10 gün oldu menenjit aşısı olalı, hâlâ bacakta şişlik var maalesefCanım ağır bi aşı olduğu için bi de diğer aşılarla birlikte bünyesine fazla yüklenmek istemedim. Dr da ne tepki vereceğini bilemeyiz ağır bir aşı 6. Ayi bekleyelim dedi
Canim bazilen 3_4 gün sapma olabiliyor sizin biraz geç başlamış olabilirminseo canim bu atak hesaplama seysine gore bitmis olmali ama bence bizimki 4 gundur var ve 3 gunu daha var demek ki ... Bugun de yolculuk var Allah bize sabir versin
Daha ne istiyorsunKiz benim bebede gece zorla veriyorum mamayi icmiyor 9da yatti 1 de kalkti mama verdim.icmedi geri yatti 4 de bi zorla 90 cc icti sabahta 7 de kalkti
Şuan 2,5 saat ya da 2 saat 40 dk da bir 120 cc veriyorum canım zaten her halükarda kusuyor120.cc vermeyi denese bi kusuyormu acaba?
Tam da kendisi hoşgelmişBizim dün atak başladı kuzum, yani dün ve bugün sabaha bambaşka bir çocuk uyandı. Sürekli mızırdanıyor, kimsede durmuyor bana yapışık yaşamak istiyor. Nereye koysam ağlıyor, sürekli kucak kucak memesanırım bu bahsettiğin atak
Bunu uyguluyordun canim ben daha küçükken kesintisiz uyumasi için, ama artik 4 aylik oldu 2 saatte bir mama içmesi gereksiz o yüzden derdim arayi açmak şuan onu uyguluyorum bakalim iyi gidiyor gibi en azindan 2,5 saate cikabildik zamanla 3 saati göreceğimizi umuyorum. ben ona uykusunda vermem için 2 saat dolmadan vermem lazim yoksa yine uyaniyor zaten alarm gibi 2 saatte birBununla ilgili uyku eğitimi veren bir sayfada bir gönderi okumuştum. Rüya öğünü verin yazıyordu. Bebek uyanmadan uyku ile uyanıklık arasında emzirmek ya da mama vermek gerekiyormuş.
İnsan bi yandan üzülüyor bi yandan da yaptirmadan olmuyor10 gün oldu menenjit aşısı olalı, hâlâ bacakta şişlik var maalesef
Evet canım çinko yoğun olduğunda kremlerde iyi geliyor hamazing bana şok iyi gelmedi ama oksizinc balık yağlı olanında %40 oranında olduğundan çok rahatladım. İnşallah senin de tamamen kaybolur. Emzirdiğini zaman bana alerjisi olabilir süt ve süt ürünlerini kes demişti doktor. Benim sütüm bitti çocuk emmiyordu alerjisi olam bebekler için süt içermeyen o pahalı mamalardan verdi doktorum 2 kutu yine de oldu. Bebeğin çok hassas dedi. Yani bazen alerjiden egzamadan falan olmuyor tamamen bebeğin yapısıyla ilgili. Yaşayan anneler çok iyi biliyor bunun çok üzücü bir durum olduğunu. Çocuk öyle pancar gibiyken insan oturup ağlıyor geçmiyor diye. Çok şükür rabbime doğru tedaviyi buldum sonunda. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Tez zamanda iyileşsin inşallah bir daha da yaşamayasın canımKızlar doktora gittiğimde doktor bana bir kağıt verdi işte üzerinde yapmam gereken şeyler yazıyor mesela haftada iki veya üç defa yıkayın yünlü şeyler giydirmeyin odasında yün hiçbir şey olmasın ve benzeri gibi orada doktor yasaklamadan hiçbir gıdayı kesmeyin de yazıyordu o yüzden ben diyetime ekstra bir ürün eklemedim yoksa ilk kızım da da alerji vardı süt ve süt ürünleri yumurta fındık kaju ve bir sürü şey şu an hatırlayamıyorum yasaktı çok zorlanmıştım o zamanlarda şimdi de diyetten aşırı çekiniyordum bir de bebeklerim ikiz olduğu için ikisi de emiyor diyete bağlı zaten bir miktar sütüm azalacak diğeri de etkilensin istemiyorum o yüzden ekstra şeyler eklemedim hatta kendi çocuk doktorumla konuştuğumda eğer alerjisi varsa alerjisi olan bebiş mamayla diğerini de emziğierek devam edebilirsin gibi bir öneri sunmuştu ilk kızımda da ona gitmiştim alerji diyeti yaptığımı biliyor. dün Çinkolu krem önerildinde eşime söyledim evde Hamazinc vardı ondan sürelim dedik iki yerde deneyelim dedik çünkü kasığında da var diz kapağının arkasında ve koltuk altlarında da var gece sürdüm sabah biraz körelmiş görünce çok sevindik çocuğu hamazincle sıvadım resmen inşallah fayda eder inşallah egzama değildir pişik gibi bir şeydir de hemen iyileşirz almadığım krem kalmadı kortizonlu kremler nemlendiriciler bize de bir sürü şey yazdı doktor, etki etmeyince ekstra ekstra şeyler yazdı. Sizlerin duasının, okumalarında faydası olduğunu düşünüyorum iyi dilekler sunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
İçin rahat edecekse tabikide verebilirsin canım mamaYok arkadaşım bezlerimiz gayet iyi, kilo alımımızda iyi. Doktor ben çok kafaya taktığım için rutine bir mama daha ekle göğüslerin dolar sen de dinlenirsin dedi ben de onu dinleyeceğim sanırımbazen ardı arkasına emmek istiyor sanki doymuyor gibi o zaman biraz mama vereceğim
Canım o şişliğin geçmesi 2 ayı bulabiliyor. Yumurta gibi sert bir beze oluyordu kızımda sonra kendiliğinden geçiyor. Hatta çocuk doktoruna dediğimde şey demişti, zayiflatilmis aşısı aşı yerinde bu şekilde tepki verdi birde asisiz hastalığa yakalandığını düşün10 gün oldu menenjit aşısı olalı, hâlâ bacakta şişlik var maalesef
5li karma aşısı ve kpa aşısı yapılıyor canım. Genelde ateş yapmıyor. Aşı günü hafif huzursuzluk oluyor ve geçiyor canım. Zaten bu asilar 2.ayda bacaktan yapıldı. Bunlar 2.dozu olacak.o yüzden ağır gelmez merak etmeKızlar 4.ay aşılarınızı yaptırdınız mı karma aşı oluyot değil mi o da. Yarın aşımız var bu ağır gelmez inşallah. Bizden kimse yaptırmadı mı henüz bu gruptan kimse bişey dememiş
Ben hâlâ kundaklıyorum acaba kısıtlayarak kötü mü ediyorum?Kizlar cidden bu dönme olayi çok tehlikeli benim oğlum çok rahat dönüyor ama düzeltemiyor kendisini öyle duruyor. Dün uyutmuştum sesi de çıkmıyor, ağlayan bir bebek değilbi gittim baktim beşigine kafayi gömmüş öyle duruyor tövbe yarabbim nasil korktum, aldim baktim yüzü komple kipkirmizi olmuş gece yine ayni şekil dönüyor, başını kaldiriyor ama yorulunca demek ki gömüyor kafayi artik çok korkmaya başladım ne zaman düzeltecekler kendilerini. Yanimda yatirim diyorum sürekli dönüyor aşağı düşer diye de korkuyorum napicam ben
Yarın ikinci dozu olucaz çok zorlayacagini sanmıyorum ben gitmeden bir ölçek calpol vericem canımKızlar 4.ay aşılarınızı yaptırdınız mı karma aşı oluyot değil mi o da. Yarın aşımız var bu ağır gelmez inşallah. Bizden kimse yaptırmadı mı henüz bu gruptan kimse bişey dememiş
Benimkini1 ay kundaklayabildim ellerini hep çıkarmak istedi simdide eller havada uyuyor kundaklamayi 3cu aya kadar oneriyolardi sanirsamBen hâlâ kundaklıyorum acaba kısıtlayarak kötü mü ediyorum?
Ben olsam ikea yi kullanirdimKızlar bana bundan hediye geldi bir de elimde ikeanın mama sandalyesi var hangisini kullanayım sizce
Iade şansin vsrdir bunu canim iki taneyi bulundurma bunu.iade et benceKızlar bana bundan hediye geldi bir de elimde ikeanın mama sandalyesi var hangisini kullanayım sizce
Bence artık kundak yapma ellerini kesfedecek dönmeyi öğrenecek falan kundakla gecikirBen hâlâ kundaklıyorum acaba kısıtlayarak kötü mü ediyorum?
Cayir cayir yakiyor gunes biziCanim seninle aramizda 4 gun var ve benim hesaplamamda bu hafta gunesli gunler 14 gun boyunca ben suan 3. Gundeyim. 2 hafta oncesi ise firtinali zamandi
Hâla kundaklayan var mi bilmiyorum ama ben hiç kundaklamadimBen hâlâ kundaklıyorum acaba kısıtlayarak kötü mü ediyorum?
Tamam canım ilk dozunda hiç sıkıntı yaşamadım bundan da yaşamam o zaman inşallah.5li karma aşısı ve kpa aşısı yapılıyor canım. Genelde ateş yapmıyor. Aşı günü hafif huzursuzluk oluyor ve geçiyor canım. Zaten bu asilar 2.ayda bacaktan yapıldı. Bunlar 2.dozu olacak.o yüzden ağır gelmez merak etme
çok dikkat etmek lazım canım mümkünse fönmeye başladıkları ilk zamanlar yanınızda uyutun diyor uzmanlar. Kendilerini zorluyorlar nefes alırken kurtaramıyorlar bazen kafalarını Allah korusun en korktuğum şey. Ben hala döner diye yanıma yatıyorum. Birde çok tepinmeye başladı sürekli çarşafın içine kayıyor üzeri komple kapanıyor. Çarşaf ince ama yorgan varken de böyle yapıyordu. Şuan 2 haftadır tam dönemiyor daha yarım dönüyor. Seninkisi maşallah hızlı ilerliyor annesi. Kocaman bi aferin onaKizlar cidden bu dönme olayi çok tehlikeli benim oğlum çok rahat dönüyor ama düzeltemiyor kendisini öyle duruyor. Dün uyutmuştum sesi de çıkmıyor, ağlayan bir bebek değilbi gittim baktim beşigine kafayi gömmüş öyle duruyor tövbe yarabbim nasil korktum, aldim baktim yüzü komple kipkirmizi olmuş gece yine ayni şekil dönüyor, başını kaldiriyor ama yorulunca demek ki gömüyor kafayi artik çok korkmaya başladım ne zaman düzeltecekler kendilerini. Yanimda yatirim diyorum sürekli dönüyor aşağı düşer diye de korkuyorum napicam ben
İyi oldu söylediğin bende öyle yaparım canım. Bir de akşam yatmadan önce veririm yeter inşalahYarın ikinci dozu olucaz çok zorlayacagini sanmıyorum ben gitmeden bir ölçek calpol vericem canım
Canım bende sallarken ellerini ayaklarını kundaklıyorum maalesef ama uyuduğunda açıyorum öyle bırakmıyorum. Uyuyana kadar sarıyorum. Ellerini yüzüne çok götürüyor yüzüne vuruyor kulağını saçını çekişiyor uyması uzuyor. Ayaklarıyla sürekli tepiniyo öyle tekme atıyor ki telefon elimden düştü bir kere. Sağlam vuruyorBen hâlâ kundaklıyorum acaba kısıtlayarak kötü mü ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?