İyiyiz canım Yağız Alide pek bişey yoktu zaten sadece 1-2 kez kakası çok sıvıydı ishal diye düşündüm ama tekrar etmedi normale döndü. Ben de 2 güne toparladım ishal de kusma ve mide bulantısı da geçti çok şükürGelenlerin kreşe giden çocukları var o yüzden çekiniyorum aslında. Sen de hapsurmana sebep olmayacak bir virüs bebeği hastanelik edebilir dedi dr o yüzden tırstım birazGösterip eşime vermek en mantıklısı zaten Ekin eziyetsiz bebek ağlamaz babası oyuncakları ile oynatır dedim
Ekinin de sirtini göğsüme yaslayip hafif eğimli tutuyorum çok hoşuna gidiyor yatirinca al diye ağlıyor artik anlıyorlar kalkmak oturmak gezmek istiyorlarPeki nasıl oturtacaksin minderlerden mi aldın? ben bu ay onlardan alacağım
Bu arada nasıl oldunuz canim geçen hastayiz demiştin. Ben de eşime vericem hiç strese giremem gelecek olanlar orta yaş üstü laftan anlayacaklarini sanmiyorum
Düşük sodyumlu kızlar
Kızlar Osman Gönülal bu videoda bebeklerin 3. ayda destekli oturtulması gerektiğinden bahsediyor. Sizin doktorlarınız bu konuyla ilgili bir şey dedi mi hiç? Biz şuan 3 ay 6 günlüğüz salı günü soracağım bunu doktorumuza
Cok tesekkur ederim sordugun icin. Agrim yok hastaneden ciktigimdan beri. hastanedeki degerlere gore dusmus fakat hala olmasi gereken degerlerin cok uzerinde. Dahiliyeci muhtemelen tikaniklik acilmistir yoksa degerler dusmezdi farkli sikayetlerin de olurdu dedi. Ama en kisa zamanda genel cerraha git ameliyat planlamasi yaparlar muhtemelen bir kere tas dusunce 3 ay sonra tekrar dusmesi muhtemel dedi. Bir sure sonra tahlilleri tekrar yaptiririm olmadi. Vallahi kendim icin korkmuyorum, cocugum ne olur bana bisey olursa diye korkuyorum. Annelik zor ismis.Canım nasıl oldun, değerlerde bi değişiklik var mı?
Biz hipp ten memnun kaldik. Ama iki gundur bizimki de gazli. Ara ara yogun oldugu 1-2 gun oluyor. Ama genelde rahat.Aynisi bunu kullanıyorum sma opti pro kullandik sonra hipp e gectik sonra sma comforta gectik simdi yine başa döndük ahahahaha
Vallahi benimki de mamayla besleniyor doktor oyle bisey demedi. Sorayim ben de.Mama veren anneler, arkadan bebeğinize su veriyor musunuz? Dün sağlık ocağındaki ebe arkadan su ver dedi. Ben vermiyordum.
O sadece anne sütü içenler içinmiş.E 6 ay su vermeyin teorisine ne oldu:)
Ya ben de o kadar korkuyorum ki sonbahara erteledim aşılar olsun önce diyeÇok mantıklıValla ne yalan söyliyim ben mevlütten aşırı korkuyodum ben öpme vs durumlarından dolayı ama kimse ellemedi çocuğumu Baya da kalabalıktı. İnsanlar bilinçleniyor yavaştan sanırım
Aynen canım. Benim oğlumda vardı, sabah aksam sürekli sildim . Hatta bizde yanak ve damağında yayılmıştı, o zaman her emzirme sonrası sildim, göğsümü ve emziği de karbonatlı su ile yıkadım. Çünkü ağıza girdiği için senin göğsüne de bulaşabilir. Bir de ilaç aldım sildikten sonra o ilacı damlatiyordum mikostatin diyeSiliyorum yine oluyor hergun silmek mi lazim
Yerim onu maşallah, hareketlenmis. Benimki de seviyor oyun halısını. Bu hafta daha yeni yeni elini uzatmaya başladı, hemen ağzına götürmeye çalışıyorKızlar bizimki oyun halısına öyle bir asılıyor ki öne doğru yamuldu zavallıcıkBi de oyuncakları çekip ağzına sokmaya çalışıyor sokamayınca sinirlenip çığlık atıyor ağlıyor. Popoyu da kaldırıyor fotoğraftaki gibi. Keşke video atabilsek buraya Sizinkiler de böyle mi yoksa bizimki mi tuhaf
Evet aşırı hareketlendi sanki birden oldu anlayamadıkYerim onu maşallah, hareketlenmis. Benimki de seviyor oyun halısını. Bu hafta daha yeni yeni elini uzatmaya başladı, hemen ağzına götürmeye çalışıyor
Nasıl oldu canım oğlun ? Yarası nasıl iyilesiyor muÇok çabuk büyüdüler. Daha dün doğmuş gibi geliyor bana. Böyle güncellemeler geldikçe duygulanıyorum. Pipisi biraz daha iyileşsin oturtmaya başlayacağım artık dediğin gibi az kaldı zaten.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlar ikiye ayrılıyorE 6 ay su vermeyin teorisine ne oldu:)
Genelde öyle öneriyorlar ama ben e bebekteki sulardan alıyorumBen de su veriyorum özel durumdan dolayı ama kaynamış soğutulmuş diye belirtmedi hiç doktor yanlış mı yapıyoruz acaba
Ben çok keserim saçımıkızlar oluk oluk dökülen saçlarımı bugün kestirmek istiyordum, hem bebekle çıkamadım hem de akşam saati gideceğim kuaförler dolu. Kendim keseyim diyorum, zaten çok koşa kesmek istemiyorum. Evde kendi saçını kesen oldu mu aranızda? YouTube da izledim ama gene de bir çekinmiyor değilim
Tanecikler beyaz miydi canım? Benimki de bazen tanecikli bazen dediğin gibi oluyor.Oglumun kakasi bugun pure gibi, mercimek gibi tanecikler oluyor ya, onlardan hic yok. Sizce neden kizlar?
Ahaha aynından bende de var evde ama kız olanındannKızlar bizimki oyun halısına öyle bir asılıyor ki öne doğru yamuldu zavallıcıkBi de oyuncakları çekip ağzına sokmaya çalışıyor sokamayınca sinirlenip çığlık atıyor ağlıyor. Popoyu da kaldırıyor fotoğraftaki gibi. Keşke video atabilsek buraya Sizinkiler de böyle mi yoksa bizimki mi tuhaf
Özellikle kaynamış sogutulmus diye belirtti doktorumuz, mama yaparkende bu şekilde su kullanıyoruzBen de su veriyorum özel durumdan dolayı ama kaynamış soğutulmuş diye belirtmedi hiç doktor yanlış mı yapıyoruz acaba
Sorma ya poposunda diken var sanki yatırdığım an basıyor yaygarayıAhaha aynından bende de var evde ama kız olanındann
Defnede popoyu kaldırıyor düz yatıyorum kafayı kaldırıyor o oyuncaklara uzanmaya çalışıyorAsla yatmayı sevmiyor kucakta gezelim camdan bakalım aynaya bakalım ohh
Bazı doktorlar niye her şeyi illa sorduktan sonra söylüyor ki ya. Detaylıca söyle işte yani ilk anneliğimiz her şeyi bilemiyoruz. Demekki doktorun söylediği şeyleri de inciğine cinciğine kadar araştıracağım bundan sonra. Ne anlamı kaldı ki googlea sorarım o zaman hey allahım. Kaynatayım bundan sonra bariÖzellikle kaynamış sogutulmus diye belirtti doktorumuz, mama yaparkende bu şekilde su kullanıyoruz
@askk3 nasıl oturtacaksın canım erken değil mi? 6 aydan önce tavsiye etmiyorlar. Bende istiyorum yavaş yavaş oturtayım ama daha çok erken Alya 3,5 aylık oldu. Belki 5 aylıkken yavaş yavaş başlarım. Bu arada ek gıda için benimkisi sadeve mama yediğinden doktor bana 5.ayda başlayabilirsin dedi ama tadımlık tadımlık ver dedi. Tadını alsın yavaş yavaş ek gıdaya aşılsın dedi.
minseo o söylediğin oturma minderinden arkadaşım almıştı çok memnun kalmıştı baya kullandım onu dedi. Bende ondan almayı düşünüyorum canım.
Ben Ekini kucağımda destekli oturtuyorum valla çocuk istiyor bağırıyor yatmak istemiyor artık hareketlendiler bi de yalandan ağlamayi öğrendi sanki dövüyormusum gibi ağlıyor almayincaKızlar Osman Gönülal bu videoda bebeklerin 3. ayda destekli oturtulması gerektiğinden bahsediyor. Sizin doktorlarınız bu konuyla ilgili bir şey dedi mi hiç? Biz şuan 3 ay 6 günlüğüz salı günü soracağım bunu doktorumuza
Yaaa inanmıyorum Yağız Ali de son günlerde değişik bi ağlama stili geliştirdi dediğin gibi sanki eziyet ediyomuşuz gibi birden ağlamaya başlıyor yatağa ya da oyun halısına vs koyduğumuzda demek bu yüzdenBen Ekini kucağımda destekli oturtuyorum valla çocuk istiyor bağırıyor yatmak istemiyor artık hareketlendiler bi de yalandan ağlamayi öğrendi sanki dövüyormusum gibi ağlıyor almayincaDoktor kontrolde kemikleri kasları artık sertleşmiş dedi o yüzden ben bı sakınca olacağını sanmıyorum yavaş yavaş alissinlar yazık yat yat nereye kadar
Hahahah demek bu günlerde bu güncelleme geliyorYaaa inanmıyorum Yağız Ali de son günlerde değişik bi ağlama stili geliştirdi dediğin gibi sanki eziyet ediyomuşuz gibi birden ağlamaya başlıyor yatağa ya da oyun halısına vs koyduğumuzda demek bu yüzdenYazık valla otursunlar artık bizim bile 1-2 saat yatınca sırtımız ağrıyor onlar da bunalıyodur illaki Sen kanguru kullanmaya başladın mı canım? Ben geçen bi denedim sadece evin içinde sevdi gibi. Salı günü de dr onay verirse dışarda vs kullanmaya başlarım yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?