2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim zibin, alt ust, ustune bir de ince hirka, zaten ortu de oluyor. Duruma gore cikar ort yapiyorum
Arabalar çok sıcak oluyor dışarısı esiyor ne giydirsem şaşırıyorum sağolasın canim cevap için bende böyle giydiriyordum
Ben demiştim gaz yapiyor diye birde ben ikiz olduğu için bebisler iki tane almıştım elimde kaldı öylece trendyol yorumlara bakıp aldım fake yorummudur nedir hiç memnu kalmadım bu kadar bariz gaz yapan bi biberon bu kadar övülmemeli
Bizde de bu kopekcik ten var kızı olanlar kız kopekcik oğlu olanlar erkek kopekcik alıyor diye biliyorum sanki birbirlerinin aynısı ya da çok az bi farklılık var sesli kitaplar muhakkak alın ben çok memnun kalmıştım ilerde çok eğlenceli oluyor ben tuvalet eğitimi ve dış fırçalama için çok faydasını gördüm mesela, normalde de çok seviyorlar
Limit nasıl doluyor acaba öyle bir limit olduğunu bile.bilmiyordum ben
Gunaydin cici anneler. Herkes iyidir umarim. Benim bir sorum var yine sizlere :) rotavirus asisi yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz verem asisindan kac hafta sonra yaptirdiniz?
28 gün gecmeli dedi bizim ebe, bu arada rota virüs aşısını 900 e aldık dün biz bazı eczaneler indirim yapıyorlarmış telefonla eczaneleri arayıp sorabilirsiniz

Tam 1 ay sonra yaptirdim ben rotayı

Doktoru aradim simdi sorun olmaz 15 gun arayla yapilabilir diyor. Sizce yaptirayim mi bekleyeyim mi? Kafam cok karisti.

Kizlar ben sehirdisina cikicam ya 2 ay falan kalcam 4cu ay karma asisini sehir disinda yaptirabilirmiyim acaba illa bagli bulunduğumuz asm de mi yaptirmamjz gerekiyor yoksa baska sehirdeki asm de olurmu

Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım kızınla eşinle musmutlu sağlıklı huzurlu bol bereketi ömrün olsun

Kızlar aryanın konağı geçmiyor sizde de hala olan var mı? Yani uzun mu sürdü biraz azalmıyor gibi de. Zeytinyağı badem yağı tarama hepsini yapıyoruz. Her seferinde yenileniyor galiba şampuan değiştircem ben

Tüm sevdiklerin ve kızınla nice güzel günler gör canım inşallah dileğinde kabul olsun

Güzel arkadaşım Ekin’li nice mutlu yılların olsun Seni bize ve hepimizi birbirimize kazandıran bu platform da iyiki var

Not: Isındığım ilk ikizler burcu olabilirsin

Kizlar ben sehirdisina cikicam ya 2 ay falan kalcam 4cu ay karma asisini sehir disinda yaptirabilirmiyim acaba illa bagli bulunduğumuz asm de mi yaptirmamjz gerekiyor yoksa baska sehirdeki asm de olurmu
Yaptırılıyor diye hatırlıyorum canım ama kendi sağlık ocağını arayıp sorsan net bilgi için

Yaptırılır canim zaten sağlık bakanlığı sistemine giriliyor aşı oldukları o yüzden birbirlerininkini de görebilirler
Bizimki de geçmedi çook fena durumdaydık azaldı ama tamamen bitmedi şu kremi sürüp sonrada mustela şampuanla.yika dedi dr

Eklentiler

• Screenshot_20230525-110209_Gallery.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba benim bebeğim dışarı çıkmayı hiç sevmiyor çığlık çığlığa büyük oğlumu okula götürüp getiriyorum çok zorlaştı sizde aynı mı? Elim kolum dolanıyor çok stres oluyorum dışarıdayken

Bu biberon isi de bebege gore degisiyor galiba. Tommee tippee aldim su icinde cubuk olan anti kolik dediklerinden 2 tane hem de o acemilikle. Benim kiz onla icerken mamanin yarisi agzindan cikiyordu bebekte sorun var sandik. Sonra avent aldik denedik onla hic oyle bi sorun yasamadik. Asiri gaz durumu da olmadi bizde. Ama avent in de anti kolik olani var. aventin emzik kismi cok iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…