- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Ah ya kuzum benimSağol canım bana yumurta fındık ve Susamı yasakladı doktor ayrıca kan testi yaptı inek sütüne ve yumurtaya alerjimiz çıkmadı ama diyete ve mamaya devam ediyoruz buna rağmen hiç iyiye gitmiyoruz çok fena durumda bence egzama değil artık bu olan neredeyse açık yaraya dönüştü perşembe günü yine doktora götürdük doktor bu defa da yaraları görünce kortizonlu krem verdi ama azıcık bir faydası bile olmadı hatta daha kötüye gitti çok üzülüyorum ne yapacağımızı şaşırdık dermatolojiye mi götürsek diyoruz çok moralim bozuk hiç buralara da bakamıyorum. Umarım sizin alerji yapan şey de bir an önce bulunur anneleri diyet yapmak çok zor oluyor Allah kolaylık versin hele senin bir çok ürün yasakmış çok zorboynunun fotoğrafını koydum bu şekilde 1 haftadan fazla duruyor yavrucuğum diğer yerleri de bu şekilde kıpkırmızı
Ya düşerse aslinda çok güzelmiş ama ben korkarimSürekli ilgl isteyen kendi başına hiç durmayan bebik anneleri şu ürünü alıp bana dua edebilirsinizEn en az yarım saat huzurla duruyor bu salıncakta artık kahve mi içersiniz netflix mi izlersiniz o arada bilmiyorum, mucize bişeymiş salıncak, ileride de yerde kullanırım içine oyuncak doldurup. Ben 490a almıştım fiyat artmış ucuzunu bulursanız kaçırmayın.
Svava Sepet Salıncak - Tavan Salıncağı - Çocuk Salıncağı (Sarı) - Fiyatı, Yorumları
Svava Sepet Salıncak - Tavan Salıncağı - Çocuk Salıncağı (Sarı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cnm dermatolojiye bence de gidin her ihtimali değerlendirmek lazım gibi şu durumda, eğer alerji olduğuna eminse doktor ve diyete rağmen düzelmiyorsa daha ağır bir diyete geç bence dokunabilecek herşeyi çıkar alerji testleri her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor diyorlar, bir iki gün bak bakalım, ben sana atayım istersen özelden diyetimi.
Yani durumu bizimkinden ciddi kuzucuğun çok üzüldüm, bizimki pütürlü cilt sadece ona rağmen diyetim daha ağır. Mesela niye sadece fındık yasak, kabuklu bütün kuruyemişleri çıkarması lazımdı ceviz de yasak bana atıyorum kaju da hepsi yasak. Sana susam yasak ama domates çilek fln da alerjik besinler onları niye gözardı etmişler acaba durum böyle ciddiyken anlamadım.
Sen hergün yıka canım oraya sür. Bana da egzama dediler alerji dediler inan bana bir poşet kullandım krem merhem hiç birisi fayda etmedi hatta doktor senin çocuğunun cildi çok hassas o zaman bunu dene dedi bi kullandım geçti. Doktor başka önereceğim krem kalmadı dedi hatta. İnan neredeyse kanayacaktı geçmeseydi. Pamukla ılık suyla siliyordum her defasında. Sık hergün yıkadım. Resmen hayat kurtardı. Neredeyse 1 aydır tek bir kızarıklık olmadı bile. İnşallah sana da şifa olur canım benim. Dua edeceğim bebeğin için çok içim sızladı. Eşime de gösterdim üzüntüden. Rabbim hiç birisine hastalık ağrı sızı vermesin inşallah
Kızlar doktora gittiğimde doktor bana bir kağıt verdi işte üzerinde yapmam gereken şeyler yazıyor mesela haftada iki veya üç defa yıkayın yünlü şeyler giydirmeyin odasında yün hiçbir şey olmasın ve benzeri gibi orada doktor yasaklamadan hiçbir gıdayı kesmeyin de yazıyordu o yüzden ben diyetime ekstra bir ürün eklemedim yoksa ilk kızım da da alerji vardı süt ve süt ürünleri yumurta fındık kaju ve bir sürü şey şu an hatırlayamıyorum yasaktı çok zorlanmıştım o zamanlarda şimdi de diyetten aşırı çekiniyordum bir de bebeklerim ikiz olduğu için ikisi de emiyor diyete bağlı zaten bir miktar sütüm azalacak diğeri de etkilensin istemiyorum o yüzden ekstra şeyler eklemedim hatta kendi çocuk doktorumla konuştuğumda eğer alerjisi varsa alerjisi olan bebiş mamayla diğerini de emziğierek devam edebilirsin gibi bir öneri sunmuştu ilk kızımda da ona gitmiştim alerji diyeti yaptığımı biliyor. dün Çinkolu krem önerildinde eşime söyledim evde Hamazinc vardı ondan sürelim dedik iki yerde deneyelim dedik çünkü kasığında da var diz kapağının arkasında ve koltuk altlarında da var gece sürdüm sabah biraz körelmiş görünce çok sevindik çocuğu hamazincle sıvadım resmen inşallah fayda eder inşallah egzama değildir pişik gibi bir şeydir de hemen iyileşirz almadığım krem kalmadı kortizonlu kremler nemlendiriciler bize de bir sürü şey yazdı doktor, etki etmeyince ekstra ekstra şeyler yazdı. Sizlerin duasının, okumalarında faydası olduğunu düşünüyorum iyi dilekler sunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama başka bir alerji ve cildiye doktoruna götürsen iyi olur sanki. Kızımda kabartilar oluyordu da sizinki kadar değil. Doktorumuz yapma bir krem vermişti onunla düzelmisti. Alerji tersini ciltten mi yapıldı yoksa kandan mi? Biz kziimda molekuler alerji testi yaptırdık kandan bakılıyor ve detaylı. Tüm diyetimizi ona göre düzenlemiştik. Halen de o tahlil listesine göre devam ediyoruz mesela.
Süt geliyorsa doyuyordur bez dolulugu nasıl canım.? Merak etme canım doyuyordur bence. Aç kalsa sürekli ağlar, bezi az olur ve uyumaz aşırı hırçın olur. Benimde bahsettiğin gibi emzirme zamanlarında yumuşak yumuşak ama öğlen emerken yutma sesi geliyor ağzının kenarlarından akıyor
Katılma nöbeti zamanla geçiyor canım. Benm kızımda çok olurdu şimdi ağladıktan sonra baygınlık moduna geçmiyor direk kusuyorinşallah bu da geçecek ...
Hepimiz tecrubesizdik yaşaya yaşaya öğreniyoruz bazı şeyleri, o yüzden endişe etme.
2 saat ara ile 90 cc veriyordum yani yatana 450-540 cc civarı diyebilirizUmarım ulaşırsın cnm, günde toplam kaç cc veriyorsun az geliyor olabilir dediğin gibi.
Beyaz sabun ile çitile canım ya da ebebek çamaşır suyu tozuMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
Dün akşam en son 10 da içti uyudu canim sonra saat 2 de uyandi o zaman verdim sonra 2 saat sonra 4 gibi mizirdandi yanağını okşadım pışpış dedim uyudu bi yarim saat sonra tekrar mizmizlandi o zaman verdim. Sonraki öğünü de 6.30 da istedi yine oyaladim 6.50 gibi verdim. Hep araya en az 15-20 dk koymaya çalıştım bakalim 3-4 güne oturur gibi düzen bugün yine devam edicem öğün aralarını açmaya oyalamak zor oluyor ama mecbur alışması lazımDenedin mi merak ettim
Ilık çay ile pansuman yap canımKızlar bebişin gözü capaklanmış ne yapıyordukk
Bizim 113. Gün başladı canımKızlar selamDördüncü ay atağını ne zaöan bekliyorduk? Biz bugün üçüncü ayı bitirdik hazırlıklı mı olmalıyım?
Canim benimkinin gazi azaldi ve kendi cikarmaya basladi. Emzirirken olabildigince dik tutuyorum. Gazi gelince cikariyor sonra devam ediyor. Ben hep boyle tutuyordum zaten ama bir haftadir falan cikariyor. Cikaramadiginda tikaniyir ememiyor ve eliyle omzumu tutmaya calisiyor hemen aliyorum yukari kocaman bir kihh geliyor. Alt gazini da kendi cikariyor cikaramazsa meme istiyor o zaman hemen cikariyor. Gaz cikarma bitti bizde de, cok sukur... Gaz azalinca kaka da duzeldi belli olcude.Gaz çıkarma işlemini yapmayan arkadaşlarım bebeklerin gaz çıkarma için artık destek istemediklerini nasıl anladınız gazını almadan nasıl yatırdıniz ? Gece besleme sonrası direkt yatırmak istiyorum ama kusar diye gazını almadan yatiramiyorum. Gündüz gazı kendisinin çıkarmasını beklesem mi Gündüz gazı nasıl çıkıyorsa gece de aynıdır sanırım.
BennnnSürekli ilgl isteyen kendi başına hiç durmayan bebik anneleri şu ürünü alıp bana dua edebilirsinizEn en az yarım saat huzurla duruyor bu salıncakta artık kahve mi içersiniz netflix mi izlersiniz o arada bilmiyorum, mucize bişeymiş salıncak, ileride de yerde kullanırım içine oyuncak doldurup. Ben 490a almıştım fiyat artmış ucuzunu bulursanız kaçırmayın.
Svava Sepet Salıncak - Tavan Salıncağı - Çocuk Salıncağı (Sarı) - Fiyatı, Yorumları
Svava Sepet Salıncak - Tavan Salıncağı - Çocuk Salıncağı (Sarı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa cok sevindim geceden beri aklimdan cikmadi. Guzel sonuclar aldikca bize yaz. Her zaman duamda olacaksin.Kızlar doktora gittiğimde doktor bana bir kağıt verdi işte üzerinde yapmam gereken şeyler yazıyor mesela haftada iki veya üç defa yıkayın yünlü şeyler giydirmeyin odasında yün hiçbir şey olmasın ve benzeri gibi orada doktor yasaklamadan hiçbir gıdayı kesmeyin de yazıyordu o yüzden ben diyetime ekstra bir ürün eklemedim yoksa ilk kızım da da alerji vardı süt ve süt ürünleri yumurta fındık kaju ve bir sürü şey şu an hatırlayamıyorum yasaktı çok zorlanmıştım o zamanlarda şimdi de diyetten aşırı çekiniyordum bir de bebeklerim ikiz olduğu için ikisi de emiyor diyete bağlı zaten bir miktar sütüm azalacak diğeri de etkilensin istemiyorum o yüzden ekstra şeyler eklemedim hatta kendi çocuk doktorumla konuştuğumda eğer alerjisi varsa alerjisi olan bebiş mamayla diğerini de emziğierek devam edebilirsin gibi bir öneri sunmuştu ilk kızımda da ona gitmiştim alerji diyeti yaptığımı biliyor. dün Çinkolu krem önerildinde eşime söyledim evde Hamazinc vardı ondan sürelim dedik iki yerde deneyelim dedik çünkü kasığında da var diz kapağının arkasında ve koltuk altlarında da var gece sürdüm sabah biraz körelmiş görünce çok sevindik çocuğu hamazincle sıvadım resmen inşallah fayda eder inşallah egzama değildir pişik gibi bir şeydir de hemen iyileşirz almadığım krem kalmadı kortizonlu kremler nemlendiriciler bize de bir sürü şey yazdı doktor, etki etmeyince ekstra ekstra şeyler yazdı. Sizlerin duasının, okumalarında faydası olduğunu düşünüyorum iyi dilekler sunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Canim seninle aramizda 4 gun var ve benim hesaplamamda bu hafta gunesli gunler 14 gun boyunca ben suan 3. Gundeyim. 2 hafta oncesi ise firtinali zamandiminseo canim bu atak hesaplama seysine gore bitmis olmali ama bence bizimki 4 gundur var ve 3 gunu daha var demek ki ... Bugun de yolculuk var Allah bize sabir versin
Senin ki de mi kaka yapmiyordu canim. Ben de dogdu dogali hic sirta kadar kaka gormemistim ta ki 1 hafta.oncesine kadar artik ben de goruyorum yogun kaka. Her gun yapiyor. 1 ay boyunca kaka 10 gun de bir yapiyordu cok.kafama takmistimMerhaba kızlar doğduğundan beri ilk defa oğlumun kakası zıbına taştı ve günde 2 kere yaptı. Zıbına kaka taşmasından bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz ben şimdi kurumasın diye evde olan farmasiden aldığımı kullandım işe yaradı ama içime sinmedi. 2 3 kere makinede kendi sabunuyla yıkayacağım. Leke çıkarıcı önerir misiniz bana artık lazım olacak inşallah
Bu ara da iyi yolculuklar kac gun kalacaksiniz insallah cok guzel ve rahat gecer. Belki oranin havasi yarar bebegineminseo canim bu atak hesaplama seysine gore bitmis olmali ama bence bizimki 4 gundur var ve 3 gunu daha var demek ki ... Bugun de yolculuk var Allah bize sabir versin
Kiz benim bebede gece zorla veriyorum mamayi icmiyor 9da yatti 1 de kalkti mama verdim.icmedi geri yatti 4 de bi zorla 90 cc icti sabahta 7 de kalktiDün akşam en son 10 da içti uyudu canim sonra saat 2 de uyandi o zaman verdim sonra 2 saat sonra 4 gibi mizirdandi yanağını okşadım pışpış dedim uyudu bi yarim saat sonra tekrar mizmizlandi o zaman verdim. Sonraki öğünü de 6.30 da istedi yine oyaladim 6.50 gibi verdim. Hep araya en az 15-20 dk koymaya çalıştım bakalim 3-4 güne oturur gibi düzen bugün yine devam edicem öğün aralarını açmaya oyalamak zor oluyor ama mecbur alışması lazım
Ilık çay ile pansuman yap canım
Bizim 113. Gün başladı canım
120.cc vermeyi denese bi kusuyormu acaba?2 saat ara ile 90 cc veriyordum yani yatana 450-540 cc civarı diyebiliriz
Her an her şeye hazırlıklı olmalıyım yaniBizim 113. Gün başladı canım
Yok arkadaşım bezlerimiz gayet iyi, kilo alımımızda iyi. Doktor ben çok kafaya taktığım için rutine bir mama daha ekle göğüslerin dolar sen de dinlenirsin dedi ben de onu dinleyeceğim sanırımCanım hangi şehirdesin bilmiyorum ama başka bir alerji ve cildiye doktoruna götürsen iyi olur sanki. Kızımda kabartilar oluyordu da sizinki kadar değil. Doktorumuz yapma bir krem vermişti onunla düzelmisti. Alerji tersini ciltten mi yapıldı yoksa kandan mi? Biz kziimda molekuler alerji testi yaptırdık kandan bakılıyor ve detaylı. Tüm diyetimizi ona göre düzenlemiştik. Halen de o tahlil listesine göre devam ediyoruz mesela.
Süt geliyorsa doyuyordur bez dolulugu nasıl canım.? Merak etme canım doyuyordur bence. Aç kalsa sürekli ağlar, bezi az olur ve uyumaz aşırı hırçın olur. Benimde bahsettiğin gibi emzirme zamanlarında yumuşak yumuşak ama öğlen emerken yutma sesi geliyor ağzının kenarlarından akıyor
Katılma nöbeti zamanla geçiyor canım. Benm kızımda çok olurdu şimdi ağladıktan sonra baygınlık moduna geçmiyor direk kusuyorinşallah bu da geçecek ...
Hepimiz tecrubesizdik yaşaya yaşaya öğreniyoruz bazı şeyleri, o yüzden endişe etme.
Öyleymiş arkadaşım yüze üflemek ya da soğuk bir alana çıkarmak lazımmıi, hiç bilmiyordum. Çok teşekkür ediyorum yazdıkların için, yalnız olmadığımı bilmek inan paniğimi alıyor birazCanım çok geçmiş olsun öyle bir durumda yüzüne üfle hemen ve pozisyonu değiştir bebeğin, korkma canım benimkide yapıyor aşıda inletti odayı ve tekrar koyduğum an yere katılarak ağladı bende aldım üfledim sakinleştirdim , canım bende sadece emziriyorum gün içinde sık sık emzirdiğim için göğsüm yumuşak kalıyor ama şuan yeni uyandık mesela göğsüm sertleşmiş, gün içinde normal yani, bebişimin kilo alımıda gayet iyi
Bizim dün atak başladı kuzum, yani dün ve bugün sabaha bambaşka bir çocuk uyandı. Sürekli mızırdanıyor, kimsede durmuyor bana yapışık yaşamak istiyor. Nereye koysam ağlıyor, sürekli kucak kucak memeDün akşam en son 10 da içti uyudu canim sonra saat 2 de uyandi o zaman verdim sonra 2 saat sonra 4 gibi mizirdandi yanağını okşadım pışpış dedim uyudu bi yarim saat sonra tekrar mizmizlandi o zaman verdim. Sonraki öğünü de 6.30 da istedi yine oyaladim 6.50 gibi verdim. Hep araya en az 15-20 dk koymaya çalıştım bakalim 3-4 güne oturur gibi düzen bugün yine devam edicem öğün aralarını açmaya oyalamak zor oluyor ama mecbur alışması lazım
Ilık çay ile pansuman yap canım
Bizim 113. Gün başladı canım
Bununla ilgili uyku eğitimi veren bir sayfada bir gönderi okumuştum. Rüya öğünü verin yazıyordu. Bebek uyanmadan uyku ile uyanıklık arasında emzirmek ya da mama vermek gerekiyormuş.Kızlar şimdi size bir şey sorucam özellikle tecrübeli annelerin fikrine ihtiyacim var. kızım şuan sadece mama içiyor. 90 cc ya da 105 cc veriyorum fazlasını içmiyor bırakıyor. normalde mama içen bebekler gece pek uyanmiyormus ama Ekin 2 maksimum 2,5 saatte bir uyanıp mama istiyor ilk aylar normal geliyordu ama şuan sanki sık uyandığını hissediyorum. Dün gece 12.30 da 120 cc mama verdim uykusunda acaba daha mi geç uyanir diye yine 2.30 gibi mizirdandi mama istedi. Bu aralığı nasıl açabilirim ? mama vermeden geri uyutmaya çalışsam fayda eder mi ne diyorsunuz ? doktor gece 4 saatte bir vermen yeterli diyor ama ne mümkün. Fakat bi şekilde arayı açmam lazım ama nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?