Ah canim Allah kolaylık versin valla senin en yoğun zamanların güç kuvvet versin sana AllahŞükür bir sıkıntı yok canım, sadece fazla yoğunluk benimki
Yok canım eskiden arada emiyordu şimdi hiç emmiyor. Meme görünce çıldırıyor resmen, kendini geri itiyor, eliyle beni itiyor . Faydası olursa sana da soylerim neler yaptık diyeOff canım ya bazen böyle oluyor muhtemelen büyüme atağındadirAşı için ilçe sağlığı bi ara neden gelmiyor ki aşı ne saçma...
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canımPilates harici yürüyüşte yapıyoruz eşimle akşamları vücudum toparlasa yeter zaten rakamlara takilmiyorum
Kıyamam ya nasıl düşmüş ki24 saati geçtiyse bir şey olmaz canım
Bana da aktarır mısın canim tavsiyelerini... Ekin şuan hiç emmiyor. Senin oğlan emiyor iyi kötü di mi ? Bizim de 14.30 da doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
Zibini kısa.kollu giydiriyorum ama üstüne ince de olsa uzun kollu bir şey giydiriyorum dışarısı evlerden daha sıcak henüz ev ısınmadi bizimKızlar havalar birden ısındı kısa kollulara geçtiniz mi bebislerde ?
Ben de uzun kollu zibin ustune hep takimlarini giydirdim. Henuz kisa kollu zibiblara gecmedim evler serin disarisida yeni yeni isinmaya basladiZibini kısa.kollu giydiriyorum ama üstüne ince de olsa uzun kollu bir şey giydiriyorum dışarısı evlerden daha sıcak henüz ev ısınmadi bizimyine de incelttik biraz kıyafetleri zaten hiçbir zaman kat kat giydirmedim ne içerde ne dışarda
Gelen gidenin çok etkisi var kesinlikle sürekli evde tatlı ve hamur iişi var bende yemeden asla duramıyorumBen çok üzülüyorum bu kilo konusuna nedenseAllah başka dert vermesin.. yürümem lazım yavaş yavaş, ama daha tam başlayamadım. Beslenme desen zaten gıdım kesemiyorum. Gelen giden oluyor kalanları hop mideye indiriyorum. Yapmasam yemem çünkü, kalkayım da kek yapıp yiyeyim demem. Yemesem sütüm etkileniyor, boşver ye diyorum. Sonra üzülüyorum filan..saçma sapan bi döngü..
Uzun kolu zibinla duruyor evde canim. Altta da ince pijama. Istanbul cok sicak...Kızlar havalar birden ısındı kısa kollulara geçtiniz mi bebislerde ?
Kızımın yataktan , koltuktan va balıklama atlamis/dusmuslugu çok...öncelikle sakın kalmak gerekiyor sonra çocuğu sakinleştirip elle vuran yeri muayene ediyorum ben. Sonra gözlerde kanlanma,göz altında morarma, kulaktan-burundan sıvı gelmesi,kusma, ates yukselmesi ,yürüyen bebekse yürüyüşte dengesizlik , konusma varsa konusmada aksama , konusma bozuklugu vs takip edilmeli. 24 saat içinde bu durumlar ortaya çıkarsa hemen acile gitmek gerekiyor.Kızlar günaydın iş yerinden bir arkadaşım yazmış bebeği dün akşam koltuktan düşmüş üç buçuk aylık olması lazım onun da düşünce çok az ağlamış kucağına alınca sakinleşmiş gülmeye başlamış acile götürünce muayene etmişler sıkıntı yok 24 saat takip edin demişler tomografiye gerek yok demişler Kk ye bi sorar misin bir sıkıntı olur mu diye yazmış bana dün gece ben yeni gördüm sizce bir şey olur mu? Gerçi öyle bir ihtimal olsaydı eve yollamazlardı herhalde. Bu arada düştüğü mesafe 30 cm falan sanırım.
Evde giydirmeye başladım ama dışarda çok ince uzun kollu giydirdim . Hala hava çok dengesiz burda dakikada değişiyor hemen çünkü.Kızlar havalar birden ısındı kısa kollulara geçtiniz mi bebislerde ?
Aradım canım şikayet oluşturdular. Ben hastaneyi şikayet etmiyorum ki, direkt bakanlığın eksiğini söylüyorum. Neresinden bakarsanız tutarsızVerem aşısı yok galiba dimi canım sağlık bakanlığını ara istersen
Merhaba, buraya çok sık giremiyorum. Oğlum geçen hafta 2 ayını doldurdu. Yaşadığım meme reddiyle ilgili buraya birkaç tavsiye yazacaktım sizin yazınızı gördüm sizinle ayni zamanda doğum yaptık benzer seyler yaşıyoruz. Benim oğlumda yaklaşık 5 6 gündür özellikle gündüzleri meme görünce çıldırıyo aç olmasına rağmen emziremiyorum. İlk başta çok çaresiz hissedip kendimi suçladım. Çocuk ac kalıyor diye süt sağıp biberonla verdim ama bunun cok zor ve surdurebilir olmadigimi farkettim. İçgüdüsel olarak yapıp doktorumun da tavsiye ettiği şeyleri sizinle de paylaşayım. Belki birilerine faydası olur.Yok canım eskiden arada emiyordu şimdi hiç emmiyor. Meme görünce çıldırıyor resmen, kendini geri itiyor, eliyle beni itiyor . Faydası olursa sana da soylerim neler yaptık diye
Kızlar bebeğinizle gün içinde ne gibi oyunlar etkinlikler yapıyorsunuz? Bebekler için oyun kitabı aldınız mı her ay için oyuncak ve oyun önerisi olan? 3. Ayimizi doldurmak üzereyiz farklı etkinlikler yapıyor musunuz
Canım izmir nasıl bilmiyorum ama istanbul da birden socak yaptı şimdi bu hafta full yağmurlu. Ben hala ince uzun kollu tulum giydiriyorum. Eskiden içine kısa kol zıbın giydirirdim şimdi çoğunlukla sıfır kol giydiriyorum. Bi de gündüz çorap giydirmemeye başladım akşam saatlerinde havanın soğuduğunu hissedersem giydiriyorum. Ama bu havalara güven olmaz çok dengesiz tam hastalık havası kısa kollu için erken olabilir.Kızlar havalar birden ısındı kısa kollulara geçtiniz mi bebislerde ?
Ben evde geçtim canım hatta şort tshirt yaptıkKızlar havalar birden ısındı kısa kollulara geçtiniz mi bebislerde ?
Reflü yatağından düşmüş canım biz de dikkat edelim alin de hep reflü yatağında yatıyor Allah çocuklarımızı korusunOff canım ya bazen böyle oluyor muhtemelen büyüme atağındadirAşı için ilçe sağlığı bi ara neden gelmiyor ki aşı ne saçma...
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canımPilates harici yürüyüşte yapıyoruz eşimle akşamları vücudum toparlasa yeter zaten rakamlara takilmiyorum
Kıyamam ya nasıl düşmüş ki24 saati geçtiyse bir şey olmaz canım
Bana da aktarır mısın canim tavsiyelerini... Ekin şuan hiç emmiyor. Senin oğlan emiyor iyi kötü di mi ? Bizim de 14.30 da doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
Canım çok küçükken de düşmüş müydü? Allah korusun o anda sakin olmak da çok zor. Çocuk doktoruna da muayeneye götürmüş şimdi konuştum sıkıntı yok demiş doktor bebeğin hareketliliği falan da iyiymiş şükür.Kızımın yataktan , koltuktan va balıklama atlamis/dusmuslugu çok...öncelikle sakın kalmak gerekiyor sonra çocuğu sakinleştirip elle vuran yeri muayene ediyorum ben. Sonra gözlerde kanlanma,göz altında morarma, kulaktan-burundan sıvı gelmesi,kusma, ates yukselmesi ,yürüyen bebekse yürüyüşte dengesizlik , konusma varsa konusmada aksama , konusma bozuklugu vs takip edilmeli. 24 saat içinde bu durumlar ortaya çıkarsa hemen acile gitmek gerekiyor.
Burası hala soğuk resmen. Safranboludayım bu arada. Patikli tulum üstüne sweat takılıyoruzEvde giydirmeye başladım ama dışarda çok ince uzun kollu giydirdim . Hala hava çok dengesiz burda dakikada değişiyor hemen çünkü.
Oyun halısında oynuyoruz canım günde bir kez siyah beyaz kartları gösterip anlatıyorum kuklalar var onlarla hikaye uyduruyorum günde bir iki kez de 15 er dk dönencesini izliyor çok seviyor. Kitap okumaya denedim sıkıldı bağırdıKızlar bebeğinizle gün içinde ne gibi oyunlar etkinlikler yapıyorsunuz? Bebekler için oyun kitabı aldınız mı her ay için oyuncak ve oyun önerisi olan? 3. Ayimizi doldurmak üzereyiz farklı etkinlikler yapıyor musunuz
Ablamda urtiker hastasi her ay aşı oluyor o sekilde geciyorCanım gercekten su sıra hayatımda hiç olmadıgı kadar iyi gidiyor her sey saskınım gezıyorum cıkıyorum deniz havası alıyorum mutluyumda cok sukur stres vb de yapmıyorum , bu kurdesen hayatımı kabusa cevirdi ne zor bir hastalık kasınmak ve insan içine cıkamayacak kadar kabarıp kızarmak annemdede vardı gecmedi nedende bulamadılar oyle olmasından cok korkuyorum
O son asamada oluyor sanırım cuma gunu yine gideceğim doktora soracagım onuda emzirdiğim için problem olur mu olabilir mıyım dşye soracagım TR de arastırdım varmıs bu sekılde tedavı yontemi aşı olarak burda var mı soracagım doktoraAblamda urtiker hastasi her ay aşı oluyor o sekilde geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?