Ben de dun ciktim ilk defa ama bahar havasi carpar diye sarip sarmaladim bebek arabasindan cikarmadimHerkese selambi sürü sayfa okudum da geldim Havalar ısındı iyice bende hep dışarı kaçıyorum Ali ile.Havalar ısındı diye sadece hırka ile çıkardım inşşşş hasta olmaz,battaniye de aldım yanıma gerçi ama bilemiyorum ki nasıl giydirsem Artık iki aylık olduk büyüyoruz teyzeleri
Ben ilk cocukta korkudan tek cikamiyordum aglarsa ne yaparim diye. Emzigi seviyordu emzikle korkumu yenip cikmaya baslamistim.Suan ikincide korkmuyorum tecrubeliyim artikDisarda aglarsa napionuz elim ayagim dolanio benim
Diğer nolarda bende taşma yaşaamamıştım gerçekten acaba büyükmü ama 2 aşırı küçük3 no da benim de tasma oldu. Simdi 4 no aldim, 7 kg yaziyor uzerinde. Denemek amacli. Bel kismi ayni zaten, alt kismi genis. Cok aldigi icin herhalde tasmadi. Ya da 3lerde sikinti var
Tamam kuzum bana da hber verirsin ona göre molfixi üç hayırla uğurlucamValla benim de tasma oluyor ama alin çok sıvı yapıyor kakayı bir de böyle tazyikli gibiona yormuştum ben. Dün sleepy bağladım gece kaka yapmıs açtım taşmamıştı. Gözlemlicem biraz.
Eve geldim çay kaşığı calpol verdim. Acaba gece yatarken de versem fazla mı olurGeçmiş olsun canım. Aşı olduğu gün halsizlik olmuştu canım o gün uyudu hep. Akşam 9-10 gibi çok ağladı sanırım kolu ağrıdı calpol verdim onu verince rahatlayip uyudu ateş olmadı kuzum
Tamam kuzum bende böyle yapiyimBen mavi paket kullanıyorum ama 3 no ya daha geçmedik canım geçince ne olacak bakalim 1 ve 2 de öyle bi sorun olmadi. Bezi bagladiktan sonra bacaktaki bariyerleri iyice dışarı doğru düzeltip bel kısmını içe doğru kıvırıyorum ben
Biz de normalde özele gidiyoruz bu sefer kalça usg var diye devlete gittik canım çocuk doktoru radyolojiye sevk etti orda çekildiKalca usg si cocuk doktorumu cekiyor yoksa radyolojiye falanmi sevk ediyor bizimde bu ayın sonunda varda ozele gidiyoruz bu arada
Canım 2 güne iyileştiriyor o yüzden sürekli kullanmaya gerek bile kalmıyor dene benceBen de bundan aldırayım ama bunlar sürekli kullanılmıyor olarak biliyorum ben günlük süreceğim herhalde başla bir alternatifim kalmıyor benim
Ahh ya ne güzel tutmuş senin ki ben dün ilk defa tek başıma dışarı çıktım dönüşte ağlamaya başladı emzik verdim tutmadı. Ağlaya ağlaya döndük eveAy bizdede 4 5 tane farklı marka var en son bunu aldım çok şükür tuttu. Valla bazen emzik işe yarıyor hem uykuya dalarken hemde dışarda ağladığında vs.
Atayım tabi canım ben bide gece parlayandan aldım hoşuma gitti
Bende normalde baby turco kullnıyorum. Hediye olarak 2 numara sleepy gelmişti onu bi kullanayım dedim ama hem lastik izi yaptı hem de her defasında çişi kakası taşma yaptı. Hemen tekrardan baby turcoya geçiş yaptım. Şimdi çok rahatız lastik izide yapmıyo taşmada yapmıyoEvet sleepy de lastik izi yapıyorelimdeki bitsin baby turco ya geçicem,,
Tutmak istemeyince ne yapsak boş galibaBenim oglum da ellerini emiyo, ağzından salyalar köpükler eksik olmuyo. Ben de avent emzik aldım asla tutmuyor tükürüyo kusacak gibi oluyo
Ben evde ne yapıyorsam aynısını yapıyorum valla,meme pışpışlama filan ne durudurcaksaDisarda aglarsa napionuz elim ayagim dolanio benim
Bizde bugün aşıları olduk cnm. 3 aşı oldu biraz zorladı bizi özellikle beniKızlar iyi akşamlar 2.ayın sonunda ki aşıları 3 tane gözüküyor yarın için sağlık ocağından çağırdılar. Gerçekten 3 tane üst üste mi
Vuruyolar
Ütü mu o da ne? Yıkama kurutma katlamaKızlar bebislerin kıyafetini ütülemeye devam ediyor musunuz?
Yemekten sonra kutlama alanına gideceğiz. İki çocukla yürek yedimKizlar bugün hıdırellez gece dolap kapaklarinizi, cüzdanınızı açık birakin bereket yağarmışEvinizde adaçayı yakın kötü enerjiyi temizleyin. Ben geçen hıdırellez dileğim için pembe emzik koymuştum ve bir kızım oldu inşallah bu sene de dileklerimiz kabul olur
Çocuk doktoru istem kağıdı yazıyor o kagitla radyoloji yapıyor.Kalca usg si cocuk doktorumu cekiyor yoksa radyolojiye falanmi sevk ediyor bizimde bu ayın sonunda varda ozele gidiyoruz bu arada
En az 6 saatte 1 calpol verebilirsin canımEve geldim çay kaşığı calpol verdim. Acaba gece yatarken de versem fazla mı olur
Canım benimki Kütahya porselen ama sanırım aynı desenden kalmamış şöyle bir takım buldum fiyatı diğerlerine göre uygun gibi Kütahya Porselen Antropoloji 24 Parça Yemek Takımı - Krem Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar burayla alakalı değil ama yine de fikrinizi alayım. Depremde tüm mutfaktaki kırılabilir eşyalarım kırıldıanneler günü indirimleri başladı bi yemek takımı almak istiyorum çok pahalı olmayan güzel bir takım öneriniz var mı ???
Dost mu düşman mı belli değilBenjm kaynana saolsun benden habersiz gelinim insallah hamile kalir diye bebek mi cizmis ti o yıl hamile kaldim
Senin eli maşalı bir kızın olacak at fava bekleBen halen akillanmayip 3 yapma niyetindeyim sankikiz gibi 2 oglum var yeterler ya
Philips avent emzik kardeşimize başvuruyorum hemencikDisarda aglarsa napionuz elim ayagim dolanio benim
6 saatte bir 1 çay kaşığı verebilirsin canım. Bir zararı olmaz dedi bana doktorum. Ama daha erken verme.Eve geldim çay kaşığı calpol verdim. Acaba gece yatarken de versem fazla mı olur
Canim beslenmesini yaptıktan sonra gazını çıkarıyoruz biraz oynama gülüşme bi 15-20 dk ya mayismaya başlıyor yatağına koyup beyaz gürültü açıyorum 5 dk içinde uyuyorKızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Memede mi? Hep aynı oda da ve yatakta mi yoksa o an neredeyse orda mi? Bir türlü gunduz uykularina bir cozum bulamadımmemede uyuyor Derin besigine koyunca uyaniyir sonra kucakta pis pis uyuyor artık kilosu arttıkça kucakta çok zor oluyoe
Ayyy ne güzel olur ama bayılırım böyle şeylere 2 göbekte benim için atYemekten sonra kutlama alanına gideceğiz. İki çocukla yürek yedimsaat 6 da büyük hıdrellez atesi yakıldı. Bir sürü etkinlik olacak. Gözüm ve yüreğim dayanırsa içimden geçen sabah gün doğumunda nehir etkinliklerine katılmak. Çok eğlenceli oluyor. Genç kızlar gelinlik giyip nehire giriyorlar rituelleri var baba fingo icin.
Canim bebegin 3.ay kontrolunde tetenoz 3.doz yapiliyor.. ikinci hamilelik olduğunda tedbir amaçlı 20.haftada tek doz yapılıyor.
Bnde hiç kaka taşmadi tasarsa çişi tasiyo ya fazla yapmaktan ya bol baglamamdan. Bizimki mi kakayi az yapiyo acaba. Yaptığında anlıyorum sesli oluyo kucaklamadan olduğu yerde bırakıyorum belki de ondan ellenmedi diye sabit kaliyo yaValla benim de tasma oluyor ama alin çok sıvı yapıyor kakayı bir de böyle tazyikli gibiona yormuştum ben. Dün sleepy bağladım gece kaka yapmıs açtım taşmamıştı. Gözlemlicem biraz.
Anne sütü mü alıyo canım sadece? Ben aline geceleri bir veya iki kez mama veriyorum 60 cc. Hep mama verdikten sonra yapıyo kakayı onu farkettimBnde hiç kaka taşmadi tasarsa çişi tasiyo ya fazla yapmaktan ya bol baglamamdan. Bizimki mi kakayi az yapiyo acaba. Yaptığında anlıyorum sesli oluyo kucaklamadan olduğu yerde bırakıyorum belki de ondan ellenmedi diye sabit kaliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?