doktoruna da danış istersen canım ama suyu versen ne zararı olur ki. Ben hiç bir zararını görmedim aksine yararlı.Ben de hem emzirip hem mama veriyorum. Ama mamayı çok az veriyorum günde 1 ya da 2 kere. Onlar da genelde 2 şer ölçek oluyor.
Bunun belli bi kurali yok canim 2 ay aşıları ile de birlikte yaptırabilirsin ben çok fazla gelmesin diye bi sonraki kontrolünde yaptırdım canımDoktoru aradim simdi sorun olmaz 15 gun arayla yapilabilir diyor. Sizce yaptirayim mi bekleyeyim mi? Kafam cok karisti.
Sağol canim benimDoğum günün kutlu olsun canım arkadaşım kızınla eşinle musmutlu sağlıklı huzurlu bol bereketi ömrün olsun
Şampuan ne kullanıyorsun canim? Ben siveno köpük şampuan ve iva natura nin sampuanini kullanıyorum hiç konak sorunu yaşamadıkKızlar aryanın konağı geçmiyor sizde de hala olan var mı? Yani uzun mu sürdü biraz azalmıyor gibi de. Zeytinyağı badem yağı tarama hepsini yapıyoruz. Her seferinde yenileniyor galiba şampuan değiştircem ben
Canımsın teşekkür ederimTüm sevdiklerin ve kızınla nice güzel günler gör canıminşallah dileğinde kabul olsun
Teşekkürler canimmmGüzel arkadaşım Ekin’li nice mutlu yılların olsunSeni bize ve hepimizi birbirimize kazandıran bu platform da iyiki var
Not: Isındığım ilk ikizler burcu olabilirsin
O kısım dökülmüş kuzum ondan muhtemelenKizlar benim kizlardan konak olanda da böyle bir çizgi var sanki saçı ordan kesilmiş gibi. Başına gelen var mı
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailen ve sevdiklerinle musmutlu, sağlıklı, güzel ömrün olsun
Teşekkür ederim arkadaşlarımDoğum günün kutlu olsun arkadaşımbu güzel dileklerinin hepsi gerçek olsun
Sma comfort Ekini mahvetti, optiprodan çok memnunum ben canımAynisi bunu kullanıyorum sma opti pro kullandik sonra hipp e gectik sonra sma comforta gectik simdi yine başa döndük ahahahaha
Osman gönülalı dinlemiştim kesinlikle önermiyorMama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
Bizde var dedi doktor hastane olarakKizlar, rota ve menenjiti doktor yaziyor biz eczaneden aliyoruz, saglik ocagina ya da hastaneye yaptiriyoruz. Dogru mu?
Neden önermiyor acaba ben de izleyeyim videoyu. Bizimki mama almıyor ama böbrek durumumuzdan dolayı doktor her emzirme sonrası 3 çay kaşığı su vermemi söyledi. İçim rahat değil ama dr söylediği için veriyorum..Osman gönülalı dinlemiştim kesinlikle önermiyor
Menenjiti olmadık daha bilmiyorum ama rotayı direkt hastane yaptı eczaneden almadıkKizlar, rota ve menenjiti doktor yaziyor biz eczaneden aliyoruz, saglik ocagina ya da hastaneye yaptiriyoruz. Dogru mu?
Ne yapacağımı şaşırdım ben de.Neden önermiyor acaba ben de izleyeyim videoyu. Bizimki mama almıyor ama böbrek durumumuzdan dolayı doktor her emzirme sonrası 3 çay kaşığı su vermemi söyledi. İçim rahat değil ama dr söylediği için veriyorum..
Bizimkiler yapmıyorAlla alla bizim asmdeki hemsireler yapiyor
Pamukçuk varsa gazlı bezle ve karbonatlı su ile silmek lazım. Benim oğlumda vardıBebeginizin dilinin ustundeki beyaz tortu icin ne yapiyorsunuz? Karbonatli suyla silmeye calisiyorum ama yine olluyor
Ben mideleri dolup daha az beslenirler diye verilmediğini biliyorum ama sizin özel bir durumunuz var canım. Böbreklerin çalışması için demiştir doktor muhakkak. Bence sen ihmal etmeden ver derim ben sonuçta bardak bardak vermiyorsunNeden önermiyor acaba ben de izleyeyim videoyu. Bizimki mama almıyor ama böbrek durumumuzdan dolayı doktor her emzirme sonrası 3 çay kaşığı su vermemi söyledi. İçim rahat değil ama dr söylediği için veriyorum..
Aynı sıkıntıyı bende aventte yaşadım ağzının kenarlarından hep aktırıyorBu biberon isi de bebege gore degisiyor galiba. Tommee tippee aldim su icinde cubuk olan anti kolik dediklerinden 2 tane hem de o acemilikle. Benim kiz onla icerken mamanin yarisi agzindan cikiyordu bebekte sorun var sandik. Sonra avent aldik denedik onla hic oyle bi sorun yasamadik. Asiri gaz durumu da olmadi bizde. Ama avent in de anti kolik olani var. aventin emzik kismi cok iyi bence.
Benim doktorum ki mük bi hekimdir ilk doğduklarında su verme demişti 3 ay kontrolünde her mamadan sonra 1 çay kaşığı verebilirsin kaynayip sogutulmus şu dedi havalar ısındı vücuttan ter atılırken susuz kalmasınlar dediMama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
Mustelanin konak kremini sürüyoruz 2 3 saat falan bazen daha fazla bekletip şampuanla yıkıyorum çıkınca dişli tarakla saçlarını tersine doğru tarıyorum. Konaklar çıkıyor o zaman, işlemi hergun yapıyorum. Baya azaldıMerhaba konak için işe yarayan uyugulandığınız bi yöntem var mı
Neden önermiyor acaba ben de izleyeyim videoyu. Bizimki mama almıyor ama böbrek durumumuzdan dolayı doktor her emzirme sonrası 3 çay kaşığı su vermemi söyledi. İçim rahat değil ama dr söylediği için veriyorum..
Doğum günün kutlu olsun canımHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Bugün benim en mutlu, en güzel yaşım çünkü yanımda kızım var...
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın.
Çocuklarımızın ayağına taş değmesin, hep sağlıkla huzurla büyüsünler.
Canım bana da gelenler oluyor tek tük kimsenin kucağına vermiyorum zaten herkes uzaktan seviyor o şekilde de sıkıntı olmaz bence. Ben tutayım sen çayını iç falan diyenlere de yok ben tutarım diyorum kimse ısrar etmiyor. Senin dediğin gibi de yapılabilir hem görmüş olurlar hem de hasır neşir olmaz bebiş.Kızlar ben annemdeyim yarın akşam da misafir var 5 kişi gelecekler Ekin için annemin komşuları. Ancak 3 aya kadar oyalayabildimŞöyle bi plan yaptım misafirleri terasta ağırlayacağız Ekin e de babasiyla babam bakacak. 5 dk gösterip uyku saati geldi diye aşağı indireceğim nasıl fikir
Kızlar benimki yatmak istemiyor oturmak istiyor. Az kaldı 4 ay olmamıza 10 gün var ama destekli oturtsam bir sıkıntı olur mu acaba? Elimi tuttuğu an kafayı kaldırmaya çalışıyor beni oturt diye yapmayınca da ağlıyor.
Kızlar ben annemdeyim yarın akşam da misafir var 5 kişi gelecekler Ekin için annemin komşuları. Ancak 3 aya kadar oyalayabildimŞöyle bi plan yaptım misafirleri terasta ağırlayacağız Ekin e de babasiyla babam bakacak. 5 dk gösterip uyku saati geldi diye aşağı indireceğim nasıl fikir
Canım benim mutlu yaşların olsunHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Bugün benim en mutlu, en güzel yaşım çünkü yanımda kızım var...
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın.
Çocuklarımızın ayağına taş değmesin, hep sağlıkla huzurla büyüsünler.
Çok çabuk büyüdülerBizimki de sırtını doğrultmaya başladı, oturmak istiyor. Hatta dün kendini babyjörn’den totosuyla ite ite indirmeye çalışıyordu. Oyuncakları filan tutuyor, ayy büyüyorlarhalbuki 25 Mayıs benim son adet tarihimdi
Doktor oturması için bana 4. ay demişti, az kalmış bence yavaş yavaş oturtabilirsin
Evet pamukcuk ama ilerlemedi cokPamukçu mu oldu acaba. Ben kızda göremedim çünkü canım. Her bebekte oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?