2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bizimkide 15 günde en 300 gr almış iyimi bilemedim bide sizlere sorayım dedim

Her bebek farklı olmakla birlikte aylık 700-900 arası normal dedi bizim doktor bencede 1500 çok fazla gibi
Mama ve anne.sutu alanlarda fark oluyor. Ilk oglumdan biliyorum yani ilk alti ay aylik en az 500_600 almasi normal.kabul ediliyordu. Tabi ilk 3 ay bebekler daha fszla aliyorlar gittikce kilo alim hizlari azaliyor.

Ya kızlar kanguru sevmeyen bebişi olan var mı? Ben daha ilk defa bugün denedim oğlumda. Sevmedi sanki, acıkmıştı biraz da ondan da olabilir. Çok istiyorum sevsin kollarım koptu yaaa
Benimki hiç sevmedi. Koyunca en fazla 5 dakika içinde ağlamaya başlıyor. Ben de vazgeçtim artık onun keyfine göre hareket ediyorum. Kucakta gezdirmekten yorulunca çıngırak zeka kartı gibi şeylerle oyaliyorum yatırarak. Salıncağı var orada sallıyorum biraz vakit geçiriyor onlarla canım yoksa akşama kadar kolumun hali kalmıyor bardak bile kaldıramıyorum.
İnşallah geçici bir dönemdir canım. Bazen ben de 60lık yapıyorum içmiyor diye bu sefer içesi tutuyor sinirlenip ağlıyor bir daha 30luk yapınca da inat yapıyor içmiyor. Ben de doymadı diye huzursuz olduğumla kalıyorum. O yüzden içmese de 90lik yapıyorum her seferinde mama çöp oluyor ama.. Bir de oğlumun bir huyu var mamayı içmeyi bırakınca 5 dakika dursun o mama soğusun bir daha içmiyor. İlla yeni yapılmış mama olacak. Nereden anlıyor merak ediyorum

Adam ılik sut seviyor demekee oyle soguk mu veriyorsun. Benim bildigim biberonu sicak suyun icinde bekletip isitabiliyorsun

Cnm sen de çok zorluk çektin gerçekten ama dediğin gibi az kaldı belki yarın Ama günde 2 bardak sütü bence de kes cnm peynir ve yoğurtla alırsın kalsiyumunu.

Diş çıkarma dönemi için TR den alabileceğim öneriniz var mı kızlar ona göre sipariş vereyım bende diş kasıyıcı ve iyi gelen jel vb önerisi?
Tetagili instada takip ettiğim bir doktor önermişti ben de alicam. Dentinoxu daha doğmadan yurtdışından aldırttım hangisi iyi gelirse artık

Eklentiler

• Screenshot_20230611_005259_Trendyol.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 20230611_005558.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…