Canim aile hekimine gotur yarin. Oglumun da tek gozunde akiyordu goz doktoruna goturene kadar aile hekimi bakti turnosod damla vermisti simdi adini tam hatirlamiyorumda evde degilim. Sonra goz doktoru bakti o da ayni damlayi onermisti.sem simdilik cayi demle ilisin onunla sil gozunuSelam kızlar benim kızın tek gözünden yaş akıyor bide sarı göz pınarından çapak gibi yaş şey var napcam göz randevusu şimdi alsam 6 ay sonra sıra gelir
Nasıl silcem canım korkiyorumda dokunmaya pamuğamu çayami batirayim yarın ile hekimine ugrayim bakım ne dicek üzüldüm ya kanal tıkanıklığı olayı falan yazıyor internette deCanim aile hekimine gotur yarin. Oglumun da tek gozunde akiyordu goz doktoruna goturene kadar aile hekimi bakti turnosod damla vermisti simdi adini tam hatirlamiyorumda evde degilim. Sonra goz doktoru bakti o da ayni damlayi onermisti.sem simdilik cayi demle ilisin onunla sil gozunu
Uzulme canim kanal tikanikligi olsa da masaj oneriyorlar.6 aya kadar geciyormus doktor bana oyle soylemisti gecmeyince de ufak bir mudahale yapiyorlarmis.Pamuga dok sil korkacak bir sey yok. enfeksiyonsa cay iyi gelir. Ben siliyordum.Nasıl silcem canım korkiyorumda dokunmaya pamuğamu çayami batirayim yarın ile hekimine ugrayim bakım ne dicek üzüldüm ya kanal tıkanıklığı olayı falan yazıyor internette de
Şimdi bir sorumluluk hissettim4 numara 8 kilodan başlıyormuş, ben molfix 4 numara aldim 7 kilodan başlıyor büyük geliyor kullanamıyorum emin misinalicam denemek için ya ama kiloya bakarsam 3 olacak gibi duruyor
Sağol canım şimdi bı çay demleyim gözünü sileyim kalaninida içerim artık makyaj pamuguna az bişey çay döküp komple' gözünü siliyorum sanirimUzulme canim kanal tikanikligi olsa da masaj oneriyorlar.6 aya kadar geciyormus doktor bana oyle soylemisti gecmeyince de ufak bir mudahale yapiyorlarmis.Pamuga dok sil korkacak bir sey yok. enfeksiyonsa cay iyi gelir. Ben siliyordum.
6.5 kg şuan kuzeyŞimdi bir sorumluluk hissettimcanım sanki hafif sıkıyor belini ama bilemedim şimdi senin bebiş kaç kg su an
Keske yakın olsaydık denerdik üç noyu kuzeye6.5 kg şuan kuzey
Aynen canim o sekilde sil goz kapaginin ustunden kirpiklerinin ustunu falan bir sey olmaz zarar vermez yani doktora hatta sormustuk cayla da silebilir miyiz sikinti olmaz demisti.Yarin sabahta sil.Elini yika gozunun en ucu var ya.burnuna yakin kisim ellediginde boncuk gibi bir sey var kucuk parmaginla oraya bastirarak dairesel.hareketler yap sonra aşagi dogru parmagini cek birak doktorun soyledikleri bunlar eger goz kanali tikanikligi varsa gun icinde o masaj yapilarak aciliyor.Sağol canım şimdi bı çay demleyim gözünü sileyim kalaninida içerim artık makyaj pamuguna az bişey çay döküp komple' gözünü siliyorum sanirim
Ayakta sallamak da alışkanlık yapabilir iyi yapmışsınız. Yatağa koyup uyumasını beklemek rüya gibi geliyor şu an umarım yapabilirim ben de ama uyumazsa yarım saat sonra denerim diyemiyorum ki ben o arada ağlıyor deli gibi. Evet vazgeçirmeliyim 1 yaşta taşıdığımı düşünemiyorum kabusKızım memede uyuyor yatağa koyunca uyaniyir biz de o yüzden ayaklarımıza alıp sallayıp iyice dalmasini bekliyorduk yatağa koymak için ama artık ayaklarımıza almıyoruz ilerde zor olur diye koyuyoruz yatağa uyursa uyuyiruyumazsa da zorlamiyorum yarım saat sonra uyutmayi deniyorum bir arkadaşım da sizin gibi uyutuyordu 1 yaşında kızı o da diyor belim koptu artık diye yavaş yavaş vazgeçirmeye deneyin zor olsa da
Uyumuyorsa bırakıyorum derken sakince duruyor mu öyle ? Benimki ağlamaya başlıyor uykusu varsa ve uyuyamıyorsa ortalık inliyor mecbur alıyorum kucağaUyumuyorsa birakiyorum o halde bi sure sonra tekrar deniyorum bazen kucakta bazen besikte sallayarak bazen mama verirken pispisliyorum ama cogunlukla kendi isterse uyuyor paşam:))
Çok güzelmiş cnm, bende bir salıncak aldım bahçede ağaca bağlayıp denicem azcık daha ısınsın havalar. Umarım sever ama keşke desteksiz uyutabilsek sallamadan ya da kucakta olmadan.Yok canım ısıtıyorum tabii ama onu da almıyor. Paşa hazretlerim çok düşkündür ağzının tadına.
Ben salıncakta sallayarak uyutuyorum canım. En fazla yarım saat sürüyor o da huysuzsa. İyi ki almışım dediğim şeylerden birisi salıncak hatta geçen gün buraya da linkini atmıştım oğlum çok sevdi diye.
Maşallah ya kendi kendine uyuyan bebek bir şehir efsanesi gibi geliyor bana şu anBenim ki kucagimda uyumayi sevmez uykusu varsa kucakta daha cok agliyor.kucuk besigi var sallamali huysuzsa ona koyup hafif salliyorum emzigini verince uyuyor yoksa kendi kendine uyuyor emzikle
Haklısın cnm mayışık koyunca daha etkili oluyor sanki denicem, duymamıştım ben bu tekniği hemen bakayım, işe yararsa bilgilendirir misin beni deBazen kucakta bazen ayakta bazen beşikte piş piş yapıyorum onu da uyku sinyali aldığımda yapıyorum yoksa uyutmak eziyet. Yatağa koyunca uyaniyosa tam uyutmadan mayisik koy besige hafif de piş piş yap. Bn ne zaman dalıp tam uyudugunda koysam hemen uyaniyo ama hafif uykuluykrn hiç uyanmadi.
Bı de bu uykuyla ilgili 2 yöntem deniyorum eğer bı desteğe alistiysa ondan vazgecirmenin yolu da salla dur yöntemi. 10 sn salliyosun 10 sn duruyorsun gibi. Ve eğer sürekli 30 dk da 40 dk da uyaniyosa uyanmadan 5 dk önce burnuna hafiif dokunuyorum bu da uyutmak için uyandır yöntemi. Çok çok hafif dokunulmali yoksa uyuyacagi varsa bile uyanırben iki gündür deniyorum her gün 1 gündüz uykusu uzun oldu ya yöntem işe yaradı ya da denk geldi ben tam dokunamadim diyip bı daha dokundugumda hemen uyandı o yüzden bugün tüm gündüz uykularında bı kez dokunup kacicam inşallah işe yarar ama o tek uzun uykusu bile yetiyo gunun rahat geçmesine
Kucağa alistiysa salla dur la vazgecirip besigine alıştır canım. İntten iyice araştır ama yöntemi yanlış uygulama canım.
Cnm ben mamayı uyanınca veriyorum deli gibi aç uyanıyor ortalık inliyor yemeğe çok düşkün zaten, yatarken de az biraz uyutmalık verebilirim, işe yarayabilir buYatağında kuzum uyku işaretlerini almaya başlayınca yatağına yatiriyorum mamasini yediriyorum sonra uyku arkadaşına bakarak uyuyor. Gündüzleri hala öyle uyuyor ama şu ataklar başladı başlayalı 3 gündür geceleri kucakta avutmaya çalışıyorum. İşte anlattığın durumu yaşıyoruz biz de şuan atakta cidden zor yani sürekli olacak iş değil
Canım kakada kan ve mukus devam ediyorsa bir gaita testi yaptır bence önce bir emin ol, sadece süt yumurta değil çoklu gıda alerjisi olabilir onun da yasak listesi çok uzun diyetisyen ya da alerji doktoruyla ilerlemen iyi olur. Senin döküntü tek bir bölgede belki alerjik değildir benim bebeğimin tüm kol ve bacakları pütür pütür mesela.Kızlar ya oğlumun kolunda azıcık minicik şöyle bir döküntü var, kakamız yeşil ve mukuslu. Geçen kakamızda kan vardı o yüzden süt ve süt ürünlerini kestim. Kakada çok minik ince kılcal damar şeklinde minicik kan arada geliyor. Mukuslu yapıda. Ne yapmam lazım. Süt alerjisi değil başka birşey mi bu? Testte yapmadılar bize kes süt ürünlerini dediler.Bugün yumurtayı da kestim valla canım çok sıkkın ya
Takip et cnm devam ediyor mu ara sıra mı oluyor, sürekli oluyorsa alerjik olabilir.Kizlar sadece mama alan bebekde mukuslu sari kaka normalmi?
Benim kizim doğduğundan beri kusuyo canim dr normal bazi cocuklar kusar dediMerhaba kızlar oğlum bu aralar çoğu zaman mama arkası kusuyor. Eskiden de kusuyordu ama günde 1 kere falan oluyordu bu durum. Doktora mı görürsem diyorum böyle bir durum yasayan var mı aranızda?
Daha yeni uyutabildik offf bitsin bu atakEvde çığlık kıyamet dışarda böyle çıt yok ya uyuyor ya etrafa bakıyor sakince
Canim ben uykusunda da veriyorum sırt üstü yatiyorsa sorun olmaz ama yan ya da yüzsüztü yatırmaCnm ben mamayı uyanınca veriyorum deli gibi aç uyanıyor ortalık inliyor yemeğe çok düşkün zaten, yatarken de az biraz uyutmalık verebilirim, işe yarayabilir buBir tehlikesi olmaz değil mi yiyip hemen uyumasının?
Bizimkide aynı dışarıyı ve arabasını çok seviyorEvde çığlık kıyamet dışarda böyle çıt yok ya uyuyor ya etrafa bakıyor sakince
Canım bizde molfix 4 no kullanıyoruz üstünde yazana takılma4 numara 8 kilodan başlıyormuş, ben molfix 4 numara aldim 7 kilodan başlıyor büyük geliyor kullanamıyorum emin misinalicam denemek için ya ama kiloya bakarsam 3 olacak gibi duruyor
Sağol canım bizimki de hep kusuyordu zaten ama bu aralar sıklığı arttı. Annem fazlasını çıkartıyordur mamadan hemen sonra kusunca korkma diyor ama ben yine de telaş yaptım. Öyle durup da 1 2 saat sonra kusmuyor zaten gaz çıkartırken kusuyor hep.Benim kizim doğduğundan beri kusuyo canim dr normal bazi cocuklar kusar dedi
Uykuya dalmasi çok uzun sürüyor bizde de durumlar aynı 1 haftadır. Bu atak 1 ay sürermiş galiba biz 1 ayda perişan oluruz galiba.. Neyse ki annemin yanına gidiyorum dinlenmeye vakit bulabilirim umuduna tutunuyorum şuan sadeceDaha yeni uyutabildik offf bitsin bu atak
Canim ben uykusunda da veriyorum sırt üstü yatiyorsa sorun olmaz ama yan ya da yüzsüztü yatırma
Benim oğlum erken tutmaya başladı ama bazı bebeklerde 6 ayı bulabiliyor dedi doktor bana endişelenecek bir durum yok bence canım. Sizi doktor da biraz endişelendirmiş ama bebeğine 6. aya kadar zaman ver bazı şeyleri erken yapar bazı şeyleri geç yapar. Benim oğlum da 4 aylık oldu ama hala dönemiyor mesela. 4.ayda dönmesini bekleriz demişti doktor bana. Kilolu bir bebekse normal yani kendi haline bırak bebeğini tadını çıkar her anın zaman çok çabuk geçiyor. Çok çabuk büyüyorlar canım 1 ay önceyi bile özlüyorsun şimdi daha çok küçüktü diye.Kızlar 22 şubatta doğan oglum kollarından tutup oturma pozisyonuna kaldırınca başını geride bırakıyor. Ama yüz üstü falan tutabiliyor başını kaldırıyor. Sizinkiler nasıl denerseniz yazar mısınız kollarından tutup kaldırırsanız çok kafama takılıyor doktor muayene etti tutması lazımdı ama iri bi bebek ondan olabilir dedi başımız büyük biraz
Eve girdiğimiz an başladı çığlık atmayaBizimkide aynı dışarıyı ve arabasını çok seviyor
Aynı hepsi ya dışarda arabasında uyuyor kapıdan adım atıyoruz eve giriyoruz hemen gözünü faltaşı gibi açıyor sıpa yaEve girdiğimiz an başladı çığlık atmayaEe hep dışarda duramayız yavrum evladım diyorum anlamıyor ki
Yakında dışarı çadır kurmazsak iyidirEve girdiğimiz an başladı çığlık atmayaEe hep dışarda duramayız yavrum evladım diyorum anlamıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?