E 6 ay su vermeyin teorisine ne oldu:)Mama su ile böbreklerden atılıyor dedi. Ben internetten falan hepnarattormıştım hiç su verin diye bişeye rastlamadım. Ben de şaşırdım
Siliyorum yine oluyor hergun silmek mi lazimBizimkiler yapmıyor
Pamukçuk varsa gazlı bezle ve karbonatlı su ile silmek lazım. Benim oğlumda vardı
Canım 2 aylık kanguru için erken emziklede susmuyor malesefBebek arabasini bazi bebekler sevmiyor canim demek senin ki sevmiyor kac ayliksiniz bilmiyorum ama kanguru dene ya da emzikle susmaz mi tutuyorsa tabi
Aynen cok ac ise akitmiyor ama sömürüyor nerdeyse:)Aynı sıkıntıyı bende aventte yaşadım ağzının kenarlarından hep aktırıyor
Mamalar bugünler için varBenimki dogar dogmaz memeyi reddetti de :) hic kabul ettiremedim :)
Belki de de bana o yüzden emzirdikten sonra ver dediBen mideleri dolup daha az beslenirler diye verilmediğini biliyorum ama sizin özel bir durumunuz var canım. Böbreklerin çalışması için demiştir doktor muhakkak. Bence sen ihmal etmeden ver derim ben sonuçta bardak bardak vermiyorsun
Çok mantıklıKızlar ben annemdeyim yarın akşam da misafir var 5 kişi gelecekler Ekin için annemin komşuları. Ancak 3 aya kadar oyalayabildimŞöyle bi plan yaptım misafirleri terasta ağırlayacağız Ekin e de babasiyla babam bakacak. 5 dk gösterip uyku saati geldi diye aşağı indireceğim nasıl fikir
Ben de su veriyorum özel durumdan dolayı ama kaynamış soğutulmuş diye belirtmedi hiç doktor yanlış mı yapıyoruz acabaAynı sıkıntıyı bende aventte yaşadım ağzının kenarlarından hep aktırıyor
Benim doktorum ki mük bi hekimdir ilk doğduklarında su verme demişti 3 ay kontrolünde her mamadan sonra 1 çay kaşığı verebilirsin kaynayip sogutulmus şu dedi havalar ısındı vücuttan ter atılırken susuz kalmasınlar dedi
Mustelanin konak kremini sürüyoruz 2 3 saat falan bazen daha fazla bekletip şampuanla yıkıyorum çıkınca dişli tarakla saçlarını tersine doğru tarıyorum. Konaklar çıkıyor o zaman, işlemi hergun yapıyorum. Baya azaldı
Nolur nolmaz kaynatmakta fayda var bence. Ebebekte bebek icme suyu görmüştüm özelliği nedir acaba:))Ben de su veriyorum özel durumdan dolayı ama kaynamış soğutulmuş diye belirtmedi hiç doktor yanlış mı yapıyoruz acaba
Evet onu ben de görmüştüm ph değeri falan mı farklı acabaNolur nolmaz kaynatmakta fayda var bence. Ebebekte bebek icme suyu görmüştüm özelliği nedir acaba:))
Biz hep öyle yaptık zaten herkes evet evet çok tutma çocuğu dedi bence artık gelenler de anlayışlı ya da ben hep öyle gördüm şimdiye kadar ziyarete gelenlerdenKızlar ben annemdeyim yarın akşam da misafir var 5 kişi gelecekler Ekin için annemin komşuları. Ancak 3 aya kadar oyalayabildimŞöyle bi plan yaptım misafirleri terasta ağırlayacağız Ekin e de babasiyla babam bakacak. 5 dk gösterip uyku saati geldi diye aşağı indireceğim nasıl fikir
Evet canım onun için karbonatlı suyla elinle gezdirmen doğru bebim büyük kızım olmuştı biberonu nu karbonatlı suyla kaynatıyordum öyle öyle geçti. Çok geçmiş olsun canımEvet pamukcuk ama ilerlemedi cok
Canım bana da gelenler oluyor tek tük kimsenin kucağına vermiyorum zaten herkes uzaktan seviyor o şekilde de sıkıntı olmaz bence. Ben tutayım sen çayını iç falan diyenlere de yok ben tutarım diyorum kimse ısrar etmiyor. Senin dediğin gibi de yapılabilir hem görmüş olurlar hem de hasır neşir olmaz bebiş.
Gelenlerin kreşe giden çocukları var o yüzden çekiniyorum aslında. Sen de hapsurmana sebep olmayacak bir virüs bebeği hastanelik edebilir dedi dr o yüzden tırstım birazCanım biz 2 tane mevlid yaptık evimiz küçük diye, birinde 45 birinde 35 kişi geldi. E haliyle elden ele bebek dolaşıyor, hiç olmadı biri alıp uyuttu ben de işlerime koşturdum. Ailemden kimse yoktu dolayısıyla teyzeleri ilgilendi yapacak bir şey yok. Kuzucum da çok uslu durdu elhamdulillah, bir şey olmadı Allahın izniyle. Bugün de uğradı 2 arkadaşım, ben kahve hazırlığını yapmıştım fincanlar pasta tabakları bardaklar filan. Kuzum durmadı ben tuttum onlar kahvelerini yapıp içtiler topladılar.
Ekinin de sirtini göğsüme yaslayip hafif eğimli tutuyorum çok hoşuna gidiyor yatirinca al diye ağlıyor artik anlıyorlar kalkmak oturmak gezmek istiyorlarÇok çabuk büyüdüler. Daha dün doğmuş gibi geliyor bana. Böyle güncellemeler geldikçe duygulanıyorum. Pipisi biraz daha iyileşsin oturtmaya başlayacağım artık dediğin gibi az kaldı zaten.
Bu arada nasıl oldunuz canim geçen hastayiz demiştin. Ben de eşime vericem hiç strese giremem gelecek olanlar orta yaş üstü laftan anlayacaklarini sanmiyorumÇok mantıklıValla ne yalan söyliyim ben mevlütten aşırı korkuyodum ben öpme vs durumlarından dolayı ama kimse ellemedi çocuğumu Baya da kalabalıktı. İnsanlar bilinçleniyor yavaştan sanırım
Nolur nolmaz kaynatmakta fayda var bence. Ebebekte bebek icme suyu görmüştüm özelliği nedir acaba:))
Düşük sodyumlu kızlarEvet onu ben de görmüştüm ph değeri falan mı farklı acaba
Deneyeyim bende kac kasik karbonat koydun kac dk kaynattinEvet canım onun için karbonatlı suyla elinle gezdirmen doğru bebim büyük kızım olmuştı biberonu nu karbonatlı suyla kaynatıyordum öyle öyle geçti. Çok geçmiş olsun canım
Bir çay kaşığı koyuyordum canım. Şimdi bile kaynatirken koyuyorum Alya da olmasın diye. fokurdamaya başlayınca kapatıyorum altını 5 dk öyle bekliyor sonra çıkarıp çalkalıyorum sadece deyarjanıyla yıkamıyorum öyle veriyorum mamasını.Deneyeyim bende kac kasik karbonat koydun kac dk kaynattin
Ben hep kaynattığım suyu onun şişesine koyuyroum onu veriyorum. Çiğ su karın ağrısı yapar diyorlar. Mamayı da kaynatılmış soğutulmuş suyla yapıyorım soğuk su ilave etmiyorum hiç. Suyu çiğ vermeyin diyorlar doktorum da kaynatılmış su kullan demişti bana Alya da ondan aklımda kaldı. Yine aynı doktora gittiğimden tekrar söylemek istemedim.Nolur nolmaz kaynatmakta fayda var bence. Ebebekte bebek icme suyu görmüştüm özelliği nedir acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?