Korbell aldim ben her gun copu deyistirmessem.kokuyo
Valla hiç baş ağrım olmadi bebek olmadan önce de başı ağrıyan birisi değildim umarim olmaz simdi bunu düşünürsem kesin psikolojik ağrımaya başlarBaşın agrimiyormu ya uykusuzluktan ben hergun bas agrisi cekiyorum
Ya umarim sizin de bir an önce rahat edeceğiniz günler gelir de tek sorununuz uykusuzluk olurBence sen çok şanslı bir annesin.
İnan benim oğlum gibi olsa böyle demezdin. Maşallah de bebisine
Yalnızca anne sütü alıp kötü kokuluysa doktora dabısabılırsın canım inşallah kötü bir sey yoktur olumsuz dusunme derim benBizimkinin kakası kokuyor
Korbell de mi öyleKorbell aldim ben her gun copu deyistirmessem.kokuyo
Bu ne sacmalik ya... Ne kadar onemli... Ben korkuyorum kakabaliga gitmeye... Her yer gocmen dolu ve onlar asisiz2 tane hastaneye sordum kuzum verem aşısı yok. Sağlık bakanlığıni arayacağım
Evet sadece anne sütü alıyor. Korktum şimdi bakYalnızca anne sütü alıp kötü kokuluysa doktora dabısabılırsın canım inşallah kötü bir sey yoktur olumsuz dusunme derim ben
Gunaha girmiyim diyorum ama Ben Atakent 1. Etapta oturuyorum. Burda asi sikintisi falan yok...2 tane hastaneye sordum kuzum verem aşısı yok. Sağlık bakanlığıni arayacağım
Normalmiş. Bizimkinin de böyle ekşi ekşi kötü bi kokusu varYalnızca anne sütü alıp kötü kokuluysa doktora dabısabılırsın canım inşallah kötü bir sey yoktur olumsuz dusunme derim ben
Normalmiş canım ama gelişim göstergesi diyor doktorlarBiz 2 ayligiz açliktan olduğunu dusunucem artık böyle bı emme yok
Canim bence sizinki psikolojikKızlar bugun 18. Gün oldu şiddetli ürtiker (kurdesen ) devam edıyor yuzum dahil her yerde kırmızı kabarcıklar cıkıyor ilaç etkisi ( kortizon kullanıyorum) gecınce hemen kabarıyor ve durulamayacak kadar kasınıyor kaşınmaktan her yerim yara , ilaç aldıktan sonra 6 saat emziremıyorum uyku saatine denk getiriyorum genelde ama bebegimi ilacın etkılemesındende cook korkuyorum ne zaman gececek bilmiyorum antibiyotik verdi doktor onuda kullanıyorum oğlumu gelişimini etkıler diye çok korkuyorum onun dışında buraki saglık sistemıde cabası hiç güven vermiyor yasam kalitem yerlerde 18 gundur yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Benimkinin de kokuyor ve sadece anne sutuyle... Sorun yok rahat olunEvet sadece anne sütü alıyor. Korktum şimdi bak
Ben de balkona koydum. Her gun sabah bir daha posete koyup birakiyorum. Kokuyor ya gorevli kokuyu almasin diye 3 poset geciriyorumBizim evde ikeanın çöp kovası vardı bi tane kapaklı. Ne zamandır duruyordu kullanmadan. Onu ebeveyn banyosuna koydum, bezleri ona atıyorum. Sıfır koku2 günde 1 değiştiriyorum çöp poşetini
Koku derken cok kötü bozuk ekşimsimsi bir kokuysa benım bebegiminde kokuyor elbet fakat oyle agır yogun bir koku değil mesela bir sey yoktur allahın izniyle kötü dusunme, 5-6 kez yapıyor gunde benımki hiç bir sorun yok dedi doktorEvet sadece anne sütü alıyor. Korktum şimdi bak
Canım gercekten su sıra hayatımda hiç olmadıgı kadar iyi gidiyor her sey saskınım gezıyorum cıkıyorum deniz havası alıyorum mutluyumda cok sukur stres vb de yapmıyorum , bu kurdesen hayatımı kabusa cevirdi ne zor bir hastalık kasınmak ve insan içine cıkamayacak kadar kabarıp kızarmak annemdede vardı gecmedi nedende bulamadılar oyle olmasından cok korkuyorumCanim bence sizinki psikolojikkisa zamanda cok degisti yasaminiz... Soyle sakince kalip kendinize vakit ayirin derim... Bunu nasil yaparsaniz artik... Kimi sakinligi hizda arar, Kimi gurultude Kimi sessizlikte... Sizinki neyse artik ...
Gören sanar dağ başı, hem mecburi tutuluyo aşı olmazsan aileye dava açmaya kadar gidiyor sonra da aşı yok. Hiç bir iş düzgün gitmiyorBu ne sacmalik ya... Ne kadar onemli... Ben korkuyorum kakabaliga gitmeye... Her yer gocmen dolu ve onlar asisiz
Verem aşısı yok galiba dimi canım sağlık bakanlığını ara istersenResmen tüm gece uyumadı oğlum, şaka gibi. Yorgunluktan sürekli baş dönmem var. Ne yemek yiyebiliyorum, ne wc gidebiliyorum. Atak mıdır? Huy mudur? Nedir anlamıyorum. Yere koysam durmuyor. Kucağıma alsam da sürekli ekşi bir surat ifadesi. Çok yorgunum sadece içimi size dökmek istedim. Bir de 2. Ay aşısı hâlâ gelmedi kızlar ben nereyi arayıp şikayet edebilirim ya da talep edebilirim
Bebeklerin tuvalet eğitim donemine kadar şuan oral dönemi şuan da dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar canım ama şuan damaklari kaşınıyor. Biraz daha buyusun buldugu her seyi agzina atmaya baslayacaklar zatenYok ya benimkinin aç gozlulugugörsen iştah actirir eşim diyo benim bile emesim geldi . Damaklari mi ne bişey yalamak istiyomus engel olmayın yoksa daha da bağımlı olurmuş Rheaa geçen Dr kontrolünde almıştı bu bilgiyi yanlış hatırlamıyorsam böyleydi
Şükür bir sıkıntı yok canım, sadece fazla yoğunluk benimkiRheaa nerelerdesin canım? Kaç gündür görmedim yazdığını her şey yolundadır hastalık falan yoktur inşallah
Uzun zamandır askerlik arkadaşım olur kendisiKac yillik evlisiniz bilmiyorumda 5 yil oldu bizim ayni evde iki arkadaş gibiyiz artık hatta askerlik arkadaşı
Sağ sol el kullanımı belki olmaz canım hemen hemen 2.5 yaşına kadar sağ sol eli aktif olarak kullanabiliyorlar. Ben hep iki elini aktif kullanmasını sağladım küçükken, mesela şuan sağ elini daha aktif kullanıyor, sağ eliyle yapamazsa sol eliyle yapıyor aynı şekilde ayakları da öyle ama boyama yaparken yemek yerken sağ eki daha aktif.Kızlar selam. Nasılsınız? Bişey sorucam aryayı oyun halısına koyduğum zaman hep oyuncakları sol eliyle tutuyor. Sağ elini kolunu hareket ettirmede bi sıkıntı yok parmağımı verdiğimde de sıkıyor ama tutmaları soluyla yapmayı tercih ediyor. İnşallah bi sorun yoktur. Sağ el sol el kullanımında daha erken gibime geliyor çünkü
Off canım ya bazen böyle oluyor muhtemelen büyüme atağındadirResmen tüm gece uyumadı oğlum, şaka gibi. Yorgunluktan sürekli baş dönmem var. Ne yemek yiyebiliyorum, ne wc gidebiliyorum. Atak mıdır? Huy mudur? Nedir anlamıyorum. Yere koysam durmuyor. Kucağıma alsam da sürekli ekşi bir surat ifadesi. Çok yorgunum sadece içimi size dökmek istedim. Bir de 2. Ay aşısı hâlâ gelmedi kızlar ben nereyi arayıp şikayet edebilirim ya da talep edebilirim
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canımKuzum kesinlikle evine uzak mesafeyse ve yürünücek gibiyse yol derse yürüyerek git yürüyerek gel derim. Çünkü reformer kilo verme değil sıkılaşmak için vardır sen sağlıklı beslenerek devam edersen kiloda verirsin sıkılaşırsın da sende biliyosundur zatenkarın kaslarını eskisi gibi hissetmezsen korkma onlar hala orda ve çalışıyo doğru nefes al ver çok önemli unutma her zaman zorlandığın yerde nefes vericeksin diyet değil harika bir beslenmeyle 3 4 ay incelmelerni görürsün azmini tebrik ederim
Kıyamam ya nasıl düşmüş kiKızlar günaydın iş yerinden bir arkadaşım yazmış bebeği dün akşam koltuktan düşmüş üç buçuk aylık olması lazım onun da düşünce çok az ağlamış kucağına alınca sakinleşmiş gülmeye başlamış acile götürünce muayene etmişler sıkıntı yok 24 saat takip edin demişler tomografiye gerek yok demişler Kk ye bi sorar misin bir sıkıntı olur mu diye yazmış bana dün gece ben yeni gördüm sizce bir şey olur mu? Gerçi öyle bir ihtimal olsaydı eve yollamazlardı herhalde. Bu arada düştüğü mesafe 30 cm falan sanırım.
Bana da aktarır mısın canim tavsiyelerini... Ekin şuan hiç emmiyor. Senin oğlan emiyor iyi kötü di mi ? Bizim de 14.30 da doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuzminseo canım ben bı emzirme danışmanı ile çalışmaya başlayacağım meme reddi için, sana da söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?