2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
60 olanlar 50 cm den fazla doğdu canım. Yapısal ve bir şey bu, her ay düzenliyse uzaması hiç takma. Sen ve eşinin boyu nasıl
Her ay düzenli olarak 1 ya da 2 cm uzuyor canım. Doktoru gelişimi iyi dedi geçen hafta gittiğimizde zaten. Ama ben her şeyde acaba emmediği için mi diye kendi kendimi strese sokuyorum.
Haklısın canım her bebeğin gelişimi farklı oluyor. İste annelik her şeyi kafaya takma sanatı galiba
Biz eşimle çok uzun insanlar değiliz zaten canım. Benim boyum zaten 158 eşim de 176. Sanırım doktora sorsam ben de aynı cevabı alacağım. Siz böyle söyleyince normal geldi bana da.
Bu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Ay yine aklıma geldi çıldırdım. Bir keresinde kv ve kpye bırakıp markete gitmiştik eşimle. Akşam yemek yerken ağzına salata suyu ve çorba sürmüşler parmaklarıyla. Bir de bunu bana gülerek anlatıyorlar. Sakın yapmayın bir daha diye kızdım ben de ama anladılar mı bilmiyorum bir daha baş başa bırakmıyorum canım sen de bırakma..

Evet canım her gittiğimizde ayda 1 kilonun üstünde aldığı için bi tuhaf oldum İnşallah eski formuna döner mamaya gerek kalmaz bakalım

Aynen canım öyle yapacağım zaten gerek görmeden ve doktorumuza da danışmadan kafama göre mama vermem o sadece bir seçenek aklımda bulunsun diye soruyorum

Evet canım her gittiğimizde ayda 1 kilonun üstünde aldığı için bi tuhaf oldum İnşallah eski formuna döner mamaya gerek kalmaz bakalım
İnşallah canım ataklardan da olabiliyor bu durum sıkma canını. İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz da içimiz rahat eder

Aa annen benSen de eşim gibisinBen kapatirim o acar

Aynen öyle bu hepimiz aynı dertten muzdaripiz gazlı annelerden askılı olan anneler grubu na geçiş yapabiliriz inşallah düzelir gece iki defa emzirdim hepsinde de emdi yiyip uyuduğu için direkt yarıyormuş bakalım kontrolde ne diyecekler
Aynen öyle kaç kere boğazına kadar soktu için kustuğunu biliyorum şimdi baby banana diye bir diş kaşıyıcı gördüm fiyatını hak ediyor diyorlar onu alacağım ben de işe yarar parmak gibi ince çünkü

Kizlar yarin yazliga gidicem bayramda da orda kalcam valiz hazirlayayim dedim 2 saat sürdü ve hala bitmedi gidecegimiz yer yalova. Denize falan girecekler ama ben girmicem marmara denizi sonucta:) sizce olmazsa olmaz ne götürebilirim neye ihtiyacim olabilir en fazla?

Bana gazı hiçbir zaman düzelmeyecekmiş gibi geliyor

Bizde sophie var denedim de almıyor arkadaşım ille o el boğaza inecek, öğürecek, ben kızacağım gözümün içine baka baka cuklatacak

Kızlar Çağan in vücut ısısı normalde 36.5 aşı oldugunda 37.1 e çıkmıştı. Şimdi uyandık ateşi vardi yine 37.1 e çıktı üstünü soydum en son 36.7 ye düştü. Vücudu dokundugumda sıcak değil ama kafası alnı sıcak.
Salı günü rota menenjit aşısı olmuştu onun etkisi sürer mi yoksa başka sebepten mi çıkmıştır. Sabah 2 kere kaka yaptı ateş falan yoktu uyuyup uyandık öyle oldu.

Bizde alerji denemesi yapıp, alerji testi yapıp alerji olmadığına karar verdikten sonra doktor kortizonlu ficudin krem yazdı. Şimdi kullanıyoruz biraz sakinledi ama benim oğluşun kolunda minik bir izdi. Yüz içinse bence alerji işlemlerini yaptır arkadaşım, yumurta ya da süt ürünleri için diyet yapıyorsun direk.

Kızlar diş kasiyici ne öneriyorsunuz sulu kullanmayın diyenler de var bilemedim
Canim ben en çok şunu kullanıyorum kendim parmağıma gecirip kasiyorum onun dışında aceleyle wee baby almıştım ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum
Bu arada kızlar benim kp her seferinde bebisimin agzına bir seyler sürme pesinde kafayı yicem ya bu insanlar niye böyleee yapmayın diyorum sen cahilsin bilmiyorsun diyor cıldırmalıkk
Eşinin çok sert bir dille uyarması lazım. Ufacık bebeği hastanelik etmeye yemin etmiş alerji olacak bir şey olacak ne değişik insanlar var ya
Sen şuan sabret illaki emecek sen hep aynı iştahla mi yemek yiyorsun bi süreç şuan bu toparlar merak etme içine sinmiyorsa sütünü sağ kaşık biberon ile vermeye çalış
Kızlar hemşire ateş yapmaz demişti ama Yağızın ateşi çıktı şuan. Calpol verdim düşer umarım
Çok geçmiş olsun hangi aşısını oldu 2. Doz karma mi şimdi nasıl canım
Girmişsiniz muhtemelen kolay gelsin canım
Çok komikler peki geri dönmeyi yapabiliyor mu canim ?
Aaa çok tatlısınız kayıplara karıştın arada bir hi de kız
Canım dediğin kaşıyıcı biliyorum tasarimi çok kullanışlı ama ithal bir ürün olduğu için biraz pahalı. Bak bu kaşıyıcı ayni tasarim kullanilan materyali falan sağlıklı ama yerli üretim olduğu için daha uygun fiyatlı

Calpol ve ateş ölçer al mutlaka bi de bebeğe uygun bir sinek kovucu sprey

Kızlar diş kasiyici ne öneriyorsunuz sulu kullanmayın diyenler de var bilemedim
Bizde sophie var canım ama şuan daha pek kullanamıyoruz
Ateşi normal gibi arkadaşım, olsa şimdiye olurdu. Bebeklerin kafası vücuda göre daha sıcak oluyor o yüzden olabilir. Sıkma canını takip et inşallah için rahatlar hemen.

Haklısın canım umarım düzelir ya dediğini de bi deneyeyim çok zorladığında bakalım. Gece iyi emdi hem uykulu hem ateşi olduğu için sanırım

Şimdi emzirdim uyuyor. 37 yken vücutta sıcaktı baya. Normal ısısıni olcuyorum arada hep en yüksek 36.5 çıkıyodu şimdi vücut sıcak derece de yükselince normal gelmedi. Alnı da hafif serinledi şimdi inşallah çıkmaz daha . Ya geçen 6 gün kaka yapmadı sonra dut yedim sanırım ondan dolayı 1gun once yaptı dun yapmadı bugün de daha sabah 2 kere yapınca ishal +ateş mi olacak dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…