2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Doğru diyorsun sabah kullanacam canım artık ☹
Canım mamayı içeceği derecedeki sıcaklıktamı hazırlıyorsun yoksa daha sıcak hazırlayıp soğutuyormusun? ortalama kaç dakika çalkalıyorsun?
Canım ben derece aldim 28-30 derece olunca kapatıyorum. Mamayi iki üç çevirince hemen eriyor zaten. Soğutmuyorum zaten kaynamış soğumuş su ile yapılıyor ben ekstra bi daha kaynatıp soğutmuyorum öyle bi sabrım yok
Çok beslenince benimki fışkırır gibi kusuyor
pcfl 4 aya kadar normal dedi ben de bugün uygulamada okudum orda da aynisi yazıyordu canım inşallah 4 aydan sonra geçer kusmalari
Canım ben de sma kullaniyorum, 5 güne kadar yapmadığı oluyor kakayı. Yarın kontrol var doktora soracağım
Ben de sma kullaniyorum kuzum Ekin de kabızlık yapmadı şükür her gün mutlaka 1 defa yapıyor

Kızlar regl oldum bugün karnım ağrıyor bebişle zor oluyormuş yaa millet kaç ay olmuyor beni hemen buldu iyimi oldu kötü mü oldu bilemedim

Burada hamileyken, çok mutluyken yazdıklarımı okuyup duygulanıyorum bazı günler.
Martın başında bebeğim için “15 Mart’ı beklesin” yazmışım, 15’inde nişanım geldi, gece hastaneye gittik. Annesini böyle dinliyordu kuşum.
Bunu da yazmışım, senin bebeğine demiştim bunu minseo . Yani bütün hamilelik boyu içime mi doğuyordu bilmiyorum ama hiç sağlıkla kucağıma alacağım son günlerde bile garanti gelmiyordu hatta gerçekleşmesi zor ihtimal gibi geliyordu. Kısmet olmadı.
Bunları yazdığımda da aktif doğum sürecindeymişim meğersem. Hey gidi, 20 dakika yürüyüp de dinlenmem gerekince şaşırmışım. Sancılar bana hafif geldiği için hala yalancı sancı herhalde demişim. Hastaneye gittik bunu yazdıktan biraz sonra, açıklığım 6 cm’miş. Doğumu bile böyle kibar, annesine böyle zahmetsiz oldu bebeğimin.

Gerçekten hiç ama hiç belli olmuyor doğum süreci. Kucağa alınan her bebek bir mucize.

Merhaba herkese size bir konuda fikir danışmak istiyorum ama hep tersleniyorum beni terslemesen cevap verirseniz çok sevinirim çünkü psikolojim iyi durumda değil reglim 17 gün gecikmişti ve ilişkinin üzerinden 30 gün geçmişti korunduk ama zevk suyunun sızdığından şüphelendik reglimin geciktiği 4.günden beri erken gebelik ve kaset testler yaptım 2 günde bir 17 güne kadar hepsi negatifti cuma günü doktor ultrasonla bakıp gebelik yok ama kan testi isteyelim dedi kan verdim sonuç bekliyorum sizce olsaydı şuana kadar idrar testleri ve ultrasonda çıkar mıydı teşekkür ederim

Bazen 1 bazen 2-3 olabiliyo ama genelde 1 kez veriyorum emziği de belirgin şekilde vermiyorum aklıma bile gelmiyo bazen.
Ya bilmiyorum bugün araştırırken gördüm bazen tek göğsü istemiyolarmis bn o panikle hep solu veriyodum heralde sağ tarafı şuan emiyo bırakacak diye ödüm kopuyo. Sol tarafı da sanki sağı emziriyomus pozisyonunda tutuyorum bugün 1-2 defa emdi ama uzun sürmedi. Bol bol sağım yaptım siringayla vermeye çalıştım ama o açlık siniriyle imkansız bı de fazla sıkarım korkusu var. Sütun az olduğu yetmiyomus gibi bı de bu durumla uğraşmam inşallah ya
Bu yöntem zorlamiyo mu seni ya ben düz duran çocuğa veremedim siringayi emzirirken daha da zordur. Sürekli meme reddi var mı yoksa bazen olup geciyo mu sizde

pcfl canim bugun nasilsin? Biraz daha iyi misin dun baya yorulmustun uzuldum
Tesekkur ederim canim cok incesin oglum bugun karakter degistirdi dersem, masallah yedi uyudu yedi uyudu... Herhalde bizi hissetti melegim

Bu defa da tabii ki alistik olmadigimiz bir sey tedirgin oldum insallah normali bugunki gibidir

Tesekkur ederim canim cok incesin oglum bugun karakter degistirdi dersem, masallah yedi uyudu yedi uyudu... Herhalde bizi hissetti melegim

Bu defa da tabii ki alistik olmadigimiz bir sey tedirgin oldum insallah normali bugunki gibidir
Yaa cok sevindim aman insallah huy degistirmistirAma bence gazdan agliyor seninki gezdirmenizi istiyor. Benim ilk oglumun pek.sesi cikmazdi ama uyanikken hep gezdirmemizi isterdi meme reddi yapti da gazo yogun oldugunu ogrendik.

Kızlar regl oldum bugün karnım ağrıyor bebişle zor oluyormuş yaa millet kaç ay olmuyor beni hemen buldu iyimi oldu kötü mü oldu bilemedim
Benim dun kirkim.doldu ve 1 haftaydi kanama yoktu. Ben de bugun bildigin adet oldum agrim.olmadi sadece dun olmadan belim biraz adet agrisi gibi oldu sabah oldum. Oglumda da kirkim dolunca oldum her ay da oldum bunda da demek.oyle olacak vucut eski sisteme hemen dondu

Vay arkadaş bugün kabul günü demek

Evet canim maalesef

Yaa cok sevindim aman insallah huy degistirmistirAma bence gazdan agliyor seninki gezdirmenizi istiyor. Benim ilk oglumun pek.sesi cikmazdi ama uyanikken hep gezdirmemizi isterdi meme reddi yapti da gazo yogun oldugunu ogrendik.
Aynen cnm gaz yuzunden her seyi yapiyoruz cnm...bakalim insallah bitmistir de rahatkarz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…