2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canım umarım ataktandır ve düzelir meme reddi olacak ya da böyle az emdiği için sütüm azalacak diye korkuyorum. Bi süre sağım yapsam iyi olacak
Sağım mutlaka yap, her 2 saate bir özellikle gece sagimlari sütü artırıyor

Kızlar benim oğlum atak döneminde mi acaba. 5 gündür gece uykusu haram resmen. Bugün 1 saat olmadan uyanıyor. Süt yok doymuyor desem, emerken sürekli yutkunma sesi var. Ayakta sallanıyor yerine koyunca kıpır kıpır. Şu saat oldu hâlâ aynı. 7 mart doğumlu 40 haftası 15 Martta dolacaktı

Bizzat aynı şeyi yaşadım moral ister istemez bozuluyor canım Artık daha sık emziriyorum ben Alpi Bende aşırı taktım sonra bakalım bi 15 gün sonra tekrar götürüp tarttıracağım eğer kilo alımı azsa yeterli değilse mama+meme gidilecek mecbur Emzirme aralarını sık yapmaya çalış canım çok acıkmasını bekleme istersen o zaman daha hırçın yaklaşıyorlar memeye. Sık sık emzirmeyi dene

Evet canım atak haftasında sizinki de aramızda 3 gün var çünkü hesapladım netten atak haftasında gözüküyor sizinde geçmiş olsun canım hepimize

Katılıyorum canım sana bu ay genel bir sorun galiba çoğumuz 300 gr almış çünkü Bence artık çok hareketliler yakıyorlar diye düşünüyorum ben eller kollar hiç durmuyor bebelerin maşallah

Off valla bi de ne alsam aptamildi o zaman kullandığım siz ne kullanıyorsunuz
Sma optipro canım ama sen yine bir süre gözlemle emmedigi zaman sütünü sağıp ver sık sık emzirmeyi dene yok olmazsa ona göre bir şeyler yaparsın belki de geçici bir şeydir
Masallah boyu çok güzel
Şoka girdim ya iki haftalık bebekleri görmeye de gitmeyiverin küçücükler daha nasil bu kadar vurdumduymaz oluyorlar anlamıyorum bu insanların cahillik seviyesi çok farklı bir boyutta benim de telefonda esinle gelin dediğim kişi instagramdan bana aşı karşıtı bi doktorun salgınlar yalan vs dediği bir videoyu atmış gece
Bu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Nasil ya aman yalnız bırakma. Ne yapacağı belli olmaz

Kızlar Alp artık tam dönüyor hayranlıkla onu izliyoruz babasıyla birlikte Yüz üstü durmayı çok seviyor sürekli dönmek istiyordu Geçen hafta dönmeye çalışıyordu ama tek kolu altta kalıyordu sinirlenip ağlıyordu Şimdi kendini atıp nasıl dönüyor çok komik ya Allahım büyüyorlar ya

Evet haklısın göğüslerimizin içinde kova yok zaten süt biriksin. Çocuk emdikçe süt üretilir. Yanlışınız şurada çocuk huysuzlanıp üst üste emmediği yada iki yudum içtiği zaman süt kanalları fazla süt üretir ve kanallar şişer. Sizlerinde öyle mi bilmiyorum ama ben üstten baktığımda bile o damarları bariz görüyorum. Varis damarları gibi görünüyor. Böyle zamanlarda da göğüs dolu oluyor canım. Bir yerden sonra yumuşuyor demişsin evet oda doğru çünkü bebek büyüdükçe daha kuvvetli emiyor ve daha çok emiyor göğüsün dolmaya vakti olmuyor. Gazlı bebekle uğraşmanın ne kadar zor olduğunu bilirim ben ilk çocuğumda 1 sene uğraştım gecesi ayrı gündüzü ayrı. Allah herkesin yardımcısı olsun. Herkes kendi yaşadığını bilir ben sadece biraz yardımcı olmak için ufak tavsiyeler verdim

Katılıyorum canım sana bu ay genel bir sorun galiba çoğumuz 300 gr almış çünkü Bence artık çok hareketliler yakıyorlar diye düşünüyorum ben eller kollar hiç durmuyor bebelerin maşallah
Bende yazmıştım aynı sorunu 3,5 aylık götürdüm 15 günde hiç kilo almamış. Bakalım tam 4 aylık kontrolünde ne diyecekler. Biraz daha sık emzireyim dedim bu sefer de kustu ortalığı. Genel olarak bu 3-4 ay arasında havalardan da kaynaklı olabilir çocuklarda kilo artışında bi sıkıntı var heralde

İstanbul da yasayan kızlar bebisleri nasıl giydirip yatırıyorsunuz
Canım ben anneme geldim İstanbul’a askılı badi üstüne ince tulum giydiriyorum çünkü üstünü çok açıyor. Anneme kalsa çocuğa yelek giydirecek. Ben soyuyorum o giydiriyor. Hayat çok zor kuzum biraz hasta oldu ama anneannesinden bulaştı ama onu da kabul etmiyor. Ben geziyorum diye çocuk gezerken üşüttü diyor. Dışarı çıkarken kısa kollu tayt giydiriyorum bi bakmışım annem battaniyeye sarmış çocuğu

Aynen canım şuanlık öyle gözüküyor. İnşallah düzenli bir artış olurda hepimiz rahatlarız ister istemez stres yapıyoruz anne olarak

Ahh o ananeler

Akşam üstü göğüs yumuşaması ile ilgili bir şey okumuştum. Sütün yağlı kısmı kaldığı için yumuşak oluyor diye. Hatta gece emzirince o yüzden uzun süre uyuyorlarmış. Dediğiniz gibi emdikçe süt olur ve bitmez. Arz talep meselesi

çok alem bu bebişler benimki de bir elininişaret parmağıyla diğer elini yumruk halinde aynı anda sokmaya çalışıyor
Geçer canım Allah’ın izniyle. Kullandığım için biliyorum hatta ondan sonra daha hiç olmadı canım. Seninde öyle olur inşallah. Geçmiş olsun arkadaşım
İnşallah arkadaşım, gitsin de gelmesin bir daha inşallah çok teşekkür ederim
Uykuda emdiğine denk geliyorum
Ben yapma dedikçe gözümün içine baka baka dilini cuk cuk emiyor
Benimkisi de elini boğazına kadar sokuyot hatta zorluyor biraz daha zorlarsa yumruğunu komple sokacak dudaklarıyla oynuyor dilini dışarıya çıkarıp duruyor yalanır gibi bir de hep tükürüyor
Senin bebiş benim bebişin aynısı neyse normalse soksunlar boğazına kadar ne diyeyim ki

Süt alerjisi olabilir ya da baska bir şeyin alerjisi. Benim oğlumun kaka mukuslu ama döküntü yok. Cilt kuruluğu için mustelanin atopia diye sanırım kremi var o daha temiz içerikli. Menenjit için benim doktorum geciktirmek istemedi. 3. Ayda rota ve menenjit ilk dozu oldu. Ağustosta 2. Dozları olacak. 13 ve 15. Ayda tekrar menenjit olacak. Bence geciktirme çünkü menenjit %40 vücutta hasar %10 ölüme sebebiyet veriyormuş. Rota da aynı şekilde çocukları hastanede yatıran tehlikeli bir şey, sanıldığının aksine sadece wc yoluyla bulaşmıyor, solunum yolu ile bile bulaş olabiliyor. Tabi son karar anne baba olarak sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…