2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Doktoru aradim simdi sorun olmaz 15 gun arayla yapilabilir diyor. Sizce yaptirayim mi bekleyeyim mi? Kafam cok karisti.
Bunun belli bi kurali yok canim 2 ay aşıları ile de birlikte yaptırabilirsin ben çok fazla gelmesin diye bi sonraki kontrolünde yaptırdım canım
Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım kızınla eşinle musmutlu sağlıklı huzurlu bol bereketi ömrün olsun
Sağol canim benim
Şampuan ne kullanıyorsun canim? Ben siveno köpük şampuan ve iva natura nin sampuanini kullanıyorum hiç konak sorunu yaşamadık
Tüm sevdiklerin ve kızınla nice güzel günler gör canım inşallah dileğinde kabul olsun
Canımsın teşekkür ederim
Güzel arkadaşım Ekin’li nice mutlu yılların olsun Seni bize ve hepimizi birbirimize kazandıran bu platform da iyiki var

Not: Isındığım ilk ikizler burcu olabilirsin
Teşekkürler canimmm Ön yargıları yıkmayı severim
Kizlar benim kizlardan konak olanda da böyle bir çizgi var sanki saçı ordan kesilmiş gibi. Başına gelen var mı
O kısım dökülmüş kuzum ondan muhtemelen
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailen ve sevdiklerinle musmutlu, sağlıklı, güzel ömrün olsun
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım bu güzel dileklerinin hepsi gerçek olsun
Teşekkür ederim arkadaşlarım
Aynisi bunu kullanıyorum sma opti pro kullandik sonra hipp e gectik sonra sma comforta gectik simdi yine başa döndük ahahahaha
Sma comfort Ekini mahvetti, optiprodan çok memnunum ben canım

Ne yapacağımı şaşırdım ben de.

Ben mideleri dolup daha az beslenirler diye verilmediğini biliyorum ama sizin özel bir durumunuz var canım. Böbreklerin çalışması için demiştir doktor muhakkak. Bence sen ihmal etmeden ver derim ben sonuçta bardak bardak vermiyorsun

Aynı sıkıntıyı bende aventte yaşadım ağzının kenarlarından hep aktırıyor
Mama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
Benim doktorum ki mük bi hekimdir ilk doğduklarında su verme demişti 3 ay kontrolünde her mamadan sonra 1 çay kaşığı verebilirsin kaynayip sogutulmus şu dedi havalar ısındı vücuttan ter atılırken susuz kalmasınlar dedi
Merhaba konak için işe yarayan uyugulandığınız bi yöntem var mı
Mustelanin konak kremini sürüyoruz 2 3 saat falan bazen daha fazla bekletip şampuanla yıkıyorum çıkınca dişli tarakla saçlarını tersine doğru tarıyorum. Konaklar çıkıyor o zaman, işlemi hergun yapıyorum. Baya azaldı

videonun linkini atiyorum canım. Ama senin özel durumun var doktorun önermiş doktorunu dinle bence

Doğum günün kutlu olsun canım kabul olmuş dileğinle sağlıklı uzun yıllarının olsun

Kızlar ben annemdeyim yarın akşam da misafir var 5 kişi gelecekler Ekin için annemin komşuları. Ancak 3 aya kadar oyalayabildim Şöyle bi plan yaptım misafirleri terasta ağırlayacağız Ekin e de babasiyla babam bakacak. 5 dk gösterip uyku saati geldi diye aşağı indireceğim nasıl fikir

Kızlar benimki yatmak istemiyor oturmak istiyor. Az kaldı 4 ay olmamıza 10 gün var ama destekli oturtsam bir sıkıntı olur mu acaba? Elimi tuttuğu an kafayı kaldırmaya çalışıyor beni oturt diye yapmayınca da ağlıyor.

Canım bana da gelenler oluyor tek tük kimsenin kucağına vermiyorum zaten herkes uzaktan seviyor o şekilde de sıkıntı olmaz bence. Ben tutayım sen çayını iç falan diyenlere de yok ben tutarım diyorum kimse ısrar etmiyor. Senin dediğin gibi de yapılabilir hem görmüş olurlar hem de hasır neşir olmaz bebiş.

Bizimki de sırtını doğrultmaya başladı, oturmak istiyor. Hatta dün kendini babyjörn’den totosuyla ite ite indirmeye çalışıyordu. Oyuncakları filan tutuyor, ayy büyüyorlar halbuki 25 Mayıs benim son adet tarihimdi

Doktor oturması için bana 4. ay demişti, az kalmış bence yavaş yavaş oturtabilirsin

Canım biz 2 tane mevlid yaptık evimiz küçük diye, birinde 45 birinde 35 kişi geldi. E haliyle elden ele bebek dolaşıyor, hiç olmadı biri alıp uyuttu ben de işlerime koşturdum. Ailemden kimse yoktu dolayısıyla teyzeleri ilgilendi yapacak bir şey yok. Kuzucum da çok uslu durdu elhamdulillah, bir şey olmadı Allahın izniyle. Bugün de uğradı 2 arkadaşım, ben kahve hazırlığını yapmıştım fincanlar pasta tabakları bardaklar filan. Kuzum durmadı ben tuttum onlar kahvelerini yapıp içtiler topladılar.

Canım benim mutlu yaşların olsun

Çok çabuk büyüdüler . Daha dün doğmuş gibi geliyor bana. Böyle güncellemeler geldikçe duygulanıyorum. Pipisi biraz daha iyileşsin oturtmaya başlayacağım artık dediğin gibi az kaldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…