Ben temizlik icin gelene yaptirdim. Bilerek hepsini sacma sapan utulemis ki bir daha demiyeyimKız eşimin kıyafetlerini ben de ütülemiyorum başının çaresine baksın
Ben de şimdi bi ablayla anlaştım haftada bir gelecek o yapsın bari çünkü geçen cumartesi bütün gün ütü yaptım
Ayyy bizde geçen yıl eşimle birlikte dileklerimizi yazmistik dileğimiz şuan emiyoKizlar bugün hıdırellez gece dolap kapaklarinizi, cüzdanınızı açık birakin bereket yağarmışEvinizde adaçayı yakın kötü enerjiyi temizleyin. Ben geçen hıdırellez dileğim için pembe emzik koymuştum ve bir kızım oldu inşallah bu sene de dileklerimiz kabul olur
Her şeyin başı inanmak ve gönülden istemekAyyy bizde geçen yıl eşimle birlikte dileklerimizi yazmistik dileğimiz şuan emiyoherkesin dileği kabul olsun inşallah
Çise alistirdi da gecti artik yoksa gecmek bilmiyordu. Bezi sikinca da pisik oluyordu.Değiştirdim canım zaten ilk prima kullanıyordum baktım pişik oluyor ciğer gibi kızarıyor çcouk değiştirdim molfix aldım o biraz daha iyi geldi en azından 3/4 günde bi pişik oluyor. Bezi bıraktıysa ablan başka bez mi taktı komple mi bıraktı canımn
Ben de sadece onden katliyorum geri kalan hic bir yere dokunmuyorum. Hatta gecen bir.cocuk doktorunun paylasmini gordum on tarafi disa degil de ice katlayin diyordu tabi ben bildigimi yapiyorum gayet rahat oluyorYok canim cikarmiyorum. Arka tarafi da katlamiyorum. Arkayi katlamak da disariya cikmasina neden oluyor. Sadece on tarafi disari katiliyorum. Oyle pamuklu yeri gobisine geldigi icin oyle yapiyorum.
Burda sorsum da 4 kisi falan 3te tasma oluyor yazdi. 3e ne yaptiysam tasti. Kakalar kiyafetleri mahvetti valla...Akilvar camasir suyu onermisti, onu almistim Allah tan da leke kalmadi...
Bazen zibini buyukse siki tutmayinca da tasma oluyor onu fark ettim benOoo herkeste tasma oluyormus. Molfix 3 noda sorun oldugunu dusunmeye basladim. Sirf bu yuzden dun 4 baglamaya basladim. Tasma olmadi. 1 ve 2 de de olmuyordu. Ki ilk zamanlar cok kaka yapiyordu. Idrar yaptiginda disari cikmasi ilginc... Neyse 4e erken gecmis olduk
Tamam arkadaşım sağol bizde de halsizlik var şuanGeçmiş olsun canım. Aşı olduğu gün halsizlik olmuştu canım o gün uyudu hep. Akşam 9-10 gibi çok ağladı sanırım kolu ağrıdı calpol verdim onu verince rahatlayip uyudu ateş olmadı kuzum
Baby turcodan memnuniyet çok olunca ben de stok yapmıştım bakalım canım inşallah memnun kalırızBununla ilgili bir yazı okumuştum, kesilen saçlar aynı anda çıktığı için daha gür çıkıyor sanıyormuşuz
Ben hem sleepy hem baby turco denedim.
Sleepyden hiç memnun kalmadım, ne zaman taksam sızıntı yaptı. Mesela baby turco 3 numara col rahat oluyor ama sleepy 3 numara sıktı benim oğlumu. Sleepy boyutları daha küçük. Ama arkadaşımdan sleepy bionatural külot bez almıştım denemek için, çok sıvı şekilde kaka yapmıştı ve bayağı fazla o dışına sızdırmadı.
Ben yoluma baby turco ile devam ediyorum
Canım yarım gün 250 ye anlaştıkNe kadara anlaştın canim ? Bizim burda uçmuşlar yarım gün de gelmiyor artık hiç kimse. Tam güne 800-1000 tl arasi istiyorlar
Ay ne fena bazı insanlar yaBen temizlik icin gelene yaptirdim. Bilerek hepsini sacma sapan utulemis ki bir daha demiyeyimBen de hic demiyorum artik cunku iliskimi kestim
Kiz ben de pembe yelek falan var guya kizim.olacal diye taa oglum bebekken almisimKizlar bugün hıdırellez gece dolap kapaklarinizi, cüzdanınızı açık birakin bereket yağarmışEvinizde adaçayı yakın kötü enerjiyi temizleyin. Ben geçen hıdırellez dileğim için pembe emzik koymuştum ve bir kızım oldu inşallah bu sene de dileklerimiz kabul olur
Bende bugün sipariş verdim bibs önerildi hep canımBir de olmuş gibi yazilacakmis, mesela şurada çalışıyorum şu unvanla gibi gibi
Arkadaşımın da sadece bibs tutmuştu
Emmedigi zaman sağmayi dene canım, bebek mamaya değil biberona alışıyor daha hızlı aktığı için. Benimki meme reddi yapmıştı mama dolayısıyla şükür atlattık o dönemi, ama gene günde 2-3 mama veriyorum mama verdiğim zaman sağıyorum ki süt azalmasın
S syildizs canım boyut bu şekilde Prima Molfix baby turco hepsi 2 numara. Baby turco küçük ve ince. Şimdi takicam bakalım.Bize baby turco hediye geldi hiç açmadım bı bakayım bugün deneyeyim
Bez pişmanlıktır yaa... Bebeklerin en büyük çilesi valla.Çise alistirdi da gecti artik yoksa gecmek bilmiyordu. Bezi sikinca da pisik oluyordu.
Kesinlikle denemelisinKiz ben de pembe yelek falan var guya kizim.olacal diye taa oglum bebekken almisim3. Icin koyayim
Benjm kaynana saolsun benden habersiz gelinim insallah hamile kalir diye bebek mi cizmis ti o yıl hamile kaldimBen inanmiyorum bu dilek olayina canim ... Nasipse olur zatengebelik lohusalik demeden elimden geleni yapiyorum, gerisi kader nasip...
Ben halen akillanmayip 3 yapma niyetindeyim sankiKesinlikle denemelisin
Kalca usg si cocuk doktorumu cekiyor yoksa radyolojiye falanmi sevk ediyor bizimde bu ayın sonunda varda ozele gidiyoruz bu aradaKızlar bugün doktor kontrolümüz vardı alintoş bir kilo almış 28 gündekalça ultrasonu falan çekildi her şey yolunda çok şükür.
Disarda aglarsa napionuz elim ayagim dolanio benimHerkese selambi sürü sayfa okudum da geldim Havalar ısındı iyice bende hep dışarı kaçıyorum Ali ile.Havalar ısındı diye sadece hırka ile çıkardım inşşşş hasta olmaz,battaniye de aldım yanıma gerçi ama bilemiyorum ki nasıl giydirsem Artık iki aylık olduk büyüyoruz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?