2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ek gıdada su içmesi icin ne aldınız bebeklere minseo munchkin almıştı sanırım ben de alayım dedim 329 tl olmuş başka güzel alternatifler var mi

Ben geçen ay 270 gibi bi fiyata almıştım, ne kadar artmış öyle e bebekte de satılan küçük suluklar var, alıştırma bardağı diye sayılıyor galiba. Emme kısmı delikli, ben ondan aldım. İlk onla başlarım sanırım

Kızlar peki su içmesi için alıştırma bardağı mı yoksa pipetli mi alınmalı.

Ben de munchkin suluk, oioi pipetli bardak bi bahsettiğim küçük alıştırma bardağı var. Alıştırma bardağı ile başlayıp, ayran kefir gibi şeyleri pipetli bardakla, suyu da zamanda kendi aylıktan içer diye umuyorum inşallah

İkisinden de memnun olanlar var canım
Bence alacaksan avent al, 150 gayet iyi avent için.

İlk defa gördüm ben bu kaşığı, ekleyelim madem sepete
Alcam onu sanirim
Kizlar napicaz ya daha aşıya da çok var bunlara sebep olanlara ağız dolusu sövsem yine rahatlamam
Bu kesin bilgi mi ya cidden kalbim sıkışıyor düsündükçe

Markası ne canım ya emme kısmı delikli olanların

Sjsjs yok konus kız basından beri bir nazar muhabbeti bıktım kac kere söyledim de ne laf anlamazlarlar ya kendi cocuguna ne yaparsan yap karısma kardesim bana

İkisinden de memnun olanlar var canım

Alcam onu sanirim

Bu kesin bilgi mi ya cidden kalbim sıkışıyor düsündükçe
Evet malesef doğru bu takip ettiğim sayfa hiç yalan haber paylaşmıyor ne diyim ki ya sinir oluyorum sebebi belli çözümü belli ama işte bir şey desek biz suçluyuz

Valla Canım bu konuda ben de acemiyim ama aslinda bardağa alissa çok daha iyi olur gibi suluk daha çok dışarda falan kolaylik olur ben şu bardaklardan almıştım eğer beceremezse bir de ikinci ekledigim gibi alacağım

Kızlar kapya biberden Ekin'e bebek salçası yapicam biberleri buharda haşlayıp kabuklarini soyacagim sonra blenderda püre haline getirip buz kaliplarinda dondurduktan sonra difrizde saklayacagim yemeklerine falan çıkarıp kullanacağım daha sonra size de fikir olsun

Canim benim oglum cok surmeden bardaga alismisti. Sulugu da soyledigin gibi disarida kullandim.Zsten suyla oynamayi cok seviyorlar onune 2 bardak koyuyordum biri bos biri su dolu bir.ona bir digerine bosaltip hem oynayip hem iciyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…