Hangisini aldiginiz aventin acaba bende de var ama benimkide baloncuk yapiyor
Benimki dogar dogmaz memeyi reddetti de :) hic kabul ettiremedim :)Biz ilk gün itibariyle avent kullanıyoruz çok şükür sıkıntı yaşamadık meme reddi de olmadı
Canim konak sampuani var takip ettigim bir.doktor paylasmistida adini hatirlamiyorum sen onlardan al istersen. Biz de konak yok duzenli tariyorum hem banyoda hem gunluk Yigit sacli cunkuKızlar aryanın konağı geçmiyor sizde de hala olan var mı? Yani uzun mu sürdü biraz azalmıyor gibi de. Zeytinyağı badem yağı tarama hepsini yapıyoruz. Her seferinde yenileniyor galiba şampuan değiştircem ben
Bebek arabasini bazi bebekler sevmiyor canim demek senin ki sevmiyor kac ayliksiniz bilmiyorum ama kanguru dene ya da emzikle susmaz mi tutuyorsa tabiKızlar merhaba benim bebeğim dışarı çıkmayı hiç sevmiyor çığlık çığlığa büyük oğlumu okula götürüp getiriyorum çok zorlaştı sizde aynı mı? Elim kolum dolanıyor çok stres oluyorum dışarıdayken
Doğum günün kutlu olsun arkadaşımHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Bugün benim en mutlu, en güzel yaşım çünkü yanımda kızım var...
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın.
Çocuklarımızın ayağına taş değmesin, hep sağlıkla huzurla büyüsünler.
Benimki dogar dogmaz memeyi reddetti de :) hic kabul ettiremedim :)
Evet canım eczaneden direk istiyoruz veriyorlar ama benim aile hekimim özel aşıları biz yapmıyoruz dedi o yüzden özel hastanede ki doktorumuza gidip yaptırdık.Kizlar, rota ve menenjiti doktor yaziyor biz eczaneden aliyoruz, saglik ocagina ya da hastaneye yaptiriyoruz. Dogru mu?
Aynisi bunu kullanıyorum sma opti pro kullandik sonra hipp e gectik sonra sma comforta gectik simdi yine başa döndük ahahahahaBunu kullaniyorum. Memnunum. Mamadan olabilir mi gazi acaba? Bizde mamadan kaynaklaniyormus. Mama degistirince rahatladik.
Alla alla bizim asmdeki hemsireler yapiyorEvet canım eczaneden direk istiyoruz veriyorlar ama benim aile hekimim özel aşıları biz yapmıyoruz dedi o yüzden özel hastanede ki doktorumuza gidip yaptırdık.
Su mu niyeki ne ise yariyormus?Mama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
Benim oğlumun da sağ tarafı hep döküldü önleri falan duruyor. Ne tarafa daha çok yatıyorsa o tarafı daha çok dökülüyor canım. Arkadan bakınca çok komik duruyor bizimki ensesindeki saçlar uzun geri kalan yerleri dökülmüş az saç varKizlar benim kizlardan konak olanda da böyle bir çizgi var sanki saçı ordan kesilmiş gibi. Başına gelen var mı
Ben yandırmadım canım. Direk eczaneye getittirdim asmdeki hemşire vurdu rota aşısını.Kizlar, rota ve menenjiti doktor yaziyor biz eczaneden aliyoruz, saglik ocagina ya da hastaneye yaptiriyoruz. Dogru mu?
Bana her mama arkası ver dedi ama ben 2 3 güne bir azıcık veriyorum biberonla. Benim oğlum sevmiyo su içmeyi zaten geri çıkarıyor ağzından çoğunu yutmadan.Mama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
Ben emzirirp mama verdiğimde çocuk doktoruna söylemiştim anne sütünün %70 i su, mamayı da suyla yapıyorsun demişti. O yüzden vermiyordum ama sütüm tamamen kesildi benim bu hafta su vermeye başladım mamaya sonuçta tatlandırıcı koyuyotlar çocuklar içsin diye. Yapış yapış oluyo o yüzde vermeye başladım günde 1 tatlı kaşığı kadar veriyorum ama biberonla.Mama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
Pamukçu mu oldu acaba. Ben kızda göremedim çünkü canım. Her bebekte oluyor muBebeginizin dilinin ustundeki beyaz tortu icin ne yapiyorsunuz? Karbonatli suyla silmeye calisiyorum ama yine olluyor
Mama su ile böbreklerden atılıyor dedi. Ben internetten falan hepnarattormıştım hiç su verin diye bişeye rastlamadım. Ben de şaşırdımSu mu niyeki ne ise yariyormus?
Merhaba konak için işe yarayan uyugulandığınız bi yöntem var mıKizlar benim kizlardan konak olanda da böyle bir çizgi var sanki saçı ordan kesilmiş gibi. Başına gelen var mı
Bizim asmdeki ebeye söyledim yan etkileri olasılığından yapmıyoruz özel aşıları. O aşılar isteğe bağlı yapılıyor zorunlu değil dedi. Hatta büyük kızıma Asm den yaptırmıştım. Ama Alyaya yaptıramadım özelde yaptırdım.Alla alla bizim asmdeki hemsireler yapiyor
Ben de hem emzirip hem mama veriyorum. Ama mamayı çok az veriyorum günde 1 ya da 2 kere. Onlar da genelde 2 şer ölçek oluyor.Ben emzirirp mama verdiğimde çocuk doktoruna söylemiştim anne sütünün %70 i su, mamayı da suyla yapıyorsun demişti. O yüzden vermiyordum ama sütüm tamamen kesildi benim bu hafta su vermeye başladım mamaya sonuçta tatlandırıcı koyuyotlar çocuklar içsin diye. Yapış yapış oluyo o yüzde vermeye başladım günde 1 tatlı kaşığı kadar veriyorum ama biberonla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?