- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Hiç iki saat beklediğim olmadı ama benim.. gerçi pipi farkını da hafife almamak lazımBizim kinin pipide bi sorun var heralde canım inan 2 saatte bile taşıyor
Saat başı mı değiştiriyorsun bezi canım , benim ki bez işini hiç sevmiyor uykuluysa çok ağlıyorHiç iki saat beklediğim olmadı ama benim.. gerçi pipi farkını da hafife almamak lazım
Yaparlar bence aşıyı asm de3 defa yapılıyormuş gardasil 9.lu diye bir şey yaptı acaba dedim asm de oluyor mu
Gece güneş battıktan sonra kuzum bir de dileğini akan suya bırakman gerekiyor eğer yakininda yoksa lavaboda yakip suyla gönderebilirsinBöyle de yapayımgece mi koyuyırsun şimdiden mi ?
Valla ben de yoruldum. Esim bir haftadir emzik verelim diyor. Ben direniyorum ama az kaldi sabrim... Insallah duzelir tez zamanda uykulari...Ya gece memede uyumak istiyor perişan oldum canım tutturmam lazım
Bununla ilgili bir yazı okumuştum, kesilen saçlar aynı anda çıktığı için daha gür çıkıyor sanıyormuşuzKizlar bebeklerin sacini sifir numara kestirince sik ve guzel gelir diyorlar. Sizce dogru mudur? Kizimi kesmemistik. Ama yolunmus tavuk gibi bicimsizdi, uzun sure de oyle oldu. Esim kestirtmedi o zaman. Simdiden sifir yapsak bayrama kadar uzamaz mi? Bingildagin kapanmasini beklersek oooo...
Ben hem sleepy hem baby turco denedim.İyi ki açıp bakmışım onu kullancam canım teşekkür ederim
Alin yeni doğduğunda sleepy natural kullanmıştık ama bence de molfix daha iyi sleepyden. Ben baby turco da stokladım onu da merak ediyorum arkadaşlarım çok önermişti.
Benimki de o civarda... O zaman takilabilir. Tesekkur ederimBugün kıyafetleriyle 5.9 ölçtüm. Boyunu bilmiyorum ama uzun evet 3 aylık kıyafetler olmuyor artık 6 aylık kullanıyoruz. 3 belini kapatmıyor aşağıda kalıyor gibiydi ama asıl sebep bacaklarında hafif kızarıklık olmaya başlaması.
Büyük heyecanla bu günü bekliyordumKizlar bugün hıdırellez gece dolap kapaklarinizi, cüzdanınızı açık birakin bereket yağarmışEvinizde adaçayı yakın kötü enerjiyi temizleyin. Ben geçen hıdırellez dileğim için pembe emzik koymuştum ve bir kızım oldu inşallah bu sene de dileklerimiz kabul olur
Detaylı açıklayıcı yazı yazabilirsin canımCanim akademik yuksekme icin kalem mi koysambilemedim yanlis anlasilma olur baska bi sey gelir basima
Bizim de gül ağacı yok. Eşim gelince saksıda gül alacağımAyyy ben de inanıyorum, ben de şey yapıyorum bir kağıda istediklerimi çizip bir gül ağacının altına koyuyorum. Bahçemde de şuan hiç gül yok çocukla nasıl bulacaksam
Bir de olmuş gibi yazilacakmis, mesela şurada çalışıyorum şu unvanla gibi gibiCanim akademik yuksekme icin kalem mi koysambilemedim yanlis anlasilma olur baska bi sey gelir basima
Arkadaşımın da sadece bibs tutmuştuKızlar bebeğiniz hangi emziği tuttu avent tutmadı bizimki
Emmedigi zaman sağmayi dene canım, bebek mamaya değil biberona alışıyor daha hızlı aktığı için. Benimki meme reddi yapmıştı mama dolayısıyla şükür atlattık o dönemi, ama gene günde 2-3 mama veriyorum mama verdiğim zaman sağıyorum ki süt azalmasınBebem Gunde en fazla 3 kere emiyor bu sekilde sütüm azalirmi kizlar. Mamaya alisti artik memeyi gitgide az emiyor
Ben inanmiyorum bu dilek olayina canim ... Nasipse olur zatenBir de olmuş gibi yazilacakmis, mesela şurada çalışıyorum şu unvanla gibi gibi
Arkadaşımın da sadece bibs tutmuştu
Emmedigi zaman sağmayi dene canım, bebek mamaya değil biberona alışıyor daha hızlı aktığı için. Benimki meme reddi yapmıştı mama dolayısıyla şükür atlattık o dönemi, ama gene günde 2-3 mama veriyorum mama verdiğim zaman sağıyorum ki süt azalmasın
İnşallah olurBen inanmiyorum bu dilek olayina canim ... Nasipse olur zatengebelik lohusalik demeden elimden geleni yapiyorum, gerisi kader nasip...
Kız eşimin kıyafetlerini ben de ütülemiyorum başının çaresine baksınHayir canim ütüye firsat mi kaliyorEşim kendi ütünlerini yapiyor Onu bile yapamiyorum 40 i ciktiktan sonra ütülemedim ben
Ben de şimdi bi ablayla anlaştım haftada bir gelecek o yapsın bari çünkü geçen cumartesi bütün gün ütü yaptımCanim kizimda yardimcim yapiyordu 2.5 yasina kadar utulenmisti ama oglumda yardimcim yok. Suanda pes etmis durumdayim
Bize baby turco hediye geldi hiç açmadım bı bakayım bugün deneyeyimBi de sizlere bi sorum daha var. Molfix pure soft 3 no kıllanıyorum. Kaka yaptığında çoğu kez taşma oluyor bezi kötü bağlıyorum vs diye düşündüm. Ama annemlere bağlttığımda da taştı. Molfixte böyle sorun yaşayan var mı? Ben baby turcoya şans vericem gibi
Mamayi biberonla veriyorsaniz kaşık biberon ya da şırınga dene canımSelam kizlar bebegim henuz 1 haftalik sarilik oldugu icin biberonla mama takviyesi veriyordum.Fakat memeyi tutmamaya basladi artik kavga ederek zar zor tutturuyorum o da 5-10 dakika duruyor
Bu durumda olup cozumu bulan var mi yol yakinken duzeltmek istiyorum
Ben ilk yikandiginda utuledim o kadarKızlar bebislerin kıyafetini ütülemeye devam ediyor musunuz?
Ne kadara anlaştın canim ? Bizim burda uçmuşlar yarım gün de gelmiyor artık hiç kimse. Tam güne 800-1000 tl arasi istiyorlarBen de şimdi bi ablayla anlaştım haftada bir gelecek o yapsın bari çünkü geçen cumartesi bütün gün ütü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?