2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebegimin pipisinin ucunda kizariklik var doktor ucu dar demisti zaten daha sunnet ettirmedik neden olur sizce kizariklik nasil gecer hafta ici doktora goturcemde evde yapilabilecek bisi varmi
Merhaba canim, acaba bebeginizin alt bakimini yaparken pipiyi siyirip temizliyor musunuz? Onu iyi yapmak lazim. Ben cok tedirgin oldum, esime nereye kadar yapmali diye bir kac defa uygulama yaptirdim, oyle ogrendim. Su ve pamukla temizliyorum, beyaz idrar tortulari oluyor. Her gun bir defa yapiyorum. Iyi temizlenmediyse bu yuzden olabilir.

Canim bazen yogun gazlaniyorlar belki ondandir. Sen gunde kac defa veriyorsun mamayi. Olmadi uykulu iken ver biberona cok asina olmasin diye.

Kizlar bebegimin pipisinin ucunda kizariklik var doktor ucu dar demisti zaten daha sunnet ettirmedik neden olur sizce kizariklik nasil gecer hafta ici doktora goturcemde evde yapilabilecek bisi varmi
Canim darlik varsa sunnet etirmek en iyisi cunku enfeksiyon kapiyorlarmis. Buyuk oglumunda oyleydi darlik vardi 3.ayda sunnet olduk

Canim bazen yogun gazlaniyorlar belki ondandir. Sen gunde kac defa veriyorsun mamayi. Olmadi uykulu iken ver biberona cok asina olmasin diye.
Öyle yapıyorum canım önceden gün içinde de veriyordum şimdi bu red olduğundan beri gece emzirip arkasından veriyorum gündüz de evin içinde yürüye yürüye emziriyorum

Kızlar bebişleri karanlıkta mı uyutuyorsunuz , karartma perde alıp alıştırsam mı yoksa her yerde bulamam zor mu olur, doğrusu nedir acaba diye düşünüyorum, bugün bi fenomende gördüm de aklıma düştü

Aaa bilmiyordum cis yapincada mi temizlemek gerekiyor ben bitek kaka yapinca siliyodum

Öyle yapıyorum canım önceden gün içinde de veriyordum şimdi bu red olduğundan beri gece emzirip arkasından veriyorum gündüz de evin içinde yürüye yürüye emziriyorum
Yipratici ama sen pes etmedikce gecer canim. Benim de bir kac gun oncesi hic emmek.istemedi meger hastaymis bebegim bazen de asiri gazlaninca bakiyorum ara ara emmek.istemiyor

Kızlar size bir sey danışmak istiyorum. Benim ücretli izin sürem dolmak üzere oğlum daha yeni 3.ayına girdi. 3 Ay 15 günlükken izin hakkımı ücretsize çevirip 6 ay daha uzatacağım.
Geçenlerde fikirlerine saygı duyduğum ebe bir büyüğümün şu söylemine denk geldim;
" Çocuk 9 aylık olduğunda seni bırakmak istemeyecek, o saatten sonra ise başlamak onu daha çok etkileyecektir, çalışmayı düşünüyorsan 4. Ayını geçirme " şeklindeydi. Bu benim kafamı karıştırdı.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Içinizde çalışmaya devam edecek annelerim varsa, bunu hangi zamanlamayla yapacak?
Cevrenizde benzer durumlar yaşayanlarda olumlu /olumsuz gözlemleriniz neler ?

Canım inşallah meme reddi olmaz. Benim oğlum 40 günden önce başladı meme reddine, resmen 2.5 aylık olana kadar onunla uğraştım. Şükür elhamdülillah 2 haftadır sadece anne sütünü döndü. Makine ile sağılan süt gercek süt miktarını yansıtmıyor ayrıca.

Arkadaşım da bebeği 9 aylıkken başladı işe oğluna kaynanası bakıyor hic bir sorun yaşamadı canım. Benim şahsi fikrim anne bebeğinin yanında ne kadar kalırsa kârdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…