2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ah ya kuzum benim çok geçmiş olsun tez vakitte şifa versin Rabbim

Kızlar selam Dördüncü ay atağını ne zaöan bekliyorduk? Biz bugün üçüncü ayı bitirdik hazırlıklı mı olmalıyım?

Ya düşerse aslinda çok güzelmiş ama ben korkarim

Kızlar doktora gittiğimde doktor bana bir kağıt verdi işte üzerinde yapmam gereken şeyler yazıyor mesela haftada iki veya üç defa yıkayın yünlü şeyler giydirmeyin odasında yün hiçbir şey olmasın ve benzeri gibi orada doktor yasaklamadan hiçbir gıdayı kesmeyin de yazıyordu o yüzden ben diyetime ekstra bir ürün eklemedim yoksa ilk kızım da da alerji vardı süt ve süt ürünleri yumurta fındık kaju ve bir sürü şey şu an hatırlayamıyorum yasaktı çok zorlanmıştım o zamanlarda şimdi de diyetten aşırı çekiniyordum bir de bebeklerim ikiz olduğu için ikisi de emiyor diyete bağlı zaten bir miktar sütüm azalacak diğeri de etkilensin istemiyorum o yüzden ekstra şeyler eklemedim hatta kendi çocuk doktorumla konuştuğumda eğer alerjisi varsa alerjisi olan bebiş mamayla diğerini de emziğierek devam edebilirsin gibi bir öneri sunmuştu ilk kızımda da ona gitmiştim alerji diyeti yaptığımı biliyor. dün Çinkolu krem önerildinde eşime söyledim evde Hamazinc vardı ondan sürelim dedik iki yerde deneyelim dedik çünkü kasığında da var diz kapağının arkasında ve koltuk altlarında da var gece sürdüm sabah biraz körelmiş görünce çok sevindik çocuğu hamazincle sıvadım resmen inşallah fayda eder inşallah egzama değildir pişik gibi bir şeydir de hemen iyileşirz almadığım krem kalmadı kortizonlu kremler nemlendiriciler bize de bir sürü şey yazdı doktor, etki etmeyince ekstra ekstra şeyler yazdı. Sizlerin duasının, okumalarında faydası olduğunu düşünüyorum iyi dilekler sunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Eklentiler

• E887F947-96C9-4640-B5C6-E41975AE50B8.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 48
Beyaz sabun ile çitile canım ya da ebebek çamaşır suyu tozu

Denedin mi merak ettim
Dün akşam en son 10 da içti uyudu canim sonra saat 2 de uyandi o zaman verdim sonra 2 saat sonra 4 gibi mizirdandi yanağını okşadım pışpış dedim uyudu bi yarim saat sonra tekrar mizmizlandi o zaman verdim. Sonraki öğünü de 6.30 da istedi yine oyaladim 6.50 gibi verdim. Hep araya en az 15-20 dk koymaya çalıştım bakalim 3-4 güne oturur gibi düzen bugün yine devam edicem öğün aralarını açmaya oyalamak zor oluyor ama mecbur alışması lazım
Kızlar bebişin gözü capaklanmış ne yapıyordukk
Ilık çay ile pansuman yap canım
Kızlar selam Dördüncü ay atağını ne zaöan bekliyorduk? Biz bugün üçüncü ayı bitirdik hazırlıklı mı olmalıyım?
Bizim 113. Gün başladı canım

Canim benimkinin gazi azaldi ve kendi cikarmaya basladi. Emzirirken olabildigince dik tutuyorum. Gazi gelince cikariyor sonra devam ediyor. Ben hep boyle tutuyordum zaten ama bir haftadir falan cikariyor. Cikaramadiginda tikaniyir ememiyor ve eliyle omzumu tutmaya calisiyor hemen aliyorum yukari kocaman bir kihh geliyor. Alt gazini da kendi cikariyor cikaramazsa meme istiyor o zaman hemen cikariyor. Gaz cikarma bitti bizde de, cok sukur... Gaz azalinca kaka da duzeldi belli olcude.

minseo canim bu atak hesaplama seysine gore bitmis olmali ama bence bizimki 4 gundur var ve 3 gunu daha var demek ki ... Bugun de yolculuk var Allah bize sabir versin

Bennnn Düşmez değil mi bunun içinden siz kullanmaya başladınız mi canım bunu?

Yaa cok sevindim geceden beri aklimdan cikmadi. Guzel sonuclar aldikca bize yaz. Her zaman duamda olacaksin.

minseo canim bu atak hesaplama seysine gore bitmis olmali ama bence bizimki 4 gundur var ve 3 gunu daha var demek ki ... Bugun de yolculuk var Allah bize sabir versin
Canim seninle aramizda 4 gun var ve benim hesaplamamda bu hafta gunesli gunler 14 gun boyunca ben suan 3. Gundeyim. 2 hafta oncesi ise firtinali zamandi

Senin ki de mi kaka yapmiyordu canim. Ben de dogdu dogali hic sirta kadar kaka gormemistim ta ki 1 hafta.oncesine kadar artik ben de goruyorum yogun kaka. Her gun yapiyor. 1 ay boyunca kaka 10 gun de bir yapiyordu cok.kafama takmistim

Bu ara da iyi yolculuklar kac gun kalacaksiniz insallah cok guzel ve rahat gecer. Belki oranin havasi yarar bebegine

Kiz benim bebede gece zorla veriyorum mamayi icmiyor 9da yatti 1 de kalkti mama verdim.icmedi geri yatti 4 de bi zorla 90 cc icti sabahta 7 de kalkti

Yok arkadaşım bezlerimiz gayet iyi, kilo alımımızda iyi. Doktor ben çok kafaya taktığım için rutine bir mama daha ekle göğüslerin dolar sen de dinlenirsin dedi ben de onu dinleyeceğim sanırım bazen ardı arkasına emmek istiyor sanki doymuyor gibi o zaman biraz mama vereceğim
Öyleymiş arkadaşım yüze üflemek ya da soğuk bir alana çıkarmak lazımmıi, hiç bilmiyordum. Çok teşekkür ediyorum yazdıkların için, yalnız olmadığımı bilmek inan paniğimi alıyor biraz maşallah senin bebişine de

Bizim dün atak başladı kuzum, yani dün ve bugün sabaha bambaşka bir çocuk uyandı. Sürekli mızırdanıyor, kimsede durmuyor bana yapışık yaşamak istiyor. Nereye koysam ağlıyor, sürekli kucak kucak meme sanırım bu bahsettiğin atak

Bununla ilgili uyku eğitimi veren bir sayfada bir gönderi okumuştum. Rüya öğünü verin yazıyordu. Bebek uyanmadan uyku ile uyanıklık arasında emzirmek ya da mama vermek gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…