepy hem baby turco denedim.
Sleepyden hiç memnun kalmadım, ne zaman taksam sızıntı yaptı. Mesela baby turco 3 numara col rahat oluyor ama sleepy 3 numara sıktı benim oğlumu. Sleepy boyutları daha küçük. Ama arkadaşımdan sleepy bionatural külot bez almıştım denemek için, çok sıvı şekilde kaka yapmıştı ve bayağı fazla o dışına sızdırmadı.
Ben yoluma baby turco ile devam ediyorum

Benimki de o civarda... O zaman takilabilir. Tesekkur ederim

Büyük heyecanla bu günü bekliyordum

Canim akademik yuksekme icin kalem mi koysam bilemedim yanlis anlasilma olur baska bi sey gelir basima
Detaylı açıklayıcı yazı yazabilirsin canım
Ayyy ben de inanıyorum, ben de şey yapıyorum bir kağıda istediklerimi çizip bir gül ağacının altına koyuyorum. Bahçemde de şuan hiç gül yok çocukla nasıl bulacaksam
Bizim de gül ağacı yok. Eşim gelince saksıda gül alacağım

Canim akademik yuksekme icin kalem mi koysam bilemedim yanlis anlasilma olur baska bi sey gelir basima
Bir de olmuş gibi yazilacakmis, mesela şurada çalışıyorum şu unvanla gibi gibi
Kızlar bebeğiniz hangi emziği tuttu avent tutmadı bizimki
Arkadaşımın da sadece bibs tutmuştu
Bebem Gunde en fazla 3 kere emiyor bu sekilde sütüm azalirmi kizlar. Mamaya alisti artik memeyi gitgide az emiyor
Emmedigi zaman sağmayi dene canım, bebek mamaya değil biberona alışıyor daha hızlı aktığı için. Benimki meme reddi yapmıştı mama dolayısıyla şükür atlattık o dönemi, ama gene günde 2-3 mama veriyorum mama verdiğim zaman sağıyorum ki süt azalmasın

Ben inanmiyorum bu dilek olayina canim ... Nasipse olur zaten gebelik lohusalik demeden elimden geleni yapiyorum, gerisi kader nasip...

Hayir canim ütüye firsat mi kaliyor Eşim kendi ütünlerini yapiyor Onu bile yapamiyorum 40 i ciktiktan sonra ütülemedim ben
Kız eşimin kıyafetlerini ben de ütülemiyorum başının çaresine baksın
Canim kizimda yardimcim yapiyordu 2.5 yasina kadar utulenmisti ama oglumda yardimcim yok. Suanda pes etmis durumdayim
Ben de şimdi bi ablayla anlaştım haftada bir gelecek o yapsın bari çünkü geçen cumartesi bütün gün ütü yaptım

Bize baby turco hediye geldi hiç açmadım bı bakayım bugün deneyeyim

Selam kizlar bebegim henuz 1 haftalik sarilik oldugu icin biberonla mama takviyesi veriyordum.Fakat memeyi tutmamaya basladi artik kavga ederek zar zor tutturuyorum o da 5-10 dakika duruyor
Bu durumda olup cozumu bulan var mi yol yakinken duzeltmek istiyorum

Mamayi biberonla veriyorsaniz kaşık biberon ya da şırınga dene canım

Ben de şimdi bi ablayla anlaştım haftada bir gelecek o yapsın bari çünkü geçen cumartesi bütün gün ütü yaptım
Ne kadara anlaştın canim ? Bizim burda uçmuşlar yarım gün de gelmiyor artık hiç kimse. Tam güne 800-1000 tl arasi istiyorlar

Kızlar tetanoz son dozu bebek 3 aylik olunca vuruyolarmis anneye. Haberiniz olsun tamamlamak isteyenler varsa ebenize hatirlatin ben olacağım bir daha olmak zorunda kalmam en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…