Ciddi misiniz? O nedir yaUyumayan çocuk ne yaparsan yap uyumuyor bizimkinden biliyorummenenjiti bizde 3. Ayda olacağız geçen hafta sorduğumda 1300 lira demişlerdi bakalım ne olacak fiyati
Canim acaba boyle kremler var ondan mi alsaniz... Doktor biz kampa giderken kızıma yazmisti ama ismini hatirlamiyorm. Kizimi hic bisey isirmamisti...Kizlar bayramda köye gidicemde onerebileceginiz portatif rahat tasinabilir besik varmi acaba cibinlikli olanlardan sinek bocek girmeyecek sekilde
Ay ben çocuğa sefo dinletiyorum Allah affetsinBen de şarkı önereyim bu şarkıda çok eğlenip coşuyoruz
Aynen canım tek doz 1300 dediler doktorumuz 3. Ayda yapalım hastalık kapmayacaginin garantisi yok ne kadar erken o kadar iyi dedi mecbur yaptıracağız ama keşke herkes erişebilse ücretsiz olsa. Tatile bizde yazlığa gidecez o yüzden için rahat ama ilk 6 ay deniz havuz önermiyorum dedi doktorumuz hava değişimi olacak bizeCiddi misiniz? O nedir yapeki bir dozu mu 1300 cidden pahaliymis... Yapacak bir sey yok neyse yapilacak... Ben gocmenlerden korkuyorum. Tatile bile gitmicez bu sene. 1 yasina gelsin oyle... Bizim burda pek yok suriyeli varsa da zengin kesim oldugu icin gorgululer ama bi yere gidiyoruz Allaahhh... Ben cildircam gitmez de bunlar artik bizden rahatlar...
Senjn bebek kac aylikti o zaman?Canim acaba boyle kremler var ondan mi alsaniz... Doktor biz kampa giderken kızıma yazmisti ama ismini hatirlamiyorm. Kizimi hic bisey isirmamisti...
Biz de uyku öncesi 2000 ler yabancı pop dinliyoruz britneyler justin timberlakelerAy ben çocuğa sefo dinletiyorum Allah affetsin
Rafine müzik zevki olan bireyler olacaklarBiz de uyku öncesi 2000 ler yabancı pop dinliyoruz britneyler justin timberlakeler
1 yas ustuydu canim... Ben de memlekete gidicem 3 aylik kontrolde sorayim diyordum keske simdi sorsaydin...Senjn bebek kac aylikti o zaman?
Cok tatlisiniz... Benimkinin favourisi it is foggy today - eveny grinko. Hemen sakinlesiyor... Sonra Evdeki Saat - sarmasik...Biz de uyku öncesi 2000 ler yabancı pop dinliyoruz britneyler justin timberlakeler
O yuzden gitmeye degmez bence... Denize girmeden de risk bence... Seneye iki defa giderizAynen canım tek doz 1300 dediler doktorumuz 3. Ayda yapalım hastalık kapmayacaginin garantisi yok ne kadar erken o kadar iyi dedi mecbur yaptıracağız ama keşke herkes erişebilse ücretsiz olsa. Tatile bizde yazlığa gidecez o yüzden için rahat ama ilk 6 ay deniz havuz önermiyorum dedi doktorumuz hava değişimi olacak bize
27sinde gidicem ben kalca usg si icin onuda sorucam aklimda1 yas ustuydu canim... Ben de memlekete gidicem 3 aylik kontrolde sorayim diyordum keske simdi sorsaydin...Akilvar canim sen gittin mi 2 aylik kontrole? Gitmedin diye biliyorum. Bi sorar misin acaba sivrisinek ve bocegin isirmamasi icin sprey krem neymis bebekler icin?
Polly baby gibi bir şey almıştım ben taşınabilir.Kizlar bayramda köye gidicemde onerebileceginiz portatif rahat tasinabilir besik varmi acaba cibinlikli olanlardan sinek bocek girmeyecek sekilde
Benimki de sefo seviyor, gebelikte de öncesinde de türkçe rap dinlerdim. Hiç mozart dinlemedik umarim bedelini ağır ödemeyizAy ben çocuğa sefo dinletiyorum Allah affetsin
Fiyatida uygun siparis verdim:) bakalimPolly baby gibi bir şey almıştım ben taşınabilir.
Ben de hamileyken sefo dinliyordum şimdi çocuk sefoya tepki veriyor yapacak bir şey yokBenimki de sefo seviyor, gebelikte de öncesinde de türkçe rap dinlerdim. Hiç mozart dinlemedik umarim bedelini ağır ödemeyiz
Öncesinde ne kullaniyordun canim ? Ben de molfixten çok memnun kaldım hiç taşma yaşamadımKızlar bu arada ben alinin kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum ilk defa bu hafta boklu kıyafet yıkamadım yani baby turco cidden çok çok iyiymiş burdan devam edicem muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?