2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cok cok gecmis olsun… yakın arkadasım da 2 gün önce pustten kaymıs bebeği asfalta düsmüs ama nasıl düstügünü tam görememis dr tomografi önermemis iyi demiş bebeğin sağlığı icin onunda ici icini yiyor tomografi cektirsemiydüm diye

Kendi dönüyor kuzum artık. Evet ben de korkuyorum fakat şöyle yaptım bir kaç gece gözetim altında tuttum gözlemledim dönerken napıyor diye. Kafasını yatağa gömdüğünde nefes alabiliyordu müdahele etmedim o an zaten 1 dk olmadan hemen kafasını çevirdi o şekilde uyumaya devam etti. Defalarca aynı şeyi yaptıktan sonra artık nasıl uyuyacagini hangi pozisyonda rahat edeceğini öğrenmiş oldu ve yataktan uyuduktan sonra uyku arkadaşı dahil her şeyi kaldırıyorum sadece yatakta kendisi oluyor. Bebeğin hareketlerini gözlemleyip ona göre hareket etmek lazım canım kendilerini kurtariyorlar ama merak etme önemli olan yatakta örtü oyuncak vs. Gibi materyaller olmasin

Bu kısa kollu zıbınla yatıran anneler kaç dereceden bahsediyor? Ben hala kara kara düşüyorum üşüdü mü terledi mi diye Şu an mesela oda 25,8 derece ama bana serin geliyor. Uzun kollu giydirip uyuttum.
Şuan dışarısı 32 derece evin içi 27 gösteriyor canım. Eğer sana serin geliyorsa ona göre giydir canim kendine göre ayarla zaten

Kaç adet canım 4 numara bizim burda sanal markette 4 yok tam ihtiyacım olan da o. Amazon iste gelsinde 100 lu 200 TL
Ay evettt öyleymiş farkettimemişimmm
O kdar haklısın ki. Ama galiba ben tek çocukla kalıcam
Yaaaaaa arkadaşım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm allahım bidaha yaşatmasın kimseye hiçbirimize. Çok şükür hiçbişey olmamış minnakımıza
Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben sifir kol zibin uzerine uzun kol ince tulum giydiriyorum ama sicak sanki,kisa kol giydirilir mi ?
Kuzum ev camlar açık 27.7 derece. Gün içinde sıfır kol veya ipli zıbın tayt. Bazen tayt da giydirmiyorum. Gece de aynu şekilde üstüne müslin tulum.

Bebisin bacaklarını cekip foti atmıstım kv hemen arıyor kaldır diye neymis nazar değermis te allam kaldırmıyorum dedim kapattım
Ya bi sussunlar ya, bu yüzden kültürümüzde güzel şeylerden bahsetmek yok, bahsedince aman bu da ne övünüyor hava atıyor gibi algılanıyor neden çünkü nazar değer korkusuyla iyi şeylerden bahsetmiyor hep negatiflik üzerine bir diyalog kültürü oluşturmuşuz, nefret ediyorum bu durumdan, ben inananlara saygı duyuyorum ama kendim nazara çok inanmıyorum iyi şeyler konuşmayı seviyorum beni besliyor bu diyalog ama hemen oradan birisi çıkıp tüm negatifliğyle ayy yapma söyleme kimseye ayy gösterme kimseye diye limon sıkıyor keyfime. Neyse ben bu konuda biraz doluyum pardon sndjdk

Ah ya cok gecmis olsun,korkunc bir sey,benim ilk kizimda 8 aylikken bizim yataktan kafa ustu parkenin uzerine dusmustu,korkunc bir gundu,aynen yazdigin seyleri doktor bizede soylemisti ama tomografi cekilmemisti,belki daha buyuktu diye bilmiyorum.

minseo ben uyku düzenimizi buna göre ayarladım canım. Çok güzel düzen oluşuyor başta zorlasa da.
Peki bu düzene girmesi için uyandırıyor musunuz fazla uyursa?
Atılıyor yemeğe cok dikkatli bakıyor ama hiç tattırmadım

Happymom kullanıyorum, forum bölümünde de bayağı bilgileri var
Cnm happy kids var bir de , happymom hamilelik diğeri çocuk gelişimi diyor ama
Yurumeye ya da surunmeye basladiklarinda da tuvaletin kapisinin arkasinda bekliyorlar alttan egilip bakiyorlar nereye gitsen pesinde pit pit gezen biri var
Benim iki köpek öyle zaten hep peşimdeler bir de çocuk eklenirse fareli köyün kavalcısı olucam

Bn tulum giydirsem buharlasir galiba kisakol zıbın bazen ince pijama yada şort havanın serinliğine bağlı bazen ayakları terliyo terliyken çorap giydiriyorum kuruyup ısınıyo çıkariyorum hemen
Gecen kontrolde doktor atlet uzerine ince uzin kollu giydirin demisti ama tabi o zaman hava daha soguk gibiydi.
Ev çok sıcak sadece kısa zıbınla yattı bugün
Ya ben eziyet ediyomusum kuzuma Neyse sicaklar bu hafta geldi buraya bundan sonra bende kisa kol giydireyim
Çok sürmemeye çalış canım terle birlikte iyice tıkanırsa isiligi arttirir
Eklem yerleri kurumus az sureyim o zaman, iyi oldu soylemen yoksa tum bedenine surecektim en azindan kuruyan bolgelere surerim .

emzirme de kullanılır mı bilmiyorum ama solgar biotin mucize gibi bir şeydi benim açımdan.Şimdilik dökülmem yok muhakkak olacaktır ama emzirme sonrası kesinlikle başlayacağım solgara.
Ben de solgar kullanıyorum hatta acayip olacak biraz ama mastit oldum onun yüzünden hahahah

Kızlar normal silikon kaşık aldim ben ama ilk etapta bebekler yutmaya alışık olmadığı için damaklarinda ezerek yiyorlarmis. Kaşıkla zorlanip ağızlarından cikarabiliyorlarmis O yüzden bir tane de şu püre kasıklarından alacağım. Bunları diş kaşıyıcı gibi kendileri tutup yiyorlarmis

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-26-16-00-34-598_trendyol.com.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…