Tesekkur ederim canim. Senin oglun uykulari duzeldi mi? 15 gun fark var aramizda. Belki seninki duzeldiyse benimki de duzelir. 2 gundur biz mahvolduk. Gaz tavan yapti. Asidan sonra nedense artti... Dun yataginda asla uyumadi. Aksamdan geceye kadar agladi. Gece uzerimde uyudu. Sabah da ayni aglama... Simdi kucagimda uyuttum. Hic olmasin o dinlensin..minicik bedeni...Normal canım renk önemli olan
Canim 8. Hafta gazin tavan yaptigi.haftaymis benim oğlumda 4 gundur aksamlari ayni saatte bir sure huysuzlanip cani agriyor gibi agliyor sonra altini aciyorum gazini yapiyor kendi cikariyor ondan sonra rahatliyor. Ben de esime soyluyorum bu sekilde aglamayan bebek neden 4 gundur oyle huzursuzlaniyo.Tesekkur ederim canim. Senin oglun uykulari duzeldi mi? 15 gun fark var aramizda. Belki seninki duzeldiyse benimki de duzelir. 2 gundur biz mahvolduk. Gaz tavan yapti. Asidan sonra nedense artti... Dun yataginda asla uyumadi. Aksamdan geceye kadar agladi. Gece uzerimde uyudu. Sabah da ayni aglama... Simdi kucagimda uyuttum. Hic olmasin o dinlensin..minicik bedeni...
Ya ben de normalde açmıyodum ama dün altını değiştirmeden uyuyakaldı vicdan yaptım bez zaten doluydu şimdi iyice dolacak rahatsız edecek diye. Yok bundan sonra aslaaaBen bir kac defa o hatayi yaptim altini actim artik tovbeler olsunemzirip yatiriyorum. Ben de emzigi agzina veriyorum yataginda uyuyor o sekilde daha rahat huzurlu
Ya açıkçası bi de idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum o yüzden sık değiştirmeye çalışıyorum şuanki böbrek durumu yüzünden idrar yolları enfeksiyonuna karşı çok savunmasız durumda çünkü. Sürekli antibiyotik kullanmak da istemiyorum 1 hafta kullandık sadece. Sünnet olan bebeklerde pek görülmüyormuş ama önlem almak lazım tabi yine elimden geldiğince temizliğine dikkat ediyorumDene dene canım sever belki hem
Aynen ben de öyle yapıyorum canim uyku arkadaşını açıp koyuyorum yatağına ona baka baka uyuyorAman aman gece beze ellemiyoruz ben de elleyince içim rahat etmiyor o yüzden hiç bakmıyorum dolmuş mu falan diye zaten doktorlar da gece altını değiştirmeyin diyorlar kaka olmadığı sürece ellememek lazım. Ekin de geceleri kaka yapmıyor öğlen 1 defa akşama doğru 1 defa yapıyor
Aaa doğru kuzum ben onu unutmusumYa açıkçası bi de idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum o yüzden sık değiştirmeye çalışıyorum şuanki böbrek durumu yüzünden idrar yolları enfeksiyonuna karşı çok savunmasız durumda çünkü. Sürekli antibiyotik kullanmak da istemiyorum 1 hafta kullandık sadece. Sünnet olan bebeklerde pek görülmüyormuş ama önlem almak lazım tabi yine elimden geldiğince temizliğine dikkat ediyorum
Evet cok da cikariyoruz canim ona ragmen kivraniyor. Dun ac kaldi. Yemiyor. Meme gorunce kiziyor. Evde tekim. Kucakliyorum sut kokusuna agliyor. Gozlerime bakiyor. Sut istiyor ama cani yaniyor...dudaklarini buzerek agladi... Cok zordu...Canim 8. Hafta gazin tavan yaptigi.haftaymis benim oğlumda 4 gundur aksamlari ayni saatte bir sure huysuzlanip cani agriyor gibi agliyor sonra altini aciyorum gazini yapiyor kendi cikariyor ondan sonra rahatliyor. Ben de esime soyluyorum bu sekilde aglamayan bebek neden 4 gundur oyle huzursuzlaniyo.
Ondan sonra azaliyormus canim.canim uzuldum insallah senin cabucak gecer ya senin daha gazli.Bize kiraz cekirdegi cok iyi geliyor sabah oglen aksam uyurken isitip karnina koyuyorum misil misil uyuyor.Evet cok da cikariyoruz canim ona ragmen kivraniyor. Dun ac kaldi. Yemiyor. Meme gorunce kiziyor. Evde tekim. Kucakliyorum sut kokusuna agliyor. Gozlerime bakiyor. Sut istiyor ama cani yaniyor...dudaklarini buzerek agladi... Cok zordu...
Ne zamana kadarmis peki?
Doktor da 3ayi doldursun. Az kaldi sabir dedi ama ...Ondan sonra azaliyormus canim.canim uzuldum insallah senin cabucak gecer ya senin daha gazli.Bize kiraz cekirdegi cok iyi geliyor sabah oglen aksam uyurken isitip karnina koyuyorum misil misil uyuyor.
Emzik verip besigine koyup sallasan durmuyor mu bizim tasinabilir bir besik var onu.oda oda tasiyorum emzik verip sallayinca baya seviyor gazi olsa da emzikle rahatliyor yoksa aglar dururdu. Haklisin canim ben ilk oglumda korkup emzigi kesmistim. Ama gazlari olmayinca sen mama da kullanmadigin icin illa ki memeye donuyorlar red olmuyor yani yalanci red oluyor.Doktor da 3ayi doldursun. Az kaldi sabir dedi ama ...
Emzikte israrci oldum ama emzigi de emiyor uyumuyor. Ben de vermiyorum arrik, dun memeyi de istemedi insan korkuyor
Senin yaninda ama yatağında yatmasi hem gelişimi için hen güvenlik açısından daha iyi diyorlar canım. Ben park yatak almıştım aşırı memnunum anne yanı da oluyor yayıla yayıla yatiyor. 40 i çıktıktan sonra yanima hiç almadim benKızlar Defne bizim aramızda reflü yatağında yatıyor
Huysuzluk-atak döneminde yatağına koydugumda sürekli uyandığından yanıma yatırmaya alıştım emziriyorum uyuyakalıyor hemen yanıma yatırıyordum kolayıma geliyordu. sepet ahşap beşiklerden aldım bir heves ama yatırmıyorum ayrı sorum şu sizce bu durum uygun mu ben inanın bilmiyorum bana kalsa yatsın ama işte uzman görüşü doktorlar ne diyor ya da siz ne yapıyorsunuz?
Bebegin ve sen nasil rahatsan oyle yap canim ben de bazen sabah namazi.sonrasi durmadan uyaniyorsa koyuyorum koynuma sicacik rahat uyuyor. Ben her zaman uzman doktor dinlemem nasil rahatima gelirseKızlar Defne bizim aramızda reflü yatağında yatıyor
Huysuzluk-atak döneminde yatağına koydugumda sürekli uyandığından yanıma yatırmaya alıştım emziriyorum uyuyakalıyor hemen yanıma yatırıyordum kolayıma geliyordu. sepet ahşap beşiklerden aldım bir heves ama yatırmıyorum ayrı sorum şu sizce bu durum uygun mu ben inanın bilmiyorum bana kalsa yatsın ama işte uzman görüşü doktorlar ne diyor ya da siz ne yapıyorsunuz?
Of ben de sabahlari yanima aliyorum emzirirken ikimiz de uyuyoruz o kadar korkuyorum ki bir şey olacak diyeBebegin ve sen nasil rahatsan oyle yap canim ben de bazen sabah namazi.sonrasi durmadan uyaniyorsa koyuyorum koynuma sicacik rahat uyuyor. Ben her zaman uzman doktor dinlemem nasil rahatima gelirseHem reflu de yatiyor orasi guvenli zsten
3. Ay kontrolünde 6220 Gr 63 cm idiKizlar sizin bebekler kaç günlük bir de boyu kilosu ne yazar mısınız
Benim oğlum da 2.5 aylıkken 6150 gr 62 cmdi sanirim 3. ayda size yakın olur3. Ay kontrolünde 6220 Gr 63 cm idi
Kızlar Defne bizim aramızda reflü yatağında yatıyor
Kizlar sizin bebekler kaç günlük bir de boyu kilosu ne yazar mısınız
Cnm emzigi tam tutmadi. Elimle tutmasam birakiyor. Bazen oguruyor. Bazen cok gazi varsa ve sutsuz emmek istiyor ise aliyorEmzik verip besigine koyup sallasan durmuyor mu bizim tasinabilir bir besik var onu.oda oda tasiyorum emzik verip sallayinca baya seviyor gazi olsa da emzikle rahatliyor yoksa aglar dururdu. Haklisin canim ben ilk oglumda korkup emzigi kesmistim. Ama gazlari olmayinca sen mama da kullanmadigin icin illa ki memeye donuyorlar red olmuyor yani yalanci red oluyor.
Evet park yatak olsa ben de hemen bırakabilirdim yanıma soluma bırakacağıma sağıma yatırırım kolay olurdu uyanmazdı belki anlamazdıSenin yaninda ama yatağında yatmasi hem gelişimi için hen güvenlik açısından daha iyi diyorlar canım. Ben park yatak almıştım aşırı memnunum anne yanı da oluyor yayıla yayıla yatiyor. 40 i çıktıktan sonra yanima hiç almadim ben
Canım o kadar rahatım ki reflü yatağında yanımda uyuyor ama yüksekte güvenliBebegin ve sen nasil rahatsan oyle yap canim ben de bazen sabah namazi.sonrasi durmadan uyaniyorsa koyuyorum koynuma sicacik rahat uyuyor. Ben her zaman uzman doktor dinlemem nasil rahatima gelirseHem reflu de yatiyor orasi guvenli zsten
Ay ne güzel ya benim de arkası gelir mi bilmiyorumÖnce bizim yatakta beraber yatarak pışpışlayacak ya da meme de uyuturuyorum. Biraz ben de uzanıyorum yanına iyice dalsın diye ( tabi bazen ben de dalıp gidiyorum) sonra bir kere daha emzirim yatağına koyuyorum, yine ben de uyuduysam eşim koyuyor yatağına. Hemen benim yanımda zaten yatağı. Gece uyandığında emzirip geri yerine koyuyorum, tam uyku halinde oluyor. Sabaha karşı tekrar emmeye uyanıyor, bu kez yanıma alıyorum çünkü 1 saatte 1 uyanmaya başlıyor. Öyle uyu uyan 9 u ediyoruz ve tam kalkış
İlk kızımı ne yanıma aldım ne doğru dürüst kucağıma aldım, aşılır diye. Annem sıkı sıkı tembihlerdi. Sanki tarlaya gideceğim de bebek arkamdan ağlayacak. Çok pişmanım, yavrumla sarılıp yatsaydım keşke
Oğlumla da 1,5 yaşında odasını yatağını ayırdık ama gene gece yanımızda yatardı. Onunla da çoktur bebekken sarılıp yatmışlığımız. 2-3 yaşlarındayken bir kere komidinin üzerine düştü amadudağı kanamıştı. Yanında yatırıyorsan emniyetini de sağlamak gerekiyor, Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?