Ağızları hayra açalım kızlarAaa erken oldu, aman dikkat... Iki bebek cok ama cok zor olur eminim
Ayy benimde ağrım yok maşallah diyip totomuzu kaşıyalımKız ben de bugün regl oldumAma benim ağrı sıfır resmen neden anlamadim
Heh benimde ağrısı sanki bütün vücuduma yayıldı özellikle bacaklarım ve belim ağrıyorKızlar karnim agrimiyor ama bütün kemiklerim ayriliyor sanki bacaklarim zonkluyor çok fena oldum ya
Ay yalnız değilmişimBenim dun kirkim.doldu ve 1 haftaydi kanama yoktu. Ben de bugun bildigin adet oldum agrim.olmadi sadece dun olmadan belim biraz adet agrisi gibi oldu sabah oldum. Oglumda da kirkim dolunca oldum her ay da oldum bunda da demek.oyle olacak vucut eski sisteme hemen dondu
Hindistancevizi yağı anne sütü üretiminden sorumlu olan hormonların salgılanmasına yardımcı olan omega-3 yağ asitleri içerir. Anne sütünün daha yağlı ve besleyici olmasına yardımcı olur. Emziren anneler günde 1 ila 3 kaşık hindistancevizi yağı tüketmeyi hedeflemelidirKizlar ben sadece emziriyorum hazır mama vermiyorum zaten oğlum da mama istemiyor, içmiyor. Bu aralar kilo vermeye odakliyim evde spor yapiyorum ve daha orantili beslenmeye çalışıyorum. Sabahlari yulafin icine hindistan cevizi bitter cikolata findik vs katiyorum hindistan cevizi kullandigimdan beri sütüm daha kivamli yoğun gelmeye başladı. Kullanan var mı bilmiyorum ama bi deneyin zaten marketlerde de satiliyor tozu falan belki faydasini görürsünüz
Doğumdan sonra regli ağrısına güncelleme gelmiş desenizeKızlar karnim agrimiyor ama bütün kemiklerim ayriliyor sanki bacaklarim zonkluyor çok fena oldum ya
Allah kabul etsin canım Benim de aklımda bir an önce yapıp aradan çıkartmak istiyorumdarısı benim başıma inşallahBizde bugün mevlüt yaptık hazırlıkları halası yaptı malum ben iki çocukla zor herşeye onlar kosturdular çok yorulmadim şükür.
Canim benimki uykuya kolay daliyor. Ama 5 dk sonra uyaniyor. sanki 3 saat uyumus gibi yasamina devam ediyor. Gayette dinc. Memede uyumuyor. Degisiyor duruma gore. Uzun uyku kesinlikle yok. Gece bile 2 saatte bi uyaniyor. Beslenmesine cok duskun. Allahtan sut var da orda sorun yasamiyoruz. Ogleden sonra 4 ile gece 12-13e kadar hic uyumuyor. Ustelik cok aktif. Surekli gezdirmemizi istiyor. Gezdirince hic aglamiyor. Ama oturalim vay halimize. Zaten anakucaginda durmak asla
Dün nuk emziği tuttu bir beş on dakika falan sürdü ama olsun ağzını oyaladı,yoruldu zaten sonra ama ac değildi iyi olduYok canım diğerleri wee baby nuk falan. Bunu sonradan aldık.
Canım bizde tesadüfen keşfetmiştik onu eşim ne zaman o şekilde sevse hep gaz cıkarıyorduKızlar bizimki bu aralar çok gazlı ve kakasını yaparken zorlanmaya çok ıkınmaya başladı. Neyse dün saatlerce uğraştım bi türlü yapmadı ne gaz ne kaka. Sonra eşim uyandı dizlerini çekerek oturdu Yağızı da bacaklarına yatırdı ayakları göğsüne gelecek şekilde. 10 dk sonra yaptı kakasını rahatladı. Ben de denk gelmiştir diye düşündüm açıkçası. Bu sabah da şuan 6dan beri ıkınıyor kesik kesik uyuyordu çığlık çığlık ağlıyor sancıdan yavrum. Yine uğraştım uğraştım hiç bişey yapmadı karın masajı, bacak masajı, i love u vs yok yapmıyor.. Acaba mı dedim aldım kucağıma eşimin yaptığı pozisyonu uyguladım. İnanamazsınız 5 dk sonra kakasını yaptı. Bacaklarını göğsüme ittirdi ellerini tutup destek verdim o da sıkı sıkı elimi tutup kafasını kaldırarak ıkındı. Sanki doğum yapar gibi düşününBelki bilen vardır aranızda biz yeni keşfettik bu pozisyonu. Bilmeyenler vardır diye yazayım dedim böyle kakada zorlanma sıkıntısı yaşayan arkadaşlarım deneyin mutlaka
Aynı benim de öyle sırtım kopuyor bacaklarım davul gibi oldu sankiHeh benimde ağrısı sanki bütün vücuduma yayıldı özellikle bacaklarım ve belim ağrıyor
Bakalin yarın ağrı olacak miDoğumdan sonra regli ağrısına güncelleme gelmiş desenize
Ya nedir bu kadınların çilesi arkadaşAynı benim de öyle sırtım kopuyor bacaklarım davul gibi oldu sanki
Bakalin yarın ağrı olacak mi
Aynen kuzum yarin biraz da yürüyecegim insallah iyi gelir. Eşim 10 da uyudu Ekin 10 buçukta uyudu saat 1 gibi kalkıyor acıkıp ben onu bekliyorum hala uyumadım doyurup uyuyacağım. Cidden çilemiz bitmezYa nedir bu kadınların çilesi arkadaş
Vücut ödem yapıyor regl olunca tuzu azaltıp bol sıvı al canım
Evet evet egzersiz de cok iyi gelirAynen kuzum yarin biraz da yürüyecegim insallah iyi gelir. Eşim 10 da uyudu Ekin 10 buçukta uyudu saat 1 gibi kalkıyor acıkıp ben onu bekliyorum hala uyumadım doyurup uyuyacağım. Cidden çilemiz bitmez
Geç yatmalara alışınca 10 da uyuyamiyorum artikEvet evet egzersiz de cok iyi gelir
Oii minişko ya keşke sende uyusaydın o kalkana kadar,resimde gördüm az önce yanakları baya dolmuş maşallah
Bizim derdimiz bitmez valla bugün göğüslerim sızladı hep iğneler batıyor ibişin bebeği gibi oldum
canim videosu yok ama dilim dondugunce anlatayim. Bagdas vurup oturdugunda, bebeğin sırtı senin karnina yaslı olacak sekilde yerleştir. Bebeğin ayaklarını, bebeğin karnına doğru toplayıp(tuvalet pozisyonuna getirip) ,bebegin ayak tabanlari senin ayaklarına daya kaymayacak şekilde. Sende hafif arkaya doğru meyilli durduğunda bebeğin beline yük binmiyor ve kafası öne düşmüyor. O pozisyonda iki elimle bel kemiğinin üst tarafından yanlardan, göbek deliğin altına doğru aşağı kısma \/ şeklinde avuç içiyle hafif bastırarak masaj yapıyorum, ara ara alt karını elimle sıkıp bırakıyorum, mide altından aşağıya doğru süpürme hareketi yapıyorum, ıkinirken ayaklarıyla itmeye çalışıyor zaten itme hareketini yaptığında genelde gaz veya kaka çıkıyorVideosu varsa atabilir misiniz kafamda canlandırmadım
Değil kuzum ama bebise kocaman birRheaa böyle mi pozisyon?
17 gun regl gecikmesinde kaset testlerde çıkardı. Kan testi yüksek ihtimal negatif çıkacaktır diye tahmin ediyorum.Merhaba herkese size bir konuda fikir danışmak istiyorum ama hep tersleniyorum beni terslemesen cevap verirseniz çok sevinirim çünkü psikolojim iyi durumda değil reglim 17 gün gecikmişti ve ilişkinin üzerinden 30 gün geçmişti korunduk ama zevk suyunun sızdığından şüphelendik reglimin geciktiği 4.günden beri erken gebelik ve kaset testler yaptım 2 günde bir 17 güne kadar hepsi negatifti cuma günü doktor ultrasonla bakıp gebelik yok ama kan testi isteyelim dedi kan verdim sonuç bekliyorum sizce olsaydı şuana kadar idrar testleri ve ultrasonda çıkar mıydı teşekkür ederim
2.bebis çok uzakta olamaz o zamanKız ben de bugün regl oldumAma benim ağrı sıfır resmen neden anlamadim
Ay oda iyi canım en azından biraz tutmuş emziği. Uyku geçişlerinde de iyi oluyor emzikAllah kabul etsin canım Benim de aklımda bir an önce yapıp aradan çıkartmak istiyorumdarısı benim başıma inşallah
Dün nuk emziği tuttu bir beş on dakika falan sürdü ama olsun ağzını oyaladı,yoruldu zaten sonra ama ac değildi iyi oldu
Canım bizde tesadüfen keşfetmiştik onu eşim ne zaman o şekilde sevse hep gaz cıkarıyordu
Senin yukarda anlattığını biliyorum beyzoshun dediği de bu muydu ben çok yanlış anlamışım onun yöntemiDeğil kuzum ama bebise kocaman bir
Arkadaşlar lütfen ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun evrene böyle mesajlar vermeyelim bakin yanarız2.bebis çok uzakta olamaz o zaman
Ay en ufak ağrılarla atlatalım inşallah canım yaAynı benim de öyle sırtım kopuyor bacaklarım davul gibi oldu sanki
Bakalin yarın ağrı olacak mi
Umarim sende de faydali olur. ben yagini degil tozunu kullaniyorum ama ikisi de ayni şey sayilirHindistancevizi yağı anne sütü üretiminden sorumlu olan hormonların salgılanmasına yardımcı olan omega-3 yağ asitleri içerir. Anne sütünün daha yağlı ve besleyici olmasına yardımcı olur. Emziren anneler günde 1 ila 3 kaşık hindistancevizi yağı tüketmeyi hedeflemelidir
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu yarın ilk iş alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?