2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Günaydın kızlar sizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa

Benimde şuan tek yapabildiğim yemek , bebekle ilgilenmek, büyük oğlanın derslerine bakmak ufaklık uyursa. Ev kalktı gidiyor içim hiç rahat değil

Belimin yanlarında var benim kırmızı kırmızı çatlaklar

İki cocuklu hayat çok eğlenceli gelsenize ,,, halay ne kadar kalabalıksa o kadar zevkli.

Doğumdan sonra çatladım ben nedense hic te anlamadım.... bacaklarım göbeğim fena çatladı.

18-36 sanki daha güvenlikli olur gibi geliyor mantıken de 18 kiloluk çocuk oto koltuğunda oturur mu ki acaba? Oturmak ister mi

Bu arada kızlar benim dr 3 ay daha bekle dedi spor icin sizinkiler neye göre izin verdi sıkıldım ya
Benim doktorda aynısını söyledi hatta 4-5 aylık olmayı bekle garanti olsun dedi ben daha önceki çalıştığım pilates hocama yazdım birebir ders yaparız isterseniz 3 aydan sonra dedi. Sanırım öyle başlayacağım reformera çoook mutsuzum çünkü
Kizlar sizin bebekler de yalandan öksürüyor mu? Benim oglum kaç gündür öksürük numarası yapıyor çok hoşuna gidiyo eğleniyo bi de bununla
Ay bayılıyorum o haline benimki çok yapıyor
Doğumdan sonra çatladım ben nedense hic te anlamadım.... bacaklarım göbeğim fena çatladı.

Bende de doğum öncesi hiç çatlağım yoktu seviniyordum doğum bitti çatlaklar geldi
Bir şekilde geliyor çatlaklar ya gitmiyorlar ama

Bizde babybjörnün airy mesh modeli var yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ama ben 3. Ayda kalça röntgeni çektireceğim, o zaman doktorumuza danışıp başlayacağım kanguruya geçmek için sabırsızlanıyorum, iki elim boşta olacağı için
Bize doona hediye geldi. 1 yaşa kadar kullanılıyor, acayip pratik çok memnun kaldım, 1 yaştan sonrası için bebek arabası bakalım dedik oto koltuğu da oluyor şuan, büyüdüğü zaman oto koltuğu içinse bizde be safe in bir modeli var.

Yaa bi tane petrol istasyonu var adini unuttum yol kenarinda tam karşısında em-ar sitesi var bizim ev orda işte biliyor musun bilmiyorum ama
Biliyorum biliyorum Babanlar hala burda mi?
Tek fark bu mu yani sen hangisini kullaniyorsun
Evet canim ben maviyi kullaniyorum sariyi bulmak daha zor ben başka fark göremedim

Benimde son haftaya kadar bişey yoktu son hafta çatladım ve duruyor hala çok sinir oluyorum

Biliyorum biliyorum Babanlar hala burda mi?

Evet canim ben maviyi kullaniyorum sariyi bulmak daha zor ben başka fark göremedim
Babam orda ev onun ya babanlar diyince annem almanya'da bu kadar yakın da beklemiyordum valla ben şok oldum keske daha önce tanissaydik hiç arkadasim yoktu orda yaşarken

Valla bende 1 tane bile çatlak olmadı, jel kullandım ama genetikle de alakali olabilir annemde teyzemlerde anneannemde falan hiç olmamış herkes söylüyordu son haftalarda oluyor diye. Arkadasimin bayagi belliydi ama zamanla belirginliği azalmıştı

18-36 sanki daha güvenlikli olur gibi geliyor mantıken de 18 kiloluk çocuk oto koltuğunda oturur mu ki acaba? Oturmak ister mi
Kızım 16 kilo koltuk istemiyor şuan. Çok nadir istiyor o yüzden alsam mı almasam mı ikilemdeyim. Ama oğlan onun koltuğuna geçince ister mi acaba diye ikilemdeyim

Kizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi

Babam orda ev onun ya babanlar diyince annem almanya'da bu kadar yakın da beklemiyordum valla ben şok oldum keske daha önce tanissaydik hiç arkadasim yoktu orda yaşarken
Aa evet annem Almanya'da diyordun sen Valla keşke ne kadar yakınmışız bu arada ben de aydın da okudum üni yi iibf de sen hangi fakülteden mezunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…