Boy biraz genetik canım. Mesela benim oğlan 55 cm dogdu şimdi 65 cm üstü. Ama olcum yapan kişiden kişiye de çok değişiyor. Yatar pozisyonda olduğu için hep kipir kipirlar. Daha net ölçümler yürümeye başladığında belli oluyor. Benim boyum kısa ama mesela eşimin boyu uzun bizde 1.90. İki çocuğum da kalıp olarak babaya çok benziyor .(hamileyken de hep boyu baba huyu ana olsun diye az dua etmedim
) yürümeye başladıktan sonra hoplayıp, ziplayacsklar bir yerlere asilacaklar yaptığı etkinliklerle de boyları ciddi anlamda uzuyor o yüzden endişe etmek için çok erken.
Mesela ben hatırlıyorum orta okula gidiyordum annem zorla beni bir doktora götürmüştü
bu çocuğun boyu kısa diye. Doktor anneme bakti bana baktı sonra eşinizin boyu kaç dedi, annemde benimle aynı boyda deyince hanfendi mayası sizsiniz nasıl uzun boylu olabilir bu çocuk demisti
Ay ben şok ! Rota gereksiz mi
ilk defa bu aşı gereksiz diyen doktor duydum desem
Mukuslu kakayi nasıl tarif edeyim bilemedim ama kaka yaptığında bezi hafif sağ sol yaptığında salladığında böyle parça parça akışkan oluyor. Birde bezi elinde iki tarafını birleştirip açtığında kakalar birbirine yapışıp uzuyor hafif hafif ağdalı gibi. Birde alerjik bebek kakasinda mukusla birlikte köpükte olabiliyor. Bağırsak tepkili . Sadece yanaklarında mi var bahsettiğiniz kızarıklık? Sırt, kaşık, ense , gogus ve özellikle bez bölgesinde de olabiliyor canım.
Alrji polk.gidip dedi testi yaptırabilirsiniz o zaman daha net belli olur alrjenler ona göre de diyet yaparsınız.
Koltuk alti chicco kullaniyorum memnunum
En iyisini yapmışsın canım. Daha bugün karşılaştığım hatta görünce şok olduğum şeyi anlatayım. Bahsi geçen kişi benim hala kızı yani kuzenim olur kendisi. Hala kızımın erkek kardeşi geçen hafta kızamık oldu. Ortak tanıdığınız bir arkadaşım da 2 hafta önce ikiz bebeklerini doğurdu. Bu akşam onlara gidip bebeklerle resim çekip inst ya atmış. Ben şok gözlerim böyle kocaman açıldı napiyor bu kız diye. O yüzden herkes Kişisel önlemini almak zorunda bu devirde malesef insanlar çok bencil.