Canım bizimkide 15 günde en 300 gr almış iyimi bilemedim bide sizlere sorayım dedimCanim o zaman tam desigin gibi sinirda degil mi? Haftada 150 almis. Benimki 2 haftada 300 almis.
Dun 2 defa kaka yapti. Kopuk azdi ve tanecikler vardi. Bakalim bugun nasil gececek? Yalniz aksam bi baktim yogurt yiyorum. Unutmusum. Cok uzuldum. Yani nasil unuttum hayret ettim kendime. Ama baska da yemiyorum. Peynirsiz hayat cok zormus. Ben kahvalti seven biriyim ve kahvalti da her zaman en az 3 cesit peynir yerim. O kadar seviyorum ve cok zor geliyor bu yuzden ...
Canım bizim doktor ayda 250-300 gr yeterli dediCanım bizimkide 15 günde en 300 gr almış iyimi bilemedim bide sizlere sorayım dedim
Ayy bizimki 600 gr almış 1 ayda bende kendi kendimi yiyorum azmı acaba diyeCanım bizim doktor ayda 250-300 gr yeterli dedi
Ya canim bence senin doktor abartmis cok.250_300 ilk aylar icin nasil gelisecek o sekilde. Şoyle 6 aydan sonra soylese.anlayacagim daCanım bizim doktor ayda 250-300 gr yeterli dedi
Onceki aylar kac aliyordu canim. Senin ki tam normal.degerlerde almis canimAyy bizimki 600 gr almış 1 ayda bende kendi kendimi yiyorum azmı acaba diye
Ay üzdü buCanım bnde çisem hanıma gidiyordum snn onerinle çünkü diğer Dr dan hiç memnun değildim. Mehmet Ali ydi adı. Geçen yeğenim söyledi bana da Dr un ayrıldığını bnde arayistayim.
Sadece anne sütü müydü? Az değil bence normalAyy bizimki 600 gr almış 1 ayda bende kendi kendimi yiyorum azmı acaba diye
Ya bilmiyorum ki çok rahat bir tipYa canim bence senin doktor abartmis cok.250_300 ilk aylar icin nasil gelisecek o sekilde. Şoyle 6 aydan sonra soylese.anlayacagim da
Evet canım sadece emziriyorumSadece anne sütü müydü? Az değil bence normal
Ya bilmiyorum ki çok rahat bir tip
Canım bizimkide 15 günde en 300 gr almış iyimi bilemedim bide sizlere sorayım dedim
Bnde Medical Park a bakicam canımAy üzdü buersoy a bakayım
50 cok ya canim o da abartmis aylik 1500 kilo yani cok fazla. Ideali gunluk 20_25 arasi.Benim doktor gunde 50 gr almasi gerekiyor demisti ama tabi her bebek farklidir
Her bebek farklı olmakla birlikte aylık 700-900 arası normal dedi bizim doktor bencede 1500 çok fazla gibi50 cok ya canim o da abartmis aylik 1500 kilo yani cok fazla. Ideali gunluk 20_25 arasi.
Mama ve anne.sutu alanlarda fark oluyor. Ilk oglumdan biliyorum yani ilk alti ay aylik en az 500_600 almasi normal.kabul ediliyordu. Tabi ilk 3 ay bebekler daha fszla aliyorlar gittikce kilo alim hizlari azaliyor.Her bebek farklı olmakla birlikte aylık 700-900 arası normal dedi bizim doktor bencede 1500 çok fazla gibi
Benimki hiç sevmedi. Koyunca en fazla 5 dakika içinde ağlamaya başlıyor. Ben de vazgeçtim artık onun keyfine göre hareket ediyorum. Kucakta gezdirmekten yorulunca çıngırak zeka kartı gibi şeylerle oyaliyorum yatırarak. Salıncağı var orada sallıyorum biraz vakit geçiriyor onlarla canım yoksa akşama kadar kolumun hali kalmıyor bardak bile kaldıramıyorum.Ya kızlar kanguru sevmeyen bebişi olan var mı? Ben daha ilk defa bugün denedim oğlumda. Sevmedi sanki, acıkmıştı biraz da ondan da olabilir. Çok istiyorum sevsinkollarım koptu yaaa
İnşallah geçici bir dönemdir canım. Bazen ben de 60lık yapıyorum içmiyor diye bu sefer içesi tutuyor sinirlenip ağlıyor bir daha 30luk yapınca da inat yapıyor içmiyor. Ben de doymadı diye huzursuz olduğumla kalıyorum. O yüzden içmese de 90lik yapıyorum her seferinde mama çöp oluyor ama.. Bir de oğlumun bir huyu var mamayı içmeyi bırakınca 5 dakika dursun o mama soğusun bir daha içmiyor. İlla yeni yapılmış mama olacak. Nereden anlıyor merak ediyorumEvet canim Ekine de 90 cc yi zorla bitirtiyorum biberonu eliyle ittirip bağırıyor4. Ay atağına girdik sanirim biz gece uykusuna geçerken deliriyor üstüme yapışıp kalıyor 3 gündür çok zorlaniyoruz bu mama yememe olayininda atak kaynakli olduğunu düşünüyorum. Ben şey yaptım yemiyor ya önce bi 60 cc veriyorum yarim saat sonra 30 cc veriyorum öyle yiyor
Adam ılik sut seviyor demekBenimki hiç sevmedi. Koyunca en fazla 5 dakika içinde ağlamaya başlıyor. Ben de vazgeçtim artık onun keyfine göre hareket ediyorum. Kucakta gezdirmekten yorulunca çıngırak zeka kartı gibi şeylerle oyaliyorum yatırarak. Salıncağı var orada sallıyorum biraz vakit geçiriyor onlarla canım yoksa akşama kadar kolumun hali kalmıyor bardak bile kaldıramıyorum.
İnşallah geçici bir dönemdir canım. Bazen ben de 60lık yapıyorum içmiyor diye bu sefer içesi tutuyor sinirlenip ağlıyor bir daha 30luk yapınca da inat yapıyor içmiyor. Ben de doymadı diye huzursuz olduğumla kalıyorum. O yüzden içmese de 90lik yapıyorum her seferinde mama çöp oluyor ama.. Bir de oğlumun bir huyu var mamayı içmeyi bırakınca 5 dakika dursun o mama soğusun bir daha içmiyor. İlla yeni yapılmış mama olacak. Nereden anlıyor merak ediyorum
Cnm sen de çok zorluk çektin gerçekten ama dediğin gibi az kaldı belki yarınCanim aslinda bu sekilde bagirsaklar olgunlasiyor. Sonrasi icin hazirlaniyor. Iste bizler dayanamiyoruz... Ek gida doneminde rahat edecegiz aslinda. Ben sut urunleri tuketiyorum ama normalde gunde 2 bardak sut icerdim biskuvi ile, onu yapmicam. Sadece kahveme eklerim. Sabah abartmadan peynir yerim yeterli. Sifirlamicam ve abartmicam. Surda kaldi bir ay daha insallah... Belki yarin son ... Bu bebeklerin yarini belli olmuyor
Tetagili instada takip ettiğim bir doktor önermişti ben de alicam. Dentinoxu daha doğmadan yurtdışından aldırttım hangisi iyi gelirse artıkDiş çıkarma dönemi için TR den alabileceğim öneriniz var mı kızlar ona göre sipariş vereyım bende diş kasıyıcı ve iyi gelen jel vb önerisi?
Medical parkta çocuk alerji dr gitmistim cocuk dr gibi didik didik inceledi anlttı cok iyiydiii ama ters kalıyor hemen yakında istiyorumBnde Medical Park a bakicam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?