2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ben sadece emziriyorum hazır mama vermiyorum zaten oğlum da mama istemiyor, içmiyor. Bu aralar kilo vermeye odakliyim evde spor yapiyorum ve daha orantili beslenmeye çalışıyorum. Sabahlari yulafin icine hindistan cevizi bitter cikolata findik vs katiyorum hindistan cevizi kullandigimdan beri sütüm daha kivamli yoğun gelmeye başladı. Kullanan var mı bilmiyorum ama bi deneyin zaten marketlerde de satiliyor tozu falan belki faydasini görürsünüz

Ay yalnız değilmişim anlaşmış gibi üçümüzde bugün regl olmuşuz benimde ilk saatlerde ağrıdı sonra geçti anlamadım bende. Aman ağrımasında zaten bebişime bakabileyim

Hindistancevizi yağı anne sütü üretiminden sorumlu olan hormonların salgılanmasına yardımcı olan omega-3 yağ asitleri içerir. Anne sütünün daha yağlı ve besleyici olmasına yardımcı olur. Emziren anneler günde 1 ila 3 kaşık hindistancevizi yağı tüketmeyi hedeflemelidir

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu yarın ilk iş alalım

Bizde bugün mevlüt yaptık hazırlıkları halası yaptı malum ben iki çocukla zor herşeye onlar kosturdular çok yorulmadim şükür.
Allah kabul etsin canım Benim de aklımda bir an önce yapıp aradan çıkartmak istiyorumdarısı benim başıma inşallah

Yok canım diğerleri wee baby nuk falan. Bunu sonradan aldık.
Dün nuk emziği tuttu bir beş on dakika falan sürdü ama olsun ağzını oyaladı,yoruldu zaten sonra ama ac değildi iyi oldu
Canım bizde tesadüfen keşfetmiştik onu eşim ne zaman o şekilde sevse hep gaz cıkarıyordu

Ya nedir bu kadınların çilesi arkadaş
Vücut ödem yapıyor regl olunca tuzu azaltıp bol sıvı al canım
Aynen kuzum yarin biraz da yürüyecegim insallah iyi gelir. Eşim 10 da uyudu Ekin 10 buçukta uyudu saat 1 gibi kalkıyor acıkıp ben onu bekliyorum hala uyumadım doyurup uyuyacağım. Cidden çilemiz bitmez

Aynen kuzum yarin biraz da yürüyecegim insallah iyi gelir. Eşim 10 da uyudu Ekin 10 buçukta uyudu saat 1 gibi kalkıyor acıkıp ben onu bekliyorum hala uyumadım doyurup uyuyacağım. Cidden çilemiz bitmez
Evet evet egzersiz de cok iyi gelir
Oii minişko ya keşke sende uyusaydın o kalkana kadar,resimde gördüm az önce yanakları baya dolmuş maşallah
Bizim derdimiz bitmez valla bugün göğüslerim sızladı hep iğneler batıyor ibişin bebeği gibi oldum

Geç yatmalara alışınca 10 da uyuyamiyorum artik bi de vücut agrilarindan rahat edemedim şimdi bi parol içtim inşallah fayda eder büyüdü teyzesi ya 5 kilo oldu galiba, 18 nisanda 4400 du ben de merak ediyorum kaç kilo oldu artik kucağı dolduruyor bacaklar butlu butlu bogumlandi ısırmak için gün sayiyorum süt iniyodur canim o iğne batmalari o zaman oluyor sıcak su torbası rahatlatiyor biraz. Benim artık hiç olmuyor o sanırım sütüm azaliyor o kadar da şey yapiyorum artsın diye ama yok süt az olunca da Ekin emmek istemiyor kısır döngü bakalım nolacak

Videosu varsa atabilir misiniz kafamda canlandırmadım
canim videosu yok ama dilim dondugunce anlatayim. Bagdas vurup oturdugunda, bebeğin sırtı senin karnina yaslı olacak sekilde yerleştir. Bebeğin ayaklarını, bebeğin karnına doğru toplayıp(tuvalet pozisyonuna getirip) ,bebegin ayak tabanlari senin ayaklarına daya kaymayacak şekilde. Sende hafif arkaya doğru meyilli durduğunda bebeğin beline yük binmiyor ve kafası öne düşmüyor. O pozisyonda iki elimle bel kemiğinin üst tarafından yanlardan, göbek deliğin altına doğru aşağı kısma \/ şeklinde avuç içiyle hafif bastırarak masaj yapıyorum, ara ara alt karını elimle sıkıp bırakıyorum, mide altından aşağıya doğru süpürme hareketi yapıyorum, ıkinirken ayaklarıyla itmeye çalışıyor zaten itme hareketini yaptığında genelde gaz veya kaka çıkıyor umarım anlatabilmisimdir. Benzer video denk gelirsem paylaşırım tabi...
Değil kuzum ama bebise kocaman bir
17 gun regl gecikmesinde kaset testlerde çıkardı. Kan testi yüksek ihtimal negatif çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
Kız ben de bugün regl oldum Ama benim ağrı sıfır resmen neden anlamadim
2.bebis çok uzakta olamaz o zaman

Ay oda iyi canım en azından biraz tutmuş emziği. Uyku geçişlerinde de iyi oluyor emzik

Değil kuzum ama bebise kocaman bir
Senin yukarda anlattığını biliyorum beyzoshun dediği de bu muydu ben çok yanlış anlamışım onun yöntemi sağol teyzesi
2.bebis çok uzakta olamaz o zaman
Arkadaşlar lütfen ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun evrene böyle mesajlar vermeyelim bakin yanarız

Umarim sende de faydali olur. ben yagini degil tozunu kullaniyorum ama ikisi de ayni şey sayilir 1 paketi bitirdim ben de yarin alicam bilseydim en basindan beri tüketirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…