2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uyumayan çocuk ne yaparsan yap uyumuyor bizimkinden biliyorum menenjiti bizde 3. Ayda olacağız geçen hafta sorduğumda 1300 lira demişlerdi bakalım ne olacak fiyati
Ciddi misiniz? O nedir ya peki bir dozu mu 1300 cidden pahaliymis... Yapacak bir sey yok neyse yapilacak... Ben gocmenlerden korkuyorum. Tatile bile gitmicez bu sene. 1 yasina gelsin oyle... Bizim burda pek yok suriyeli varsa da zengin kesim oldugu icin gorgululer ama bi yere gidiyoruz Allaahhh... Ben cildircam gitmez de bunlar artik bizden rahatlar...

Kizlar bayramda köye gidicemde onerebileceginiz portatif rahat tasinabilir besik varmi acaba cibinlikli olanlardan sinek bocek girmeyecek sekilde
Canim acaba boyle kremler var ondan mi alsaniz... Doktor biz kampa giderken kızıma yazmisti ama ismini hatirlamiyorm. Kizimi hic bisey isirmamisti...

Aynen canım tek doz 1300 dediler doktorumuz 3. Ayda yapalım hastalık kapmayacaginin garantisi yok ne kadar erken o kadar iyi dedi mecbur yaptıracağız ama keşke herkes erişebilse ücretsiz olsa. Tatile bizde yazlığa gidecez o yüzden için rahat ama ilk 6 ay deniz havuz önermiyorum dedi doktorumuz hava değişimi olacak bize

Kızlar bize de yeni güncelleme geldi 2 gündür. Tek omzunu bacağını kaldırıp dönmeye çalışıyor dönemeyince sinir olup çığlık atıyor . Sünnetli olmasa ben yardımcı olup alıştırma yapardım ama tam sünnet zamanına denk geldi güncellememiz. Sabahın 8inden beri evde çığlık kıyametiz anlayacağınız .

Senjn bebek kac aylikti o zaman?
1 yas ustuydu canim... Ben de memlekete gidicem 3 aylik kontrolde sorayim diyordum keske simdi sorsaydin... Akilvar canim sen gittin mi 2 aylik kontrole? Gitmedin diye biliyorum. Bi sorar misin acaba sivrisinek ve bocegin isirmamasi icin sprey krem neymis bebekler icin?

O yuzden gitmeye degmez bence... Denize girmeden de risk bence... Seneye iki defa gideriz

27sinde gidicem ben kalca usg si icin onuda sorucam aklimda

Kızlar bu arada ben alinin kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum ilk defa bu hafta boklu kıyafet yıkamadım yani baby turco cidden çok çok iyiymiş burdan devam edicem muhtemelen
Öncesinde ne kullaniyordun canim ? Ben de molfixten çok memnun kaldım hiç taşma yaşamadım 3 no dayım şuan 1 aya 4 e geçeriz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…