Oyy sorma ya bizimki de 9 buçukta uyudu az önce baktım kıpırdanıyor hafiften uykusu açılmasın diye emziriyim dedim geri uyudu şimdi. O uyurken açıp fotoğraflarına bakıyorumHahahah demek bu günlerde bu güncelleme geliyorgözlerini kapatarak uhu uhu diye bağırıyor sonra alacak gibi yapınca sanki az önce sözde ağlayan o değil gibi gözlerini açıp dikkat kesiliyor Çok komikler ya yicem 8.30 dan beri uyuyo gidip gidip bakıyorum özledim çok öpersem uyanır diye öpemiyorum da
Evet hafiften gün içinde duruyoruz öyle bakinmaya bayiliyor şu sıralar balkona çıkıyoruz bakıyor bakıyor içeri girince yine o yalandan ağlamayi yapıyor çıkmak için
Kanguru kullanıyorum kuzu doktor kullan iyi olur hatta o da rahatlar dedi.
İşe başlama kısmını düşünemiyorum 1 saat pilatese gidiyorum eve koşarak geliyorum çok zor olacak bizim içinOyy sorma ya bizimki de 9 buçukta uyudu az önce baktım kıpırdanıyor hafiften uykusu açılmasın diye emziriyim dedim geri uyudu şimdi. O uyurken açıp fotoğraflarına bakıyorumGeçen gün eşime bırakıp bi işimi halletmeye gittim çarşıya, otobüste yol boyunca fotoğraflarına baktım videolarını izledim. İşe başlayınca ayvayı yicez anlaşıldı
Ben de başlayayım artık kanguruya ya çok da sevimli oldu içinde
Evet canım aslında annemin bakmasını tercih ederdim tabiki ama benim annem en ufak şeye hemen kırılan bi insan. Çocuk söz konusu olunca bu durumu göze alamıyorum malesef. Ben de bi başak burcu olarak her şeyi eleştirmeye bayılırım çünküİşe başlama kısmını düşünemiyorum 1 saat pilatese gidiyorum eve koşarak geliyorum çok zor olacak bizim içinsenin kayınvalide mi bakacak yağıza kuzu
Önce yastıklarla desteklemeyi deneyeceğim. Oturmayı severse her zaman oturmak isterse ben de o minderlerden almayı düşünüyorum. Ama benimkinin sağı solu belli olmuyor. Bir gün istediğini diğer gün hiç istemez. O yüzden önce deneyeceğim canım. Alırsan beğenirsen bana da haber verir misin hangisinden aldığını?Gelenlerin kreşe giden çocukları var o yüzden çekiniyorum aslında. Sen de hapsurmana sebep olmayacak bir virüs bebeği hastanelik edebilir dedi dr o yüzden tırstım birazGösterip eşime vermek en mantıklısı zaten Ekin eziyetsiz bebek ağlamaz babası oyuncakları ile oynatır dedim
Ekinin de sirtini göğsüme yaslayip hafif eğimli tutuyorum çok hoşuna gidiyor yatirinca al diye ağlıyor artik anlıyorlar kalkmak oturmak gezmek istiyorlarPeki nasıl oturtacaksin minderlerden mi aldın? ben bu ay onlardan alacağım
Bu arada nasıl oldunuz canim geçen hastayiz demiştin. Ben de eşime vericem hiç strese giremem gelecek olanlar orta yaş üstü laftan anlayacaklarini sanmiyorum
Düşük sodyumlu kızlar
Bana doktorum 4. ay bebeklerin destekli olarak oturmasını bekleriz demişti. Prematüre olduğumuz için gelişimini yakından takip ediyorlar. 6. ayda desteksiz oturmayı öğrenmiş olmasını bekleriz demişti. Zaten şuan daha çok küçükler desteksiz oturamazlar canım.A askk3 nasıl oturtacaksın canım erken değil mi? 6 aydan önce tavsiye etmiyorlar. Bende istiyorum yavaş yavaş oturtayım ama daha çok erken Alya 3,5 aylık oldu. Belki 5 aylıkken yavaş yavaş başlarım. Bu arada ek gıda için benimkisi sadeve mama yediğinden doktor bana 5.ayda başlayabilirsin dedi ama tadımlık tadımlık ver dedi. Tadını alsın yavaş yavaş ek gıdaya aşılsın dedi.
minseo o söylediğin oturma minderinden arkadaşım almıştı çok memnun kalmıştı baya kullandım onu dedi. Bende ondan almayı düşünüyorum canım.
Teşekkür ederim canım çok şükür kolay atlattık. Dikiş yerlerinde beyaz kabuk gibi bir şey var. Enfeksiyon mu kaptı diye düşünüyorum. Gece gördüm de yarın doktoru arayıp soracağım. Onun dışında her şey çok güzel hiç şişlik ve morlugumuz da olmadı. Her gün banyo yaptırıyoruz doktorumuzun isteğiyle daha hızlı toparlıyor.Nasıl oldu canım oğlun ? Yarası nasıl iyilesiyor mu
Her konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlar ikiye ayrılıyorben ilk oğluma vermiştim hep çay kaşığı ile, yan etki mi yaptı bilmem 10 yaşında günde 3 litreden fazla su içiyor.
Genelde öyle öneriyorlar ama ben e bebekteki sulardan alıyorum
Ben çok keserim saçımıdüz olarak tabi, banyodan sonra ıslak saçımı öne doğru atıyorum oyle kesiyorum , katlı gibi duruyor.
Tanecikler beyaz miydi canım? Benimki de bazen tanecikli bazen dediğin gibi oluyor.
Yo canim normal Kaka gibiydi. Ama o normal onu biliyorum. Doktor en saglikli bebek kakasi demisti. Sindikinde yok da ondan sordum. Pure gibi olmasi normal mi?Nasıl oldu canım oğlun ? Yarası nasıl iyilesiyor mu
Her konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlar ikiye ayrılıyorben ilk oğluma vermiştim hep çay kaşığı ile, yan etki mi yaptı bilmem 10 yaşında günde 3 litreden fazla su içiyor.
Genelde öyle öneriyorlar ama ben e bebekteki sulardan alıyorum
Ben çok keserim saçımıdüz olarak tabi, banyodan sonra ıslak saçımı öne doğru atıyorum oyle kesiyorum , katlı gibi duruyor.
Tanecikler beyaz miydi canım? Benimki de bazen tanecikli bazen dediğin gibi oluyor.
Bende baby turco kullanıyorum canım gayet memnunum hiç taşma falan yapmıyorKızlar bu arada ben alinin kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum ilk defa bu hafta boklu kıyafet yıkamadım yani baby turco cidden çok çok iyiymiş burdan devam edicem muhtemelen
Kızlar bu arada ben alinin kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum ilk defa bu hafta boklu kıyafet yıkamadım yani baby turco cidden çok çok iyiymiş burdan devam edicem muhtemelen
Bizimkide coşuyor canım oyun halısını çok sevdiEvet aşırı hareketlendi sanki birden oldu anlayamadıkDiş kaşıyıcıyı uzattım tuttu ağzına götürdü şimdi Çok duygulanıyorum böyle kendince bi şeyler başardığını görünce
Bizde de tam tersi o yüzden annem bakacak zaten kv şehir dışında oturuyor. Ben de söylicegimden geri kalmam özellikle Ekin konusunda çok netim annem de benim kafamda olduğu için sorun yaşamıyoruz şükürEvet canım aslında annemin bakmasını tercih ederdim tabiki ama benim annem en ufak şeye hemen kırılan bi insan. Çocuk söz konusu olunca bu durumu göze alamıyorum malesef. Ben de bi başak burcu olarak her şeyi eleştirmeye bayılırım çünküKv öyle kırılmaz etmez pek. Cahil bi kadın da değil o yüzden soru işaretlerim yok kafamda pişman olmam umarım yaşayıp göreceğiz
Tabi canım dolaba falan da bakicam temiz az kullanılmış bulursam ordan da alabilirimÖnce yastıklarla desteklemeyi deneyeceğim. Oturmayı severse her zaman oturmak isterse ben de o minderlerden almayı düşünüyorum. Ama benimkinin sağı solu belli olmuyor. Bir gün istediğini diğer gün hiç istemez. O yüzden önce deneyeceğim canım. Alırsan beğenirsen bana da haber verir misin hangisinden aldığını?
Cok tesekkur ederim sordugun icin. Agrim yok hastaneden ciktigimdan beri. hastanedeki degerlere gore dusmus fakat hala olmasi gereken degerlerin cok uzerinde. Dahiliyeci muhtemelen tikaniklik acilmistir yoksa degerler dusmezdi farkli sikayetlerin de olurdu dedi. Ama en kisa zamanda genel cerraha git ameliyat planlamasi yaparlar muhtemelen bir kere tas dusunce 3 ay sonra tekrar dusmesi muhtemel dedi. Bir sure sonra tahlilleri tekrar yaptiririm olmadi. Vallahi kendim icin korkmuyorum, cocugum ne olur bana bisey olursa diye korkuyorum. Annelik zor ismis.
Cok gecmis olsun bebege bakcak kimsen varmi benim.yok geçen gun midemi usutmusum kusuyorum biyandan karin agrisi evde.kimse yok aileler sehirdisinda okdr caresiz hissettimki dedim bana bise olsa bebege kim bakacak cocuk yapmak delilikmis hakkatenCok tesekkur ederim sordugun icin. Agrim yok hastaneden ciktigimdan beri. hastanedeki degerlere gore dusmus fakat hala olmasi gereken degerlerin cok uzerinde. Dahiliyeci muhtemelen tikaniklik acilmistir yoksa degerler dusmezdi farkli sikayetlerin de olurdu dedi. Ama en kisa zamanda genel cerraha git ameliyat planlamasi yaparlar muhtemelen bir kere tas dusunce 3 ay sonra tekrar dusmesi muhtemel dedi. Bir sure sonra tahlilleri tekrar yaptiririm olmadi. Vallahi kendim icin korkmuyorum, cocugum ne olur bana bisey olursa diye korkuyorum. Annelik zor ismis.
Bu platformlar birazda o yüzden var bence, birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Benim doktorum çoğu şeyi kendisi doğrusu ve yanlışıyla açıklıyor o huyunu çok seviyorum. Ama buraya gelip okuduğumda da farklı birçok görüş olduğunu görüyorum, iyi oluyor. Bu arada Kizlar bu kk platformunun uygulaması falan mı var yoksa herkes benim gibi tarayicidan mi giriyor. Bana çok zor geliyor bu şekilde uygulama olmadan girmek okumak, daha pratik yolu varmiBazı doktorlar niye her şeyi illa sorduktan sonra söylüyor ki ya. Detaylıca söyle işte yani ilk anneliğimiz her şeyi bilemiyoruz. Demekki doktorun söylediği şeyleri de inciğine cinciğine kadar araştıracağım bundan sonra. Ne anlamı kaldı ki googlea sorarım o zaman hey allahım. Kaynatayım bundan sonra bari
Cok gecmis olsun bebege bakcak kimsen varmi benim.yok geçen gun midemi usutmusum kusuyorum biyandan karin agrisi evde.kimse yok aileler sehirdisinda okdr caresiz hissettimki dedim bana bise olsa bebege kim bakacak cocuk yapmak delilikmis hakkaten
Benimkisini de kucağıma alıyorum durmuyor yattığı yerde sürekli gezdirmiyorum da ağırlaştılar artık. Dik tutuyorum yavaş yavaş bende destekli kucağıma oturtayım o zamanBen Ekini kucağımda destekli oturtuyorum valla çocuk istiyor bağırıyor yatmak istemiyor artık hareketlendiler bi de yalandan ağlamayi öğrendi sanki dövüyormusum gibi ağlıyor almayincaDoktor kontrolde kemikleri kasları artık sertleşmiş dedi o yüzden ben bı sakınca olacağını sanmıyorum yavaş yavaş alissinlar yazık yat yat nereye kadar
Yaa ne güzel maşallah anneneBizde de tam tersi o yüzden annem bakacak zaten kv şehir dışında oturuyor. Ben de söylicegimden geri kalmam özellikle Ekin konusunda çok netim annem de benim kafamda olduğu için sorun yaşamıyoruz şükürBi de annem çocuğu şımartan, eski yöntemler için direten bi kadın da değil olması gereken neyse nasılsa onu uygular. Ekini ayakta falan hiç sallamadik mesela yatağına alıştı kendi uyuyor bazen huzursuz olunca ağlıyor falan hiç sallayalim falan demiyor sakinleştirip yatağına yatırıyoruz. Bunlar da bana güven veriyor Geçen gün babam uyku arkadaşını yatağından alip koltukta yanına koymuş. Bu yataktan çıkmayacak çünkü uyku arkadaşı onu sadece yatakta görecek dedim bi daha kimse ellemedi
Tabi canım dolaba falan da bakicam temiz az kullanılmış bulursam ordan da alabilirim
Evet haklısın. Bi ara ben de uygulama var mı diye bakmıştım ama yoktu ben tarayıcıdan giriyorumBu platformlar birazda o yüzden var bence, birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Benim doktorum çoğu şeyi kendisi doğrusu ve yanlışıyla açıklıyor o huyunu çok seviyorum. Ama buraya gelip okuduğumda da farklı birçok görüş olduğunu görüyorum, iyi oluyor. Bu arada Kizlar bu kk platformunun uygulaması falan mı var yoksa herkes benim gibi tarayicidan mi giriyor. Bana çok zor geliyor bu şekilde uygulama olmadan girmek okumak, daha pratik yolu varmi
Canim benim ki bile oturmak istiyor. Elini tutunca hemen kalkmak istiyor. Sizinkiler bence oturur artik destekli. Oturttun bence yoksa emeklemeye gecemiyorlar...Ben de bakiyorum istegine gore davraniyorum. Gobek ustu mesela artik basini havada tutarak bakiniyor uzun sure ... Kucakta zaten basini her tarafa kullaniyor. Elini de yumruk seklinde kullaniyor... Oyle masallah bebislerimizeBenimkisini de kucağıma alıyorum durmuyor yattığı yerde sürekli gezdirmiyorum da ağırlaştılar artık. Dik tutuyorum yavaş yavaş bende destekli kucağıma oturtayım o zaman
Normal canım renk önemli olanYo canim normal Kaka gibiydi. Ama o normal onu biliyorum. Doktor en saglikli bebek kakasi demisti. Sindikinde yok da ondan sordum. Pure gibi olmasi normal mi?
Ben bir kac defa o hatayi yaptim altini actim artik tovbeler olsunYaa ne güzel maşallah anneneBizimki de bazen kendi kendine uyuyor çoğunlukla emzik emerken uyuyakalıyor. Hafif uyku sinyali aldım mı hemen yatağına koyup emziğini veriyorum ağzına 5 dkya uyumuş oluyor. Ben de sallamadım hiç. Sadece mesela dün gece uyandı emzirdim bezi çok dolu gibi geldi değiştiriyim dedim keşke ellemeseydim uykusu açıldı tekrar uyutmak için kucakta pışpışladım. Gece kaka yapma olayı da yok hep sabah uyanınca yapıyor niye açtıysam bezi kendime macera arıyorum
Dene dene canım sever belki hemBenimkisini de kucağıma alıyorum durmuyor yattığı yerde sürekli gezdirmiyorum da ağırlaştılar artık. Dik tutuyorum yavaş yavaş bende destekli kucağıma oturtayım o zaman
Aynen ben de öyle yapıyorum canim uyku arkadaşını açıp koyuyorum yatağına ona baka baka uyuyorYaa ne güzel maşallah anneneBizimki de bazen kendi kendine uyuyor çoğunlukla emzik emerken uyuyakalıyor. Hafif uyku sinyali aldım mı hemen yatağına koyup emziğini veriyorum ağzına 5 dkya uyumuş oluyor. Ben de sallamadım hiç. Sadece mesela dün gece uyandı emzirdim bezi çok dolu gibi geldi değiştiriyim dedim keşke ellemeseydim uykusu açıldı tekrar uyutmak için kucakta pışpışladım. Gece kaka yapma olayı da yok hep sabah uyanınca yapıyor niye açtıysam bezi kendime macera arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?