Kullanılır muhtemelen de bundan sonra dikkat edersin bebişKullanılmaz mı artık çöpe mi atayım canım?
Ben de bu şekilde alayım bari dediğin gibi yapabileceklerimiz sınırlı zaten4 paket 4 numara 4 paket de 5 numara aldım ben canım şimdilik zaten herşeyi ne kadar stoklayabiliriz ki
Şu an tahminen 5200 falandır canım ben de baby turco 3 no kullanıyorum iki paket falan kaldı benim deGeçmiş olsun canım,benim oğlumda ilk gün halsizdi, şimdi nasıl kızın
Ben de yürüme arkadaşı için dolaba baktımsıfır ayarında çok ürün var
Bebeğin kaç kilo canım şuan, bir de bezden beze fark ediyor. Sleepy 3 numara dar geldi oğluma, baby turco 3 şuan tam . 1 paket kaldı 3 numara ama 4 alırım bitince.
Hepsiburadada mama indirimdeydi aldım canım ordan 4 er paket de 4 no ve 5 no alcamCanım Ekin de hep uyudu ateşini takip et zaten bu saate ateslenmediyse sanmiyorum ateşlenecegini ben 2-3 saatte bir kalkıp ateşini ölcmüstüm
Oyyy kiyamam onlara kaç senedir bakiyorsun ne güzel yaaEvin bahçeli mi yoksa apartmanda mi oturuyorsun canım
Aman allahim inşallah baba tarafından akrabam çıkmazsinkiz sen kaç dogumlusun liseyi nerde okudun biz senle tanıdık cikabiliriz
Mamalara gelmiş bile zamEn az 4 paket al bence canım
Calpolu dolapta tutma kuzum etkisi azalıyor bu gecelik ver vereceksen yarin yenisini al onu dışarda tut hep
Uyandı beslendi geri uyuyor, beni emmesi gücü yerindeydi biraz rahatladımGeçmiş olsun canım,benim oğlumda ilk gün halsizdi, şimdi nasıl kızın
Ben de yürüme arkadaşı için dolaba baktımsıfır ayarında çok ürün var
Bebeğin kaç kilo canım şuan, bir de bezden beze fark ediyor. Sleepy 3 numara dar geldi oğluma, baby turco 3 şuan tam . 1 paket kaldı 3 numara ama 4 alırım bitince.
Kullanmadım canım ateşi yok zaten.Kullanılır muhtemelen de bundan sonra dikkat edersin bebiş
Ben de bu şekilde alayım bari dediğin gibi yapabileceklerimiz sınırlı zaten
Şu an tahminen 5200 falandır canım ben de baby turco 3 no kullanıyorum iki paket falan kaldı benim de
Hepsiburadada mama indirimdeydi aldım canım ordan 4 er paket de 4 no ve 5 no alcam
Valla biz normal akışında uyuduk arada meme verdim kızıma gece uyanmadı hiç ama ben yine de meme verdim sabah gecmisti eskiye döndüSenin kızında halsizlik ne kadar sürede geçti canım? Şimdi ben uyuyayım mı ne yapayım bilemedim, uyku gözümden akıyor, uyansa ağlayacak hali yok gibi.
Ya yuh ben oraya 5 dk mesafede oturuyorumNee biz de bahçelievler mahallesindeydik biliyor musun bilmiyorum ama
Molfix mavinin 2 numaradan sonra bel lastiği yok pureandsoft un tüm numaralarinda bel lastiği var canımKizlar bu mavi molfixle pure&soft arasinda bir fark var mi? Ikisini de kullanan birisi aradaki farki söyleyebilir mi? Alayim birkaç paket zam gelmeden
Hangi mammayi kullaniyorsun canimKullanılır muhtemelen de bundan sonra dikkat edersin bebiş
Ben de bu şekilde alayım bari dediğin gibi yapabileceklerimiz sınırlı zaten
Şu an tahminen 5200 falandır canım ben de baby turco 3 no kullanıyorum iki paket falan kaldı benim de
Hepsiburadada mama indirimdeydi aldım canım ordan 4 er paket de 4 no ve 5 no alcam
Değil mi öyleydi ciddenUyandı beslendi geri uyuyor, beni emmesi gücü yerindeydi biraz rahatladım
Kullanmadım canım ateşi yok zaten.
Sabah gerek duyarsam yenisini alıp veririm.
Biz çocukken ateş düşürücü dahil tüm şuruplar dolaptaydı
Optipro canım şunu aldımHangi mammayi kullaniyorsun canim
Biz de bunu kullanıyoruz canim eczanede çok pahalıDeğil mi öyleydi cidden
Optipro canım şunu aldım
SMA Optipro Probiyotikli 1 800 gr 0-6 Ay Bebek Sütü
Geçen gün eczaneden 300 küsüre almıştım diye hatırlıyorum
Aynen bizimkide gece hiç uyanmadı uyandırıp meme verdim 2 defa sabah 7 de benim orijinal bebeğim geri döndüValla biz normal akışında uyuduk arada meme verdim kızıma gece uyanmadı hiç ama ben yine de meme verdim sabah gecmisti eskiye döndü
Evet ya be safeler acaip guzelmis ben daha yenilerde gordum bir magazada. yenidogandan itibaren 30 kg kadar kullanilabilen bi modeli vardi bayildim. Cok pahaliydi ama olsundu :) en basta gorsem onu alirdim kesin. Gerci esim yine alalim ikinciye de kullaniriz diyor :) takti kafaya ikinciyi. Ben daha bi taneyle duzen oturtamadim.Be safe aldık canım biz hem yüksek hem de güvenlik testlerinden yüksek puanla geçtiği için.
Ben safe 0-30 kg ürün mü çıkartmışEvet ya be safeler acaip guzelmis ben daha yenilerde gordum bir magazada. yenidogandan itibaren 30 kg kadar kullanilabilen bi modeli vardi bayildim. Cok pahaliydi ama olsundu :) en basta gorsem onu alirdim kesin. Gerci esim yine alalim ikinciye de kullaniriz diyor :) takti kafaya ikinciyi. Ben daha bi taneyle duzen oturtamadim.
Ya Allahım şu erkekler cidden bir değişik ya benim eşim de kaliteli alalım kardeşi de kullanır deyip duruyor cocugumuzun üç aylık olması dışında bir sıkıntı yokEvet ya be safeler acaip guzelmis ben daha yenilerde gordum bir magazada. yenidogandan itibaren 30 kg kadar kullanilabilen bi modeli vardi bayildim. Cok pahaliydi ama olsundu :) en basta gorsem onu alirdim kesin. Gerci esim yine alalim ikinciye de kullaniriz diyor :) takti kafaya ikinciyi. Ben daha bi taneyle duzen oturtamadim.
Yaa bi tane petrol istasyonu var adini unuttum yol kenarinda tam karşısında em-ar sitesi var bizim ev orda işte biliyor musun bilmiyorum amaYa yuh ben oraya 5 dk mesafede oturuyorum
Tek fark bu mu yaniMolfix mavinin 2 numaradan sonra bel lastiği yok pureandsoft un tüm numaralarinda bel lastiği var canım
Evet ya be safeler acaip guzelmis ben daha yenilerde gordum bir magazada. yenidogandan itibaren 30 kg kadar kullanilabilen bi modeli vardi bayildim. Cok pahaliydi ama olsundu :) en basta gorsem onu alirdim kesin. Gerci esim yine alalim ikinciye de kullaniriz diyor :) takti kafaya ikinciyi. Ben daha bi taneyle duzen oturtamadim.
0-18 mis ozur diliyorum ama satici 30 dedi diye hatirliyorum brosur vermisti bulursam ordan bakarim bir de.Ben safe 0-30 kg ürün mü çıkartmışgenelde 9/18 18/36 kg ürünleri
Vallahi benimki basta istemiyordu bir de. Benim israrimla oldu biraz ilki. Hastaneden cikmadan daha ikinciyi konusmaya basladi :)Ya Allahım şu erkekler cidden bir değişik ya benim eşim de kaliteli alalım kardeşi de kullanır deyip duruyor cocugumuzun üç aylık olması dışında bir sıkıntı yokgeçen gün hıdırellezde kağıda dileklerimizi yazdık dileğini bir okuyayım dedim bebek dilemiş ya sabır kabul olmaz inş. Allahım sen konuyu biliyosun
Bu arada oto koltuğuyla ilgili bir şey söyleyim kilo aralığı ne kadar genisse güvenlik o kadar azalıyormuş ben o yüzden 9-18 tercih ettim
0-18 mis ozur diliyorum ama satici 30 dedi diye hatirliyorum brosur vermisti bulursam ordan bakarim bir de.
Hic hazir degilim :) ben ev isi yemek falan yapamiyorum ya. Siz nasil yapiyorsunuz. Annem olmasa olecegiz yani. Hala bir duzen kuramadim. Ev halay cekiyor resmen. duzenim falan hepsi gitti her sey her yerde. Hic de sevmem. Psikolojim bozuluyor boyle gordukce evi. Sinir tepeme cikiyor. Kiz gunduz hic uyumuyor gece uyudugunda ben de bitmis oluyorum. Ne olacak boyle hic bilmiyorum…Adamcağız geleceğe yatırım yapıyor
Ben ilk başta Britax romer sipariş ettim ama çok alcak geldi bana sonradan iade edip be safe aldım bebeğin dışarıyı izlemesi isteyerek oto koltuğunda oturmasını sağlar diye düşünüyorumVallahi benimki basta istemiyordu bir de. Benim israrimla oldu biraz ilki. Hastaneden cikmadan daha ikinciyi konusmaya basladi :)
Be safe ler icin cok guvenli diyorlar ama bilemedim. Cok da rahat gorunuyor o model. Gerci su an bir oto koltugu var 6 aylikken buyuge gecmeyi dusunuyorum tabii benimki mantar gibi buyumeye devam etmezse :) muhtemelen onu almam :) bakacagiz yine. Be safe in bir modelini alirim ama sanirim. Cok guven verdi marka da urunleri de.
Benimki de bundanBenim kullandığım bu ve safe izi comfort çok aşırı memnunum.... oturmaya başladıktan sonra asla yatar modda durmak istemiyordu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?