2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimkisi de sürekli çiğneme oldu elini emiyor biberonu çiğniyor salyaları inanılmaz akıyor. Doktora götürdüm baktı ama henüz bişi yok dedi. Dayısı 4.ayına girmeden çıkartmış bu da erken çıkarabilir ailede varmış dedi. Yine kontrol ettireceğim 4.ayında.

Canım sürekli Varmı mukus kakada görüyomusun düzenli takip et. Bir yakın arkadaşımın böyle şuan laktoz alerjisi var bebekte diyet yapıyor. Eğer her kakada varsa test yaptırabilirsin.
Her kakada değil ama nadir de olsa görüyorum ben doğumdan beri laktoz gaz yapıyor diye hiç tüketmiyorum açıkçası

Her kakada değil ama nadir de olsa görüyorum ben doğumdan beri laktoz gaz yapıyor diye hiç tüketmiyorum açıkçası
Doktorunuza danışın o zaman en doğrusunu o belirler canım inşallah hiçbirşey yoktur fazla düşünüp takma kafana

Minseo canim bu yazdigin cold Mix ise yariyor mu kullanan var mi?
Evet canım Ekin ilk doğduğunda petekler açıkken gece burnu tikaniyordu pamuğa damlatip yanina koyuyordum ben açıyordu burnunu
İnşallah yanlış alarmdir ya
Benim kız doğduğundan beri anneme çok alıştı, çalışırken annem bakacağı için çok dikkat ettim sürekli iletişim halindeler. Anneme altını aldirttim, mama yedirttim ki bir kaç ay sonra garipsemesin şuan harika bi ilişkileri oluştu annemi görünce gülmeye başlıyor direk Ben de bi yere gideceğimde içim rahat birakabiliyorum. Geçen eşimle dışarda işlerimiz vardi 5 saat yoktuk hiç sorun çıkmamış
Bizim de eller sürekli ağızda ve emiyor hatta luk luk sesler geliyor emeerkenn pazartesi
Kontrolümüz var sorayım bende gerçekten damakları kaşınıyo olabilir hiç düşünemmiştimmm
Evet canım artik sertlesmeye başladılar
İnanılır gibi değil kızını mı kaçırıyorlardi Allah'ım çocuklarımızı korusun gerçekten ben çok korkuyorum. Bir kaç ay önce de bir afgan dersaneden dönen bir kız çocuğuna tecavüz girişiminde bulunuyor kız direnince kafasına taş vurup kaçıyor kızcağız bi süre yoğun bakımda kalip vefat etti. Geçen ay da bizim burda bi Suriyeli bi çocuğu taciz etmiş linç ettiler ortalık fena karıştı. Cidden fenalik geliyor bana. Gelenler hep ipsiz sapsiz insanlar. Mağdur gösteriliyorlar ama adamlar buraya keyif sürmeye gelmiş neden gidelim devlet bize bakıyor kızlar var eğlence var diye pişkin pişkin gülüyorlar delirmemek elde değil. Bilmiyorum nasıl olacak nasıl bir ortamda eğitim alacak çocuklarımız. Bir de kadın düşmanı hüda par girdi meclise hiç derdimiz yok gibi onlar var şimdi bi de hayatımızda cidden sinirden kafamda şimşekler çakıyor. Allah ülkemizi refaha kavuştursun başka bir şey diyemiyorum...

Allahım korusun. Neler yaşıyoruz böyle ben sakin kalamıyorum gerçekten. İnşallah pazar günü artık yüzümüz güler

Bizimki de iki elini birden götürüyor ağzına canım damakları sertleşiyor artık sürekli eli ağzında deli gibi savaşıyor

Bizimkilerde huy olmuş artık. Ben alıştım 7de ayakta olmaya artık işe gidiyormuş gibi düşünüyorum . O yüzden erken yatırıp ben de erkenden uyuyorum canım.
Bizde akşam 9 da uykuya geçiyoruz sabah 7 de işe gider gibi babasıyla beraber uyanıyor sıpa Eşimde hep diyor babasını yolcu etmek için uyanıyor diye

Canım yazdıkların birebir bizim oğlanda yapıyor büyüyorlar şaka gibi

Allahım korusun. Neler yaşıyoruz böyle ben sakin kalamıyorum gerçekten. İnşallah pazar günü artık yüzümüz güler
Tek dileğim çocuklarımız için aydınlık bir gelecek. Sağlıklı bir eğitim ortamı. Güvenli bir ülke. Ekonomiyi falan geçtim artık gerçekten Ümit Özdağ gibi sokaklarda Suriyeli avına çıkmama çok az kaldı
Bizimki de iki elini birden götürüyor ağzına canım damakları sertleşiyor artık sürekli eli ağzında deli gibi savaşıyor
Demek ki tam zamanlari canim minik elleri çok tatli bunlarin galiba şapur şupur nasıl zevkli emiyorlar ellerini

Annler merhaba benim 2 aylık oğlum var emzirdimten sonra sanki nefes alamıyor hıhhh hıhhh diye bı ses çıkarıyor sanki hava yutuyor ve tıkanıyor gibi ama keyfi yerinde sonrasında

Demek ki tam zamanlari canim minik elleri çok tatli bunlarin galiba şapur şupur nasıl zevkli emiyorlar ellerini
Hem çok tatlı hem de ellerini parmaklarını kesfediyorlarmis doktor öyle söyledi ben cekiyordum elini çekmeyin dedi sadece sık sık elini temizlemek gerekiyormuş

Evet ya bayılıyolar şapur şupur emmeye çok komik oluyor bazen Bazen emziği bile ağzından atıp elini emiyor

Hem çok tatlı hem de ellerini parmaklarını kesfediyorlarmis doktor öyle söyledi ben cekiyordum elini çekmeyin dedi sadece sık sık elini temizlemek gerekiyormuş
Evet ya çok çabuk kirleniyor hemen yıkıyorum ama tekrar oluyor

Annler merhaba benim 2 aylık oğlum var emzirdimten sonra sanki nefes alamıyor hıhhh hıhhh diye bı ses çıkarıyor sanki hava yutuyor ve tıkanıyor gibi ama keyfi yerinde sonrasında
Merhaba, gaz o. Gegirme gelirken emdigi icin oluyor. Benim oglumda da oluyor. Emerken arada gaz cikarip sonra devam eymelisiniz. Ara gaz cikarmak gerek yani...

Aa benim kızımda bu ara emiyor ellerimi ve çekiyorum hemen

Canım Amazon’dan aldım ben. Piyasaya göre daha uygundu fiyatı.

Evet canim çekmemek gerekiyor ben de pamuk su ile siliyorum ellerini ama çokta abartmiyorum açıkçası mikropta lazım bağışıklık için
Evet ya bayılıyolar şapur şupur emmeye çok komik oluyor bazen Bazen emziği bile ağzından atıp elini emiyor
Evet Ekin de öyle işte eliyle emzigini cektirip çıkarıyor ellerini sokuyor ağzına
Canım Amazon’dan aldım ben. Piyasaya göre daha uygundu fiyatı.
Ben de amazondan aldım kuzum en uygun ordaydi
Günaydın teyzelerrrr yeni güncelleme çıngırak tutmaya başladık evde bir bayram havası
Yerim minik ellerini Uzanip kendi mi tutuyor kuzum yoksa sen eline verince mi tutuyor ? Eline verdiğimde Ekin de tutuyor ama kendisi daha uzanıp yakalamayı tutmayı beceremiyor doktor da henüz erken onun için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…