Bence faydalı olacak büyüyorlar ve miktar az gelebiliyorEmse ben de sorun etmeyecegim de mama zaten çok doyurucu bir besin olduğu için 2 saatte bir kalkmasi artik yormaya başladı. Bence gün içinde aldığı kalori miktarı eksik kaliyor. Bugün mama aralığını yarım saat uzatıp mamasini 3 ölçekten 4 ölçeğe çıkardım bakalin şimdi bunu uygulayacağım inşallah fayda eder
Reflüsü var diye çok yüklenmek istemiyordum ama arayı açıp mama miktarini arttirmaktan başka çare yok gibi görünüyor şuan inşallah ise yararBence faydalı olacak büyüyorlar ve miktar az gelebiliyor
Umarım ulaşırsın cnm, günde toplam kaç cc veriyorsun az geliyor olabilir dediğin gibi.Canim uyutmayi denedim ama daha da deliriyor mama yemeden asla uyumuyoryoutubeda bi dr un videosuna denk geldim beslenme aralıklarını açın diyor bu şekilde uzatarak alistirabilirsiniz diyor şimdilik onu deniyorum bugün hep yarımşar saat geç verdim
Ah canim yaaa... nasıl üzüldüm
Senin yerinde olsam alerjik olacak tüm gıdaları beslenmemden çıkarırdim canım süt,yumurta, tüm kuruyemişler,kakao, çikolata, kayısı, şeftali, mısır, soya, deniz ürünleri, kuru baklagiller, hatta ekmekteki gluten bile alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir zor ama bi süre dene derim
Canım Ekin gündüz maksimum 1 saat uyur uzun uyuduğu cooook nadir ve 3 uyku yapıyor. 8 gibi gece uykusuna geçiyor ama 2 saate bir mamaya uyaniyorBugün beslenme araliklarini açarak mamayi 3 ölçeğe değil 4 ölçeğe çıkardım. Gün içinde daha fazla kalori aldırın ve beslenme aralıklarını açın diyordu youtubeda bir uzman. Şimdi onu deniyorum. Bı arkadaşım da bu şekilde uygulamış ve gece uykularını uzun uyumaya başlamış. Bir de mesela iki emip birakmiyor sonuna kadar içiyor mamayi aç olmasa içmez diye düşünüyorum belki de gün içinde aldığı miktar az kalıyor diye düşündüm bakalım başarıya ulasabilecek miyim
Aptamil pregomin syneo cnm, süt proteinleri parçalanmış bir mama, hastaneden raporla eczaneden ücretsiz alabilirsin.Bebeğine süt alerjisi çıkıp da mama veren varsa, hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bütün manalarda süt var.
2300 doğdu 2 kilo 35 gr düştü emme yutma refleksi zayıftı hastanede 23 gün kaldı. Çıktığında 2250 grdı. Aylık 300-400 gr arası alıyor. Onun için çocuk gastroentrolojiye götürdüm. Testler yapıldı 15 güne çıkacak bakalım neden kilo almıyor anlaşılacak.Amin. İnşallah. Hepimizin yavruları çok kıymetli. Allah onları bize bağışlasın.
Kilosu neden düşük kalmış? Çok mu ufak doğdu yoksa? Takip edemedim. Kusura bakma.
Oy benim kuzum… Allah şifasını versin.2300 doğdu 2 kilo 35 gr düştü emme yutma refleksi zayıftı hastanede 23 gün kaldı. Çıktığında 2250 grdı. Aylık 300-400 gr arası alıyor. Onun için çocuk gastroentrolojiye götürdüm. Testler yapıldı 15 güne çıkacak bakalım neden kilo almıyor anlaşılacak.
Kaka yaptigi yeri bildiğin beyaz sabunla çıkarabildiğin kadar yıka sonra makineye at leke falan kalmiyorMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
Ben kakalı yeri beyaz sabunla elimde yıkıyorum çiitiliyorum sonra makinaya atıyorum geçiyor kuzumMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
Kuzum yumuşak meme sütün olmadığı demek değil bende senin gibi sanıyodum ama vall hatta benim memem yumuşakken daha çok gibiKızlar ben gün içinde oğlumu sık emziriyorum. Doktorumuz sık emzirelim dediği için. Ama sanki memelerimde süt olmuyor yabir yerden sonra bitiyor gibi geliyor bana yumuşuyor araya mama takviyesi yapsam nasıl olur acaba? Var mı benim gibi olan?
Denedin mi merak ettimReflüsü var diye çok yüklenmek istemiyordum ama arayı açıp mama miktarini arttirmaktan başka çare yok gibi görünüyor şuan inşallah ise yarar
Bende bundan istiyorumda kocam tavani delmiyor:) bizim binalar dökme betonmuymus deymis zor deliniyormus avizeleri bile darbeli matkapla takmislardiSürekli ilgl isteyen kendi başına hiç durmayan bebik anneleri şu ürünü alıp bana dua edebilirsinizEn en az yarım saat huzurla duruyor bu salıncakta artık kahve mi içersiniz netflix mi izlersiniz o arada bilmiyorum, mucize bişeymiş salıncak, ileride de yerde kullanırım içine oyuncak doldurup. Ben 490a almıştım fiyat artmış ucuzunu bulursanız kaçırmayın.
Svava Sepet Salıncak - Tavan Salıncağı - Çocuk Salıncağı (Sarı) - Fiyatı, Yorumları
Svava Sepet Salıncak - Tavan Salıncağı - Çocuk Salıncağı (Sarı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım çok geçmiş olsun öyle bir durumda yüzüne üfle hemen ve pozisyonu değiştir bebeğin, korkma canım benimkide yapıyor aşıda inletti odayı ve tekrar koyduğum an yere katılarak ağladı bende aldım üfledim sakinleştirdim , canım bende sadece emziriyorum gün içinde sık sık emzirdiğim için göğsüm yumuşak kalıyor ama şuan yeni uyandık mesela göğsüm sertleşmiş, gün içinde normal yani, bebişimin kilo alımıda gayet iyiArkadaşım emzirme bittiğinde bile ucunu sıkınca biraz süt geliyor, yetiyor mudur oğluşa sütvalla terbiye oldu da ben azaldı mı acaba diye korkuyorum böyle gün içinde içine su konmuş balon gibi yumuşak yumuşak
Beni panikleten ilk defa böyle bir şey yaşamam arkadaşım, etrafımda çocuğu olan büyürken tecrübe edebileceğim kimse yok, katılma nöbeti diye birşeyi ben acile gittiğimizde öğrendim. Sanırım gaz sancısıyla uyandı, sonra susturamadık, çok kötüydü. Nefesi gidince iki kere, ikinci nefes alamayışı da biraz uzun sürünce çok korktum ben çokAllah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler versin, Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, hala gece uyanıp uyanıp bakıyorum nefes alıyor mu diye, travma yaşadım resmen
Ah o sinirlar... Surekli guncellemesi gereken bi sey aslindaAh cnm ne güzel özellikler yazdıkların umarım böyleyimdirBazıları hala üzerinde çalıştığım şeyler sınırlarımı çizmek gibi. Psikoloji okumayı çok istemiştim aslında şimdi sen bu çıkarımları yapınca yine bir aklıma geldi.
Bence sen de lafı uzatmayan, net, akılcı, çözüm odaklı birisin, insanları kırmadan kendi fikrini söylemeyi tercih eden, anlayışlı, ince birisin ve sevdiklerine sabrının ve fedakarlığının sınırı yok :)
2 gündür sırttan kaka çıkıyor ve yani çocuğu yıkamak zorunda kaldım az daha dursaymisim saçlara bulasacakmisMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
Amway prewash yıkamadan önce sıkıyorsunMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?