Sizin atak erken bsslamizKızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
1 kg alıyordu canım. Ay iyi o zaman perşembe kontrolümüz var çocuk doktoruna bakalım. Bu sağlık ocağındaki kilosu.Onceki aylar kac aliyordu canim. Senin ki tam normal.degerlerde almis canim
Bizimkide perşembe kontrol. Sağlık ocağında böyle çıktı bakalım canım@Aycoregi1 bana iyi dedi canim. 3.ay kontrolune giden arkadaslar daha iyi bilir...
Ay deme deme.Kızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
Sinirlerimle oynayan durum bu benim yaKızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
Adı neydi canım?Medical parkta çocuk alerji dr gitmistim cocuk dr gibi didik didik inceledi anlttı cok iyiydiii ama ters kalıyor hemen yakında istiyorum
Ataklardan etkilenmiyorumKızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
Kızım memede uyuyor yatağa koyunca uyaniyir biz de o yüzden ayaklarımıza alıp sallayıp iyice dalmasini bekliyorduk yatağa koymak için ama artık ayaklarımıza almıyoruz ilerde zor olur diye koyuyoruz yatağa uyursa uyuyirKızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu
Bizde hergün atak varKızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
Uzm dr emre akkelle cocuk alerji dr buAdı neydi canım?
Uyumuyorsa birakiyorum o halde bi sure sonra tekrar deniyorum bazen kucakta bazen besikte sallayarak bazen mama verirken pispisliyorum ama cogunlukla kendi isterse uyuyor paşam:))Kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu
Yok canım ısıtıyorum tabii ama onu da almıyor. Paşa hazretlerim çok düşkündür ağzının tadına.Adam ılik sut seviyor demekee oyle soguk mu veriyorsun. Benim bildigim biberonu sicak suyun icinde bekletip isitabiliyorsun
Ben salıncakta sallayarak uyutuyorum canım. En fazla yarım saat sürüyor o da huysuzsa. İyi ki almışım dediğim şeylerden birisi salıncak hatta geçen gün buraya da linkini atmıştım oğlum çok sevdi diye.Kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu
Tekrar atabilirmisiniz nasi bisidi acabaYok canım ısıtıyorum tabii ama onu da almıyor. Paşa hazretlerim çok düşkündür ağzının tadına.
Ben salıncakta sallayarak uyutuyorum canım. En fazla yarım saat sürüyor o da huysuzsa. İyi ki almışım dediğim şeylerden birisi salıncak hatta geçen gün buraya da linkini atmıştım oğlum çok sevdi diye.
Baby Home 850 Salıncak Bebek Salıncağı Çocuk Salıncağı Bebek Salıncakları Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu canım sabitleyince mama sandalyesi olarak da kullanılıyor diyorlar ama tepsisi küçük ben mama sandalyesi olarak kullanmayacağım.Tekrar atabilirmisiniz nasi bisidi acaba
Doktor bir sikinti gormemisse endiselenme canim. Benim oglum bayadir tutuyor canim her denedigimde ama hepsinin gelisimi farkli oluyor.Kafa capi da 2 hafta önce 40.2 ydiKızlar oglum 22 şubatta dogdu yüzüstü aktivitelerde falan başını gögsünü dimdik tutuyor yorulmadan. Ama doktorların yaptıgı kollarından tutup oturma pozisyonuna getirirken başını kaldırmıyor geriye düşüyor doktor tutması lazım ama başı büyük oldugundandır diyor başımız baya büyük çünkü sizinkiler kaldırıyor mu denerseniz yazar mısınız çok korkuyorum
Benim ki kucagimda uyumayi sevmez uykusu varsa kucakta daha cok agliyor.kucuk besigi var sallamali huysuzsa ona koyup hafif salliyorum emzigini verince uyuyor yoksa kendi kendine uyuyor emzikleKızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu
Bazen kucakta bazen ayakta bazen beşikte piş piş yapıyorum onu da uyku sinyali aldığımda yapıyorum yoksa uyutmak eziyet. Yatağa koyunca uyaniyosa tam uyutmadan mayisik koy besige hafif de piş piş yap. Bn ne zaman dalıp tam uyudugunda koysam hemen uyaniyo ama hafif uykuluykrn hiç uyanmadi.Kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?