2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sen dağ gibi kadinsin
Seni seviyorum
Siyaha yakin koyu kahve kıvırcıga yakın dalgalı saçlarım var onun dışında söylediklerin doğru hatta bugün evi toplayamiyorum diye fenalık geldi bi ara depresyona girip çıktım sosyal hayat mevzusu da çok doğru herkesle samimiyet kurmam insan kurduyumdur ve çok seciciyimdir gerçekten nerdeyim nerdeyim

Hadi ya nokta atisi olmus o zamn bence sen duz sac kullan, bi hikmeti vardir maalesef ikinci cocuk yok. Is yerinde yonetici olacaksin bence... Eger is yerin terfi vermezse baska yerde

Hadi bende senden alayim

Hadi ya nokta atisi olmus o zamn bence sen duz sac kullan, bi hikmeti vardir maalesef ikinci cocuk yok. Is yerinde yonetici olacaksin bence... Eger is yerin terfi vermezse baska yerde

Hadi bende senden alayim
Olsa da olur olmasa da hayirlisi olsun Sen çok detaycisin kendiyle barışık birisin özgüvenin yüksek hep daha iyisini yapmak istiyorsun. Ailen senin için çok önemli eşin ve çocukların herkesten önce geliyor onlar için yaşıyorsun bir noktada. Çok takıntıların olduğunu düşünmüyorum biraz rahat birisin o konuda bence

Bizimki tamamen reflü canım ya ağzına mide suyu geliyor kuzumun

Siz doğum iznine 32 haftada mı çıktınız neden bu kadar erken bitti ücretli izin? Yıllık izin kullanmıyor musunuz?
Canım 29 da çıktım hatta önden de yıllık izin kullandım doğum izninden sonra bi 15 gün daha kullandım yıllık izin bitti şimdi de ücretsize başladım bile, benim işim çok yoğun bide eşimden uzakta doğu görevindeydim o yüzden erken çıktık erken bitti

Benim ki sütte kusuyor , bazen peynir gibi de kusuyor, doktorun yanında da kustu sağolsun doktor normal bu kusmuk dedi ama 3 aya geçmezse tekrar götürürüm ya alerji değildir inşallah
Aynı canım aynı hem süt hem peynir kesiği gibi kusuyor. Alerjide başka belirtisi de olmalı diye düşündüm ama yine de yapabilirsem süt ve süt ürünlerine karşı diyet uygulayacağım

All your predictions are correct baby ailem tum varligim ve Akilvar Beni uzebilen tek sey... Allah im korusun hepimizin ailesini

Anladım canım Allah yardımcımız olsun bu koşullarda ücretsiz izin gözümü korkutmuyor değil ama ben de yıllık izinlerle beraber eylülde ayrılacağım inşallah güzel güzel büyütürüz evlatlarımızı.

Evet ben de o yüzden sulu yemekleri için silikon tercih etmedim koku siniyormuş deterjanla da yikanmiyor bunlar eee nasil temizlicez direk çöpe atarim ben takintiliyim
Ben bu asamadan gectim sizlerde heyecanlisiniz deneyimleyin diye bi sey demedim. Normal tabak canaga doneceksiniz sonunda. Sadece alistirma kasigi kullaniliyor

Ben bu asamadan gectim sizlerde heyecanlisiniz deneyimleyin diye bi sey demedim. Normal tabak canaga doneceksiniz sonunda. Sadece alistirma kasigi kullaniliyor
Valla ben de çok tabak almadim kuzum sadece bi tane bölmeli silikon tabak bi de plastik çorba kasesi aldim fazlasina gerek yok bence de boşa yayıntı

Hadi bende senden alayim
Ayy ne güzel yazmışsınız kızlar banada bişeyler deyin yav

O şampuana bi bakiyim canım ama yine şampuan falan hikaye gibi sanırım dökülecekse dökülecek
Eki Görüntüle 3262361
Bende gaza gelip bundan aldim bazıları gereksiz gibi geldi ama bakalim insallah is gorur
Kiz bu ne çok pahalı
Allah cocuklarımızı korusun canım olabildiği kadar dışarda tutmaya calısıcam çocuğu inşallah hicbirimiz kötü bir şey yaşamayız
Ya harikasın

Kızlar bende be safe var 0-18 kg arasında kullanılıyor ne zaman kullanmaya başlamalıyım oturmaya başladığında mi alin etrafı izlemeyi çok seviyor su anki puseti çok alcak sıkılıyor o yüzden

Yok canım keyfini kaçırma hiç her cocugun gelişimi de farklı sen annesisin sonuçta hiç bir şey bilemesek bile açlıktan anlarız yani Bence kilosu da iyi boyu da benimkine bile mama verme dedi doymayacagını düşünse mama ver derdi sonuçta ve artık hareketlendiler öyle de düşün
Yaa süpersinizzz falcı bacı gibi oldu Bende isterim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…