2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar benim kizlardan konak olanda da böyle bir çizgi var sanki saçı ordan kesilmiş gibi. Başına gelen var mı

Eklentiler

• Screenshot_20230525-110911_Gallery.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 70
Bizde hic konak olmadi cok minik bi tane olmustu gitti o da hemen. Mustela urunleri kullaniyorum ben dogdugu gunden beri. Sampuani da mustela. Pisik kremi, losyonu, yuz kremi, masaj yagi. Hic pisik isilik konak sorunu vs yasamadik.

Ben simdiden asilara on bini atayim kenara o zaman devletin karsilamasi lazim ozellikle menenjiti ... Yarin yazar misin canim ne kadar olmus merak ettim.. biz asi diye kosuyoruz su asi karsitlari da ayri
Bugün sağlık ocağındaki 2 ay aşısını olduk canım. Haziranda olacağız bu aşıları, arkadaşım menenjit ve rota aşısına 2 hafta kadar önce 2300 vermişti.

Ben simdiden asilara on bini atayim kenara o zaman devletin karsilamasi lazim ozellikle menenjiti ... Yarin yazar misin canim ne kadar olmus merak ettim.. biz asi diye kosuyoruz su asi karsitlari da ayri
Ya gerçekten bu fiyatlar çok fazla, hem önemli hastalık bunlar hem de insanların maddi durumuna bırakmak korkunç. Çocukların sağlığı daha önemli tabi ama ya yaptıramayanlar ne olacak..bir an önce ücretsiz olmalı. Aşı karşıtlarını hiç anlamıyorum zaten

Verem asisindan 15 gun sonra mi yaptirmayi dusunuyorsun? Ben kararsiz kaldim. Cogunluk 1 ay sonra diyor. Bizim doktor niye 15 gun olur dedi anlamadim :)
Esasında aynı zamanlarda da yaptırılıyor 2 4 ya da 3 5. Aylarda genelde yapılıyor biz 3. Ve 5. Ayları tercih ettik

Doğum günün kutlu olsun canım. Ailen ve sevdiklerinle musmutlu, sağlıklı, güzel ömrün olsun
Gunaydin cici anneler. Herkes iyidir umarim. Benim bir sorum var yine sizlere :) rotavirus asisi yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz verem asisindan kac hafta sonra yaptirdiniz?
Bugün verem aşısı oldu oğlum, 7 Haziranda rota ve menenjit olacak

Kizlar ben sehirdisina cikicam ya 2 ay falan kalcam 4cu ay karma asisini sehir disinda yaptirabilirmiyim acaba illa bagli bulunduğumuz asm de mi yaptirmamjz gerekiyor yoksa baska sehirdeki asm de olurmu
Özel hastanelerde de oluyor canım devletin aşıları ama fark alınıyor demişti bana doktor, gittiğin yerdeki özel hastaneleri bir ara istersen

Hangi şampuan kullaniyorsun canım, bizde hiç konak olmadı mustela kullanıyorum

Kanguru denediniz mi, ben de kanguru ile daha rahat oluyorum. Oğlanı okula götürüp getirirken
Kizlar benim kizlardan konak olanda da böyle bir çizgi var sanki saçı ordan kesilmiş gibi. Başına gelen var mı
Benimki de böyle, dökülmüş oradaki saçları

Of evet benim de elimde kaldi senin daha kötü 2 tane almışsın ama bende de 2 tane var birisi m beden olduğu için kullanmıyordum hizli akiyordu kaldi elimizde

Hangisini aldiginiz aventin acaba bende de var ama benimkide baloncuk yapiyor

Gunaydin cici anneler. Herkes iyidir umarim. Benim bir sorum var yine sizlere :) rotavirus asisi yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz verem asisindan kac hafta sonra yaptirdiniz?
Ben aynı gün yaptırdım canım. Doktora da sordum sorun olmaz dedi. Gerçekten de bir sorun çıkmadı çok şükür. Şimdi ikinci dozunu da haziran aşılarıyla beraber yaptıracağım.

3 gun mu? Bir sorun olmadi mi? Niye herkes 1 ay diyor o zaman. Kafamda deli sorular:) eger 3 gun sonra yaptirip bir sorun yasamadiysaniz yaptirayim ben de bu cumartesi.
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık canım doktoruma da güveniyorum tecrübeli biri zaten rota ateş felan yapmıyor kaka miktarında artış olabilir dediler öyle oldu sadece o da ilk gün

Biz ilk gün itibariyle avent kullanıyoruz çok şükür sıkıntı yaşamadık meme reddi de olmadı

Kizlar ben sehirdisina cikicam ya 2 ay falan kalcam 4cu ay karma asisini sehir disinda yaptirabilirmiyim acaba illa bagli bulunduğumuz asm de mi yaptirmamjz gerekiyor yoksa baska sehirdeki asm de olurmu
Valla ben hamileyken aşı oluyordum bir ara kayitli oldugum yerden izmir'e gitmiştim diğer aşımı da izmir'de ki saglık ocağında olmuştum. Kendi kayıtlı olduğum sağlık ocağına da sormustum sorun olmaz yaptirabilirsin sisteme düşer demişlerdi. Ben sorun olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…