2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Selam kızlar benim kızın tek gözünden yaş akıyor bide sarı göz pınarından çapak gibi yaş şey var napcam göz randevusu şimdi alsam 6 ay sonra sıra gelir
Canim aile hekimine gotur yarin. Oglumun da tek gozunde akiyordu goz doktoruna goturene kadar aile hekimi bakti turnosod damla vermisti simdi adini tam hatirlamiyorumda evde degilim. Sonra goz doktoru bakti o da ayni damlayi onermisti.sem simdilik cayi demle ilisin onunla sil gozunu

Nasıl silcem canım korkiyorumda dokunmaya pamuğamu çayami batirayim yarın ile hekimine ugrayim bakım ne dicek üzüldüm ya kanal tıkanıklığı olayı falan yazıyor internette de

Nasıl silcem canım korkiyorumda dokunmaya pamuğamu çayami batirayim yarın ile hekimine ugrayim bakım ne dicek üzüldüm ya kanal tıkanıklığı olayı falan yazıyor internette de
Uzulme canim kanal tikanikligi olsa da masaj oneriyorlar.6 aya kadar geciyormus doktor bana oyle soylemisti gecmeyince de ufak bir mudahale yapiyorlarmis.Pamuga dok sil korkacak bir sey yok. enfeksiyonsa cay iyi gelir. Ben siliyordum.

4 numara 8 kilodan başlıyormuş, ben molfix 4 numara aldim 7 kilodan başlıyor büyük geliyor kullanamıyorum emin misin alicam denemek için ya ama kiloya bakarsam 3 olacak gibi duruyor
Şimdi bir sorumluluk hissettim canım sanki hafif sıkıyor belini ama bilemedim şimdi senin bebiş kaç kg su an

Uzulme canim kanal tikanikligi olsa da masaj oneriyorlar.6 aya kadar geciyormus doktor bana oyle soylemisti gecmeyince de ufak bir mudahale yapiyorlarmis.Pamuga dok sil korkacak bir sey yok. enfeksiyonsa cay iyi gelir. Ben siliyordum.
Sağol canım şimdi bı çay demleyim gözünü sileyim kalaninida içerim artık makyaj pamuguna az bişey çay döküp komple' gözünü siliyorum sanirim

Sağol canım şimdi bı çay demleyim gözünü sileyim kalaninida içerim artık makyaj pamuguna az bişey çay döküp komple' gözünü siliyorum sanirim
Aynen canim o sekilde sil goz kapaginin ustunden kirpiklerinin ustunu falan bir sey olmaz zarar vermez yani doktora hatta sormustuk cayla da silebilir miyiz sikinti olmaz demisti.Yarin sabahta sil.Elini yika gozunun en ucu var ya.burnuna yakin kisim ellediginde boncuk gibi bir sey var kucuk parmaginla oraya bastirarak dairesel.hareketler yap sonra aşagi dogru parmagini cek birak doktorun soyledikleri bunlar eger goz kanali tikanikligi varsa gun icinde o masaj yapilarak aciliyor.

Ayakta sallamak da alışkanlık yapabilir iyi yapmışsınız. Yatağa koyup uyumasını beklemek rüya gibi geliyor şu an umarım yapabilirim ben de ama uyumazsa yarım saat sonra denerim diyemiyorum ki ben o arada ağlıyor deli gibi. Evet vazgeçirmeliyim 1 yaşta taşıdığımı düşünemiyorum kabus
Uyumuyorsa birakiyorum o halde bi sure sonra tekrar deniyorum bazen kucakta bazen besikte sallayarak bazen mama verirken pispisliyorum ama cogunlukla kendi isterse uyuyor paşam:))
Uyumuyorsa bırakıyorum derken sakince duruyor mu öyle ? Benimki ağlamaya başlıyor uykusu varsa ve uyuyamıyorsa ortalık inliyor mecbur alıyorum kucağa
Çok güzelmiş cnm, bende bir salıncak aldım bahçede ağaca bağlayıp denicem azcık daha ısınsın havalar. Umarım sever ama keşke desteksiz uyutabilsek sallamadan ya da kucakta olmadan.
Benim ki kucagimda uyumayi sevmez uykusu varsa kucakta daha cok agliyor.kucuk besigi var sallamali huysuzsa ona koyup hafif salliyorum emzigini verince uyuyor yoksa kendi kendine uyuyor emzikle
Maşallah ya kendi kendine uyuyan bebek bir şehir efsanesi gibi geliyor bana şu an Beşikte sallamak da son bir haftadır işe yaramıyor bizde neden hiç anlamadım .
Haklısın cnm mayışık koyunca daha etkili oluyor sanki denicem, duymamıştım ben bu tekniği hemen bakayım, işe yararsa bilgilendirir misin beni de Genelde uzun uyur ama bazı günler full kısa uyku yapıyor kabus oluyor bana o günler.
Cnm ben mamayı uyanınca veriyorum deli gibi aç uyanıyor ortalık inliyor yemeğe çok düşkün zaten, yatarken de az biraz uyutmalık verebilirim, işe yarayabilir bu Bir tehlikesi olmaz değil mi yiyip hemen uyumasının?
Canım kakada kan ve mukus devam ediyorsa bir gaita testi yaptır bence önce bir emin ol, sadece süt yumurta değil çoklu gıda alerjisi olabilir onun da yasak listesi çok uzun diyetisyen ya da alerji doktoruyla ilerlemen iyi olur. Senin döküntü tek bir bölgede belki alerjik değildir benim bebeğimin tüm kol ve bacakları pütür pütür mesela.
Kizlar sadece mama alan bebekde mukuslu sari kaka normalmi?
Takip et cnm devam ediyor mu ara sıra mı oluyor, sürekli oluyorsa alerjik olabilir.

Merhaba kızlar oğlum bu aralar çoğu zaman mama arkası kusuyor. Eskiden de kusuyordu ama günde 1 kere falan oluyordu bu durum. Doktora mı görürsem diyorum böyle bir durum yasayan var mı aranızda?

Merhaba kızlar oğlum bu aralar çoğu zaman mama arkası kusuyor. Eskiden de kusuyordu ama günde 1 kere falan oluyordu bu durum. Doktora mı görürsem diyorum böyle bir durum yasayan var mı aranızda?
Benim kizim doğduğundan beri kusuyo canim dr normal bazi cocuklar kusar dedi

Evde çığlık kıyamet dışarda böyle çıt yok ya uyuyor ya etrafa bakıyor sakince
Daha yeni uyutabildik offf bitsin bu atak
Canim ben uykusunda da veriyorum sırt üstü yatiyorsa sorun olmaz ama yan ya da yüzsüztü yatırma

4 numara 8 kilodan başlıyormuş, ben molfix 4 numara aldim 7 kilodan başlıyor büyük geliyor kullanamıyorum emin misin alicam denemek için ya ama kiloya bakarsam 3 olacak gibi duruyor
Canım bizde molfix 4 no kullanıyoruz üstünde yazana takılma hem çok rahat hemde iz yapıp sıkmıyor iyi yani

Kızlar 22 şubatta doğan oglum kollarından tutup oturma pozisyonuna kaldırınca başını geride bırakıyor. Ama yüz üstü falan tutabiliyor başını kaldırıyor. Sizinkiler nasıl denerseniz yazar mısınız kollarından tutup kaldırırsanız çok kafama takılıyor doktor muayene etti tutması lazımdı ama iri bi bebek ondan olabilir dedi başımız büyük biraz

Benim kizim doğduğundan beri kusuyo canim dr normal bazi cocuklar kusar dedi
Sağol canım bizimki de hep kusuyordu zaten ama bu aralar sıklığı arttı. Annem fazlasını çıkartıyordur mamadan hemen sonra kusunca korkma diyor ama ben yine de telaş yaptım. Öyle durup da 1 2 saat sonra kusmuyor zaten gaz çıkartırken kusuyor hep.
Daha yeni uyutabildik offf bitsin bu atak

Canim ben uykusunda da veriyorum sırt üstü yatiyorsa sorun olmaz ama yan ya da yüzsüztü yatırma
Uykuya dalmasi çok uzun sürüyor bizde de durumlar aynı 1 haftadır. Bu atak 1 ay sürermiş galiba biz 1 ayda perişan oluruz galiba.. Neyse ki annemin yanına gidiyorum dinlenmeye vakit bulabilirim umuduna tutunuyorum şuan sadece

Benim oğlum erken tutmaya başladı ama bazı bebeklerde 6 ayı bulabiliyor dedi doktor bana endişelenecek bir durum yok bence canım. Sizi doktor da biraz endişelendirmiş ama bebeğine 6. aya kadar zaman ver bazı şeyleri erken yapar bazı şeyleri geç yapar. Benim oğlum da 4 aylık oldu ama hala dönemiyor mesela. 4.ayda dönmesini bekleriz demişti doktor bana. Kilolu bir bebekse normal yani kendi haline bırak bebeğini tadını çıkar her anın zaman çok çabuk geçiyor. Çok çabuk büyüyorlar canım 1 ay önceyi bile özlüyorsun şimdi daha çok küçüktü diye.

Eve girdiğimiz an başladı çığlık atmaya Ee hep dışarda duramayız yavrum evladım diyorum anlamıyor ki
Aynı hepsi ya dışarda arabasında uyuyor kapıdan adım atıyoruz eve giriyoruz hemen gözünü faltaşı gibi açıyor sıpa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…