2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aventin fiyati iyiymis canım. Al geç valla çok arastirma yoksa deli olursun
Değil mi ya su içecek alt tarafı
Ev alana, evlenene ve bebegi olana Allah yardim eder derler. Gercekten oyle... Kimse yok yardim eden bize Allah tan baska... Cok sukur ...
Kesinlikle öyle biz de aynı durumdayız ev borcu araba borcu. Bir şekilde Allah yardım ediyor

Ev alana, evlenene ve bebegi olana Allah yardim eder derler. Gercekten oyle... Kimse yok yardim eden bize Allah tan baska... Cok sukur ...
Öyle gerçekten. Araba borcu var daha ev alamadık o bitecek de ev alınacak daaaa, ben daha atanamadım. İstanbul çok çok pahalı. Allah yardım ediyor bir şekilde

Bu su an e bebekte yüzde otuz indirimli beybi

Cnm kortizonlu krem içine sinmediyse mustelanın stelatopia diye bir kremi var onu sürüp bir dene diniyorsa belki gerek kalmaz, benimkinin de alerji kaynaklı çok çok hafif kızarıklık ve pütürleri var bizde dindiriyor biraz. Mukuslu kaka bezi açtığında ağda gibi sünüyor yapışan kaka oluyor, gaita testi fikir verebilir süt proteini alerjisi hakkında.

Ben de silikon kaşık wee baby aldim canim
Canım başka ek gıdada şunu kesin al dediğin bir şey var mi eksikleri tamamlıcam bu ara aldıklarım cam rende, meyve püresini emmesi için olan aparat , silikon tabak, kase, iki tane kaşık wee baby nin.silikon bardak.

Benim liste bu canim

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-26-15-57-06-625_com.miui.notes.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 73
Happykids canım pardon ben hamilelik zamanında takılı kalmışım

Benim liste bu canim
Kızlar peki su içmesi için alıştırma bardağı mı yoksa pipetli mi alınmalı.

Avent 150 canım Amazon’da alsam mi bilemedim bi şeyi alırken o kadar çok araştırıyorum ki en sonunda kafam karışıyor hiçbir şey alamıyorum
Bence alacaksan avent al, 150 gayet iyi avent için.
İlk defa gördüm ben bu kaşığı, ekleyelim madem sepete

Çok geçmiş olsun kuzum, bu tür düşme olayları çok etkiliyor beni. Allah korumuş. Hastanede görmüştüm ben bu tarz bi olay ama yeni doğmuş bebek pusetle düşmüştü , çok üzülmüştüm annesinin o halleri gözümün önünden gitmiyor

Kizlar napicaz ya daha aşıya da çok var bunlara sebep olanlara ağız dolusu sövsem yine rahatlamam

Eklentiler

• Screenshot_20230626_172225_Instagram.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…