2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar, rota ve menenjiti doktor yaziyor biz eczaneden aliyoruz, saglik ocagina ya da hastaneye yaptiriyoruz. Dogru mu?

Canim konak sampuani var takip ettigim bir.doktor paylasmistida adini hatirlamiyorum sen onlardan al istersen. Biz de konak yok duzenli tariyorum hem banyoda hem gunluk Yigit sacli cunku

Bebek arabasini bazi bebekler sevmiyor canim demek senin ki sevmiyor kac ayliksiniz bilmiyorum ama kanguru dene ya da emzikle susmaz mi tutuyorsa tabi

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım bu güzel dileklerinin hepsi gerçek olsun

Mama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.

Kizlar, rota ve menenjiti doktor yaziyor biz eczaneden aliyoruz, saglik ocagina ya da hastaneye yaptiriyoruz. Dogru mu?
Evet canım eczaneden direk istiyoruz veriyorlar ama benim aile hekimim özel aşıları biz yapmıyoruz dedi o yüzden özel hastanede ki doktorumuza gidip yaptırdık.

Kizlar benim kizlardan konak olanda da böyle bir çizgi var sanki saçı ordan kesilmiş gibi. Başına gelen var mı
Benim oğlumun da sağ tarafı hep döküldü önleri falan duruyor. Ne tarafa daha çok yatıyorsa o tarafı daha çok dökülüyor canım. Arkadan bakınca çok komik duruyor bizimki ensesindeki saçlar uzun geri kalan yerleri dökülmüş az saç var .
Ben yandırmadım canım. Direk eczaneye getittirdim asmdeki hemşire vurdu rota aşısını.
Mama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
Bana her mama arkası ver dedi ama ben 2 3 güne bir azıcık veriyorum biberonla. Benim oğlum sevmiyo su içmeyi zaten geri çıkarıyor ağzından çoğunu yutmadan.

Ben emzirirp mama verdiğimde çocuk doktoruna söylemiştim anne sütünün %70 i su, mamayı da suyla yapıyorsun demişti. O yüzden vermiyordum ama sütüm tamamen kesildi benim bu hafta su vermeye başladım mamaya sonuçta tatlandırıcı koyuyotlar çocuklar içsin diye. Yapış yapış oluyo o yüzde vermeye başladım günde 1 tatlı kaşığı kadar veriyorum ama biberonla.

Alla alla bizim asmdeki hemsireler yapiyor
Bizim asmdeki ebeye söyledim yan etkileri olasılığından yapmıyoruz özel aşıları. O aşılar isteğe bağlı yapılıyor zorunlu değil dedi. Hatta büyük kızıma Asm den yaptırmıştım. Ama Alyaya yaptıramadım özelde yaptırdım.

Ben de hem emzirip hem mama veriyorum. Ama mamayı çok az veriyorum günde 1 ya da 2 kere. Onlar da genelde 2 şer ölçek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…