Aynen çöktü galiba site:)Kizlar bugun uzunca sure sayfaya giremedim siz de de oyle oldu degil mi
Canım ben derece aldim 28-30 derece olunca kapatıyorum. Mamayi iki üç çevirince hemen eriyor zaten. Soğutmuyorum zaten kaynamış soğumuş su ile yapılıyor ben ekstra bi daha kaynatıp soğutmuyorum öyle bi sabrım yokDoğru diyorsun sabah kullanacam canım artık ☹
Canım mamayı içeceği derecedeki sıcaklıktamı hazırlıyorsun yoksa daha sıcak hazırlayıp soğutuyormusun? ortalama kaç dakika çalkalıyorsun?
Çok beslenince benimki fışkırır gibi kusuyor
Ben de sma kullaniyorum kuzum Ekin de kabızlık yapmadı şükür her gün mutlaka 1 defa yapıyorCanım ben de sma kullaniyorum, 5 güne kadar yapmadığı oluyor kakayı. Yarın kontrol var doktora soracağım
Martın başında bebeğim için “15 Mart’ı beklesin” yazmışım, 15’inde nişanım geldi, gece hastaneye gittik. Annesini böyle dinliyordu kuşum.Benim içime de sanki biraz daha erken gelecekmiş gibi doğuyor ama bilmiyorum. Bu haftasonu taşınıyoruz, haftaya da annem geliyor. Bebişim şöyle bir 15 Mart’a kadar beklesin, 37. haftasını doldursun, evi yerleştirip eksikleri kapatalım. Sonra sağlıklı ne zaman ve ne şekilde gelirse kabulüm. Gerçi kabulüm olmasa ne olacak bana soran var sanki.
Kısacası hedef en erken 15 Mart.
Bunu da yazmışım, senin bebeğine demiştim bunuYerim o minnağı.Küçücükler ve bize emanetler. Sağlıkla şöyle kucağıma alabilsem ben de aklım gidecekmiş gibi geliyor bazen. Hiç de öyle duygusal biri değilimdir, hayal edince kalbim yerinden çıkacak gibi geliyor.
Bunları yazdığımda da aktif doğum sürecindeymişim meğersem. Hey gidi, 20 dakika yürüyüp de dinlenmem gerekince şaşırmışım. Sancılar bana hafif geldiği için hala yalancı sancı herhalde demişim. Hastaneye gittik bunu yazdıktan biraz sonra, açıklığım 6 cm’miş. Doğumu bile böyle kibar, annesine böyle zahmetsiz oldu bebeğimin.Valla galiba göbek sertleşmesi, komple bebek sertleşmesi gibiydi sanki böyle eğilemedim.
Neyse bu değişiklik zaten bir şeye alametmiş. Kaç gündür burada öyle aktifim böyle aktifim diyordum, bugün çok az yürüdük 20 dakika falan. Zorlandım biraz oturdum. Sonra da evde kakamı yaptıktan sonra, nişanım geldi 2 saat önce. Koyu kırmızı regl dönemi sonu gibi bir şeydi. Aradım, suyunuz gelirse ya da sancıların artarsa haber ver, nişan doğum başlatmaz, 10 gün sonra da olabilir doğum dediler.
Ama şimdi karnımda ağrılar oluyor. Herhalde bunlar yalancı sancı. Belim pek ağrımıyor, kasıklarımda ağrı daha çok.
Bir panik hastane çantası hazırlamaya başladık.Yumurta kapıya dayanınca lafı hiç bu kadar doğru olmamıştı.
Ağrı hissediyorum bugün ilk defa düzenli ama bunlar gerçek sancı mı bilmiyorum. İnşallah öyledir, çünkü katlanabiliyorum. Yarın da saat 2de ultrason kontrolü vardı zaten. Bakalım gece bir sürpriz olmazsa anlarız ne olup bittiğini.
Bazen 1 bazen 2-3 olabiliyo ama genelde 1 kez veriyorum emziği de belirgin şekilde vermiyorum aklıma bile gelmiyo bazen.Gun de kac defa mama veriyorsun canim. Hemen kotu dusunme bebeklerin beslenmesi gunu gune degisebiliyor. Bazen hurzursuzlar diye de memeyi tutmuyorlar. Benim 2 gun dogru duzgun beslenmedi cok uzulmustum sonra eskiye dondu. Senin de belki bir gunluk bir seydir sadece ustune gitme zorla vermeye calisma yatakta yatar poziyonda dene gazi falan varsa da memeyi tutmuyorlar
Bu yöntem zorlamiyo mu seni ya ben düz duran çocuğa veremedim siringayi emzirirken daha da zordur. Sürekli meme reddi var mı yoksa bazen olup geciyo mu sizdeNe güzel senin kızın çok akıllı ilgileniyor, benim oğlum hemen sıkılıyor maalesef kardeşine bakarken
Canım ben de sma kullaniyorum, 5 güne kadar yapmadığı oluyor kakayı. Yarın kontrol var doktora soracağım
Ayy hemide kocaman
Bizim çocuklar aynı sanırım huyları. Dün geceden beri sıfır uyku ile duruyorum desem yeridir. Gündüz uyku zaten hak getire maksimum yarım saat. Gece dizime alıp sallıyorum ve öyle uzun uyuyor tabi ben oturacağım yatamam. 2 sene uykuyu aklıma getirmeyecegim artık, Allah yardımcımız olsun. Birde 8. Hafta atağı mı ne, sürekli ağlıyor dudağını buze buze
Benimki de meme reddi çok yapıyor.
Süt akışını kendin ayarladığın eds hortumu var ama ben beceremedim. Memeyi ağzına verirken ağzının kenarından mama sıkıyorum şırınga ile öyle memeyi veriyoruz
Tesekkur ederim canimpcfl canim bugun nasilsin? Biraz daha iyi misin dun baya yorulmustun uzuldum
Sizsiz duramadim ben yaEvet canım sitede bakım vardi galiba ara ara oluyor böyle
Tahmin ettim bakim var tamamen gelmeseydi yeriniz cok belliAynen çöktü galiba site:)
Yaa cok sevindim aman insallah huy degistirmistirTesekkur ederim canimcok incesin oglum bugun karakter degistirdi dersem, masallah yedi uyudu yedi uyudu... Herhalde bizi hissetti melegim
Bu defa da tabii ki alistik olmadigimiz bir sey tedirgin olduminsallah normali bugunki gibidir
Kız ben de bugün regl oldumKızlar regl oldum bugün karnım ağrıyorbebişle zor oluyormuş yaa millet kaç ay olmuyor beni hemen buldu iyimi oldu kötü mü oldu bilemedim
Benim dun kirkim.doldu ve 1 haftaydi kanama yoktu. Ben de bugun bildigin adet oldum agrim.olmadi sadece dun olmadan belim biraz adet agrisi gibi oldu sabah oldum. Oglumda da kirkim dolunca oldum her ay da oldum bunda da demek.oyle olacak vucut eski sisteme hemen donduKızlar regl oldum bugün karnım ağrıyorbebişle zor oluyormuş yaa millet kaç ay olmuyor beni hemen buldu iyimi oldu kötü mü oldu bilemedim
Benim de agri sifir senin artik uzunca sure agrimaz usutmemeye dikkat et normalde.ben agridan ölurdum dogum yapinca rahatliyor insanKız ben de bugün regl oldumAma benim ağrı sıfır resmen neden anlamadim
Benim de elim ayağım titredi giremeyinceSizsiz duramadim ben ya
Vay arkadaş bugün kabul günü demekBenim dun kirkim.doldu ve 1 haftaydi kanama yoktu. Ben de bugun bildigin adet oldum agrim.olmadi sadece dun olmadan belim biraz adet agrisi gibi oldu sabah oldum. Oglumda da kirkim dolunca oldum her ay da oldum bunda da demek.oyle olacak vucut eski sisteme hemen dondu
Evet canim maalesefNe güzel senin kızın çok akıllı ilgileniyor, benim oğlum hemen sıkılıyor maalesef kardeşine bakarken
Canım ben de sma kullaniyorum, 5 güne kadar yapmadığı oluyor kakayı. Yarın kontrol var doktora soracağım
Ayy hemide kocaman
Bizim çocuklar aynı sanırım huyları. Dün geceden beri sıfır uyku ile duruyorum desem yeridir. Gündüz uyku zaten hak getire maksimum yarım saat. Gece dizime alıp sallıyorum ve öyle uzun uyuyor tabi ben oturacağım yatamam. 2 sene uykuyu aklıma getirmeyecegim artık, Allah yardımcımız olsun. Birde 8. Hafta atağı mı ne, sürekli ağlıyor dudağını buze buze
Benimki de meme reddi çok yapıyor.
Süt akışını kendin ayarladığın eds hortumu var ama ben beceremedim. Memeyi ağzına verirken ağzının kenarından mama sıkıyorum şırınga ile öyle memeyi veriyoruz
Aynen cnm gaz yuzundenYaa cok sevindim aman insallah huy degistirmistirAma bence gazdan agliyor seninki gezdirmenizi istiyor. Benim ilk oglumun pek.sesi cikmazdi ama uyanikken hep gezdirmemizi isterdi meme reddi yapti da gazo yogun oldugunu ogrendik.
Aaa erken oldu, aman dikkat... Iki bebek cok ama cok zor olur eminimKız ben de bugün regl oldumAma benim ağrı sıfır resmen neden anlamadim
Ay bende girdim ciktim durdum...baya baya onemliymis burasiSizsiz duramadim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?