2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
Sizin atak erken bsslamiz Allah kolaylık versin

Kızlar olduğunuz yerde kalın 4. Ay çok zormuş bu nasıl bi ataktir arkadaş uyutmak için tam 2saat uğraştık yatağa koyduğumuz an gözünü açıyor sil baştan. Cümleten geçmiş olsun hepimize
Ay deme deme. Yakın bir arkadaşım da diyor delirmeme az kaldı diye şimdiden gözüm korktu vallahi. Allah kolaylık versin

Sinirlerimle oynayan durum bu benim ya oysaki daha gündüz uykumuzu yeni yeni duzeltiyoduk. Allah kolaylık versin minseocum

Kızlar oglum 22 şubatta dogdu yüzüstü aktivitelerde falan başını gögsünü dimdik tutuyor yorulmadan. Ama doktorların yaptıgı kollarından tutup oturma pozisyonuna getirirken başını kaldırmıyor geriye düşüyor doktor tutması lazım ama başı büyük oldugundandır diyor başımız baya büyük çünkü sizinkiler kaldırıyor mu denerseniz yazar mısınız çok korkuyorum

Kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki kucakta hafif yürümeli sallanmalı uyuyor ama belim çok ağrıyor artık tam koyuyoruz yatağa uyanıyor tekrar kaldır gezdir yatır, kilosu artınca sorun olacak bu durum şimdiden belim kolum boynum sakat gibi oldu

Kızım memede uyuyor yatağa koyunca uyaniyir biz de o yüzden ayaklarımıza alıp sallayıp iyice dalmasini bekliyorduk yatağa koymak için ama artık ayaklarımıza almıyoruz ilerde zor olur diye koyuyoruz yatağa uyursa uyuyir uyumazsa da zorlamiyorum yarım saat sonra uyutmayi deniyorum bir arkadaşım da sizin gibi uyutuyordu 1 yaşında kızı o da diyor belim koptu artık diye yavaş yavaş vazgeçirmeye deneyin zor olsa da

Uyumuyorsa birakiyorum o halde bi sure sonra tekrar deniyorum bazen kucakta bazen besikte sallayarak bazen mama verirken pispisliyorum ama cogunlukla kendi isterse uyuyor paşam:))

Adam ılik sut seviyor demekee oyle soguk mu veriyorsun. Benim bildigim biberonu sicak suyun icinde bekletip isitabiliyorsun
Yok canım ısıtıyorum tabii ama onu da almıyor. Paşa hazretlerim çok düşkündür ağzının tadına.
Ben salıncakta sallayarak uyutuyorum canım. En fazla yarım saat sürüyor o da huysuzsa. İyi ki almışım dediğim şeylerden birisi salıncak hatta geçen gün buraya da linkini atmıştım oğlum çok sevdi diye.

Tekrar atabilirmisiniz nasi bisidi acaba

Doktor bir sikinti gormemisse endiselenme canim. Benim oglum bayadir tutuyor canim her denedigimde ama hepsinin gelisimi farkli oluyor.Kafa capi da 2 hafta önce 40.2 ydi

Son düzenleme:
Benim ki kucagimda uyumayi sevmez uykusu varsa kucakta daha cok agliyor.kucuk besigi var sallamali huysuzsa ona koyup hafif salliyorum emzigini verince uyuyor yoksa kendi kendine uyuyor emzikle

Bazen kucakta bazen ayakta bazen beşikte piş piş yapıyorum onu da uyku sinyali aldığımda yapıyorum yoksa uyutmak eziyet. Yatağa koyunca uyaniyosa tam uyutmadan mayisik koy besige hafif de piş piş yap. Bn ne zaman dalıp tam uyudugunda koysam hemen uyaniyo ama hafif uykuluykrn hiç uyanmadi.
Bı de bu uykuyla ilgili 2 yöntem deniyorum eğer bı desteğe alistiysa ondan vazgecirmenin yolu da salla dur yöntemi. 10 sn salliyosun 10 sn duruyorsun gibi. Ve eğer sürekli 30 dk da 40 dk da uyaniyosa uyanmadan 5 dk önce burnuna hafiif dokunuyorum bu da uyutmak için uyandır yöntemi. Çok çok hafif dokunulmali yoksa uyuyacagi varsa bile uyanır ben iki gündür deniyorum her gün 1 gündüz uykusu uzun oldu ya yöntem işe yaradı ya da denk geldi ben tam dokunamadim diyip bı daha dokundugumda hemen uyandı o yüzden bugün tüm gündüz uykularında bı kez dokunup kacicam inşallah işe yarar ama o tek uzun uykusu bile yetiyo gunun rahat geçmesine
Kucağa alistiysa salla dur la vazgecirip besigine alıştır canım. İntten iyice araştır ama yöntemi yanlış uygulama canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…