Kızlar ek gıdada su içmesi icin ne aldınız bebeklereminseo munchkin almıştı sanırım ben de alayım dedim 329 tl olmuş başka güzel alternatifler var mi
Kızlar peki su içmesi için alıştırma bardağı mı yoksa pipetli mi alınmalı.
Ek gıdaya hangi ayda başlayabiliriz
Benim liste bu canim
İkisinden de memnun olanlar var canımKızlar peki su içmesi için alıştırma bardağı mı yoksa pipetli mi alınmalı.
Alcam onu sanirimBence alacaksan avent al, 150 gayet iyi avent için.
İlk defa gördüm ben bu kaşığı, ekleyelim madem sepete
Bu kesin bilgi mi ya cidden kalbim sıkışıyor düsündükçeKizlar napicaz ya daha aşıya da çok var bunlara sebep olanlara ağız dolusu sövsem yine rahatlamam
Markası ne canım ya emme kısmı delikli olanlarınBen geçen ay 270 gibi bi fiyata almıştım, ne kadar artmış öylee bebekte de satılan küçük suluklar var, alıştırma bardağı diye sayılıyor galiba. Emme kısmı delikli, ben ondan aldım. İlk onla başlarım sanırım
Ben de munchkin suluk, oioi pipetli bardak bi bahsettiğim küçük alıştırma bardağı var. Alıştırma bardağı ile başlayıp, ayran kefir gibi şeyleri pipetli bardakla, suyu da zamanda kendi aylıktan içer diye umuyorum inşallah
Bnde roll on kullaniyorum müthiş bişey. Koruyucu da alicamBende hamilelikte hem roll on hem de sinek koruyucusunu kullanıyordum,geçekten içeriği temiz
Sjsjs yok konus kızYa bi sussunlar ya, bu yüzden kültürümüzde güzel şeylerden bahsetmek yok, bahsedince aman bu da ne övünüyor hava atıyor gibi algılanıyor neden çünkü nazar değer korkusuyla iyi şeylerden bahsetmiyor hep negatiflik üzerine bir diyalog kültürü oluşturmuşuz, nefret ediyorum bu durumdan, ben inananlara saygı duyuyorum ama kendim nazara çok inanmıyorum iyi şeyler konuşmayı seviyorum beni besliyor bu diyalog ama hemen oradan birisi çıkıp tüm negatifliğyle ayy yapma söyleme kimseye ayy gösterme kimseye diye limon sıkıyor keyfime. Neyse ben bu konuda biraz doluyum pardon sndjdk
Evet malesef doğru bu takip ettiğim sayfa hiç yalan haber paylaşmıyor ne diyim ki ya sinir oluyorum sebebi belli çözümü belli ama işte bir şey desek biz suçluyuzİkisinden de memnun olanlar var canım
Alcam onu sanirim
Bu kesin bilgi mi ya cidden kalbim sıkışıyor düsündükçe
Bizim ev 28 derece tek kisakol zıbın var.Bu kısa kollu zıbınla yatıran anneler kaç dereceden bahsediyor? Ben hala kara kara düşüyorum üşüdü mü terledi mi diyeŞu an mesela oda 25,8 derece ama bana serin geliyor. Uzun kollu giydirip uyuttum.
Ben ilk aylar bunu kullanip sonra normal bardaga gecmistim.Markası ne canım ya emme kısmı delikli olanların
Ben bugun ilk defa kisa kolluya basladim nasil tatli oluyorlar ya kollari isirmalikBizim ev 28 derece tek kisakol zıbın var.
Ben bunu aldım beğendim canim ayaklari falan baya sağlam güzel bir sandalye. İçine minder alacağımBizim bi tek mama sandalyesi kaldı.
Mama sandalyesi alıp beğenenler paylaşırsa ne iyi olur
Valla Canım bu konuda ben de acemiyim ama aslinda bardağa alissa çok daha iyi olur gibi suluk daha çok dışarda falan kolaylik olur ben şu bardaklardan almıştım eğer beceremezse bir de ikinci ekledigim gibi alacağımKızlar peki su içmesi için alıştırma bardağı mı yoksa pipetli mi alınmalı.
Sağol canım aynen öyle heryer virüs kaynıyor bide diğer sorunlar yetmezmiş gibiÇok geçmiş olsun herkes şans eseri yaşıyor sanki ülkede
Sen bı de butları gör opmeden duramıyorumBen bugun ilk defa kisa kolluya basladim nasil tatli oluyorlar ya kollari isirmalik
Show haberi her izlediğimde söylediğim şey şansa yaşıyoruzÇok geçmiş olsun herkes şans eseri yaşıyor sanki ülkede
Canım bu zaten maya tableti süt arttirici ben kullanıyorum bunuBu canım
Canim benim oglum cok surmeden bardaga alismisti. Sulugu da soyledigin gibi disarida kullandim.Zsten suyla oynamayi cok seviyorlar onune 2 bardak koyuyordum biri bos biri su dolu bir.ona bir digerine bosaltip hem oynayip hem iciyorduValla Canım bu konuda ben de acemiyim ama aslinda bardağa alissa çok daha iyi olur gibi suluk daha çok dışarda falan kolaylik olur ben şu bardaklardan almıştım eğer beceremezse bir de ikinci ekledigim gibi alacağım
Wee Baby Prime Wee Baby 926 Prime Kulplu Silikon Bardak Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wee Baby Prime Wee Baby 926 Prime Kulplu Silikon Bardak Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Nuk Magic Cup Evo 230ml Suluk - Fiyatı, Yorumları
Nuk Magic Cup Evo 230ml Suluk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?