2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canım aynen öyle. Yok zaten vermeyi düşünmüyorum canım. Aynen ya artık baya hareketlendiler yani

Silikon meme ucuyla denedin mi canım bizimki sadece öyle emiyor
Denedim cnm işe yaramadı, az geldiği için sütüm onu da kabul etmiyor.
Evet cnm o düşüncenin de etkisi vardır, biliyorum bağımız olacak annelik emzirmek değil sadece ama mantık işlemiyor nedense. En kısa zamanda anlicam umarım arkadaşım
Cnm evet her gün buna üzüldüğüm anlar oluyor, bu dediğini bir arkadaşım da demişti şimdiki aklım olsa kendimi üzmezdim mama verdiğim için, kaçırma o güzel zamanları demişti ama bile bile üzülüyorum. Ya umarım ben de arkadaşın gibi uzun süre sağabilirim Hastane tipi pompa kiraladım arttı biraz başlarda ama şimdi bebek emmedikçe azalıyor sanki, gidebildiğim yere kadar artık.
Evet cnm benim de aynen dediğin gibi başladı gece emiyordu ama onu da herhalde iki gece oldu bırakalı, daha çok yeni diye kabullenemedim herhalde bir türlü. 6 aya kadar sağarak idare edebilirim umarım, gelsin şu ek gıda bir an önce daha iyi hissederim o zaman herhalde.

Ben de Ümraniye

Gayet iyi , sütün varsa mama vermek gereksiz bence. Benim de az kilo aldı diye 1 hafta takip edip çağırdı haftada 170 gram almış ve gayet iyi dedi doktor. Sen eğer emzirme arası uzunsa aralıkları kısalt biraz tabi istersen, ben saat başı meme teklif ettim çünkü benim oğlumda meme reddi vardı yeni memeye dönmüştü, ondan dolayı memeden de biberondaki gibi hızlı aksın istiyor 2 dakika emip bırakıyordu bu sebeple kilo alımı 1 ayda 250 gram olmuştu.

Benim oğlum 1.5 ay meme reddi yaptı emzirme danışmanı ile geri döndü şükür şimdi emiyor, emdikçe artıyor zaten süt.

Evet cnm o düşüncenin de etkisi vardır, biliyorum bağımız olacak annelik emzirmek değil sadece ama mantık işlemiyor nedense. En kısa zamanda anlicam umarım arkadaşım
Bak misal az önce yaşanan bir olaydan örnek vereyim uyuttuk yatirdik yatağına yarim saat sonra uyandi atak haftasinda olduğu için huzursuzluk mevcut gittim yanina uzandim gözlerini açtı bi gördü beni sonra bi eli ile yüzümü bi eli ile parmağımı tuttu gözlerini kapadı ben yanağını okşarken uykuya daldı Bu bağ değil de nedir

Benim oğlum 1.5 ay meme reddi yaptı emzirme danışmanı ile geri döndü şükür şimdi emiyor, emdikçe artıyor zaten süt.
Bir haftada cok almış maşallah bizimde geçen ay öyle süper bir haftamız vardı danışmandan öğrendiğin püf noktalarını bizimle paylaşır mısın

Oyy miniğim bnm ya , bağ tabi cnm bnm çok haklısın benimki de yanağını okşayınca bir gülümser ki bana kalbim erir

Hatırlıyorum senin durumunu hatta neler tavsiye etti danışman diye sormuştum da o zaman görmemiştin sanırım. Benim sütüm başından beri çok az olduğu için artık geri dönme ihtimali çok düşük, çok şey denedim.

Kızlar tükenmiş haldeyim resmen,Ali bağıra bağıra ağlamayı öğrendi ve son bir saattir ne yaparsam yapayım durmadı.Kaç zamandır böyle halimiz.Atak haftası mı,diş çıkarma öncesi huysuzluk mu bilemedim Zaten sürekli içtiğini kusuyor,bir de ağzı hep salya.Günde beş altı kez üst değişiyorum ıslaklığı göğsünü üşütmesin diye.Eşim de eve geç geliyor işinden dolayı o gelene kadar ben evde çaldıracak seviyeye geliyorum bazen.Üç buçuk aylık olacak neredeyse var mi bi tavsiyeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…