Gündüzleri uykusu gızel fakat benımde bebegım uzun zamandır gece saat 2 de dalıyor gece uykusuna ve tek iyi yanı dalınca deliksiz 6-7 saat uyuyor ne yapsam düzelmediKızlar dün dedim ki dışarı çıkarayım ilk kez baş başa babamız yokken çıkardım güzel durdu etti eve geldik 6-7 sonra sadece memede uyudu yatağına taa 11 de yatırdım, artık akşam 9 da falan gece uykusuna geçmesi gerekmiyor mu valla özeniyorum öyle uyuyan bebeklere , gece uykusu 11-12 de başlıyor bizimkinin ve bayadır bu böyle nasıl erken uyutabilirim, 15 dk uyumayı uyudum sayıyor mutlu mutlu bakınıyor beni izliyor sonra kısa sürede tekrar uykusu geliyor tekrar aynı rutin , ben şu uyku işini çözemedim
Canım benımde aynı sekılde dün 1 defa yaptı bugun 4 genelde gunde 2-3 yapıyor dediğin gibi bıraz cıvık oluyor bu ara tasırıyor içinde beyaz beyaz taneler var bazen içinde peynır kesiği gibi beyaz uzayan tanecıklerde oluyor sarı renk kaka bebek rahatsız olmuyor sorun yok diye düşünüyorum yalnızca anne aütğ verıyorum bendeKizlar sizin bebeklerin kakalari nasil anne sutu alanlar ya bir ara kaka yapmayan oglum simdi gunde 1 defa yapiyor hatta bugun 2 yapti bana biraz sivik geliyor icinde beyaz beyaz taneler var ama acaba isal mi oldu diye dusundum. Bir sey de vermiyorum artik. Kendim vitamine basladim imom diye o mu yapti acaba diye dusunuyorum. Isal olmasi icin gun icinde en az 5 defa yapmasi lazim diye biliyorum.
Yani normal benim hep böyle oluyorKızlar selam bebeğim saat 2 de uyuyor deliksiz 6-7 saat uyuyor bu sürede bende uyuyorum ve memelerim süt doluyor sabah bayagı sert sekılde uyanıyorum bu nedenle emzirincede tazyıklı gelıyor bebek emınce duzelıyor yumuşuyor bu normal bir sey mi anormal mi sizdede aynı durum oluyor mu acaba
Herkes gibi bebek büyütmece işindeyimSelam canım, bugün aklıma geldin nerelerde acaba diye? Biz iyiyiz, sen nasılsın?
Evet evet çok normalKızlar selam bebeğim saat 2 de uyuyor deliksiz 6-7 saat uyuyor bu sürede bende uyuyorum ve memelerim süt doluyor sabah bayagı sert sekılde uyanıyorum bu nedenle emzirincede tazyıklı gelıyor bebek emınce duzelıyor yumuşuyor bu normal bir sey mi anormal mi sizdede aynı durum oluyor mu acaba
Yok canım değil peynir kesiği normal dedi doktorBenim kızım genel olarak peynir gibi kusar bu sorun muymuş acaba?
Benim ablam 6 yasinda menenjitten öldü tabi ozamanlar asi falan yok varsada annemler bilmiyordur bu konuda bende cok hassasim oyuzden 3 cu ayda ikisinide yaptirmayi dusunuyorum belki genetik bi yatkinlik falan olabilir
Hepsi farklı farklı huylarda canım desene, maşallah gece seni dinlendiriyor demek ki, biraz erken yatsa bi kere de gece beslesen yeterli aslında , geç yatıp çok yorulup uzun uyuyor belliGündüzleri uykusu gızel fakat benımde bebegım uzun zamandır gece saat 2 de dalıyor gece uykusuna ve tek iyi yanı dalınca deliksiz 6-7 saat uyuyor ne yapsam düzelmedi
Artmaz daha cnmKızlar 2 ay aşısından sonra dün ateşi kademeli arttı max 37.7 yi gördü sonra gece düştü 36 ydı şimdi gene 36.9 , geri mi artacak ateş acaba, ne zaman geçer aşı etkisi
Oyle mi canim o zaman normaldir. Aklima takilmisti kakalarinin fotosunu cektim 3 ay kontrolundr gostermek icinCanım benımde aynı sekılde dün 1 defa yaptı bugun 4 genelde gunde 2-3 yapıyor dediğin gibi bıraz cıvık oluyor bu ara tasırıyor içinde beyaz beyaz taneler var bazen içinde peynır kesiği gibi beyaz uzayan tanecıklerde oluyor sarı renk kaka bebek rahatsız olmuyor sorun yok diye düşünüyorum yalnızca anne aütğ verıyorum bende
Artmaz canim.Kızlar 2 ay aşısından sonra dün ateşi kademeli arttı max 37.7 yi gördü sonra gece düştü 36 ydı şimdi gene 36.9 , geri mi artacak ateş acaba, ne zaman geçer aşı etkisi
Canim bence sen naif temastan hoslanan birisin. Iliskilerinde hassassin. Ince dusuncelisin ve bu seni zaman zaman yoruyor. Yavas ama kaliteli is cikaranlardansin :) insanlara hizli guveniyorsunAyy ne güzel yazmışsınız kızlar banada bişeyler deyin yav
Tesekkur ederimEvet döndu cok şükür cok sık donmuyor halısı veya geniş bir alanı yok henuz alacagım yakın zamanda daha cok döner dıye düşünüyorum ama donuyor cok sukur iyiyiz siz nasılsınız
Ha haaaYok canım keyfini kaçırma hiç her cocugun gelişimi de farklı sen annesisin sonuçta hiç bir şey bilemesek bile açlıktan anlarız yaniBence kilosu da iyi boyu da benimkine bile mama verme dedi doymayacagını düşünse mama ver derdi sonuçta ve artık hareketlendiler öyle de düşün
Yaa süpersinizzz falcı bacı gibi olduBende isterim çok hoşuma gitti
Evet canim normal. Benimki tas nedir ya goktasi gibiKızlar selam bebeğim saat 2 de uyuyor deliksiz 6-7 saat uyuyor bu sürede bende uyuyorum ve memelerim süt doluyor sabah bayagı sert sekılde uyanıyorum bu nedenle emzirincede tazyıklı gelıyor bebek emınce duzelıyor yumuşuyor bu normal bir sey mi anormal mi sizdede aynı durum oluyor mu acaba
Artmaz umarım canım. Oglanda ates olmadı ama kızda yükselip alçalan bir ates olmustu hatırlıyorum.Kızlar 2 ay aşısından sonra dün ateşi kademeli arttı max 37.7 yi gördü sonra gece düştü 36 ydı şimdi gene 36.9 , geri mi artacak ateş acaba, ne zaman geçer aşı etkisi
Dün gece benim de anksiyetem tavan yaptı inşallah bir sıkıntı yaşamaz hiçbir bebeğimiz canım ne yapıcaz bilmiyorumYa biz ne yapacagiz cok korkmaya basladim. Tek care asi diyorlarda iyi de 9. Aydan once olmayan aşiyi nasil yapacagiz nasil koruyacagiz. Surekli bir salgin cikiyor
Canım 9-18 mis benim de yanlış hatırlamışım daha vaktimiz var o zaman bir süre daha pusetle devamAz önce kızamık paylaşımı altında su yoruma denk geldim, paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 3262501
Bu arada Antalya da tüberküloz vakalarında artış varmış. (Twitterda bir dr paylaşımında gördüm.) Bu kadar mülteci olunca malesef böyle oluyor... neyse bu konuda diyecek çok şeyim var susuyorum.
Sulu yemekleri tabakta verdim. Ama silikon neden deterjanla temizlenmezmiş kikızın oioi bölmeli tabağını ve bardağını ben hep yikamistim ,surekli makinaya atamıyorsun ki bazen 1 saat arayla lazım oldu hemen elde deterjanla yıkadım sürekli.
Be safeler genelde 9-18 canım. 0-18 olan izi turn sanırım yanlış aklımda kalmadıysa. Daha cok puset gibi . Bende izi comfort izofixli var kızda 9-18 kg , sizinde ayni ise desteksiz oturmaya başladığında demisti doktorumuz bizde o şekilde yapmıştık. Yaklaşık 6.aydan sonra yani. Diğer modeller için bilgim olmadığından yorum yapamıyorum.
Araba yolculuğu süresince oturma pozisyonunda olacak çünkü.
Eki Görüntüle 3262504
Mama önlüğü, yakası kullanmayı denediniz mi canım çok pratik oluyor gerçekten. Üst değiştirmektense hemen önlüğü değiştiriyorum. Daha önceden de ağlaması var mıydı? Yani kolik miydi, kolik bebeklerde atak haftalari daha zor geçiyor diye biliyorum. Kolik bebeklerde ten temasına daha düşkün oluyor.
Damaklari diş çıkartmaya hazırlandığı için hem ck kaşınır hemde çok salya üretiyor canım.
Ağlayan bebekle ilgilenmek zor gerçekten Allah sabır güç kuvvet versin ama bu günler geçecek emin ol. Benimde eşimin çalışma saatleri çok uzun bazi günler hiç görmediğimiz bile oluyor. Tek başına cocuk büyütmek gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum ama inan geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?