2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay evet ya bizim de aynı yani saniyesinde altını açıyorum bakıyorum kafasına kadar geçmiş baby turco da bi deneyebilirsin hangisi ucuzsa bir bak bence

Ateş max 37.2 ye çıktı canım altı saatte bir calpol verdim ertesi gün normale döndü huzursuzluk falan kalmadı

Darısı bize karma aşıda çok etkilendi resmen inledi kollarımda, hal böyleyken yarın o aşı olacak 3 gündür ben stres yaşıyorum

Ben de doktora sordum canlı aşı illaki etkisini gösterecektir dedi. Karmada cok hafif ates bizde de yükseldi fakat çokça huzursuzlandı dediginiz gibi
Huysuzlukkkk... Bir de kolu ağrıdı sanırım ağladı baya calpol vermiştim ben öyle rahatlayıp uyumuştu
Kolunda yara yeri gibi yer eden bir durum oluştu mu minseo
Bugun oldu oglum. Cok mizmiz, kucakta uyuyor. Hic hali yok gazini bile cikaramiyor. Ates yok o yuzden carpol vermedim. Sabah 9 da olmustu. Insallah gece ateslenmez.
Inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun aşıda ve dişte

Ben az önce biraz arastirdim epstein incisi yazsaniza bir google halk arasında diş incisi de deniyormus B beyzosh

Anne sütünde bile plastiğe rastlanmis. Artik yediklerimiz içtiklerimizden bile sütten bebeğe zararli şeyler gecebiliyor yatip kalkip calpol vermiyoruz ki bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum. Biz de calpolle büyümüşüz hiperaktif değilim ben açıkçası Bu kadar ince hesaplara girersek kafayı yeriz inek sütünün de otizme sebep olduğu söyleniyor mesela hamileyken herkes süt içmiştir o zaman her bebeğin otizm olmasi lazim bu da onun gibi bişey
Kaç kilo kuzum minnoş? Ekin 5.500 dü en son şuana kadar problem yaşamadık. Bezi çok gevşek bantlamiyorsun di mi?
Kolunda yara yeri gibi yer eden bir durum oluştu mu minseo
Yok canım henüz oluşmadı. Doktor 2 ay içinde oluşur dedi ama arkadaşımın kızının 8. Ayda oluşmuş mesela

Canim benim oglumda da dogdu dogali var hatta oglum gordu aa disi cikmis dediUnutuyorum doktora sormayi neyin nesi ben de anlamadim
Allah allah doğduğundan beriyse aft olamaz heralde. Diş incisi diye bişey varmış o da olabilir ben de doktora soracağım salı günü

Merhaba, gaz o. Gegirme gelirken emdigi icin oluyor. Benim oglumda da oluyor. Emerken arada gaz cikarip sonra devam eymelisiniz. Ara gaz cikarmak gerek yani...
Ayy benide korkutuyor arada sanki nefes alamıyor gibi oluyor . Yada bebekler heyecanlanınca ellerini kollarını sallayıp ağzını açar hehh hehh diye ses cikarır öyle bı sey

Her doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Bugün benim en mutlu, en güzel yaşım çünkü yanımda kızım var...
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın.
Çocuklarımızın ayağına taş değmesin, hep sağlıkla huzurla büyüsünler.

Ay evet ya bizim de aynı yani saniyesinde altını açıyorum bakıyorum kafasına kadar geçmiş baby turco da bi deneyebilirsin hangisi ucuzsa bir bak bence
Oyyy gel sarılalım
Gazdan dolayı mı böyle oluyor bu tazyikli kaka bir de üşütmüş olabilir normalden daha sıvı gibi geldi bana ondan da taşmış olabilir
Darısı bize karma aşıda çok etkilendi resmen inledi kollarımda, hal böyleyken yarın o aşı olacak 3 gündür ben stres yaşıyorum
İnşallah canım sen stres olma annesi hissediyor diyorlar ya doğru gerçekten yanına emzik oyuncak ne seviyorsa onu al ve hemen kucagına al kokunu alsın bizde çok işe yaramıştı
Aşılarını olduğu gün tartıldı 4 bucuktu şimdi 5 üstündedir diye düşünüyorum çok sıkı bağlamıyorum onu biliyorum ama bol da değil gibi yandan taştığı da oluyor bazen daha dikkatli bağlamam gerekiyor galiba

Güzel kalbinden öperim
Güzel kalpler başkası içinde güzel şeyler olsun isterler,dileklerin kabul, Doğum günün kutlu olsun
koca yürekli minseo

Canim Bebeginle,sevdiklerinle saglikli mutlu cok cok guzel yillarin olsun insallah guzel anne

Ne guzel dilek bu nice mutlu yaşlara

Kesinlikle öyle zaten bu kadar ayrıntılı düşünürsek paranoyak oluruz ama bebek ateş düsürücüsünün içine de gıda boyası koymasalar da olurmuş
Yok canım doğduğundan beri böyle tarzı bu deyip kabullendim artık

Nice mutlu yıllara ekintoşla sevdiklerinle beraber canım

Ne guzel bir dilek mutlu yillarin olsun insallah yillar sonra kizinla o yatakta olacak torununa bakarsiniz

Daha nice dualarının kabul olduğu mutlu yaşların olsun canım

Güzel kalbinden öperim
Güzel kalpler başkası içinde güzel şeyler olsun isterler,dileklerin kabul, Doğum günün kutlu olsun
koca yürekli minseo
Canim Bebeginle,sevdiklerinle saglikli mutlu cok cok guzel yillarin olsun insallah guzel anne
Ne guzel dilek bu nice mutlu yaşlara
Nice mutlu yıllara ekintoşla sevdiklerinle beraber canım
Ne guzel bir dilek mutlu yillarin olsun insallah yillar sonra kizinla o yatakta olacak torununa bakarsiniz
Daha nice dualarının kabul olduğu mutlu yaşların olsun canım
Sağolun kızlar teşekkür ederim

Gunaydin cici anneler. Herkes iyidir umarim. Benim bir sorum var yine sizlere :) rotavirus asisi yaptirdiniz mi? Yaptirdiysaniz verem asisindan kac hafta sonra yaptirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…