2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bence faydalı olacak büyüyorlar ve miktar az gelebiliyor

Umarım ulaşırsın cnm, günde toplam kaç cc veriyorsun az geliyor olabilir dediğin gibi.

Amin. İnşallah. Hepimizin yavruları çok kıymetli. Allah onları bize bağışlasın.

Kilosu neden düşük kalmış? Çok mu ufak doğdu yoksa? Takip edemedim. Kusura bakma.
2300 doğdu 2 kilo 35 gr düştü emme yutma refleksi zayıftı hastanede 23 gün kaldı. Çıktığında 2250 grdı. Aylık 300-400 gr arası alıyor. Onun için çocuk gastroentrolojiye götürdüm. Testler yapıldı 15 güne çıkacak bakalım neden kilo almıyor anlaşılacak.

Oy benim kuzum… Allah şifasını versin.
Tez zamanda tombik bi bebiş olsun inşallah

Merhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi . Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah

Kaka yaptigi yeri bildiğin beyaz sabunla çıkarabildiğin kadar yıka sonra makineye at leke falan kalmiyor

Ben kakalı yeri beyaz sabunla elimde yıkıyorum çiitiliyorum sonra makinaya atıyorum geçiyor kuzum

Kuzum yumuşak meme sütün olmadığı demek değil bende senin gibi sanıyodum ama vall hatta benim memem yumuşakken daha çok gibi

Gaz çıkarma işlemini yapmayan arkadaşlarım bebeklerin gaz çıkarma için artık destek istemediklerini nasıl anladınız gazını almadan nasıl yatırdıniz ? Gece besleme sonrası direkt yatırmak istiyorum ama kusar diye gazını almadan yatiramiyorum. Gündüz gazı kendisinin çıkarmasını beklesem mi Gündüz gazı nasıl çıkıyorsa gece de aynıdır sanırım.

Sürekli ilgl isteyen kendi başına hiç durmayan bebik anneleri şu ürünü alıp bana dua edebilirsiniz En en az yarım saat huzurla duruyor bu salıncakta artık kahve mi içersiniz netflix mi izlersiniz o arada bilmiyorum, mucize bişeymiş salıncak, ileride de yerde kullanırım içine oyuncak doldurup. Ben 490a almıştım fiyat artmış ucuzunu bulursanız kaçırmayın.

Bende bundan istiyorumda kocam tavani delmiyor:) bizim binalar dökme betonmuymus deymis zor deliniyormus avizeleri bile darbeli matkapla takmislardi

Canım çok geçmiş olsun öyle bir durumda yüzüne üfle hemen ve pozisyonu değiştir bebeğin, korkma canım benimkide yapıyor aşıda inletti odayı ve tekrar koyduğum an yere katılarak ağladı bende aldım üfledim sakinleştirdim , canım bende sadece emziriyorum gün içinde sık sık emzirdiğim için göğsüm yumuşak kalıyor ama şuan yeni uyandık mesela göğsüm sertleşmiş, gün içinde normal yani, bebişimin kilo alımıda gayet iyi

Ah o sinirlar... Surekli guncellemesi gereken bi sey aslinda iliski yasayan bir sey cunku

Ne guzel seyler okudum. Cok tesekkur ederim yani beni cevremdeki bir cok insandan daha iyi taniyorsun demek ki insan sarrafi oldugunu soylemem dogruymus sevdiklerime gercekten oyleyimdir ama tabii durmayi da bildirim. Baktim olmuyor oldurmanin da anlami yok

2 gündür sırttan kaka çıkıyor ve yani çocuğu yıkamak zorunda kaldım az daha dursaymisim saçlara bulasacakmis bende minorisin leke cikaricisi var onu da kullanıyorum

Amway prewash yıkamadan önce sıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…