2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Korbell aldim ben her gun copu deyistirmessem.kokuyo

Bizim evde ikeanın çöp kovası vardı bi tane kapaklı. Ne zamandır duruyordu kullanmadan. Onu ebeveyn banyosuna koydum, bezleri ona atıyorum. Sıfır koku 2 günde 1 değiştiriyorum çöp poşetini

Kızlar bugun 18. Gün oldu şiddetli ürtiker (kurdesen ) devam edıyor yuzum dahil her yerde kırmızı kabarcıklar cıkıyor ilaç etkisi ( kortizon kullanıyorum) gecınce hemen kabarıyor ve durulamayacak kadar kasınıyor kaşınmaktan her yerim yara , ilaç aldıktan sonra 6 saat emziremıyorum uyku saatine denk getiriyorum genelde ama bebegimi ilacın etkılemesındende cook korkuyorum ne zaman gececek bilmiyorum antibiyotik verdi doktor onuda kullanıyorum oğlumu gelişimini etkıler diye çok korkuyorum onun dışında buraki saglık sistemıde cabası hiç güven vermiyor yasam kalitem yerlerde 18 gundur yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor dualarınızı eksik etmeyin olur mu

2 tane hastaneye sordum kuzum verem aşısı yok. Sağlık bakanlığıni arayacağım
Gunaha girmiyim diyorum ama Ben Atakent 1. Etapta oturuyorum. Burda asi sikintisi falan yok... Hatta carsamba uygun degilsen sonraki hafta yapariz dedi hemsire...

Son düzenleme:
Yalnızca anne sütü alıp kötü kokuluysa doktora dabısabılırsın canım inşallah kötü bir sey yoktur olumsuz dusunme derim ben
Normalmiş. Bizimkinin de böyle ekşi ekşi kötü bi kokusu var

Eklentiler

• CAD98705-8C75-4DC5-99F0-E58EFD066E22.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 53
Canim bence sizinki psikolojik kisa zamanda cok degisti yasaminiz... Soyle sakince kalip kendinize vakit ayirin derim... Bunu nasil yaparsaniz artik... Kimi sakinligi hizda arar, Kimi gurultude Kimi sessizlikte... Sizinki neyse artik ...

Bizim evde ikeanın çöp kovası vardı bi tane kapaklı. Ne zamandır duruyordu kullanmadan. Onu ebeveyn banyosuna koydum, bezleri ona atıyorum. Sıfır koku 2 günde 1 değiştiriyorum çöp poşetini
Ben de balkona koydum. Her gun sabah bir daha posete koyup birakiyorum. Kokuyor ya gorevli kokuyu almasin diye 3 poset geciriyorum

Evet sadece anne sütü alıyor. Korktum şimdi bak
Koku derken cok kötü bozuk ekşimsimsi bir kokuysa benım bebegiminde kokuyor elbet fakat oyle agır yogun bir koku değil mesela bir sey yoktur allahın izniyle kötü dusunme, 5-6 kez yapıyor gunde benımki hiç bir sorun yok dedi doktor

Canim bence sizinki psikolojik kisa zamanda cok degisti yasaminiz... Soyle sakince kalip kendinize vakit ayirin derim... Bunu nasil yaparsaniz artik... Kimi sakinligi hizda arar, Kimi gurultude Kimi sessizlikte... Sizinki neyse artik ...
Canım gercekten su sıra hayatımda hiç olmadıgı kadar iyi gidiyor her sey saskınım gezıyorum cıkıyorum deniz havası alıyorum mutluyumda cok sukur stres vb de yapmıyorum , bu kurdesen hayatımı kabusa cevirdi ne zor bir hastalık kasınmak ve insan içine cıkamayacak kadar kabarıp kızarmak annemdede vardı gecmedi nedende bulamadılar oyle olmasından cok korkuyorum

Bu ne sacmalik ya... Ne kadar onemli... Ben korkuyorum kakabaliga gitmeye... Her yer gocmen dolu ve onlar asisiz
Gören sanar dağ başı, hem mecburi tutuluyo aşı olmazsan aileye dava açmaya kadar gidiyor sonra da aşı yok. Hiç bir iş düzgün gitmiyor

Verem aşısı yok galiba dimi canım sağlık bakanlığını ara istersen

Selam kızlar uzun süre uğrayamadim bir türlü. Hastalık vs yok şükür sadece yorgunluk koşturmaca var
Oğlanın algılar iyice açıldı etrafa bakmak bakınmak için uyumak istemiyor, kızında derdi bitmiyor ki evi topluyorum arkami dönüyorum heryer her yerde... surekli birseyler yapmak istiyor, etkinlik yapalım kitap okuyalım resim yapalım vs... havalar da güzel olunca surekli park bahçe disarda vakit geçirince evde resmen pestilim çıkıyor. Gündüz temizlik yapamayınca gece çocukları uyutup sonra evi komple topluyorum saat oluyor 12-1 nasıl yattigimi bilmiyorum resmen. Eşimin de en yoğun dönemi başladı malum tarım sezonu açıldı bana hiç faydası yok zaten evde yok bazen gece 3 te geliyor vs. Yani tekim her konuda...
Umarım sizlerde hersey yolundadır..
Bebeklerin tuvalet eğitim donemine kadar şuan oral dönemi şuan da dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar canım ama şuan damaklari kaşınıyor. Biraz daha buyusun buldugu her seyi agzina atmaya baslayacaklar zaten Eğer her gün düzenli olarak parmağınızla damaklarini kasirsaniz zaten farkediyorsun damaklari sertlesiyor buda fazla salya yapıyor, damaklarini kasirken nasıl mutlu oluyor benim oğlan anlatamam. Diş çıkartmaya hazırlık dönemindeler.doktor bize bol bol kasiyin dedi mesela.
Rheaa nerelerdesin canım? Kaç gündür görmedim yazdığını her şey yolundadır hastalık falan yoktur inşallah
Şükür bir sıkıntı yok canım, sadece fazla yoğunluk benimki
Kac yillik evlisiniz bilmiyorumda 5 yil oldu bizim ayni evde iki arkadaş gibiyiz artık hatta askerlik arkadaşı
Uzun zamandır askerlik arkadaşım olur kendisi geçen 3. Cocuk Kız olursa adını ne koyalım dedi , dedim ne 3 üüü o benim elimde dedi ve askerliği biraz daha uzatma kararı aldım
Sağ sol el kullanımı belki olmaz canım hemen hemen 2.5 yaşına kadar sağ sol eli aktif olarak kullanabiliyorlar. Ben hep iki elini aktif kullanmasını sağladım küçükken, mesela şuan sağ elini daha aktif kullanıyor, sağ eliyle yapamazsa sol eliyle yapıyor aynı şekilde ayakları da öyle ama boyama yaparken yemek yerken sağ eki daha aktif.
Eğer bir elini daha az kullandığını düşünüyorsan bu helyum balonlar var ya ondan alıp sağ bileğine bağla, kolunu hareket ettirince balonun hareket ettiğini farkedecek ve o kolu daha çok kullanmaya başlıyor. Ben kizimda sağ el sol el sağ ayak sol ayak sırayla bağlayarak el kol ayak kullanımını aktiflestirdim. Hangi elini daha çok kullanıyorsa diğer elde daha uzun süre aktif kullanmasını sağla. Mesela kullandığı eline 5 dakika balon bağla kullanmadığına az kullandığına 15 dakika şeklinde ikisini de esitliyorsun bir süre sonra ... Ben oğlana başladım sagolsun şuan çok güzel tekme atıyor bana bu akşam yeni balon alip biraz kol çalışmalarına başlayacağız

Off canım ya bazen böyle oluyor muhtemelen büyüme atağındadir Aşı için ilçe sağlığı bi ara neden gelmiyor ki aşı ne saçma...
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım Pilates harici yürüyüşte yapıyoruz eşimle akşamları vücudum toparlasa yeter zaten rakamlara takilmiyorum
Kıyamam ya nasıl düşmüş ki 24 saati geçtiyse bir şey olmaz canım
minseo canım ben bı emzirme danışmanı ile çalışmaya başlayacağım meme reddi için, sana da söylemek istedim
Bana da aktarır mısın canim tavsiyelerini... Ekin şuan hiç emmiyor. Senin oğlan emiyor iyi kötü di mi ? Bizim de 14.30 da doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…