2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar şu destekli oturma minderleri var onlardan alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. Kullanışlı mı işe yarıyor mu ne dersiniz tecrübeli anneler?

Eklentiler

• images (1) (16).webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 52
minseo canim bu, icinde cingirak var, parmaklarina takip oynuyorlar, bir yuzeyi hisirtili kagit, ucunca yarim halka dis kasiyici, hem de aynali... Ustundeki resimlerle de hikaye uyduruyorum ben hatt bazilarini kayida aldim, kitap yazarim belki diye ... Belki sever kizin...

Eklentiler

• IMG_20230524_114949.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20230524_114932.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20230524_114919.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar bugun asi olduk, asiya ragmen uyumayan bir oglum var :) yani Bana cekmis ne yapayim insallah bakalim ates yapmaz...

Bu arada rota Ile menenjiti bizim doktor da 3.ay yapalim dedi. Asi yok diye ... Bir de gene zam gelmis ya hastanelere, dun Ben de gorundum resmen 3 bini biraktik test mest saka gibi ya... Allah gucu olmayana yardimci olsun, cok zor vallahi

Bakayım kuzum bu tarz bi şey de

Geçmiş olsun canim olmaz inşallah ateş
Aşı fiyatlarına şok oluyorum... Gerçekten Allah gücü yetmeyenin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canim olmaz inşallah ateş
Aşı fiyatlarına şok oluyorum... Gerçekten Allah gücü yetmeyenin yardımcısı olsun
Tesekkur ederim canim

Ben 4 cocuklu tek maasli insanlar nasil geciniyor cok merak ediyorum! Yani sadece yumurta ekmek yeseler bile yetmez maas... Faturalar kira ooo ... Yani kirada olanlar Istanbul da yazik ... Izmir de mi oyle?

Ay bunlar büyüdü ya kendileri bişeyler yaptıkça dahada mutlu oluyorum
Bende çoğu şeyi amazondan alıyorum kızlar hem kargo bedava çoğu şeyde hemde fiyatlar uygun

Cnm o mavi yerden mi parmağına takıyorsun elinde duruyor mu?
Biz de sağlık sigortası yaptırmıştık 2.ayımızda tedavi limitimiz dolmuş bile, fiyatlar uçuk çünkü. Gerçekten durumu olmayan ne yapar çok üzücü.

Kolay gelsin canım inşallah hafif atlatır

Suanda ben takmiyorum canim. Kendi kesfediyor zaten. Simdilik ayak uclarina koyuyorum tepiniyor, o hisirti sesi cok heyecanlandiriyor aska geliyor agzina almaya baslayinca o zaman eline veririm, kasindikca hirsla hem cigniyor hem cingirak hem ses var iste... Bir de kizim cingiragi sallayarak uzerindekileri ankatiyor o da dinliyor ciddi ciddi

Ayrica cnm benimki tutmaya calisiyor da .. memeyi mesela kaba kaslarla kavruyor. Elini kullanmanin farkina vardi .. cok hafif bir oyunca 2-3 parmagina gecirilebiliyor

Tesekkur ederim canim

Ben 4 cocuklu tek maasli insanlar nasil geciniyor cok merak ediyorum! Yani sadece yumurta ekmek yeseler bile yetmez maas... Faturalar kira ooo ... Yani kirada olanlar Istanbul da yazik ... Izmir de mi oyle?
Emin ol farki yok. Burda kiralar İstanbul a göre bi tık ucuz olabilir fakat kazanç açısından bakinca da İstanbul ve İzmir'de aynı işi yapan iki kişi İzmir'de daha az kazanıyor o yüzden değişen bir şey yok

Cok uzucu... Cok...

Yok canım kendi tutmuyor ben verince tuttu ilk kez yoksa ilgilenmiyordu bu zamana kadar ama oyun halısındaki çıngıraklara uzanıyor tutuyor o sayılır mı ki acaba

Uyumayan çocuk ne yaparsan yap uyumuyor bizimkinden biliyorum menenjiti bizde 3. Ayda olacağız geçen hafta sorduğumda 1300 lira demişlerdi bakalım ne olacak fiyati

Ay bunlar büyüdü ya kendileri bişeyler yaptıkça dahada mutlu oluyorum
Bende çoğu şeyi amazondan alıyorum kızlar hem kargo bedava çoğu şeyde hemde fiyatlar uygun
Evet canım amazon daha uygun oluyor hem de daha değişik farklı şeyler oluyor
Yok canım kendi tutmuyor ben verince tuttu ilk kez yoksa ilgilenmiyordu bu zamana kadar ama oyun halısındaki çıngıraklara uzanıyor tutuyor o sayılır mı ki acaba
Evet canım uzanması tutmaya çalışması falan onlar normal şuan

Kizlar bayramda köye gidicemde onerebileceginiz portatif rahat tasinabilir besik varmi acaba cibinlikli olanlardan sinek bocek girmeyecek sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…