Benimkisi de sürekli çiğneme oldu elini emiyor biberonu çiğniyor salyaları inanılmaz akıyor. Doktora götürdüm baktı ama henüz bişi yok dedi. Dayısı 4.ayına girmeden çıkartmış bu da erken çıkarabilir ailede varmış dedi. Yine kontrol ettireceğim 4.ayında.Canım anlattıklarının aynısını kelimesi kelimesine bizde de var ellerini emmesi ellerini keşfediyor diyeymiş öyle okudum internette ama dişte olabilir bu ay kontrolde baktıracağım 2. Ay kontrolünde baktı doktor, diş değil daha dedi ama üçüncü ayda diş çıkaran çocuklar var oladabilir babası da beşinci ayda çıkartmış inşallah kızım Çekmez
Her kakada değil ama nadir de olsa görüyorum ben doğumdan beri laktoz gaz yapıyor diye hiç tüketmiyorum açıkçasıCanım sürekli Varmı mukus kakada görüyomusun düzenli takip et. Bir yakın arkadaşımın böyle şuan laktoz alerjisi var bebekte diyet yapıyor. Eğer her kakada varsa test yaptırabilirsin.
Doktorunuza danışın o zaman en doğrusunu o belirler canım inşallah hiçbirşey yoktur fazla düşünüp takma kafanaHer kakada değil ama nadir de olsa görüyorum ben doğumdan beri laktoz gaz yapıyor diye hiç tüketmiyorum açıkçası
Evet canım Ekin ilk doğduğunda petekler açıkken gece burnu tikaniyordu pamuğa damlatip yanina koyuyordum ben açıyordu burnunuMinseo canim bu yazdigin cold Mix ise yariyor mu kullanan var mi?
İnşallah yanlış alarmdir yaEvet işte o önemli bugün bizde de oldu böyle biraz iştahsızlık dedim ya o yüzden kelimesi kelimesine aynı şey yaşamışız diyebirkaç gün bekle bakalım doktorunla tekrar görüşünce haber ver bizede bakalım dişse ilk biz görmüş oluruz
Benim kız doğduğundan beri anneme çok alıştı, çalışırken annem bakacağı için çok dikkat ettim sürekli iletişim halindeler. Anneme altını aldirttim, mama yedirttim ki bir kaç ay sonra garipsemesin şuan harika bi ilişkileri oluştu annemi görünce gülmeye başlıyor direkAyy o kötüymüş arkadaşımben anneme bırakıyorum oğluşu çok bunaldığımda, alıştırmak biraz zor oldu aslında ama, 15 dk, yarım saat, 1 saat derken yavaş yavaş alıştırdım ben. Şimdi annemle net 1 saat kalıyor. Ağlarsa annem buzluktan anne sütü veriyor ya da hemen mama yapıyor. Mama yeyince rahatlıyor biraz. Sen de istersen böyle yapmayı dene belki işe yarar. Ben azıcık dışarı çıkıp nefes alıyorum böylece psikolojim yerine geliyor yoksa full yapışık geziyoruz evde bir de işe başlayacağım mecbur haziran sonunda o yüzden alıştırmak en iyisi
Evet canım artik sertlesmeye başladılarBizim de eller sürekli ağızda ve emiyor hatta luk luk sesler geliyor emeerkenn pazartesi
Kontrolümüz var sorayım bende gerçekten damakları kaşınıyo olabilir hiç düşünemmiştimmm
İnanılır gibi değil kızını mı kaçırıyorlardiBunlar devam ederse 10 bin Suriyeli dah gelecekmiş 10/15 sene sonra görün siz yarı Arap yarı Türk olacağız. Amaç memleketi araplaştırmalz Atatürk’ün ilkelerini yok saymak. Gerçekten bıktım midem bulanıyor artık. Hala nasıl oy veriyorlar daha geçen gün 2 yaşındaki koza tecavüz edildi ölmüş çocuk. Ceza yok memlekette. Kadın cinayetleinün katillerin tecavizvülerin hepsi eski sabıkalı aynı suçlardan yine girmişler. Bunlar neden aramızda diyeceğim. İç işleri memleketin namusunu korumuyor çocukları kadınları hayvanları mı koruyacak. Güvenlik duvarımız yok sürüyle Akın etmedi mi Araplar. Dingonun ahırı gibi girdiler. Memleket be halde. Gerçekten değişsin hükümet. Hele benim oturduğum yerde hep Arap.resmen Burada küçük Suriye yi
Kurmuşlar hepsinde 3/4 çocuk. Benim kendi milletim yapamıyor geçimsizlikten çocuk bunlar yapıp yağıp sokağa atıyorlar.
Herkes oy kullansın gerçekten de birlik olmanın zamanı artık. Şu seçim tantanası geçsin bitsin başka bişey demiyorum. Araplar benim kızımı kaçırıyordu 4 sene önce. Onların çoğu yaptığı şeyleri de halka açıklamıyorlar korkuyorlar hükümetten. Sebep oldukları yayılmasın diye.
Allahım korusun. Neler yaşıyoruz böyle ben sakin kalamıyorum gerçekten. İnşallah pazar günü artık yüzümüz gülerEvet canım Ekin ilk doğduğunda petekler açıkken gece burnu tikaniyordu pamuğa damlatip yanina koyuyordum ben açıyordu burnunu
İnşallah yanlış alarmdir ya
Benim kız doğduğundan beri anneme çok alıştı, çalışırken annem bakacağı için çok dikkat ettim sürekli iletişim halindeler. Anneme altını aldirttim, mama yedirttim ki bir kaç ay sonra garipsemesin şuan harika bi ilişkileri oluştu annemi görünce gülmeye başlıyor direkBen de bi yere gideceğimde içim rahat birakabiliyorum. Geçen eşimle dışarda işlerimiz vardi 5 saat yoktuk hiç sorun çıkmamış
Evet canım artik sertlesmeye başladılar
İnanılır gibi değil kızını mı kaçırıyorlardiAllah'ım çocuklarımızı korusun gerçekten ben çok korkuyorum. Bir kaç ay önce de bir afgan dersaneden dönen bir kız çocuğuna tecavüz girişiminde bulunuyor kız direnince kafasına taş vurup kaçıyor kızcağız bi süre yoğun bakımda kalip vefat etti. Geçen ay da bizim burda bi Suriyeli bi çocuğu taciz etmiş linç ettiler ortalık fena karıştı. Cidden fenalik geliyor bana. Gelenler hep ipsiz sapsiz insanlar. Mağdur gösteriliyorlar ama adamlar buraya keyif sürmeye gelmiş neden gidelim devlet bize bakıyor kızlar var eğlence var diye pişkin pişkin gülüyorlar delirmemek elde değil. Bilmiyorum nasıl olacak nasıl bir ortamda eğitim alacak çocuklarımız. Bir de kadın düşmanı hüda par girdi meclise hiç derdimiz yok gibi onlar var şimdi bi de hayatımızda cidden sinirden kafamda şimşekler çakıyor. Allah ülkemizi refaha kavuştursun başka bir şey diyemiyorum...
Bizimki de iki elini birden götürüyor ağzına canım damakları sertleşiyor artık sürekli eli ağzında deli gibi savaşıyorEvet canım Ekin ilk doğduğunda petekler açıkken gece burnu tikaniyordu pamuğa damlatip yanina koyuyordum ben açıyordu burnunu
İnşallah yanlış alarmdir ya
Benim kız doğduğundan beri anneme çok alıştı, çalışırken annem bakacağı için çok dikkat ettim sürekli iletişim halindeler. Anneme altını aldirttim, mama yedirttim ki bir kaç ay sonra garipsemesin şuan harika bi ilişkileri oluştu annemi görünce gülmeye başlıyor direkBen de bi yere gideceğimde içim rahat birakabiliyorum. Geçen eşimle dışarda işlerimiz vardi 5 saat yoktuk hiç sorun çıkmamış
Evet canım artik sertlesmeye başladılar
İnanılır gibi değil kızını mı kaçırıyorlardiAllah'ım çocuklarımızı korusun gerçekten ben çok korkuyorum. Bir kaç ay önce de bir afgan dersaneden dönen bir kız çocuğuna tecavüz girişiminde bulunuyor kız direnince kafasına taş vurup kaçıyor kızcağız bi süre yoğun bakımda kalip vefat etti. Geçen ay da bizim burda bi Suriyeli bi çocuğu taciz etmiş linç ettiler ortalık fena karıştı. Cidden fenalik geliyor bana. Gelenler hep ipsiz sapsiz insanlar. Mağdur gösteriliyorlar ama adamlar buraya keyif sürmeye gelmiş neden gidelim devlet bize bakıyor kızlar var eğlence var diye pişkin pişkin gülüyorlar delirmemek elde değil. Bilmiyorum nasıl olacak nasıl bir ortamda eğitim alacak çocuklarımız. Bir de kadın düşmanı hüda par girdi meclise hiç derdimiz yok gibi onlar var şimdi bi de hayatımızda cidden sinirden kafamda şimşekler çakıyor. Allah ülkemizi refaha kavuştursun başka bir şey diyemiyorum...
Bizde akşam 9 da uykuya geçiyoruz sabah 7 de işe gider gibi babasıyla beraber uyanıyor sıpaBizimkilerde huy olmuş artık. Ben alıştım 7de ayakta olmaya artık işe gidiyormuş gibi düşünüyorum. O yüzden erken yatırıp ben de erkenden uyuyorum canım.
Canım yazdıkların birebir bizim oğlanda yapıyorBizim de durum böyle elini boğazına sokmaya çalışıyor resmen, köpüklü tükürükler var bol bolbir de elini yumruk yapıp burnunu gözünü kaşıyor gibi yapıyor. Onun da neden olduğunu bilmiyorum ama değişik haller ama her haline hayranım ya çok şükür
Tek dileğim çocuklarımız için aydınlık bir gelecek. Sağlıklı bir eğitim ortamı. Güvenli bir ülke. Ekonomiyi falan geçtim artık gerçekten Ümit Özdağ gibi sokaklarda Suriyeli avına çıkmama çok az kaldıAllahım korusun. Neler yaşıyoruz böyle ben sakin kalamıyorum gerçekten. İnşallah pazar günü artık yüzümüz güler
Demek ki tam zamanlari canim minik elleri çok tatli bunlarin galiba şapur şupur nasıl zevkli emiyorlar elleriniBizimki de iki elini birden götürüyor ağzına canım damakları sertleşiyor artık sürekli eli ağzında deli gibi savaşıyor
Hem çok tatlı hem de ellerini parmaklarını kesfediyorlarmis doktor öyle söyledi ben cekiyordum elini çekmeyin dedi sadece sık sık elini temizlemek gerekiyormuşDemek ki tam zamanlari canim minik elleri çok tatli bunlarin galiba şapur şupur nasıl zevkli emiyorlar ellerini
Tek dileğim çocuklarımız için aydınlık bir gelecek. Sağlıklı bir eğitim ortamı. Güvenli bir ülke. Ekonomiyi falan geçtim artık gerçekten Ümit Özdağ gibi sokaklarda Suriyeli avına çıkmama çok az kaldı
Demek ki tam zamanlari canim minik elleri çok tatli bunlarin galiba şapur şupur nasıl zevkli emiyorlar ellerini
Evet ya bayılıyolar şapur şupur emmeye çok komik oluyor bazenTek dileğim çocuklarımız için aydınlık bir gelecek. Sağlıklı bir eğitim ortamı. Güvenli bir ülke. Ekonomiyi falan geçtim artık gerçekten Ümit Özdağ gibi sokaklarda Suriyeli avına çıkmama çok az kaldı
Demek ki tam zamanlari canim minik elleri çok tatli bunlarin galiba şapur şupur nasıl zevkli emiyorlar ellerini
Evet ya çok çabuk kirleniyor hemen yıkıyorum ama tekrar oluyorHem çok tatlı hem de ellerini parmaklarını kesfediyorlarmis doktor öyle söyledi ben cekiyordum elini çekmeyin dedi sadece sık sık elini temizlemek gerekiyormuş
Merhaba, gaz o. Gegirme gelirken emdigi icin oluyor. Benim oglumda da oluyor. Emerken arada gaz cikarip sonra devam eymelisiniz. Ara gaz cikarmak gerek yani...Annler merhaba benim 2 aylık oğlum var emzirdimten sonra sanki nefes alamıyor hıhhh hıhhh diye bı ses çıkarıyor sanki hava yutuyor ve tıkanıyor gibi ama keyfi yerinde sonrasında
Hem çok tatlı hem de ellerini parmaklarını kesfediyorlarmis doktor öyle söyledi ben cekiyordum elini çekmeyin dedi sadece sık sık elini temizlemek gerekiyormuş
Canım Amazon’dan aldım ben. Piyasaya göre daha uygundu fiyatı.Ben bunu aldim Perşembe günü gelecek bi tane daha sesli bi oyuncak alacağım ama karar veremedim şu sesli hikaye kitaplarindan alsam şuan ilgisini ceker mi acabaya da dans eden oynayan bir şey mi alsam bir de davul oyuncak var vurdukça ses çıkarıyor acaba onu mu alsam dedim vurmaya ne zaman başlar bilemedim çok büyük dertler
Tüm seriyi aldım ben bizimki de çok seviyor hatta ben de çok sevdimKızlar biz bu kocaman gözlü kitapları çoook sevdik. Tavsiye ediyoruz
Evet canim çekmemek gerekiyor ben de pamuk su ile siliyorum ellerini ama çokta abartmiyorum açıkçası mikropta lazım bağışıklık içinHem çok tatlı hem de ellerini parmaklarını kesfediyorlarmis doktor öyle söyledi ben cekiyordum elini çekmeyin dedi sadece sık sık elini temizlemek gerekiyormuş
Evet Ekin de öyle işte eliyle emzigini cektirip çıkarıyor ellerini sokuyor ağzınaEvet ya bayılıyolar şapur şupur emmeye çok komik oluyor bazenBazen emziği bile ağzından atıp elini emiyor
Ben de amazondan aldım kuzum en uygun ordaydiCanım Amazon’dan aldım ben. Piyasaya göre daha uygundu fiyatı.
Yerim minik elleriniGünaydın teyzelerrrr yeni güncelleme çıngırak tutmaya başladıkevde bir bayram havası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?