2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ekin in de kokuyor kaka dediğin kokmaz mi bence kokmamasi anormal ya
İlk zamanlar kokmuyordu sonradan adeta bir bombaya dönüştü korbell almadığıma pişman oldum açıkçası fiyatı artmış Bizim evin balkonu da yatak odasına uzak bir mesafede sürekli balkona çıkaramıyorum üşeniyorum

Resmen tüm gece uyumadı oğlum, şaka gibi. Yorgunluktan sürekli baş dönmem var. Ne yemek yiyebiliyorum, ne wc gidebiliyorum. Atak mıdır? Huy mudur? Nedir anlamıyorum. Yere koysam durmuyor. Kucağıma alsam da sürekli ekşi bir surat ifadesi. Çok yorgunum sadece içimi size dökmek istedim. Bir de 2. Ay aşısı hâlâ gelmedi kızlar ben nereyi arayıp şikayet edebilirim ya da talep edebilirim

Bence sen çok şanslı bir annesin.
İnan benim oğlum gibi olsa böyle demezdin. Maşallah de bebisine

Kızlar ben bugün bebeğin yattığı odaya Wi-Fi koyduğumuzu farkettim bir sıkıntı olur mu aynı odada devamlı tuz lambası da yakıyorum alin uyurken. Bugün farkedince wifinin yerini değiştirdim.
Evde bile kapatıp yatın diyorlar canım. Ben kapatıp yatıyorum, salonda duruyor modem bizim

Kizlar daha önce yazan var mı bilmiyorum ama kiyafetlerdeki kaka lekesini ilk önce beyaz sabunla çıktığı kadar yıkayın makineye atın leke falan kalmıyor. Keşke daha önce bilseydim
Ay evet bu cok etkili bir yöntem. Bir de benim aldığım bir deterjan var mükemmel ötesi, elite home diye

Sağol canım öneri ve tavsiyelerini alırım
Kuzum kesinlikle evine uzak mesafeyse ve yürünücek gibiyse yol derse yürüyerek git yürüyerek gel derim. Çünkü reformer kilo verme değil sıkılaşmak için vardır sen sağlıklı beslenerek devam edersen kiloda verirsin sıkılaşırsın da sende biliyosundur zaten karın kaslarını eskisi gibi hissetmezsen korkma onlar hala orda ve çalışıyo doğru nefes al ver çok önemli unutma her zaman zorlandığın yerde nefes vericeksin diyet değil harika bir beslenmeyle 3 4 ay incelmelerni görürsün azmini tebrik ederim

Kızlar günaydın iş yerinden bir arkadaşım yazmış bebeği dün akşam koltuktan düşmüş üç buçuk aylık olması lazım onun da düşünce çok az ağlamış kucağına alınca sakinleşmiş gülmeye başlamış acile götürünce muayene etmişler sıkıntı yok 24 saat takip edin demişler tomografiye gerek yok demişler Kk ye bi sorar misin bir sıkıntı olur mu diye yazmış bana dün gece ben yeni gördüm sizce bir şey olur mu? Gerçi öyle bir ihtimal olsaydı eve yollamazlardı herhalde. Bu arada düştüğü mesafe 30 cm falan sanırım.

Allah kolaylık versin canım geçer inşallah bir gün sende rahata kavuşursun inşallah sağlık bakanlığını arayabilirsin canım.

Başın agrimiyormu ya uykusuzluktan ben hergun bas agrisi cekiyorum

Canim 24 saat icinde olurdu bi sey olsa... Allah korusun. Mesafenin inan onemi yok olacak oluyor. Allah korumus ...

Seni en iyi ben anliyorum... Yapacak bir sey yok canim .. bizde ogluma diyoruz, su dunyaya geldiginde o kadar mi pismansin cok mu mutsuzsun diye ... Insallah buyudukce kolaylasirlar

Bence saglik ocagini dwgistir. Bazilari cok savsakliyor isini... Asi ne kadar onemli bir sey, guvenmem ben olsam onlara...

2 tane hastaneye sordum kuzum verem aşısı yok. Sağlık bakanlığıni arayacağım

Ben çok üzülüyorum bu kilo konusuna nedense Allah başka dert vermesin.. yürümem lazım yavaş yavaş, ama daha tam başlayamadım. Beslenme desen zaten gıdım kesemiyorum. Gelen giden oluyor kalanları hop mideye indiriyorum. Yapmasam yemem çünkü, kalkayım da kek yapıp yiyeyim demem. Yemesem sütüm etkileniyor, boşver ye diyorum. Sonra üzülüyorum filan..saçma sapan bi döngü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…