Valla inşallah bu fragmani değildirSizin atak erken bsslamizAllah kolaylık versin
Gerçekten çok zor canım uyumak istiyor uyuyamiyor kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor anakucaginda salliyoruz ağlıyor en son kendi bayılıp kalıyorAy deme deme.Yakın bir arkadaşım da diyor delirmeme az kaldı diye şimdiden gözüm korktu vallahi. Allah kolaylık versin
Valla sinir bozulmucak gibi değil arkadaşımSinirlerimle oynayan durum bu benim yaoysaki daha gündüz uykumuzu yeni yeni duzeltiyoduk. Allah kolaylık versin minseocum
Allah yardimcin olsun canimAtaklardan etkilenmiyorumbize her gun atak
Yatağında kuzum uyku işaretlerini almaya başlayınca yatağına yatiriyorum mamasini yediriyorum sonra uyku arkadaşına bakarak uyuyor. Gündüzleri hala öyle uyuyor ama şu ataklar başladı başlayalı 3 gündür geceleri kucakta avutmaya çalışıyorum. İşte anlattığın durumu yaşıyoruz biz de şuan atakta cidden zor yani sürekli olacak iş değilKızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu
DemeeeBizde hergün atak var
Ben nerdeyse hiç kullanmadim arabada kullaniyoruz puseti. bebek arabasini en alt kademe yatış pozisyonunda kullaniyorum pusetten çok daha konforlu bu şekildeKizlar ben bebek arabasini pusetle kullaniyordum ne zaman normal bebek arabasina oturtmaya baslayabiliriz acaba pusetten kurtulmak istiyorum artık
Ayy sizin de mi başladı kuzum gözünüzü korkutmak istemediğim için yazmıyorum kaç gündür neler yaşıyoruz bu neydi ya imdatKızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
Ay cok yasa sen yaa puseti kaldirdim valla genis genis rahat yatiyo cocuk mahvolduk pusetle iki buklum kaliyodu yaa bizde saniozki 6 aya kadar puset sart:)Valla inşallah bu fragmani değildir
Gerçekten çok zor canım uyumak istiyor uyuyamiyor kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor anakucaginda salliyoruz ağlıyor en son kendi bayılıp kalıyor
Valla sinir bozulmucak gibi değil arkadaşım
Allah yardimcin olsun canim
Yatağında kuzum uyku işaretlerini almaya başlayınca yatağına yatiriyorum mamasini yediriyorum sonra uyku arkadaşına bakarak uyuyor. Gündüzleri hala öyle uyuyor ama şu ataklar başladı başlayalı 3 gündür geceleri kucakta avutmaya çalışıyorum. İşte anlattığın durumu yaşıyoruz biz de şuan atakta cidden zor yani sürekli olacak iş değil
Demeee
Ben nerdeyse hiç kullanmadim arabada kullaniyoruz puseti. bebek arabasini en alt kademe yatış pozisyonunda kullaniyorum pusetten çok daha konforlu bu şekilde
Test neden yapmadilar canim. Gastrolojiye randevu alip gidin boyle.neye alerjisi var bilemezsin hem icinde rahat ederdi.Kolundaki fotoda cok belli etmiyor. Normalde yuzde vucutta dokuntu olunca sut alerjisinden olabiliyormus.Kızlar ya oğlumun kolunda azıcık minicik şöyle bir döküntü var, kakamız yeşil ve mukuslu. Geçen kakamızda kan vardı o yüzden süt ve süt ürünlerini kestim. Kakada çok minik ince kılcal damar şeklinde minicik kan arada geliyor. Mukuslu yapıda. Ne yapmam lazım. Süt alerjisi değil başka birşey mi bu? Testte yapmadılar bize kes süt ürünlerini dediler.Bugün yumurtayı da kestim valla canım çok sıkkın ya
Kizlar ben bebek arabasini pusetle kullaniyordum ne zaman normal bebek arabasina oturtmaya baslayabiliriz acaba pusetten kurtulmak istiyorum artık
Kilot bezi buyuk oglumda 1 yasinda falandi kullandim canim. Ama kisin daha iyi geliuyor bana kilot bez.bel kismi baya lastikli yazin sanki cok sicakliyorlar iz falan cikiyordu bel kisminda isilik.olur diye bitirip bir daha almamistim. Slepyy kullanmistim diger markalarda nasil bilmiyorumEki Görüntüle 3259652
Kizlar şunu kullanan var mi? Külot bez almak istiyorum daha önce hiç denk gelmedim molfix aliyordum ama kücük beden külot bezi yok. Başka marka da olur külot bez önerisine açığımbu arada oğlum 6,5 kilo olur mu külot bez?
Emzirip beşiğine koyuyorum akşam kendi kendine dalıyor uykuya. Ama gündüz uykularında kırk takla atıyorum uyusun diyeKızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu
Ay bu ataklarda ne zor iş ya hem bebeğe hem bizeValla inşallah bu fragmani değildir
Gerçekten çok zor canım uyumak istiyor uyuyamiyor kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor anakucaginda salliyoruz ağlıyor en son kendi bayılıp kalıyor
Valla sinir bozulmucak gibi değil arkadaşım
Allah yardimcin olsun canim
Yatağında kuzum uyku işaretlerini almaya başlayınca yatağına yatiriyorum mamasini yediriyorum sonra uyku arkadaşına bakarak uyuyor. Gündüzleri hala öyle uyuyor ama şu ataklar başladı başlayalı 3 gündür geceleri kucakta avutmaya çalışıyorum. İşte anlattığın durumu yaşıyoruz biz de şuan atakta cidden zor yani sürekli olacak iş değil
Demeee
Ben nerdeyse hiç kullanmadim arabada kullaniyoruz puseti. bebek arabasini en alt kademe yatış pozisyonunda kullaniyorum pusetten çok daha konforlu bu şekilde
Yaa ben de daha rahat olur diye düşünmüştümKilot bezi buyuk oglumda 1 yasinda falandi kullandim canim. Ama kisin daha iyi geliuyor bana kilot bez.bel kismi baya lastikli yazin sanki cok sicakliyorlar iz falan cikiyordu bel kisminda isilik.olur diye bitirip bir daha almamistim. Slepyy kullanmistim diger markalarda nasil bilmiyorum
Canım baby turco külot bez kullanıyorum ben 3 numara. Alin 5300 civarı memnunum bayaEki Görüntüle 3259652
Kizlar şunu kullanan var mi? Külot bez almak istiyorum daha önce hiç denk gelmedim molfix aliyordum ama kücük beden külot bezi yok. Başka marka da olur külot bez önerisine açığımbu arada oğlum 6,5 kilo olur mu külot bez?
Sizdirma pişik yapti mi alin'de? Bana daha rahatmis gibi geliyor cirt cirtli bezlere göre denemedim hic amaCanım baby turco külot bez kullanıyorum ben 3 numara. Alin 5300 civarı memnunum baya
Başladı valla canim ne zaman bitecek acabaAyy sizin de mi başladı kuzum gözünüzü korkutmak istemediğim için yazmıyorum kaç gündür neler yaşıyoruz bu neydi ya imdat
Canım alerji belirtilerinden beri de vücutta egzama tarzı döküntüler ama tabi neye alerjisi var onun için test yapmak gerekiyorKızlar ya oğlumun kolunda azıcık minicik şöyle bir döküntü var, kakamız yeşil ve mukuslu. Geçen kakamızda kan vardı o yüzden süt ve süt ürünlerini kestim. Kakada çok minik ince kılcal damar şeklinde minicik kan arada geliyor. Mukuslu yapıda. Ne yapmam lazım. Süt alerjisi değil başka birşey mi bu? Testte yapmadılar bize kes süt ürünlerini dediler.Bugün yumurtayı da kestim valla canım çok sıkkın ya
Ohh rahat rahat yatsın minnoşAy cok yasa sen yaa puseti kaldirdim valla genis genis rahat yatiyo cocuk mahvolduk pusetle iki buklum kaliyodu yaa bizde saniozki 6 aya kadar puset sart:)
Canım mukusu takip et ara sira olmasi normalmişKizlar sadece mama alan bebekde mukuslu sari kaka normalmi?
Evde çığlık kıyamet dışarda böyle çıt yok ya uyuyor ya etrafa bakıyor sakinceBaşladı valla canim ne zaman bitecek acaba
Canım alerji belirtilerinden beri de vücutta egzama tarzı döküntüler ama tabi neye alerjisi var onun için test yapmak gerekiyor
Ohh rahat rahat yatsın minnoş
Canım mukusu takip et ara sira olmasi normalmiş
Yok canım yapmadı hatta o açıdan cırt cırtlıdan daha iyi gibi ama sen dört numara al çünkü hafif sıkıyor gibi geliyor bana paket bitince dört noya gecicemSizdirma pişik yapti mi alin'de? Bana daha rahatmis gibi geliyor cirt cirtli bezlere göre denemedim hic ama
4 numara 8 kilodan başlıyormuş, ben molfix 4 numara aldim 7 kilodan başlıyor büyük geliyor kullanamıyorum emin misinYok canım yapmadı hatta o açıdan cırt cırtlıdan daha iyi gibi ama sen dört numara al çünkü hafif sıkıyor gibi geliyor bana paket bitince dört noya gecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?