Ay evet ya bizim de aynı yani saniyesinde altını açıyorum bakıyorum kafasına kadar geçmişCanım ben son zamanlarda çok taşma yaşadım ama mavi pakete geçmiştim üç numarada şimdi sarı paketten devam edeceğim
Yaşlılar hep diyor ya siz rahat büyüttünüz boklu bez mi yıkadınız vallahi ben bu hafta 3.4kere sabunla yıkadım makineye attım
Sanırım bizim de öyle tazyikli yapıyor bşrden çaart diye
ondan sırtına çıkıyor biraz ben sarı paket pure& softa geri döneceğim
bizim üç aşı aynı gün oldu, hangisi yaptı bilmiyorum ama ateş 37.3 oldu. o gün ilaç vermedim ama ertesi gün huysuzluğu ve ağlaması vardı çok az calpol verdim sonra iyileşti geçti bitti
Ateş max 37.2 ye çıktı canım altı saatte bir calpol verdim ertesi gün normale döndü huzursuzluk falan kalmadı
Darısı bizeCanım ben son zamanlarda çok taşma yaşadım ama mavi pakete geçmiştim üç numarada şimdi sarı paketten devam edeceğim
Yaşlılar hep diyor ya siz rahat büyüttünüz boklu bez mi yıkadınız vallahi ben bu hafta 3.4kere sabunla yıkadım makineye attım
Sanırım bizim de öyle tazyikli yapıyor bşrden çaart diye
ondan sırtına çıkıyor biraz ben sarı paket pure& softa geri döneceğim
bizim üç aşı aynı gün oldu, hangisi yaptı bilmiyorum ama ateş 37.3 oldu. o gün ilaç vermedim ama ertesi gün huysuzluğu ve ağlaması vardı çok az calpol verdim sonra iyileşti geçti bitti
Ben de doktora sordum canlı aşı illaki etkisini gösterecektir dedi. Karmada cok hafif ates bizde de yükseldi fakat çokça huzursuzlandı dediginiz gibiSağlık ocağı ve doktorunuz bize verem aşısı ateş yapmaz ateş ve huysuzluk yapan karma asilar dedi hepsi aynı anda vurulduğu için karisiyormus 4. Ayda karma aşı tek olacak mesela o zaman da ateş vs olur dedi hemsire
Kolunda yara yeri gibi yer eden bir durum oluştu muHuysuzlukkkk... Bir de kolu ağrıdı sanırım ağladı baya calpol vermiştim ben öyle rahatlayıp uyumuştu
Inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun aşıda ve dişteBugun oldu oglum. Cok mizmiz, kucakta uyuyor. Hic hali yok gazini bile cikaramiyor. Ates yok o yuzden carpol vermedim. Sabah 9 da olmustu. Insallah gece ateslenmez.
Ben az önce biraz arastirdim epstein incisi yazsaniza bir google halk arasında diş incisi de deniyormus B beyzoshCanim arkadaslar afd diyorda ben hastaneden cikardim eve getirdim vardi agzinda anne karninda da mi cikiyor ki anlamadim simdi kafama takildi. Hem afd boyle degil ki benimki sert bir sey duruyor afdin gorsellerine baktim beyaz yara seklinde bence afd degil
Anne sütünde bile plastiğe rastlanmis. Artik yediklerimiz içtiklerimizden bile sütten bebeğe zararli şeyler gecebiliyorKalbim çıt
Kaç kilo kuzum minnoş? Ekin 5.500 dü en son şuana kadar problem yaşamadık. Bezi çok gevşek bantlamiyorsun di mi?Canım ben son zamanlarda çok taşma yaşadım ama mavi pakete geçmiştim üç numarada şimdi sarı paketten devam edeceğim
Yok canım henüz oluşmadı. Doktor 2 ay içinde oluşur dedi ama arkadaşımın kızının 8. Ayda oluşmuş meselaKolunda yara yeri gibi yer eden bir durum oluştu muminseo
Allah allah doğduğundan beriyse aft olamaz heralde. Diş incisi diye bişey varmış o da olabilir ben de doktora soracağım salı günüCanim benim oglumda da dogdu dogali var hatta oglum gordu aa disi cikmis dediUnutuyorum doktora sormayi neyin nesi ben de anlamadim
Ayy benide korkutuyor arada sanki nefes alamıyor gibi oluyor . Yada bebekler heyecanlanınca ellerini kollarını sallayıp ağzını açar hehh hehh diye ses cikarır öyle bı seyMerhaba, gaz o. Gegirme gelirken emdigi icin oluyor. Benim oglumda da oluyor. Emerken arada gaz cikarip sonra devam eymelisiniz. Ara gaz cikarmak gerek yani...
Oyyy gel sarılalımAy evet ya bizim de aynı yani saniyesinde altını açıyorum bakıyorum kafasına kadar geçmişbaby turco da bi deneyebilirsin hangisi ucuzsa bir bak bence
İnşallah canımDarısı bizekarma aşıda çok etkilendi resmen inledi kollarımda, hal böyleyken yarın o aşı olacak 3 gündür ben stres yaşıyorum
Aşılarını olduğu gün tartıldı 4 bucuktu şimdi 5 üstündedir diye düşünüyorum çok sıkı bağlamıyorum onu biliyorumAnne sütünde bile plastiğe rastlanmis. Artik yediklerimiz içtiklerimizden bile sütten bebeğe zararli şeyler gecebiliyoryatip kalkip calpol vermiyoruz ki bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum. Biz de calpolle büyümüşüz hiperaktif değilim ben açıkçası Bu kadar ince hesaplara girersek kafayı yeriz inek sütünün de otizme sebep olduğu söyleniyor mesela hamileyken herkes süt içmiştir o zaman her bebeğin otizm olmasi lazim bu da onun gibi bişey
Kaç kilo kuzum minnoş? Ekin 5.500 dü en son şuana kadar problem yaşamadık. Bezi çok gevşek bantlamiyorsun di mi?
Yok canım henüz oluşmadı. Doktor 2 ay içinde oluşur dedi ama arkadaşımın kızının 8. Ayda oluşmuş mesela
Güzel kalbinden öperimHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Bugün benim en mutlu, en güzel yaşım çünkü yanımda kızım var...
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın.
Çocuklarımızın ayağına taş değmesin, hep sağlıkla huzurla büyüsünler.
Canim Bebeginle,sevdiklerinle saglikli mutlu cok cok guzel yillarin olsun insallah guzel anneHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Ne guzel dilek buHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Kesinlikle öyle zaten bu kadar ayrıntılı düşünürsek paranoyak oluruz ama bebek ateş düsürücüsünün içine de gıda boyası koymasalar da olurmuşAnne sütünde bile plastiğe rastlanmis. Artik yediklerimiz içtiklerimizden bile sütten bebeğe zararli şeyler gecebiliyoryatip kalkip calpol vermiyoruz ki bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum. Biz de calpolle büyümüşüz hiperaktif değilim ben açıkçası Bu kadar ince hesaplara girersek kafayı yeriz inek sütünün de otizme sebep olduğu söyleniyor mesela hamileyken herkes süt içmiştir o zaman her bebeğin otizm olmasi lazim bu da onun gibi bişey
Kaç kilo kuzum minnoş? Ekin 5.500 dü en son şuana kadar problem yaşamadık. Bezi çok gevşek bantlamiyorsun di mi?
Yok canım henüz oluşmadı. Doktor 2 ay içinde oluşur dedi ama arkadaşımın kızının 8. Ayda oluşmuş mesela
Yok canım doğduğundan beri böyle tarzı bu deyip kabullendim artıkOyyy gel sarılalım
Gazdan dolayı mı böyle oluyor bu tazyikli kaka bir de üşütmüş olabilir normalden daha sıvı gibi geldi bana ondan da taşmış olabilir
İnşallah canımsen stres olma annesi hissediyor diyorlar ya doğru gerçekten yanına emzik oyuncak ne seviyorsa onu al ve hemen kucagına al kokunu alsın bizde çok işe yaramıştı
Aşılarını olduğu gün tartıldı 4 bucuktu şimdi 5 üstündedir diye düşünüyorum çok sıkı bağlamıyorum onu biliyorumama bol da değil gibi yandan taştığı da oluyor bazen daha dikkatli bağlamam gerekiyor galiba
Nice mutlu yıllara ekintoşla sevdiklerinle beraber canımHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ne guzel bir dilekHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Her doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Güzel kalbinden öperim
Güzel kalpler başkası içinde güzel şeyler olsun isterler,dileklerin kabul, Doğum günün kutlu olsun
koca yürekliminseo
Canim Bebeginle,sevdiklerinle saglikli mutlu cok cok guzel yillarin olsun insallah guzel anne
Ne guzel dilek bunice mutlu yaşlara
Nice mutlu yıllara ekintoşla sevdiklerinle beraber canım
Ne guzel bir dilekmutlu yillarin olsun insallah yillar sonra kizinla o yatakta olacak torununa bakarsiniz
Sağolun kızlar teşekkür ederimDaha nice dualarının kabul olduğu mutlu yaşların olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?