2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İyiyiz canım Yağız Alide pek bişey yoktu zaten sadece 1-2 kez kakası çok sıvıydı ishal diye düşündüm ama tekrar etmedi normale döndü. Ben de 2 güne toparladım ishal de kusma ve mide bulantısı da geçti çok şükür

Kızlar Osman Gönülal bu videoda bebeklerin 3. ayda destekli oturtulması gerektiğinden bahsediyor. Sizin doktorlarınız bu konuyla ilgili bir şey dedi mi hiç? Biz şuan 3 ay 6 günlüğüz salı günü soracağım bunu doktorumuza

Canım nasıl oldun, değerlerde bi değişiklik var mı?
Cok tesekkur ederim sordugun icin. Agrim yok hastaneden ciktigimdan beri. hastanedeki degerlere gore dusmus fakat hala olmasi gereken degerlerin cok uzerinde. Dahiliyeci muhtemelen tikaniklik acilmistir yoksa degerler dusmezdi farkli sikayetlerin de olurdu dedi. Ama en kisa zamanda genel cerraha git ameliyat planlamasi yaparlar muhtemelen bir kere tas dusunce 3 ay sonra tekrar dusmesi muhtemel dedi. Bir sure sonra tahlilleri tekrar yaptiririm olmadi. Vallahi kendim icin korkmuyorum, cocugum ne olur bana bisey olursa diye korkuyorum. Annelik zor ismis.

Kızlar bizimki oyun halısına öyle bir asılıyor ki öne doğru yamuldu zavallıcık Bi de oyuncakları çekip ağzına sokmaya çalışıyor sokamayınca sinirlenip çığlık atıyor ağlıyor. Popoyu da kaldırıyor fotoğraftaki gibi. Keşke video atabilsek buraya Sizinkiler de böyle mi yoksa bizimki mi tuhaf

Eklentiler

• 95FCDFAC-2910-4B34-B8CA-3B3EBB6A06C5.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 78
Ya ben de o kadar korkuyorum ki sonbahara erteledim aşılar olsun önce diye

Siliyorum yine oluyor hergun silmek mi lazim
Aynen canım. Benim oğlumda vardı, sabah aksam sürekli sildim . Hatta bizde yanak ve damağında yayılmıştı, o zaman her emzirme sonrası sildim, göğsümü ve emziği de karbonatlı su ile yıkadım. Çünkü ağıza girdiği için senin göğsüne de bulaşabilir. Bir de ilaç aldım sildikten sonra o ilacı damlatiyordum mikostatin diye

Yerim onu maşallah, hareketlenmis. Benimki de seviyor oyun halısını. Bu hafta daha yeni yeni elini uzatmaya başladı, hemen ağzına götürmeye çalışıyor

Yerim onu maşallah, hareketlenmis. Benimki de seviyor oyun halısını. Bu hafta daha yeni yeni elini uzatmaya başladı, hemen ağzına götürmeye çalışıyor
Evet aşırı hareketlendi sanki birden oldu anlayamadık Diş kaşıyıcıyı uzattım tuttu ağzına götürdü şimdi Çok duygulanıyorum böyle kendince bi şeyler başardığını görünce

Çok çabuk büyüdüler . Daha dün doğmuş gibi geliyor bana. Böyle güncellemeler geldikçe duygulanıyorum. Pipisi biraz daha iyileşsin oturtmaya başlayacağım artık dediğin gibi az kaldı zaten.
Nasıl oldu canım oğlun ? Yarası nasıl iyilesiyor mu
E 6 ay su vermeyin teorisine ne oldu:)
Her konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlar ikiye ayrılıyor ben ilk oğluma vermiştim hep çay kaşığı ile, yan etki mi yaptı bilmem 10 yaşında günde 3 litreden fazla su içiyor.
Ben de su veriyorum özel durumdan dolayı ama kaynamış soğutulmuş diye belirtmedi hiç doktor yanlış mı yapıyoruz acaba
Genelde öyle öneriyorlar ama ben e bebekteki sulardan alıyorum
Ben çok keserim saçımı düz olarak tabi, banyodan sonra ıslak saçımı öne doğru atıyorum oyle kesiyorum , katlı gibi duruyor.
Oglumun kakasi bugun pure gibi, mercimek gibi tanecikler oluyor ya, onlardan hic yok. Sizce neden kizlar?
Tanecikler beyaz miydi canım? Benimki de bazen tanecikli bazen dediğin gibi oluyor.

Ahaha aynından bende de var evde ama kız olanındann
Defnede popoyu kaldırıyor düz yatıyorum kafayı kaldırıyor o oyuncaklara uzanmaya çalışıyor Asla yatmayı sevmiyor kucakta gezelim camdan bakalım aynaya bakalım ohh

Sorma ya poposunda diken var sanki yatırdığım an basıyor yaygarayı

Özellikle kaynamış sogutulmus diye belirtti doktorumuz, mama yaparkende bu şekilde su kullanıyoruz
Bazı doktorlar niye her şeyi illa sorduktan sonra söylüyor ki ya. Detaylıca söyle işte yani ilk anneliğimiz her şeyi bilemiyoruz. Demekki doktorun söylediği şeyleri de inciğine cinciğine kadar araştıracağım bundan sonra. Ne anlamı kaldı ki googlea sorarım o zaman hey allahım. Kaynatayım bundan sonra bari

Ben Ekini kucağımda destekli oturtuyorum valla çocuk istiyor bağırıyor yatmak istemiyor artık hareketlendiler bi de yalandan ağlamayi öğrendi sanki dövüyormusum gibi ağlıyor almayinca Doktor kontrolde kemikleri kasları artık sertleşmiş dedi o yüzden ben bı sakınca olacağını sanmıyorum yavaş yavaş alissinlar yazık yat yat nereye kadar

Yaaa inanmıyorum Yağız Ali de son günlerde değişik bi ağlama stili geliştirdi dediğin gibi sanki eziyet ediyomuşuz gibi birden ağlamaya başlıyor yatağa ya da oyun halısına vs koyduğumuzda demek bu yüzden Yazık valla otursunlar artık bizim bile 1-2 saat yatınca sırtımız ağrıyor onlar da bunalıyodur illaki Sen kanguru kullanmaya başladın mı canım? Ben geçen bi denedim sadece evin içinde sevdi gibi. Salı günü de dr onay verirse dışarda vs kullanmaya başlarım yavaştan

Hahahah demek bu günlerde bu güncelleme geliyor gözlerini kapatarak uhu uhu diye bağırıyor sonra alacak gibi yapınca sanki az önce sözde ağlayan o değil gibi gözlerini açıp dikkat kesiliyor Çok komikler ya yicem 8.30 dan beri uyuyo gidip gidip bakıyorum özledim çok öpersem uyanır diye öpemiyorum da

Evet hafiften gün içinde duruyoruz öyle bakinmaya bayiliyor şu sıralar balkona çıkıyoruz bakıyor bakıyor içeri girince yine o yalandan ağlamayi yapıyor çıkmak için

Kanguru kullanıyorum kuzu doktor kullan iyi olur hatta o da rahatlar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…