2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aay ben de isterim

Kızlar ben gün içinde oğlumu sık emziriyorum. Doktorumuz sık emzirelim dediği için. Ama sanki memelerimde süt olmuyor ya bir yerden sonra bitiyor gibi geliyor bana yumuşuyor araya mama takviyesi yapsam nasıl olur acaba? Var mı benim gibi olan?

Canim tesekkur ederim. Insallah gecer zor durum ya...

Canim sen tecrubeli ve farkindaligi yuksek birisin bence. Iliski anlaminda baya iyisin bence. Insanlari iyi taniyorsun ve pozitif birisin... Sevgi dolu sanki kalbin... Sinirlarinda cok net

Mama aradığını nasıl düşündün canım? mamayı içiyor diye düşünmüş olabilirsin ama belki seni istiyordur, kokunu özlüyordur. Bu dediğini bebeği memeden keserken yaşarsın, bebek meme ister ama sen vermeyeceğin için su içirsin ya da pışpışlar yatırırsın. Sen su veremeyeceğine göre pışpışla uyusun. Belki zamanla uyanmamaya başlar.

Yine de bazı bebekler sabaha kadar uyurken bazıları da tavşan uykusunda olabiliyor huyu da öyle olabilir yani

Sağol canım bana yumurta fındık ve Susamı yasakladı doktor ayrıca kan testi yaptı inek sütüne ve yumurtaya alerjimiz çıkmadı ama diyete ve mamaya devam ediyoruz buna rağmen hiç iyiye gitmiyoruz çok fena durumda bence egzama değil artık bu olan neredeyse açık yaraya dönüştü perşembe günü yine doktora götürdük doktor bu defa da yaraları görünce kortizonlu krem verdi ama azıcık bir faydası bile olmadı hatta daha kötüye gitti çok üzülüyorum ne yapacağımızı şaşırdık dermatolojiye mi götürsek diyoruz çok moralim bozuk hiç buralara da bakamıyorum. Umarım sizin alerji yapan şey de bir an önce bulunur anneleri diyet yapmak çok zor oluyor Allah kolaylık versin hele senin bir çok ürün yasakmış çok zor boynunun fotoğrafını koydum bu şekilde 1 haftadan fazla duruyor yavrucuğum diğer yerleri de bu şekilde kıpkırmızı

Eklentiler

• 28472562-D2ED-4EF2-8F1C-7F49182D96FF.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 87
Ah canim benim ya icim sizladi resmen bu nasi bisimis ki boyle ya

Benimkisi boynunda değil ama bacak aralarında ve genitsk bölgesinde. Çok kötü olmuştu hatta bir tık daha ilerleseydi kanardı bile. Enson oksizinc balık yağlı olanından kullandım düzeldi yaklaşık 1 aydır onu kullanıyorum hiç olmuyor artık bembeyaz. İstersen doktoruna sor danış cnm. O çocuk nasıl kötü olmuş hemde boynu. Yaz geldi hergün de yıka boynunu temizle sür elinle canım etkisini göreceksin mutlaka. Çok geçmiş olsun için sızladı görünce resmen kıyamam yavruma ya

İnşallah tez zamanda şifa neredeyse bulursunuz canım, çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Allah im tez sifa versin canim ozelden bebeginin adini soyadini ver de anneme ismiyle okutayim. Faydasi olur, cok yardimci oldu ese dosta...

Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Allah im tez sifa versin

Bana doktor arayi açabilirsin dedi ama çocuk emiyor diye ben hep emziriyorum. 6.ay ek gıdadan sonda o Aralık açılıyor zaten.
Kizlar reflu yatagini kullaniyormusunuz hala asagi dogru kayiyorlar ya. Bi arkadaşım 6 aylkk hamile ona vereyim.diyorum
Çok kullanıyorum. Alt kısma yastık koydum. Düz yatınca burnu tıkanıyor halen.
Göğüsler terbiye oldu canım. Anlik süt üretimi oluyor. Emzirmeden sonra göğsünü sık eğer süt varsa yeterli bez doluluk varsa yetiyordur.
Alerjiden mi olmuş canım?
Doktor hangi kremi vermişti?

Ah canim benim ya icim sizladi resmen bu nasi bisimis ki boyle ya
Bizde çok üzülüyoruz krem sürerken içim paramparça oluyor
hemen deneyelim çok teşekkür ederim. alerji ve egzama için yapılacak olan şeylerin olduğu bir kağıt verdi doktor. Orada haftada 2.03 defa yıkayın yazıyordu yoksa öncesinde biz de her gün yıkıyorduk oradaki yazanlara istinaden daha az yıkamaya başladık ama havalar da ısındı nasıl olacak hiç bilmiyorum

Canım aşıda da benim ki öyle yaptı mesela bazen gerçekten çok ağlarsa sonu böyle oluyor ultrasonda da yapmıştı, olabiliyor bence seni panikleten aniden olması mı oldu acaba o an ne oldu ki kıyamam ona

Canim baska doktor dene cok cok uzuldum Rabbim tez zamanda şifa versin. Dermatolojiye gotur kesinlikle

Çocuk doktorumuz da bu şekilde götürdüğümüzde alerjiden şüphelenip alerji bölümüne yönlendirdi şehir hastanesine alerji bölümüne gittik, beş günlük iğne verdiler hiç işe yaramadı tekrar götürdük bu defa da Advantan krem verdi en başta diyet falanda vermişti mamamızı değiştirdi ama yok yani hiçbir faydası olmuyor doktorda alanında uzman doçent , asistan falan değil yani o yüzden tam güvendik ne dediyse yaptık
Canim baska doktor dene cok cok uzuldum Rabbim tez zamanda şifa versin. Dermatolojiye gotur kesinlikle
Âmin dualarınızda unutmayın inşallah bizi de dermatolojiye gideceğiz inşallah

Allah şifa versin yavrum benim cok kötü oldum kıyamam sana

Arkadaşım emzirme bittiğinde bile ucunu sıkınca biraz süt geliyor, yetiyor mudur oğluşa süt valla terbiye oldu da ben azaldı mı acaba diye korkuyorum böyle gün içinde içine su konmuş balon gibi yumuşak yumuşak
Canım aşıda da benim ki öyle yaptı mesela bazen gerçekten çok ağlarsa sonu böyle oluyor ultrasonda da yapmıştı, olabiliyor bence seni panikleten aniden olması mı oldu acaba o an ne oldu ki kıyamam ona
Beni panikleten ilk defa böyle bir şey yaşamam arkadaşım, etrafımda çocuğu olan büyürken tecrübe edebileceğim kimse yok, katılma nöbeti diye birşeyi ben acile gittiğimizde öğrendim. Sanırım gaz sancısıyla uyandı, sonra susturamadık, çok kötüydü. Nefesi gidince iki kere, ikinci nefes alamayışı da biraz uzun sürünce çok korktum ben çok Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler versin, Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, hala gece uyanıp uyanıp bakıyorum nefes alıyor mu diye, travma yaşadım resmen

Canim tesekkur ederim. Insallah gecer zor durum ya...

Canim sen tecrubeli ve farkindaligi yuksek birisin bence. Iliski anlaminda baya iyisin bence. Insanlari iyi taniyorsun ve pozitif birisin... Sevgi dolu sanki kalbin... Sinirlarinda cok net
Ah cnm ne güzel özellikler yazdıkların umarım böyleyimdir Bazıları hala üzerinde çalıştığım şeyler sınırlarımı çizmek gibi. Psikoloji okumayı çok istemiştim aslında şimdi sen bu çıkarımları yapınca yine bir aklıma geldi.
Bence sen de lafı uzatmayan, net, akılcı, çözüm odaklı birisin, insanları kırmadan kendi fikrini söylemeyi tercih eden, anlayışlı, ince birisin ve sevdiklerine sabrının ve fedakarlığının sınırı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…