Arabalar çok sıcak oluyor dışarısı esiyor ne giydirsem şaşırıyorum sağolasın canim cevap için bende böyle giydiriyordumCanim zibin, alt ust, ustune bir de ince hirka, zaten ortu de oluyor. Duruma gore cikar ort yapiyorum
Ben demiştim gaz yapiyor diye birde ben ikiz olduğu için bebisler iki tane almıştım elimde kaldı öylece trendyol yorumlara bakıp aldım fake yorummudur nedir hiç memnu kalmadım bu kadar bariz gaz yapan bi biberon bu kadar övülmemeliAy avent ben de almıştım birisi burda yazmıştı gaz yaptı bebeğime diye. Benim oğluma da aşırı gaz yaptı. Sonra gidip bi daha biberon aldim nuk marka anti kolik o gaz yapmadi avent gibi içindeki baloncuklari patlatiyor içerken
Bizde de bu kopekcik ten var kızı olanlar kız kopekcik oğlu olanlar erkek kopekcik alıyor diye biliyorum sanki birbirlerinin aynısı ya da çok az bi farklılık var sesli kitaplar muhakkak alın ben çok memnun kalmıştım ilerde çok eğlenceli oluyor ben tuvalet eğitimi ve dış fırçalama için çok faydasını gördüm mesela, normalde de çok seviyorlarBen bunu aldim Perşembe günü gelecek bi tane daha sesli bi oyuncak alacağım ama karar veremedim şu sesli hikaye kitaplarindan alsam şuan ilgisini ceker mi acabaya da dans eden oynayan bir şey mi alsam bir de davul oyuncak var vurdukça ses çıkarıyor acaba onu mu alsam dedim vurmaya ne zaman başlar bilemedim çok büyük dertler
Limit nasıl doluyor acaba öyle bir limit olduğunu bile.bilmiyordum benCnm o mavi yerden mi parmağına takıyorsun elinde duruyor mu?
Biz de sağlık sigortası yaptırmıştık 2.ayımızda tedavi limitimiz dolmuş bile, fiyatlar uçuk çünkü. Gerçekten durumu olmayan ne yapar çok üzücü.
28 gün gecmeli dedi bizim ebe, bu arada rota virüs aşısını 900 e aldık dün biz bazı eczaneler indirim yapıyorlarmış telefonla eczaneleri arayıp sorabilirsinizGunaydin cici anneler. Herkes iyidir umarim. Benim bir sorum var yine sizlere :) rotavirus asisi yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz verem asisindan kac hafta sonra yaptirdiniz?
Tam 1 ay sonra yaptirdim ben rotayıGunaydin cici anneler. Herkes iyidir umarim. Benim bir sorum var yine sizlere :) rotavirus asisi yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz verem asisindan kac hafta sonra yaptirdiniz?
Arabalar çok sıcak oluyor dışarısı esiyor ne giydirsem şaşırıyorum sağolasın canim cevap için bende böyle giydiriyordum
Ben demiştim gaz yapiyor diye birde ben ikiz olduğu için bebisler iki tane almıştım elimde kaldı öylece trendyol yorumlara bakıp aldım fake yorummudur nedir hiç memnu kalmadım bu kadar bariz gaz yapan bi biberon bu kadar övülmemeli
Bizde de bu kopekcik ten var kızı olanlar kız kopekcik oğlu olanlar erkek kopekcik alıyor diye biliyorum sanki birbirlerinin aynısı ya da çok az bi farklılık var sesli kitaplar muhakkak alın ben çok memnun kalmıştım ilerde çok eğlenceli oluyor ben tuvalet eğitimi ve dış fırçalama için çok faydasını gördüm mesela, normalde de çok seviyorlar
Limit nasıl doluyor acaba öyle bir limit olduğunu bile.bilmiyordum ben
28 gün gecmeli dedi bizim ebe, bu arada rota virüs aşısını 900 e aldık dün biz bazı eczaneler indirim yapıyorlarmış telefonla eczaneleri arayıp sorabilirsiniz
Tam 1 ay sonra yaptirdim ben rotayı
Bizim doktor da bir ay dedi. Bayramdan once yaptircam ben...Doktoru aradim simdi sorun olmaz 15 gun arayla yapilabilir diyor. Sizce yaptirayim mi bekleyeyim mi? Kafam cok karisti.
Bende 15 gun sonra yaptirmayi dusunuyordum ya iyi olmus sorman:)Doktoru aradim simdi sorun olmaz 15 gun arayla yapilabilir diyor. Sizce yaptirayim mi bekleyeyim mi? Kafam cok karisti.
Verem asisindan 15 gun sonra mi yaptirmayi dusunuyorsun? Ben kararsiz kaldim. Cogunluk 1 ay sonra diyor. Bizim doktor niye 15 gun olur dedi anlamadim :)Bende 15 gun sonra yaptirmayi dusunuyordum ya iyi olmus sorman:)
Agizdan damla seklinde aliniyor ondanmi acabaVerem asisindan 15 gun sonra mi yaptirmayi dusunuyorsun? Ben kararsiz kaldim. Cogunluk 1 ay sonra diyor. Bizim doktor niye 15 gun olur dedi anlamadim :)
Bilmiyorum ki hic bir fikrim yok.Agizdan damla seklinde aliniyor ondanmi acaba
Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım kızınla eşinle musmutlu sağlıklı huzurlu bol bereketi ömrün olsunHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Bugün benim en mutlu, en güzel yaşım çünkü yanımda kızım var...
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın.
Çocuklarımızın ayağına taş değmesin, hep sağlıkla huzurla büyüsünler.
Bizim doktorumuz 3 gün sonrası dedi ben de öyle yaptırdım canımGunaydin cici anneler. Herkes iyidir umarim. Benim bir sorum var yine sizlere :) rotavirus asisi yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz verem asisindan kac hafta sonra yaptirdiniz?
Evet Canım ağızdan veriliyorAgizdan damla seklinde aliniyor ondanmi acaba
Tüm sevdiklerin ve kızınla nice güzel günler gör canımHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Güzel arkadaşım Ekin’li nice mutlu yılların olsunHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Yaptırılıyor diye hatırlıyorum canım ama kendi sağlık ocağını arayıp sorsan net bilgi içinKizlar ben sehirdisina cikicam ya 2 ay falan kalcam 4cu ay karma asisini sehir disinda yaptirabilirmiyim acaba illa bagli bulunduğumuz asm de mi yaptirmamjz gerekiyor yoksa baska sehirdeki asm de olurmu
Yaptırılır canim zaten sağlık bakanlığı sistemine giriliyor aşı oldukları o yüzden birbirlerininkini de görebilirlerKizlar ben sehirdisina cikicam ya 2 ay falan kalcam 4cu ay karma asisini sehir disinda yaptirabilirmiyim acaba illa bagli bulunduğumuz asm de mi yaptirmamjz gerekiyor yoksa baska sehirdeki asm de olurmu
Bizimki de geçmedi çook fena durumdaydık azaldı ama tamamen bitmedi şu kremi sürüp sonrada mustela şampuanla.yika dedi drKızlar aryanın konağı geçmiyor sizde de hala olan var mı? Yani uzun mu sürdü biraz azalmıyor gibi de. Zeytinyağı badem yağı tarama hepsini yapıyoruz. Her seferinde yenileniyor galiba şampuan değiştircem ben
Bu biberon isi de bebege gore degisiyor galiba. Tommee tippee aldim su icinde cubuk olan anti kolik dediklerinden 2 tane hem de o acemilikle. Benim kiz onla icerken mamanin yarisi agzindan cikiyordu bebekte sorun var sandik. Sonra avent aldik denedik onla hic oyle bi sorun yasamadik. Asiri gaz durumu da olmadi bizde. Ama avent in de anti kolik olani var. aventin emzik kismi cok iyi bence.Arabalar çok sıcak oluyor dışarısı esiyor ne giydirsem şaşırıyorum sağolasın canim cevap için bende böyle giydiriyordum
Ben demiştim gaz yapiyor diye birde ben ikiz olduğu için bebisler iki tane almıştım elimde kaldı öylece trendyol yorumlara bakıp aldım fake yorummudur nedir hiç memnu kalmadım bu kadar bariz gaz yapan bi biberon bu kadar övülmemeli
Bizde de bu kopekcik ten var kızı olanlar kız kopekcik oğlu olanlar erkek kopekcik alıyor diye biliyorum sanki birbirlerinin aynısı ya da çok az bi farklılık var sesli kitaplar muhakkak alın ben çok memnun kalmıştım ilerde çok eğlenceli oluyor ben tuvalet eğitimi ve dış fırçalama için çok faydasını gördüm mesela, normalde de çok seviyorlar
Limit nasıl doluyor acaba öyle bir limit olduğunu bile.bilmiyordum ben
28 gün gecmeli dedi bizim ebe, bu arada rota virüs aşısını 900 e aldık dün biz bazı eczaneler indirim yapıyorlarmış telefonla eczaneleri arayıp sorabilirsiniz
3 gun mu? Bir sorun olmadi mi? Niye herkes 1 ay diyor o zaman. Kafamda deli sorular:) eger 3 gun sonra yaptirip bir sorun yasamadiysaniz yaptirayim ben de bu cumartesi.Bizim doktorumuz 3 gün sonrası dedi ben de öyle yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?