2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben temizlik icin gelene yaptirdim. Bilerek hepsini sacma sapan utulemis ki bir daha demiyeyim Ben de hic demiyorum artik cunku iliskimi kestim

Ayyy bizde geçen yıl eşimle birlikte dileklerimizi yazmistik dileğimiz şuan emiyo herkesin dileği kabul olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20230505_145621.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 61
Çise alistirdi da gecti artik yoksa gecmek bilmiyordu. Bezi sikinca da pisik oluyordu.

Ben de sadece onden katliyorum geri kalan hic bir yere dokunmuyorum. Hatta gecen bir.cocuk doktorunun paylasmini gordum on tarafi disa degil de ice katlayin diyordu tabi ben bildigimi yapiyorum gayet rahat oluyor

Bazen zibini buyukse siki tutmayinca da tasma oluyor onu fark ettim ben

Baby turcodan memnuniyet çok olunca ben de stok yapmıştım bakalım canım inşallah memnun kalırız

Ne kadara anlaştın canim ? Bizim burda uçmuşlar yarım gün de gelmiyor artık hiç kimse. Tam güne 800-1000 tl arasi istiyorlar
Canım yarım gün 250 ye anlaştık
Ben temizlik icin gelene yaptirdim. Bilerek hepsini sacma sapan utulemis ki bir daha demiyeyim Ben de hic demiyorum artik cunku iliskimi kestim
Ay ne fena bazı insanlar ya

Kiz ben de pembe yelek falan var guya kizim.olacal diye taa oglum bebekken almisim3. Icin koyayim

Bende bugün sipariş verdim bibs önerildi hep canım

Bize baby turco hediye geldi hiç açmadım bı bakayım bugün deneyeyim
S syildizs canım boyut bu şekilde Prima Molfix baby turco hepsi 2 numara. Baby turco küçük ve ince. Şimdi takicam bakalım.
4 paket gelmiş hem küçük hem çok nasıl kullanicam bunu bilmiyorum. Boşa gidecek. Hediye bez alırken büyük alın arkadaslar

Herkese selam bi sürü sayfa okudum da geldim Havalar ısındı iyice bende hep dışarı kaçıyorum Ali ile.Havalar ısındı diye sadece hırka ile çıkardım inşşşş hasta olmaz,battaniye de aldım yanıma gerçi ama bilemiyorum ki nasıl giydirsem Artık iki aylık olduk büyüyoruz teyzeleri

Eklentiler

• IMG_3419.webp
    152,2 KB · Görüntüleme: 59
Disarda aglarsa napionuz elim ayagim dolanio benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…