Bunlardan ben de alicam yaa çok tatlılarKızlar biz bu kocaman gözlü kitapları çoook sevdik. Tavsiye ediyoruz
Bakayım kuzum bu tarz bi şey deminseo canim bu, icinde cingirak var, parmaklarina takip oynuyorlar, bir yuzeyi hisirtili kagit, ucunca yarim halka dis kasiyici, hem de aynali... Ustundeki resimlerle de hikaye uyduruyorum ben hatt bazilarini kayida aldim, kitap yazarim belki diye ... Belki sever kizin...
Geçmiş olsun canim olmaz inşallah ateşKizlar bugun asi olduk, asiya ragmen uyumayan bir oglum var :) yani Bana cekmis ne yapayiminsallah bakalim ates yapmaz...
Bu arada rota Ile menenjiti bizim doktor da 3.ay yapalim dedi. Asi yok diye ... Bir de gene zam gelmis ya hastanelere, dun Ben de gorundum resmen 3 bini biraktik test mest saka gibi ya... Allah gucu olmayana yardimci olsun, cok zor vallahi
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canim olmaz inşallah ateş
Aşı fiyatlarına şok oluyorum... Gerçekten Allah gücü yetmeyenin yardımcısı olsun
Ay bunlar büyüdü ya kendileri bişeyler yaptıkça dahada mutlu oluyorumEvet canim çekmemek gerekiyor ben de pamuk su ile siliyorum ellerini ama çokta abartmiyorum açıkçası mikropta lazım bağışıklık için
Evet Ekin de öyle işte eliyle emzigini cektirip çıkarıyor ellerini sokuyor ağzına
Ben de amazondan aldım kuzum en uygun ordaydi
Yerim minik elleriniUzanip kendi mi tutuyor kuzum yoksa sen eline verince mi tutuyor ? Eline verdiğimde Ekin de tutuyor ama kendisi daha uzanıp yakalamayı tutmayı beceremiyor doktor da henüz erken onun için dedi
Cnm o mavi yerden mi parmağına takıyorsun elinde duruyor mu?minseo canim bu, icinde cingirak var, parmaklarina takip oynuyorlar, bir yuzeyi hisirtili kagit, ucunca yarim halka dis kasiyici, hem de aynali... Ustundeki resimlerle de hikaye uyduruyorum ben hatt bazilarini kayida aldim, kitap yazarim belki diye ... Belki sever kizin...
Biz de sağlık sigortası yaptırmıştık 2.ayımızda tedavi limitimiz dolmuş bile, fiyatlar uçuk çünkü. Gerçekten durumu olmayan ne yapar çok üzücü.Kizlar bugun asi olduk, asiya ragmen uyumayan bir oglum var :) yani Bana cekmis ne yapayiminsallah bakalim ates yapmaz...
Bu arada rota Ile menenjiti bizim doktor da 3.ay yapalim dedi. Asi yok diye ... Bir de gene zam gelmis ya hastanelere, dun Ben de gorundum resmen 3 bini biraktik test mest saka gibi ya... Allah gucu olmayana yardimci olsun, cok zor vallahi
Kolay gelsin canım inşallah hafif atlatırKizlar bugun asi olduk, asiya ragmen uyumayan bir oglum var :) yani Bana cekmis ne yapayiminsallah bakalim ates yapmaz...
Suanda ben takmiyorum canim. Kendi kesfediyor zaten. Simdilik ayak uclarina koyuyorum tepiniyor, o hisirti sesi cok heyecanlandiriyor aska geliyorCnm o mavi yerden mi parmağına takıyorsun elinde duruyor mu?
Biz de sağlık sigortası yaptırmıştık 2.ayımızda tedavi limitimiz dolmuş bile, fiyatlar uçuk çünkü. Gerçekten durumu olmayan ne yapar çok üzücü.
Tesekkur ederim canimKolay gelsin canım inşallah hafif atlatır
Emin ol farki yok. Burda kiralar İstanbul a göre bi tık ucuz olabilir fakat kazanç açısından bakinca da İstanbul ve İzmir'de aynı işi yapan iki kişi İzmir'de daha az kazanıyor o yüzden değişen bir şey yokTesekkur ederim canim
Ben 4 cocuklu tek maasli insanlar nasil geciniyor cok merak ediyorum! Yani sadece yumurta ekmek yeseler bile yetmez maas... Faturalar kira ooo ... Yani kirada olanlar Istanbul da yazik ... Izmir de mi oyle?
Cok uzucu... Cok...Emin ol farki yok. Burda kiralar İstanbul a göre bi tık ucuz olabilir fakat kazanç açısından bakinca da İstanbul ve İzmir'de aynı işi yapan iki kişi İzmir'de daha az kazanıyor o yüzden değişen bir şey yok
Yok canım kendi tutmuyor ben verince tuttu ilk kez yoksa ilgilenmiyordu bu zamana kadarEvet canim çekmemek gerekiyor ben de pamuk su ile siliyorum ellerini ama çokta abartmiyorum açıkçası mikropta lazım bağışıklık için
Evet Ekin de öyle işte eliyle emzigini cektirip çıkarıyor ellerini sokuyor ağzına
Ben de amazondan aldım kuzum en uygun ordaydi
Yerim minik elleriniUzanip kendi mi tutuyor kuzum yoksa sen eline verince mi tutuyor ? Eline verdiğimde Ekin de tutuyor ama kendisi daha uzanıp yakalamayı tutmayı beceremiyor doktor da henüz erken onun için dedi
Uyumayan çocuk ne yaparsan yap uyumuyor bizimkinden biliyorumKizlar bugun asi olduk, asiya ragmen uyumayan bir oglum var :) yani Bana cekmis ne yapayiminsallah bakalim ates yapmaz...
Evet canım amazon daha uygun oluyor hem de daha değişik farklı şeyler oluyorAy bunlar büyüdü ya kendileri bişeyler yaptıkça dahada mutlu oluyorum
Bende çoğu şeyi amazondan alıyorum kızlar hem kargo bedava çoğu şeyde hemde fiyatlar uygun
Evet canım uzanması tutmaya çalışması falan onlar normal şuanYok canım kendi tutmuyor ben verince tuttu ilk kez yoksa ilgilenmiyordu bu zamana kadarama oyun halısındaki çıngıraklara uzanıyor tutuyor o sayılır mı ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?