İlk zamanlar kokmuyordu sonradan adeta bir bombaya dönüştüEkin in de kokuyorkaka dediğin kokmaz mi bence kokmamasi anormal ya
Bence sen çok şanslı bir annesin.Kizlar bazi şeyleri çok kafaya takiyorsunuz gibi geliyor bana ya da ben çok rahatim bilmiyorum. Ben ne kadar rahatsam bebeğim de o kadar rahat sorunsuz bir çocuk oldu. Emziksiz takiliyoruz acikmasa sesi çıkmayacak bebeğimin. Ne sütü dert ettim ne yikamasini ne disari tek cikmayi ne hastaliklari vs bu liste uzar gider. Kafama takmadim hiçbir şeyi en başından beri tek başıma hem bebege bakiyorum hem ev işleri hem beraber disarda vakit geciriyoruz. Asla 1 cantayla disari cikmiyorum eskiden çantayi doldurur giderdim disari simdi 1 bez alip cikiyorumbence etrafa yaydigimiz enerji bebegi de etkiliyor, kafaya taktikca bebek de biz de huzursuz oluyoruz. Bazen diyorum bizi nasil büyütmüşler şimdi kafa yoracak çok şey var her şey kusursuz olamaz bunu bir başak burcu olarak söylüyorum bugün oglumla alisverise gittik tek basimiza ogluma kiyafet secerken ona gösteriyorum güldüklerini attik sepete beraber magazada konuşuyoruz kiyafet seçerken deli diyecekler dedim birazdan bize
Evde bile kapatıp yatın diyorlar canım. Ben kapatıp yatıyorum, salonda duruyor modem bizimKızlar ben bugün bebeğin yattığı odaya Wi-Fi koyduğumuzu farkettim bir sıkıntı olur mu aynı odada devamlı tuz lambası da yakıyorum alin uyurken. Bugün farkedince wifinin yerini değiştirdim.
Ay evet bu cok etkili bir yöntem. Bir de benim aldığım bir deterjan var mükemmel ötesi, elite home diyeKizlar daha önce yazan var mı bilmiyorum ama kiyafetlerdeki kaka lekesini ilk önce beyaz sabunla çıktığı kadar yıkayın makineye atın leke falan kalmıyor. Keşke daha önce bilseydim
Değiştirdim yerini canım kapattım dün gece de artık öyle yaparım hepEvde bile kapatıp yatın diyorlar canım. Ben kapatıp yatıyorum, salonda duruyor modem bizim
Kuzum kesinlikle evine uzak mesafeyse ve yürünücek gibiyse yol derse yürüyerek git yürüyerek gel derim. Çünkü reformer kilo verme değil sıkılaşmak için vardır sen sağlıklı beslenerek devam edersen kiloda verirsin sıkılaşırsın da sende biliyosundur zatenSağol canım öneri ve tavsiyelerini alırım
Allah kolaylık versin canım geçer inşallah bir gün sende rahata kavuşursun inşallahResmen tüm gece uyumadı oğlum, şaka gibi. Yorgunluktan sürekli baş dönmem var. Ne yemek yiyebiliyorum, ne wc gidebiliyorum. Atak mıdır? Huy mudur? Nedir anlamıyorum. Yere koysam durmuyor. Kucağıma alsam da sürekli ekşi bir surat ifadesi. Çok yorgunum sadece içimi size dökmek istedim. Bir de 2. Ay aşısı hâlâ gelmedi kızlar ben nereyi arayıp şikayet edebilirim ya da talep edebilirim
Başın agrimiyormu ya uykusuzluktan ben hergun bas agrisi cekiyorumTabi gaz konusunda yorum yapamicam bebeği gaz sancisi çeken annelere allah yardim etsin biz de 1 hafta kadar yaşamıştık çok zordu ama geçiyor. Benim de tek sorunum uykusuzluk ah 1 gün deliksiz uyumak için neler vermezdimbelki diyorum ek gidaya geçerse bu hayalim gerçek olabilie inş bu arada ben de bebekken çok sessizmişim, annem hep diyor uykun gelince gidip kafani yataga koyardin kensi kendine uyurdun, sesin çıksın diye millet seni cimcikliyordu demek ki bana çekmiş
Canim 24 saat icinde olurdu bi sey olsa... Allah korusun. Mesafenin inan onemi yok olacak oluyor. Allah korumus ...Kızlar günaydın iş yerinden bir arkadaşım yazmış bebeği dün akşam koltuktan düşmüş üç buçuk aylık olması lazım onun da düşünce çok az ağlamış kucağına alınca sakinleşmiş gülmeye başlamış acile götürünce muayene etmişler sıkıntı yok 24 saat takip edin demişler tomografiye gerek yok demişler Kk ye bi sorar misin bir sıkıntı olur mu diye yazmış bana dün gece ben yeni gördüm sizce bir şey olur mu? Gerçi öyle bir ihtimal olsaydı eve yollamazlardı herhalde. Bu arada düştüğü mesafe 30 cm falan sanırım.
Oğlum doğdu doğalı baş ağrım varBaşın agrimiyormu ya uykusuzluktan ben hergun bas agrisi cekiyorum
Seni en iyi ben anliyorum... Yapacak bir sey yok canim .. bizde ogluma diyoruz, su dunyaya geldiginde o kadar mi pismansin cok mu mutsuzsun diye ... Insallah buyudukce kolaylasirlarResmen tüm gece uyumadı oğlum, şaka gibi. Yorgunluktan sürekli baş dönmem var. Ne yemek yiyebiliyorum, ne wc gidebiliyorum. Atak mıdır? Huy mudur? Nedir anlamıyorum. Yere koysam durmuyor. Kucağıma alsam da sürekli ekşi bir surat ifadesi. Çok yorgunum sadece içimi size dökmek istedim. Bir de 2. Ay aşısı hâlâ gelmedi kızlar ben nereyi arayıp şikayet edebilirim ya da talep edebilirim
2 tane hastaneye sordum kuzum verem aşısı yok. Sağlık bakanlığıni arayacağımSeni en iyi ben anliyorum... Yapacak bir sey yok canim .. bizde ogluma diyoruz, su dunyaya geldiginde o kadar mi pismansin cok mu mutsuzsun diye ... Insallah buyudukce kolaylasirlar
Bence saglik ocagini dwgistir. Bazilari cok savsakliyor isini... Asi ne kadar onemli bir sey, guvenmem ben olsam onlara...
Korbell aldim ben her gun copu deyistirmessem.kokuyoİlk zamanlar kokmuyordu sonradan adeta bir bombaya dönüştükorbell almadığıma pişman oldum açıkçası fiyatı artmış Bizim evin balkonu da yatak odasına uzak bir mesafede sürekli balkona çıkaramıyorum üşeniyorum
Ya şükürler olsun kritik zaman geçmiş o zaman. Teşekkür ederim canımCanim 24 saat icinde olurdu bi sey olsa... Allah korusun. Mesafenin inan onemi yok olacak oluyor. Allah korumus ...
Kuzum kesinlikle evine uzak mesafeyse ve yürünücek gibiyse yol derse yürüyerek git yürüyerek gel derim. Çünkü reformer kilo verme değil sıkılaşmak için vardır sen sağlıklı beslenerek devam edersen kiloda verirsin sıkılaşırsın da sende biliyosundur zatenkarın kaslarını eskisi gibi hissetmezsen korkma onlar hala orda ve çalışıyo doğru nefes al ver çok önemli unutma her zaman zorlandığın yerde nefes vericeksin diyet değil harika bir beslenmeyle 3 4 ay incelmelerni görürsün azmini tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?