Seni seviyorumSen dağ gibi kadinsin
Siyaha yakin koyu kahve kıvırcıga yakın dalgalı saçlarım var onun dışında söylediklerin doğru hatta bugün evi toplayamiyorum diye fenalık geldi bi ara depresyona girip çıktımBence SenAkilvar dedigi gibi guclusun. Fizilsel olarak ozelliklerini soyledin ama zihnimde soylesin: siyah duz sacli ve bugday tenli. Konusma sivesiz, net ve tok bir ses tonu. Evi duzenli hatta fazla duzenli ve detayci bu konuda takintilarin olabilir. Organizator ve bulundugu ortami guzellestirrn birisin. Sosyal hayatta baglantin cok ama bagi az insanla kuruyorsun. Secicisin, zor guvenirsin. Stresini cevrendekilerle yasarsin. 5 yil sonra nerede olacagini da yazayim mi
Hadi ya nokta atisi olmusSeni seviyorum
Siyaha yakin koyu kahve kıvırcıga yakın dalgalı saçlarım var onun dışında söylediklerin doğru hatta bugün evi toplayamiyorum diye fenalık geldi bi ara depresyona girip çıktımsosyal hayat mevzusu da çok doğru herkesle samimiyet kurmam insan kurduyumdur ve çok seciciyimdir gerçekten nerdeyim nerdeyim
Siz doğum iznine 32 haftada mı çıktınız neden bu kadar erken bitti ücretli izin? Yıllık izin kullanmıyor musunuz?Aynen devletteyim canım aynı şekilde bende iade edeceğim pazartesi acı bir olay
Olsa da olur olmasa da hayirlisi olsunHadi ya nokta atisi olmuso zamn bence sen duz sac kullan, bi hikmeti vardir maalesef ikinci cocuk yok. Is yerinde yonetici olacaksin bence... Eger is yerin terfi vermezse baska yerde
Hadi bende senden alayim
Bizimki tamamen reflü canım ya ağzına mide suyu geliyor kuzumunCanım zamanla düzene oturacak inşallah uykularımız umudum o
Canım artık o tam gelişmeyen neyse o gelişmesi gerekiyor 4 aya kadar yenidoğan reflüsünde ama bu kusma başka birleysen oluyorsa tabi dediğin gibi alerji devam ediyormuş, çevremde 3 ayda geçti diyen de var 3. Ayda belki geçer çünkü kusma bizim uyku kalitemizi etkiliyor , çok güzel uyurken mızırdanıyor aradan 1 dk geçiyor kusuyor ve rahatlıyor ama geri uyumuyor
Canım 29 da çıktım hatta önden de yıllık izin kullandım doğum izninden sonra bi 15 gün daha kullandım yıllık izin bitti şimdi de ücretsize başladım bile, benim işim çok yoğun bide eşimden uzakta doğu görevindeydim o yüzden erken çıktık erken bittiSiz doğum iznine 32 haftada mı çıktınız neden bu kadar erken bitti ücretli izin? Yıllık izin kullanmıyor musunuz?
Benim ki sütte kusuyor , bazen peynir gibi de kusuyor, doktorun yanında da kustu sağolsun doktor normal bu kusmuk dedi ama 3 aya geçmezse tekrar götürürüm ya alerji değildir inşallahBizimki tamamen reflü canım ya ağzına mide suyu geliyor kuzumun
Bence çok iyi maşallah sütun yetiyorsa bence de verme zaten mama doktor iri bebek seviyor galibaDimi canım gayet normal bizimkide boyuna vermiş maşallah 64 cm olmuş 6 kilo azmı yani anlamadım gitti
Aynı canım aynı hem süt hem peynir kesiği gibi kusuyor. Alerjide başka belirtisi de olmalı diye düşündüm ama yine de yapabilirsem süt ve süt ürünlerine karşı diyet uygulayacağımBenim ki sütte kusuyor , bazen peynir gibi de kusuyor, doktorun yanında da kustu sağolsun doktor normal bu kusmuk dedi ama 3 aya geçmezse tekrar götürürüm ya alerji değildir inşallah
Aynen canım katılıyorum. Galiba öyle seviyorBence çok iyi maşallah sütun yetiyorsa bence de verme zaten mama doktor iri bebek seviyor galiba
All your predictions are correctOlsa da olur olmasa da hayirlisi olsunSen çok detaycisin kendiyle barışık birisin özgüvenin yüksek hep daha iyisini yapmak istiyorsun. Ailen senin için çok önemli eşin ve çocukların herkesten önce geliyor onlar için yaşıyorsun bir noktada. Çok takıntıların olduğunu düşünmüyorum biraz rahat birisin o konuda bence
İlk gruptaki arkadaşlar sanki deterjan kokusu kalıyor diolardi bu silikonlarda ben hiç almadımhaklısın a101 bim takip etmek lazım tabi en önemlisi sağlıklı ürünler seçmek cam kullanamıyoruz en sağlıklısı silikon mu oluyor?
Anladım canım Allah yardımcımız olsun bu koşullarda ücretsiz izin gözümü korkutmuyor değil ama ben de yıllık izinlerle beraber eylülde ayrılacağım inşallah güzel güzel büyütürüz evlatlarımızı.Canım 29 da çıktım hatta önden de yıllık izin kullandım doğum izninden sonra bi 15 gün daha kullandım yıllık izin bitti şimdi de ücretsize başladım bile, benim işim çok yoğun bide eşimden uzakta doğu görevindeydim o yüzden erken çıktık erken bitti
Evet ben de o yüzden sulu yemekleri için silikon tercih etmedim koku siniyormuş deterjanla da yikanmiyor bunlar eee nasil temizlicezİlk gruptaki arkadaşlar sanki deterjan kokusu kalıyor diolardi bu silikonlarda ben hiç almadım
Ben bu asamadan gectim sizlerde heyecanlisiniz deneyimleyin diye bi sey demedim. Normal tabak canaga doneceksiniz sonunda. Sadece alistirma kasigi kullaniliyorEvet ben de o yüzden sulu yemekleri için silikon tercih etmedim koku siniyormuş deterjanla da yikanmiyor bunlar eee nasil temizlicezdirek çöpe atarim ben takintiliyim
Valla ben de çok tabak almadim kuzum sadece bi tane bölmeli silikon tabak bi de plastik çorba kasesi aldim fazlasina gerek yok bence de boşa yayıntıBen bu asamadan gectim sizlerde heyecanlisiniz deneyimleyin diye bi sey demedim. Normal tabak canaga doneceksiniz sonunda. Sadece alistirma kasigi kullaniliyor
Ayy ne güzel yazmışsınız kızlar banada bişeyler deyin yavHadi ya nokta atisi olmuso zamn bence sen duz sac kullan, bi hikmeti vardir maalesef ikinci cocuk yok. Is yerinde yonetici olacaksin bence... Eger is yerin terfi vermezse baska yerde
Hadi bende senden alayim
O şampuana bi bakiyim canım ama yine şampuan falan hikaye gibi sanırım dökülecekse dökülecekBenim.ilk dogumdan sonra da cok dokuldu boyle elimi atiyordum avucum doluyordu. Saclarim cok kalin olmasina ragmen beni sarsti onden yan taraflarda biraz bosluk kaldi. Sonra o sekilde dokulme.durdu da ama esareti kaldi. Muhendisinoglu kendi esi icin aldigi bir sampuan vardi ne kadar dogru bilmiuorum ise yaradi falan demisti. Adini hatirlamiyorum ama. Vitamini de 4 5 gundur kullaniyorum sanki biraz daha iyi gibi
Kiz bu ne çok pahalıEki Görüntüle 3262361
Bende gaza gelip bundan aldim bazıları gereksiz gibi geldi ama bakalim insallah is gorur
Allah cocuklarımızı korusun canım olabildiği kadar dışarda tutmaya calısıcam çocuğu inşallah hicbirimiz kötü bir şey yaşamayız9 aydan önce aşı önerilmiyor herhangi bir belirti durumunda direk acile başvuruyoruz dedi.
Uzak durmakla olsa keşke cnaim2 haftalik kulucka süresi, havada 2 saat canlı kalabilmesi vs vs. İlla yakin temas olmasına da gerek yokmuş internette o şekilde Bilgiler var insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten.
Hamilelikte dökülmeyen tüm saçlar şimdi topluca dökülüyor canımama merak etme yenileri hemen çıkıyor yine de cildiyeye çıkıp kan tahlili verebilirsin dökülme için karışım şampuan veriyor baya iyi geliyor .
@Louder diye hatırlıyorum
Canım bu aralar uyku saat düzenlemesi yapmak seni yorabilir, yapsan da zaten 4.ayda uyku gerilemesiyle var olan bütün düzen bozulup yerine yeni düzen geliyor. İşte o ara istediğin saatlere göre düzenleme yapabilirsin.
Ya harikasınSizde yas farki cok. O bir seyleri onden yasadigi icin sana oyle geliyordur. Yoksa sen bence oldukca zeki bir kadinsin... Pratik birine benziyorsun. Cok ilginc ama burda zihnimde sizlerle dair kisilikler onlara uygun fiziksel goruntuler var :) sosyal hayatta koptum sanal yasiyoruz galibaSen mesela balik etki, beyaz tenli, hizli ve cok konusan, guler yuzlu, akilli ve his sohbet biri gibisin. Olumsuz da yazayim mi
Yok canım keyfini kaçırma hiç her cocugun gelişimi de farklı sen annesisin sonuçta hiç bir şey bilemesek bile açlıktan anlarız yaniValla ne yalan söyleyeyim vermek istemiyorum almadım zaten canım. Yani ne istiyor anlamadım ki 10 kilo mu olsun çocuk moralim Bi bozuldu anlatamam kendimi Bi an yetersiz gibi hissettim. Zaten artık hareketlendiler bu kadar almaları normal değil mi canım
Yaa süpersinizzz falcı bacı gibi olduSizde yas farki cok. O bir seyleri onden yasadigi icin sana oyle geliyordur. Yoksa sen bence oldukca zeki bir kadinsin... Pratik birine benziyorsun. Cok ilginc ama burda zihnimde sizlerle dair kisilikler onlara uygun fiziksel goruntuler var :) sosyal hayatta koptum sanal yasiyoruz galibaSen mesela balik etki, beyaz tenli, hizli ve cok konusan, guler yuzlu, akilli ve his sohbet biri gibisin. Olumsuz da yazayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?