- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Bana wee babynin vermişlerdi hediye silikon kaşıkla cam rende falan var o da güzelAventin fiyati iyiymis canım. Al geç valla çok arastirma yoksa deli olursun
Ev alana, evlenene ve bebegi olana Allah yardim eder derler. Gercekten oyle... Kimse yok yardim eden bize Allah tan baska... Cok sukur ...Çok şanslısın
Değil mi ya su içecek alt tarafıAventin fiyati iyiymis canım. Al geç valla çok arastirma yoksa deli olursun
Kesinlikle öyle biz de aynı durumdayız ev borcu araba borcu. Bir şekilde Allah yardım ediyorEv alana, evlenene ve bebegi olana Allah yardim eder derler. Gercekten oyle... Kimse yok yardim eden bize Allah tan baska... Cok sukur ...
Öyle gerçekten. Araba borcu var daha ev alamadık o bitecek de ev alınacak daaaa, ben daha atanamadım. İstanbul çok çok pahalı. Allah yardım ediyor bir şekildeEv alana, evlenene ve bebegi olana Allah yardim eder derler. Gercekten oyle... Kimse yok yardim eden bize Allah tan baska... Cok sukur ...
Bu su an e bebekte yüzde otuz indirimli beybiKızlar normal silikon kaşık aldim ben ama ilk etapta bebekler yutmaya alışık olmadığı için damaklarinda ezerek yiyorlarmis. Kaşıkla zorlanip ağızlarından cikarabiliyorlarmis O yüzden bir tane de şu püre kasıklarından alacağım. Bunları diş kaşıyıcı gibi kendileri tutup yiyorlarmis
Cnm kortizonlu krem içine sinmediyse mustelanın stelatopia diye bir kremi var onu sürüp bir dene diniyorsa belki gerek kalmaz, benimkinin de alerji kaynaklı çok çok hafif kızarıklık ve pütürleri var bizde dindiriyor biraz. Mukuslu kaka bezi açtığında ağda gibi sünüyor yapışan kaka oluyor, gaita testi fikir verebilir süt proteini alerjisi hakkında.Güzel anneler merhabaaDün doktora gittik Alinin yüzünde yaklaşık bir ay kadardır kırmızılık var böyle biraz tahriş olmanın yarattığı bir pullanma ile karışık doktor kortizonlu bir merhem yazdı almadım henüz tereddütte kaldım,hatta doktor kullan geçtiği gibi bırak dedi filan kararsız kaldım Kıyafetlerni yeşil sabun ile yıka dedi hatta bu bebek için satılan deterjanları kullanmayın dedi ama benim kafama takılan şey int süt alerjisi diyerek tarattığımdaki görsel ile benim oğlumun yüzündeki şey aynı,onu da ekleyeceğim şimdi görsel olarak.Doktor böyle bir ihtimalden hiç söz etmedi ve mukuslu kaka tam olarak nasıl birşey bilmediğimden onu da araştırdığımda benzer kaka yapıyor oğlum?Şimdi bu durumda tekrardan doktora gideceğim ptesi test mi filan mı yapmalıyım??
Aşı ile ilgili olarak da; Menenjit aşısını bir yaş dolunca yaptır dedi,rota virüsü aşısı gereksiz rotayı engellemiyor maalesef,bende hocam daha hafif atlatır aşıyla belki dedim şu ana kadar böyle bir şey gözlemlemedim dedi..Ayy bilmiyorum ki kimi dinlesek artık,her doktor ayrı bir görüş bildiriyor
Birde ateş ölçer konusu var ; bende koltuk altı ateş ölçeri var ama bir tane de daha kaliteli bir ürün almak istiyorum,sizin kullanıp beğendiğiniz ateş ölçer markası varsa önerilerinizi bekliyorum.
Ben de silikon kaşık wee baby aldim canimBana wee babynin vermişlerdi hediye silikon kaşıkla cam rende falan var o da güzel
Canım başka ek gıdada şunu kesin al dediğin bir şey var mi eksikleri tamamlıcam bu ara aldıklarım cam rende, meyve püresini emmesi için olan aparatBen de silikon kaşık wee baby aldim canim
Benim liste bu canimCanım başka ek gıdada şunu kesin al dediğin bir şey var mi eksikleri tamamlıcam bu ara aldıklarım cam rende, meyve püresini emmesi için olan aparat, silikon tabak, kase, iki tane kaşık wee baby nin.silikon bardak.
Ya harikasın teşekkür ederimBenim liste bu canim
Happykids canım pardon ben hamilelik zamanında takılı kalmışımPeki bu düzene girmesi için uyandırıyor musunuz fazla uyursa?
Cnm happy kids var bir de , happymom hamilelik diğeri çocuk gelişimi diyor ama
Benim iki köpek öyle zaten hep peşimdeler bir de çocuk eklenirse fareli köyün kavalcısı olucam
Canım başka ek gıdada şunu kesin al dediğin bir şey var mi eksikleri tamamlıcam bu ara aldıklarım cam rende, meyve püresini emmesi için olan aparat, silikon tabak, kase, iki tane kaşık wee baby nin.silikon bardak.
Kızlar peki su içmesi için alıştırma bardağı mı yoksa pipetli mi alınmalı.Benim liste bu canim
Bence alacaksan avent al, 150 gayet iyi avent için.Avent 150 canım Amazon’da alsam mi bilemedim bi şeyi alırken o kadar çok araştırıyorum ki en sonunda kafam karışıyor hiçbir şey alamıyorum
İlk defa gördüm ben bu kaşığı, ekleyelim madem sepeteKızlar normal silikon kaşık aldim ben ama ilk etapta bebekler yutmaya alışık olmadığı için damaklarinda ezerek yiyorlarmis. Kaşıkla zorlanip ağızlarından cikarabiliyorlarmis O yüzden bir tane de şu püre kasıklarından alacağım. Bunları diş kaşıyıcı gibi kendileri tutup yiyorlarmis
Solgar hangisi canımBen de solgar kullanıyorum hatta acayip olacak biraz ama mastit oldum onun yüzünden hahahah
Çok geçmiş olsun kuzum, bu tür düşme olayları çok etkiliyor beni. Allah korumuş. Hastanede görmüştüm ben bu tarz bi olay ama yeni doğmuş bebek pusetle düşmüştü , çok üzülmüştüm annesinin o halleri gözümün önünden gitmiyorBugün yaşadığım olay ömrümün sonuna dek gözlerimin önünden gitmeyecek. Kalbim durdu , öldüm sandım.
Kayınvalidem bebeğimi yüzü bize dönük tutarken fayans zeminde ayağı takıldı ve 90 derece düştü. Kolu ve bacağı çok ciddi kanadı. Hemen bebeğe koştum. Ağlıyor tabi, korkmuş ama birşeyi var mı yok mu bilmiyorduk. Dışardan kan falan yoktu şükürler olsun. Koştura koştura hastaneye gittik. Sizde bilin ; bebeği uyutmamak gerekiyor. Kusmuşsa bu iyi değil. Kol ve bacaklarını oynatabilmesi önemli. Gözleri ise kaymayacak. Allah onu bize bağışladı. Tomografi ve röntgen sonrası birşeyi çıkmadı. Ben ondan çok ağladım. Aklım çıktı. 24 saat izle dedi doktor. Bir anormallik sezersen gel dedi. Şükürler olsun birşey yok. Gözümden sakındığım canım kızımı koruyamadım. Şimdi ise içimden korkusu gitmiyor.
Bu canımSolgar hangisi canım
Evet bu dikkatsizler yüzünden adenovirüs kaptı gözüm kör oluyordum lohusa lohusa çekmediğim acı kalmadı, zor toparlandımKizlar napicaz ya daha aşıya da çok var bunlara sebep olanlara ağız dolusu sövsem yine rahatlamam
Çok geçmiş olsun herkes şans eseri yaşıyor sanki ülkedeEvet bu dikkatsizler yüzünden adenovirüs kaptı gözüm kör oluyordum lohusa lohusa çekmediğim acı kalmadı, zor toparlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?