Benimde şuan tek yapabildiğim yemek , bebekle ilgilenmek, büyük oğlanın derslerine bakmak ufaklık uyursa. Ev kalktı gidiyor içim hiç rahat değilHic hazir degilim :) ben ev isi yemek falan yapamiyorum ya. Siz nasil yapiyorsunuz. Annem olmasa olecegiz yani. Hala bir duzen kuramadim. Ev halay cekiyor resmen. duzenim falan hepsi gitti her sey her yerde. Hic de sevmem. Psikolojim bozuluyor boyle gordukce evi. Sinir tepeme cikiyor. Kiz gunduz hic uyumuyor gece uyudugunda ben de bitmis oluyorum. Ne olacak boyle hic bilmiyorum…
Büyüdüğünde 18-36 mi mantıklı yoksa koltuk yükseltici kullanıp emniyet kemeri bağlamak mi mantıklı karar veremedim. Ufaklık büyüyünce ablanın oto koltuğuna koyup kıza yeni almayı düşünüyorumBenimki de bundan
Belimin yanlarında var benim kırmızı kırmızı çatlaklarGünaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
İki cocuklu hayat çok eğlenceli gelsenize ,,, halay ne kadar kalabalıksa o kadar zevkli.Hic hazir degilim :) ben ev isi yemek falan yapamiyorum ya. Siz nasil yapiyorsunuz. Annem olmasa olecegiz yani. Hala bir duzen kuramadim. Ev halay cekiyor resmen. duzenim falan hepsi gitti her sey her yerde. Hic de sevmem. Psikolojim bozuluyor boyle gordukce evi. Sinir tepeme cikiyor. Kiz gunduz hic uyumuyor gece uyudugunda ben de bitmis oluyorum. Ne olacak boyle hic bilmiyorum…
GeçmiyorlarBelimin yanlarında var benim kırmızı kırmızı çatlaklar
Doğumdan sonra çatladım ben nedense hic te anlamadım.... bacaklarım göbeğim fena çatladı.Günaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Bende de doğum öncesi hiç çatlağım yoktu seviniyordum doğum bitti çatlaklar geldiDoğumdan sonra çatladım ben nedense hic te anlamadım.... bacaklarım göbeğim fena çatladı.
18-36 sanki daha güvenlikli olur gibi geliyor mantıken de 18 kiloluk çocuk oto koltuğunda oturur mu ki acaba? Oturmak ister miBüyüdüğünde 18-36 mi mantıklı yoksa koltuk yükseltici kullanıp emniyet kemeri bağlamak mi mantıklı karar veremedim. Ufaklık büyüyünce ablanın oto koltuğuna koyup kıza yeni almayı düşünüyorum
Benim doktorda aynısını söyledi hatta 4-5 aylık olmayı bekle garanti olsun dediBu arada kızlar benim dr 3 ay daha bekle dedi spor icin sizinkiler neye göre izin verdi sıkıldım ya
Ay bayılıyorum o halineKizlar sizin bebekler de yalandan öksürüyor mu? Benim oglum kaç gündür öksürük numarası yapıyor çok hoşuna gidiyo eğleniyo bi de bununla
Doğumdan sonra çatladım ben nedense hic te anlamadım.... bacaklarım göbeğim fena çatladı.
Bir şekilde geliyor çatlaklar yaBende de doğum öncesi hiç çatlağım yoktu seviniyordum doğum bitti çatlaklar geldi
Bizde babybjörnün airy mesh modeli var yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ama ben 3. Ayda kalça röntgeni çektireceğim, o zaman doktorumuza danışıp başlayacağımBizimki galiba 12. Hafta atağında minseo nun dediği felaket uykuları da geldi bugün uyudu 1 bucukta 40 dk sonra uyandı biraz emdi uyudu uyandı hemen sarıldım dalamadı bir türlü sonra gitti gözler yineböyle günlerde bende atak geçiriyorum valla
Üff aynen kanguru yaa
kafa kalmadı iki gündür bende bebeler ‘felaket’ler geçiriyorumnormal arabasında nasıl yatıyor ya bel desteği falan yok onlar normal oturan bebeler için gibi bize onun için bir yaşında falan geçiliyor dediler
Bize doona hediye geldi. 1 yaşa kadar kullanılıyor, acayip pratik çok memnun kaldım, 1 yaştan sonrası için bebek arabası bakalım dedik oto koltuğu da oluyor şuan, büyüdüğü zaman oto koltuğu içinse bizde be safe in bir modeli var.Benim bebegim üçüncü ayda anca gülümsedi canım. Çok ciddi bir beyefendiydi kendisi önceden hep kaşları çatık dururdu. Biri sevse falan sinirli sinirli bakardı herkese. Ama şimdi gülüyor birisi ona laf atınca veya sevince.
Bizim bebek arabasının aynısı galiba. Bizimki de joienin 3 tekerlekli olanı. En alt kademede kullanmaya daha başlamamıştım ama pusete de sığmıyor artık ayakları taşıyor oğlumun. Bunu gördüğüm iyi oldu ben de artık bebek arabasına koyabilirim o zaman. Ama henüz oto koltuğu almadım ben. Oto koltuğu alan var mı hangi markayı önerirsiniz?
Biliyorum biliyorumYaa bi tane petrol istasyonu var adini unuttum yol kenarinda tam karşısında em-ar sitesi var bizim ev orda işte biliyor musun bilmiyorum ama
Evet canim ben maviyi kullaniyorum sariyi bulmak daha zor ben başka fark göremedimTek fark bu mu yanisen hangisini kullaniyorsun
Benimde son haftaya kadar bişey yoktu son hafta çatladım ve duruyor hala çok sinir oluyorumGünaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Babam orda ev onun ya babanlar diyince annem almanya'daBiliyorum biliyorumBabanlar hala burda mi?
Evet canim ben maviyi kullaniyorum sariyi bulmak daha zor ben başka fark göremedim
Valla bende 1 tane bile çatlak olmadı, jel kullandım ama genetikle de alakali olabilir annemde teyzemlerde anneannemde falan hiç olmamışGünaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Kızım 16 kilo koltuk istemiyor şuan. Çok nadir istiyor o yüzden alsam mı almasam mı ikilemdeyim. Ama oğlan onun koltuğuna geçince ister mi acaba diye ikilemdeyim18-36 sanki daha güvenlikli olur gibi geliyor mantıken de 18 kiloluk çocuk oto koltuğunda oturur mu ki acaba? Oturmak ister mi
2 dogum yaptim sifir catlakGünaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Aa evet annem Almanya'da diyordun senBabam orda ev onun ya babanlar diyince annem almanya'dabu kadar yakın da beklemiyordum valla ben şok oldum keske daha önce tanissaydik hiç arkadasim yoktu orda yaşarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?