2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Wow wow ve bi daha wow
Dövmeme kadar bilmişsin
İki tane dövmem var biri omzumda hayatımın en önemli simgesi ‘yusufçuk’ diğeri bileğimdeki şans yıldızlarım
Aynen öyle bütün vücuda dağılmış bir kilom var doğumdan sonra fit ve zayıftım eskiden
Kitaplara bayılırım çalışma odasında büyük bir kütüphanem var
Acık renkliyim saçlarım ombre
Başak burcuyum evi ve eşimide işimi de yönetirim sorumluluk alırım vay be çok iyiydi alkış

Psikoloji bilgime guvenirim aslinda yazdiklarinizdan kisiliklerinizi ongormeye calistim

Tesekkur ederim bizim de daha iyi cok sukur

Kizlar genel soruyorum. 4.ay atagi ne zaman basliyor? 2 gundur aksamlar nedensiz ciglik cigliga. Aksam cidden bir yeri aciyor zannettik...
4. Ay atağı bizim 110 günlükken başladı sizin gunler8nzde sebepsiz çığlık bizde yaşadık 3 defa ve gerçekten bir yerine bir şey oldu diye düşündüm öyle normal bir ağlama degildi doktora sordum aniden gelen gaz sancısıdir o dedi daha sonra bir daha yasamadik

Cok tesekkur ederim. Gaz gibi hic degildi... Neyseki iyiler

Cok tesekkur ederim. Gaz gibi hic degildi... Neyseki iyiler
Ben de asla gaz sancısı olduğunu düşünmedim çok korktum hatta nefessiz kalacak ağlamaktan diye ama doktor öyle söyleyince şaşırdım gaz bu kadar kıyamet.koparmasina neden olur mu diye umarım sizin de bir daha tekrarlanmaz

Kızlar ben gerçekten çok yoruldum perşembe annemler bizdeydi annem yemeklerini
Yapmış gelmiş yedik içtik oturduk annem herşeyi yaptı allah razı olsun dün akşam kaynanamlar burdaydı ve tabiyki aryayı kucağından bırkamadı utanmasa emziriyim dicek. Birazdan da eşim akrabaleı geliyor sabah 8den beri ilk defa oturdum beni eşimle baş bala kalamamak da çook yıpratmaya başladı. Hergün evde biri var heegünnnn

Nasip işi canım birazda bunlar. Bebek her türlü büyüyor. İlk oğlum 24 ay emdi ama her ay hastanedeyiz biz , en ufak şeyde hasta olur. Kuzenim hiç emmedi 2 yaşında ama 1 kere bile hasta olmadı daha maşallah.
Umarım oğlum da kuzen gibi bağışıklığı güçlü bir çocuk olur belli olmuyor dediğin gibi bu durumlar sağol cnm. Ben elimden geleni yaptım yapıyorum da hala. Geçecektir.

Tesekkur ederim canim. Hesaplayici 1 gun kaldi diyor ama umarim oykedir. Belki de bugun 4.gunu 3 gecedir boyle ama aksam en kotuydu...
Canım seninle günlerimiz çok yakın, bizimki de 3 gündür canımıza okudu, uyumuyor ağlıyor uyurken de çığlık atarak uyanıyor biyeri acımış gibi ama bir saat önce uyutabildim, sanki bugün bitti gibi bu atak dünden daha iyi, seninki de bugün yarın biter cnm.
Bir de ne güzel karakter analizleri yaptın öyle, benimle ilgili ne dersin acaba? :)
Eki Görüntüle 3262607
Herkese 3 kg dudaklarimla merhaba
Ah dudak kalemi ile de çizilmiş gibi, yenir ki bu

Bizim sitede bitmek bilmeyen bi çim biçme olayi var arkadaşlar aylardir devam ediyor. Bende cami acıyorum bebegim o sesle uyuya kaliyor:) bu arada black mirrorin yeni sezonu cikmis netflixde onu izliyorum:))
Yaa dün bizimki de komşunun çim biçme sesiyle uyudu 15 dk, çim biçme bitince uyandı hatta Bir de benim köpeğim uyurken çok horlar rengi de beyaz yani tam bir beyaz gürültü, onunla aynı odadaysa iyi uyuyor

Kızlar birkaç gündür oğlum çok yordu bizi, uykusuz da kaldık, eşim işten geldi yorgun tabi, çocuğu aldı omzunda gaz çıkarıyor bir yandan da bana bişey anlatıyor, bir baktım çocuğun sırtı diye pat pat pat kafasına vuruyor farkında değil ay garibimin kafası da sallanıyor öne arkaya doğru ses de çıkarmıyor ahshdh of ama çok güldük zavallıma ya

Kizlar reflu yatagini kullaniyormusunuz hala asagi dogru kayiyorlar ya. Bi arkadaşım 6 aylkk hamile ona vereyim.diyorum
Yok canım ben artık beşiğine koyuyorum yatagımdan ayırdım sonunda
Ay buna sesli güldüm inş yakında kucağımızdaki çocuğu orda burda aramayız çünkü benim kafamdaki gözlüğü aramışlığım çok var

Annem de aynisini diyor sanki dudak kalemiyle çizilmiş ben de yememek için zor tutuyorum

Kızlar nasılsınız?
Bayadır giremedim, sizleri merak ettim günleriniz nasıl geçiyor bebişlerle. Dönmeler başladı mı?
Evde bir çocuk daha olunca zor oluyor sürekli buraya girmek. Yemek temizlik bebek zaten hep ilgi istiyor sürekli gündüz yanında olayım.
4.ay aşılarını yaptıran var mı?
Bizi aile hekimi 19 haziranda aşıya çağırmıştı 4.ay aşısı için

Ay çok güldüm bu üçüncü atak 4. Atağın ön gösterimi oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…