2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Oyy sorma ya bizimki de 9 buçukta uyudu az önce baktım kıpırdanıyor hafiften uykusu açılmasın diye emziriyim dedim geri uyudu şimdi. O uyurken açıp fotoğraflarına bakıyorum Geçen gün eşime bırakıp bi işimi halletmeye gittim çarşıya, otobüste yol boyunca fotoğraflarına baktım videolarını izledim. İşe başlayınca ayvayı yicez anlaşıldı
Ben de başlayayım artık kanguruya ya çok da sevimli oldu içinde

İşe başlama kısmını düşünemiyorum 1 saat pilatese gidiyorum eve koşarak geliyorum çok zor olacak bizim için senin kayınvalide mi bakacak yağıza kuzu

İşe başlama kısmını düşünemiyorum 1 saat pilatese gidiyorum eve koşarak geliyorum çok zor olacak bizim için senin kayınvalide mi bakacak yağıza kuzu
Evet canım aslında annemin bakmasını tercih ederdim tabiki ama benim annem en ufak şeye hemen kırılan bi insan. Çocuk söz konusu olunca bu durumu göze alamıyorum malesef. Ben de bi başak burcu olarak her şeyi eleştirmeye bayılırım çünkü Kv öyle kırılmaz etmez pek. Cahil bi kadın da değil o yüzden soru işaretlerim yok kafamda pişman olmam umarım yaşayıp göreceğiz

Önce yastıklarla desteklemeyi deneyeceğim. Oturmayı severse her zaman oturmak isterse ben de o minderlerden almayı düşünüyorum. Ama benimkinin sağı solu belli olmuyor. Bir gün istediğini diğer gün hiç istemez. O yüzden önce deneyeceğim canım. Alırsan beğenirsen bana da haber verir misin hangisinden aldığını?
Bana doktorum 4. ay bebeklerin destekli olarak oturmasını bekleriz demişti. Prematüre olduğumuz için gelişimini yakından takip ediyorlar. 6. ayda desteksiz oturmayı öğrenmiş olmasını bekleriz demişti. Zaten şuan daha çok küçükler desteksiz oturamazlar canım.
Teşekkür ederim canım çok şükür kolay atlattık. Dikiş yerlerinde beyaz kabuk gibi bir şey var. Enfeksiyon mu kaptı diye düşünüyorum. Gece gördüm de yarın doktoru arayıp soracağım. Onun dışında her şey çok güzel hiç şişlik ve morlugumuz da olmadı. Her gün banyo yaptırıyoruz doktorumuzun isteğiyle daha hızlı toparlıyor.

Yo canim normal Kaka gibiydi. Ama o normal onu biliyorum. Doktor en saglikli bebek kakasi demisti. Sindikinde yok da ondan sordum. Pure gibi olmasi normal mi?

Bende baby turco kullanıyorum canım gayet memnunum hiç taşma falan yapmıyor

Bizimkide coşuyor canım oyun halısını çok sevdi Bende çok duygulanıyorum büyüyorlar

Bizde de tam tersi o yüzden annem bakacak zaten kv şehir dışında oturuyor. Ben de söylicegimden geri kalmam özellikle Ekin konusunda çok netim annem de benim kafamda olduğu için sorun yaşamıyoruz şükür Bi de annem çocuğu şımartan, eski yöntemler için direten bi kadın da değil olması gereken neyse nasılsa onu uygular. Ekini ayakta falan hiç sallamadik mesela yatağına alıştı kendi uyuyor bazen huzursuz olunca ağlıyor falan hiç sallayalim falan demiyor sakinleştirip yatağına yatırıyoruz. Bunlar da bana güven veriyor Geçen gün babam uyku arkadaşını yatağından alip koltukta yanına koymuş. Bu yataktan çıkmayacak çünkü uyku arkadaşı onu sadece yatakta görecek dedim bi daha kimse ellemedi
Tabi canım dolaba falan da bakicam temiz az kullanılmış bulursam ordan da alabilirim

Günaydın canım, sevindim daha iyi olmana. Daha düşer inşallah merak etme. Kendini hazır hissettiğinde git, hastahaneye malum bi giriyorsun daha beter hasta olup çıkıyorsun

Cok gecmis olsun bebege bakcak kimsen varmi benim.yok geçen gun midemi usutmusum kusuyorum biyandan karin agrisi evde.kimse yok aileler sehirdisinda okdr caresiz hissettimki dedim bana bise olsa bebege kim bakacak cocuk yapmak delilikmis hakkaten

Bu platformlar birazda o yüzden var bence, birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Benim doktorum çoğu şeyi kendisi doğrusu ve yanlışıyla açıklıyor o huyunu çok seviyorum. Ama buraya gelip okuduğumda da farklı birçok görüş olduğunu görüyorum, iyi oluyor. Bu arada Kizlar bu kk platformunun uygulaması falan mı var yoksa herkes benim gibi tarayicidan mi giriyor. Bana çok zor geliyor bu şekilde uygulama olmadan girmek okumak, daha pratik yolu varmi

Cok gecmis olsun bebege bakcak kimsen varmi benim.yok geçen gun midemi usutmusum kusuyorum biyandan karin agrisi evde.kimse yok aileler sehirdisinda okdr caresiz hissettimki dedim bana bise olsa bebege kim bakacak cocuk yapmak delilikmis hakkaten

Tesekkur ederim. Var sukur annem kayinvalidem gorumcem ayni mahallede oturuyoruz biz. Bebegin bakimina annem yardimci oluyor ama zorda kalirsam kayinvalidem gorumcem de yardim eder yani. O gun hastaneye kaldirdiklarinda mesela annem bebekle kaldi kv bana refakat etti. Tek olunca daha zordur eminim. Yalniz kalmayi dusunemiyorum. 3. aya girdik ben annemi hala karsi binadaki evine yollamiyorum :) isyanlarda kadin.

Benimkisini de kucağıma alıyorum durmuyor yattığı yerde sürekli gezdirmiyorum da ağırlaştılar artık. Dik tutuyorum yavaş yavaş bende destekli kucağıma oturtayım o zaman

Yaa ne güzel maşallah annene Bizimki de bazen kendi kendine uyuyor çoğunlukla emzik emerken uyuyakalıyor. Hafif uyku sinyali aldım mı hemen yatağına koyup emziğini veriyorum ağzına 5 dkya uyumuş oluyor. Ben de sallamadım hiç. Sadece mesela dün gece uyandı emzirdim bezi çok dolu gibi geldi değiştiriyim dedim keşke ellemeseydim uykusu açıldı tekrar uyutmak için kucakta pışpışladım. Gece kaka yapma olayı da yok hep sabah uyanınca yapıyor niye açtıysam bezi kendime macera arıyorum

Evet haklısın. Bi ara ben de uygulama var mı diye bakmıştım ama yoktu ben tarayıcıdan giriyorum

Benimkisini de kucağıma alıyorum durmuyor yattığı yerde sürekli gezdirmiyorum da ağırlaştılar artık. Dik tutuyorum yavaş yavaş bende destekli kucağıma oturtayım o zaman
Canim benim ki bile oturmak istiyor. Elini tutunca hemen kalkmak istiyor. Sizinkiler bence oturur artik destekli. Oturttun bence yoksa emeklemeye gecemiyorlar...Ben de bakiyorum istegine gore davraniyorum. Gobek ustu mesela artik basini havada tutarak bakiniyor uzun sure ... Kucakta zaten basini her tarafa kullaniyor. Elini de yumruk seklinde kullaniyor... Oyle masallah bebislerimize

Yo canim normal Kaka gibiydi. Ama o normal onu biliyorum. Doktor en saglikli bebek kakasi demisti. Sindikinde yok da ondan sordum. Pure gibi olmasi normal mi?
Normal canım renk önemli olan

Ben bir kac defa o hatayi yaptim altini actim artik tovbeler olsunemzirip yatiriyorum. Ben de emzigi agzina veriyorum yataginda uyuyor o sekilde daha rahat huzurlu

Bugün bizim 3. ay kontrolümüz vardı, 6200 gr 60 cm boy
Eller hep ağızda, önlük takmadan kıyafetleri kuru tutmak mümkün değil. Oyun halısında bizimki de çok aktif, oyuncakları tutup çekiyor bazen ağzına götürüyor maşallah
Ben de kan verdim bakalım inşallah sonuçlarım iyi çıkar

Dene dene canım sever belki hem
Aynen ben de öyle yapıyorum canim uyku arkadaşını açıp koyuyorum yatağına ona baka baka uyuyor Aman aman gece beze ellemiyoruz ben de elleyince içim rahat etmiyor o yüzden hiç bakmıyorum dolmuş mu falan diye zaten doktorlar da gece altını değiştirmeyin diyorlar kaka olmadığı sürece ellememek lazım. Ekin de geceleri kaka yapmıyor öğlen 1 defa akşama doğru 1 defa yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…