2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gündüzleri uykusu gızel fakat benımde bebegım uzun zamandır gece saat 2 de dalıyor gece uykusuna ve tek iyi yanı dalınca deliksiz 6-7 saat uyuyor ne yapsam düzelmedi

Son düzenleme:
Canım benımde aynı sekılde dün 1 defa yaptı bugun 4 genelde gunde 2-3 yapıyor dediğin gibi bıraz cıvık oluyor bu ara tasırıyor içinde beyaz beyaz taneler var bazen içinde peynır kesiği gibi beyaz uzayan tanecıklerde oluyor sarı renk kaka bebek rahatsız olmuyor sorun yok diye düşünüyorum yalnızca anne aütğ verıyorum bende

Kızlar selam bebeğim saat 2 de uyuyor deliksiz 6-7 saat uyuyor bu sürede bende uyuyorum ve memelerim süt doluyor sabah bayagı sert sekılde uyanıyorum bu nedenle emzirincede tazyıklı gelıyor bebek emınce duzelıyor yumuşuyor bu normal bir sey mi anormal mi sizdede aynı durum oluyor mu acaba

Yani normal benim hep böyle oluyor

Evet evet çok normal
Ben hala en fazla 4 saate bir emzirmeye devam ediyorum

Ben de şunu gördüm dün acaba menenjit aşısını öne mi çeksem diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 3262517
Benim ablam 6 yasinda menenjitten öldü tabi ozamanlar asi falan yok varsada annemler bilmiyordur bu konuda bende cok hassasim oyuzden 3 cu ayda ikisinide yaptirmayi dusunuyorum belki genetik bi yatkinlik falan olabilir

Gündüzleri uykusu gızel fakat benımde bebegım uzun zamandır gece saat 2 de dalıyor gece uykusuna ve tek iyi yanı dalınca deliksiz 6-7 saat uyuyor ne yapsam düzelmedi
Hepsi farklı farklı huylarda canım desene, maşallah gece seni dinlendiriyor demek ki, biraz erken yatsa bi kere de gece beslesen yeterli aslında , geç yatıp çok yorulup uzun uyuyor belli

Kızlar 2 ay aşısından sonra dün ateşi kademeli arttı max 37.7 yi gördü sonra gece düştü 36 ydı şimdi gene 36.9 , geri mi artacak ateş acaba, ne zaman geçer aşı etkisi

Oyle mi canim o zaman normaldir. Aklima takilmisti kakalarinin fotosunu cektim 3 ay kontrolundr gostermek icin

Ayy ne güzel yazmışsınız kızlar banada bişeyler deyin yav
Canim bence sen naif temastan hoslanan birisin. Iliskilerinde hassassin. Ince dusuncelisin ve bu seni zaman zaman yoruyor. Yavas ama kaliteli is cikaranlardansin :) insanlara hizli guveniyorsun

Evet döndu cok şükür cok sık donmuyor halısı veya geniş bir alanı yok henuz alacagım yakın zamanda daha cok döner dıye düşünüyorum ama donuyor cok sukur iyiyiz siz nasılsınız
Tesekkur ederim bizim de daha iyi cok sukur

Kizlar genel soruyorum. 4.ay atagi ne zaman basliyor? 2 gundur aksamlar nedensiz ciglik cigliga. Aksam cidden bir yeri aciyor zannettik...

Ha haaa sizin icin de zihnim soyle diyor: hafif tombis ama sisman gibi degil tum vucuda dagitmis hos hatunlardan... Beyaz tenli, siyah sacli bazen de acik renk kullanan. Ne istediginden emin evi yoneten, sorumluluk alan... Kitap okumayi seven ...oyle gidiyor:) dovmeniz de olabilir

Evet canim normal. Benimki tas nedir ya goktasi gibi uyaninca az emerse vay halime

Son düzenleme:
Kızlar 2 ay aşısından sonra dün ateşi kademeli arttı max 37.7 yi gördü sonra gece düştü 36 ydı şimdi gene 36.9 , geri mi artacak ateş acaba, ne zaman geçer aşı etkisi
Artmaz umarım canım. Oglanda ates olmadı ama kızda yükselip alçalan bir ates olmustu hatırlıyorum.

Ya biz ne yapacagiz cok korkmaya basladim. Tek care asi diyorlarda iyi de 9. Aydan once olmayan aşiyi nasil yapacagiz nasil koruyacagiz. Surekli bir salgin cikiyor
Dün gece benim de anksiyetem tavan yaptı inşallah bir sıkıntı yaşamaz hiçbir bebeğimiz canım ne yapıcaz bilmiyorum
Canım 9-18 mis benim de yanlış hatırlamışım daha vaktimiz var o zaman bir süre daha pusetle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…