- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Wow wow ve bi daha wowHa haaasizin icin de zihnim soyle diyor: hafif tombis ama sisman gibi degil tum vucuda dagitmis hos hatunlardan... Beyaz tenli, siyah sacli bazen de acik renk kullanan. Ne istediginden emin evi yoneten, sorumluluk alan... Kitap okumayi seven ...oyle gidiyor:) dovmeniz de olabilir
Psikoloji bilgime guvenirim aslinda yazdiklarinizdan kisiliklerinizi ongormeye calistimWow wow ve bi daha wow
Dövmeme kadar bilmişsin
İki tane dövmem var biri omzumda hayatımın en önemli simgesi ‘yusufçuk’ diğeri bileğimdeki şans yıldızlarım️
Aynen öyle bütün vücuda dağılmış bir kilom var doğumdan sonra fit ve zayıftım eskiden
Kitaplara bayılırım çalışma odasında büyük bir kütüphanem var
Acık renkliyim saçlarım ombre
Başak burcuyum evi ve eşimide işimi de yönetirimsorumluluk alırım vay be çok iyiydi alkış
4. Ay atağı bizim 110 günlükken başladı sizin gunler8nzde sebepsiz çığlık bizde yaşadık 3 defa ve gerçekten bir yerine bir şey oldu diye düşündüm öyle normal bir ağlama degildi doktora sordum aniden gelen gaz sancısıdir o dedi daha sonra bir daha yasamadikTesekkur ederimbizim de daha iyi cok sukur
Kizlar genel soruyorum. 4.ay atagi ne zaman basliyor? 2 gundur aksamlar nedensiz ciglik cigliga. Aksam cidden bir yeri aciyor zannettik...
Cok tesekkur ederim. Gaz gibi hic degildi... Neyseki iyiler4. Ay atağı bizim 110 günlükken başladı sizin gunler8nzde sebepsiz çığlık bizde yaşadık 3 defa ve gerçekten bir yerine bir şey oldu diye düşündüm öyle normal bir ağlama degildi doktora sordum aniden gelen gaz sancısıdir o dedi daha sonra bir daha yasamadik
Ben de asla gaz sancısı olduğunu düşünmedim çok korktum hatta nefessiz kalacak ağlamaktan diye ama doktor öyle söyleyince şaşırdım gaz bu kadar kıyamet.koparmasina neden olur mu diye umarım sizin de bir daha tekrarlanmazCok tesekkur ederim. Gaz gibi hic degildi... Neyseki iyiler
Kuzum arya bi kere ondan aşağı doğru kaydı uykusunda o gün bugündür asla kullanmadımKizlar reflu yatagini kullaniyormusunuz hala asagi dogru kayiyorlar ya. Bi arkadaşım 6 aylkk hamile ona vereyim.diyorum
Umarım oğlum da kuzen gibi bağışıklığı güçlü bir çocuk olur belli olmuyor dediğin gibi bu durumlar sağol cnm. Ben elimden geleni yaptım yapıyorum da hala. Geçecektir.Nasip işi canım birazda bunlar. Bebek her türlü büyüyor. İlk oğlum 24 ay emdi ama her ay hastanedeyiz biz , en ufak şeyde hasta olur. Kuzenim hiç emmedi 2 yaşında ama 1 kere bile hasta olmadı daha maşallah.
Canım seninle günlerimiz çok yakın, bizimki de 3 gündür canımıza okudu, uyumuyor ağlıyor uyurken de çığlık atarak uyanıyor biyeri acımış gibi ama bir saat önce uyutabildim, sanki bugün bitti gibi bu atak dünden daha iyi, seninki de bugün yarın biter cnm.Tesekkur ederim canim. Hesaplayici 1 gun kaldi diyor ama umarim oykedir. Belki de bugun 4.gunu3 gecedir boyle ama aksam en kotuydu...
Ah dudak kalemi ile de çizilmiş gibi, yenir ki bu
Ben altina yastik koydumdu pyle kullaniyorum ama hareketlenmeye baslayinca kullanilmaz aynenKuzum arya bi kere ondan aşağı doğru kaydı uykusunda o gün bugündür asla kullanmadım
Yaa dün bizimki de komşunun çim biçme sesiyle uyudu 15 dk, çim biçme bitince uyandı hattaBizim sitede bitmek bilmeyen bi çim biçme olayi var arkadaşlar aylardir devam ediyor. Bende cami acıyorum bebegim o sesle uyuya kaliyor:) bu arada black mirrorin yeni sezonu cikmis netflixde onu izliyorum:))
Yok canım ben artık beşiğine koyuyorum yatagımdan ayırdım sonundaKizlar reflu yatagini kullaniyormusunuz hala asagi dogru kayiyorlar ya. Bi arkadaşım 6 aylkk hamile ona vereyim.diyorum
Ay buna sesli güldümKızlar birkaç gündür oğlum çok yordu bizi, uykusuz da kaldık, eşim işten geldi yorgun tabi, çocuğu aldı omzunda gaz çıkarıyor bir yandan da bana bişey anlatıyor, bir baktım çocuğun sırtı diye pat pat pat kafasına vuruyor farkında değilay garibimin kafası da sallanıyor öne arkaya doğru ses de çıkarmıyor ahshdh of ama çok güldük zavallıma ya
Annem de aynisini diyor sanki dudak kalemiyle çizilmişUmarım oğlum da kuzen gibi bağışıklığı güçlü bir çocuk olur belli olmuyor dediğin gibi bu durumlar sağol cnm. Ben elimden geleni yaptım yapıyorum da hala. Geçecektir.
Canım seninle günlerimiz çok yakın, bizimki de 3 gündür canımıza okudu, uyumuyor ağlıyor uyurken de çığlık atarak uyanıyor biyeri acımış gibi ama bir saat önce uyutabildim, sanki bugün bitti gibi bu atak dünden daha iyi, seninki de bugün yarın biter cnm.
Bir de ne güzel karakter analizleri yaptın öyle, benimle ilgili ne dersin acaba? :)
Ah dudak kalemi ile de çizilmiş gibi, yenir ki bu
Ben uzun süredir kullanmiyorum kendi beşiğinde uyutuyorumKizlar reflu yatagini kullaniyormusunuz hala asagi dogru kayiyorlar ya. Bi arkadaşım 6 aylkk hamile ona vereyim.diyorum
Ay çok güldümKızlar birkaç gündür oğlum çok yordu bizi, uykusuz da kaldık, eşim işten geldi yorgun tabi, çocuğu aldı omzunda gaz çıkarıyor bir yandan da bana bişey anlatıyor, bir baktım çocuğun sırtı diye pat pat pat kafasına vuruyor farkında değilay garibimin kafası da sallanıyor öne arkaya doğru ses de çıkarmıyor ahshdh of ama çok güldük zavallıma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?