Evet canım aynen öyle. Yok zaten vermeyi düşünmüyorum canım. Aynen ya artık baya hareketlendiler yaniYok canım keyfini kaçırma hiç her cocugun gelişimi de farklı sen annesisin sonuçta hiç bir şey bilemesek bile açlıktan anlarız yaniBence kilosu da iyi boyu da benimkine bile mama verme dedi doymayacagını düşünse mama ver derdi sonuçta ve artık hareketlendiler öyle de düşün
Yaa süpersinizzz falcı bacı gibi olduBende isterim çok hoşuma gitti
Amiiin inşallah canımAnladım canım Allah yardımcımız olsun bu koşullarda ücretsiz izin gözümü korkutmuyor değil ama ben de yıllık izinlerle beraber eylülde ayrılacağım inşallah güzel güzel büyütürüz evlatlarımızı.
Denedim cnm işe yaramadı, az geldiği için sütüm onu da kabul etmiyor.Silikon meme ucuyla denedin mi canım bizimki sadece öyle emiyor
Evet cnm o düşüncenin de etkisi vardır, biliyorum bağımız olacak annelik emzirmek değil sadece ama mantık işlemiyor nedense. En kısa zamanda anlicam umarım arkadaşımUmarım canim umarim yalnizken çıldırmalik çünkü
Benim de dökülüyor canim ama yenileri de çıkıyor yerine
Onu hiç görmedim canım kimdi bilmiyorum
Zor ama şöyle düşün bebeğinle sadece bu şekilde bağ kurmuyorsun. Belki artik sana ihtiyacı yokmuş gibi hissettirdiği için bu kadar duygusal yaklaşıyor olabilirsin ama anne-bebek bağı emzirmenin ötesinde bir bağ. Zaman geçtikçe ne demek istediğimi anlayacaksin.
Cnm evet her gün buna üzüldüğüm anlar oluyor, bu dediğini bir arkadaşım da demişti şimdiki aklım olsa kendimi üzmezdim mama verdiğim için, kaçırma o güzel zamanları demişti ama bile bile üzülüyorum. Ya umarım ben de arkadaşın gibi uzun süre sağabilirimCanim benim uzulmeni cok iyi anliyorum ama cok sukur ki bebegin ac kalmiyor karnini doyuruyorsun. Hem anne sutunu de oyle ya da boyle aliyor. Sutun oldukca sagip verirsin zaten ek gidaya da az kaldi. Biz emzirenlerde cogumuz zorluk cekiyoruz bakiyorum 1 hafta gyzel emiyorsa sonrasi kavgali yani ilk oglumda cok kafama takmistim ama esime gecen soyledim bu da ilk oglum gibi beni zorlarsa cokta kafama takip kendimi heder etmem ne yapayim mama veririm artik o sekilde bebekliklerini kaciriyoruz dusunsene her gun kafana bunu taktigini buyuturken insan zevk alamiyor. Bir arkadasim 1 yasina kadar sadece sagarak verdi yani.
Evet cnm benim de aynen dediğin gibi başladı gece emiyordu ama onu da herhalde iki gece oldu bırakalı, daha çok yeni diye kabullenemedim herhalde bir türlü. 6 aya kadar sağarak idare edebilirim umarım, gelsin şu ek gıda bir an önce daha iyi hissederim o zaman herhalde.Benimde agladiginda goguslerimde sut gelirdi tisortum islanirdi ama emmezdi. Onve gunduzleri emmeyi birakti sadece gece emiyordu sonra onuda birakti. Bende cok üzülmüştüm ama ya mama diye bise olmasaydi. Bi yerde okumustum eskiden mama olmadigi icin kadinlar emziremediginde cok uzulerlermis bebekleri ac kalacak diye ama artik mama var degilmi hem 6ci ayda ek gidaya gececek ole dusun.
Ben de Ümraniyearklarım istanbul ümraniyedeyim yakınlara gelirim beklerim havalar güzelleşti ve beni sizden başka kimse anlamıyor çok da güzel yaz meyveleri çıktı meyveleri alıp park park gezme vakti
oyy yavrum yaaa bizimkide çok huysuz ve gündüz uykuları kayıp bu ara bakalım nolcak biyeerde bayılır diye düşünüp salıyorum artık
Gayet iyi , sütün varsa mama vermek gereksiz bence. Benim de az kilo aldı diye 1 hafta takip edip çağırdı haftada 170 gram almış ve gayet iyi dedi doktor. Sen eğer emzirme arası uzunsa aralıkları kısalt biraz tabi istersen, ben saat başı meme teklif ettim çünkü benim oğlumda meme reddi vardı yeni memeye dönmüştü, ondan dolayı memeden de biberondaki gibi hızlı aksın istiyor 2 dakika emip bırakıyordu bu sebeple kilo alımı 1 ayda 250 gram olmuştu.Yaa kızlar ne dicem dün doktor kontrolü vardı Alp in kendi doktorumuz yoktu başka doktor baktı demiştim ya size 15 günde 300 gr aldı diye doktor az dedi mamaya başla dedi Alp 6 kilo neye göre mamada ver dedi anlamış değilim. Sütüm var çocuğum emiyor doyuyorda gayet. Mama vermek istemiyorum karşı değilim ama sütüm varken de mama vermek istemiyorum meme reddi yaşarım diye ödüm kopuyor. Yani 3 aylık bebek 10 kilomu olsun anlamadım gitti. Dünden beri düşünmekten stres yaptım
Benim oğlum 1.5 ay meme reddi yaptı emzirme danışmanı ile geri döndü şükür şimdi emiyor, emdikçe artıyor zaten süt.Kızlar ben bu meme reddini kabullenmekte çok zorlanıyorum bir türlü işin duygusal boyutundan çıkamadım. Artık süt sağıyorum ve mama veriyorum, memeyi bazen gece kabul ediyor sadece o da birkaç dkEn zoru da mesela ağladığında ya da acıktığında meme sızlıyor ama veremiyorum ya gözlerim doluyor biberonu verirken
3.5 aylık bebe 15 kilo mu olsunDimi canım gayet normal bizimkide boyuna vermiş maşallah 64 cm olmuş 6 kilo azmı yani anlamadım gitti
Bak misal az önce yaşanan bir olaydan örnek vereyim uyuttuk yatirdik yatağına yarim saat sonra uyandi atak haftasinda olduğu için huzursuzluk mevcut gittim yanina uzandim gözlerini açtı bi gördü beni sonra bi eli ile yüzümü bi eli ile parmağımı tuttu gözlerini kapadı ben yanağını okşarken uykuya daldıEvet cnm o düşüncenin de etkisi vardır, biliyorum bağımız olacak annelik emzirmek değil sadece ama mantık işlemiyor nedense. En kısa zamanda anlicam umarım arkadaşım
Emzirme danismani nasi tavsiyelerde bulundu cnm merak ettimBenim oğlum 1.5 ay meme reddi yaptı emzirme danışmanı ile geri döndü şükür şimdi emiyor, emdikçe artıyor zaten süt.
Benim kızım genel olarak peynir gibi kusar bu sorun muymuş acaba?Benim ki sütte kusuyor , bazen peynir gibi de kusuyor, doktorun yanında da kustu sağolsun doktor normal bu kusmuk dedi ama 3 aya geçmezse tekrar götürürüm ya alerji değildir inşallah
Bir haftada cok almış maşallah bizimde geçen ay öyle süper bir haftamız vardı danışmandan öğrendiğin püf noktalarını bizimle paylaşır mısınBenim oğlum 1.5 ay meme reddi yaptı emzirme danışmanı ile geri döndü şükür şimdi emiyor, emdikçe artıyor zaten süt.
Oyy miniğim bnm ya , bağ tabi cnm bnm çok haklısın benimki de yanağını okşayınca bir gülümser ki bana kalbim erirBak misal az önce yaşanan bir olaydan örnek vereyim uyuttuk yatirdik yatağına yarim saat sonra uyandi atak haftasinda olduğu için huzursuzluk mevcut gittim yanina uzandim gözlerini açtı bi gördü beni sonra bi eli ile yüzümü bi eli ile parmağımı tuttu gözlerini kapadı ben yanağını okşarken uykuya daldıBu bağ değil de nedir
Hatırlıyorum senin durumunu hatta neler tavsiye etti danışman diye sormuştum da o zaman görmemiştin sanırım. Benim sütüm başından beri çok az olduğu için artık geri dönme ihtimali çok düşük, çok şey denedim.Benim oğlum 1.5 ay meme reddi yaptı emzirme danışmanı ile geri döndü şükür şimdi emiyor, emdikçe artıyor zaten süt.
Selam kızlar
Çok bakamıyorum buraya umarım herkes iyidir
Çok tatlısın ama sen damatla karistiracaklar
Ay nerdeee ben esenevlerdeeyimBen de Ümraniye
Oyyy tipini yiyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?