2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim bebe eskiden 20 dk bazen daha fazla emiyodu her meme ayrı ayrı ama şimdi max 5 dk emiyo sonra bu çırpınış hali. saat başı emziriyorum. Uyku halinde daha fazla emiyo bı kaç arkadaşımız yazmıştı aynısını. Ne yaşıyoruz bu yaz olduğundan mi yoksa bı atak mi. Cirpina cirpina emiyo uykuya geçmeden agliyo ayağıma alıp tempolu sallıyorum anca uyuyo. Dün ne güzel uzun uykular yaptı bugün yine 20-30 dk uykular. Gece kalkınca uyaniyo uyutmaya çalışıyorum falan neye sukretsem tersine dönüyo.

Ben de normal dograyip uzerine biraz su ekleyip hasliyordum blendirlayip biraz daha kaynatiyordum salca kivamina gelince kavanozlara dolduruyordum. Simdi soyledigin gibi buzluga atarim. Kavanozlari kucuk kucuk ayarlamak zor geliyor hem de acaba bozuldu mu vs korkusu olmaz. Ya da kavanoz daha mi saglikli olur buzluktansa

Benim ki karni agriyinca cirpiniyor emmerken 5 dk emip birakiyor canim evet uykulu daha guzel emiyor eger karni da agrimiyorsa guzel emiyor. Senin ki rahat emse diyecegim ki cekim gucu artmis ondan erken bitiriyor ama cirpinma varmis ya donemseldir ya da karni falan agriyordur

Ay bu wee baby ne tatlıymış minicik turuncusunu alayım bnde

Kızlar alin emerken sürekli boğazına kaçıyor o da sinirleniyor ne yapmalıyım bu sütün tazyikli olduğunu mu gösterir

Valla sorma yaa donemseldir geçecek diye umut ediyorum. Karnı agrisa emmeden sonra da huysuz olur diyorum neşeli neşeli oynuyoruz

Kızlar delirmek üzereyim ya. 3 aylık olana kadar yedip içerp yatağına koyunca uyanan çocuğuma 2 haftadır bişey oldu kucağımda. Sallayarak emzirerek nasıl uyursa artık uyutuyorum. Alışır diye de korkuyorum varya bunnedir y

Aynısıı bazen 5 dk emiyor afedersin pislik iciyormus gibi davranıyor bazen 20 dk falan emiyor

Canim benim oglum cok surmeden bardaga alismisti. Sulugu da soyledigin gibi disarida kullandim.Zsten suyla oynamayi cok seviyorlar onune 2 bardak koyuyordum biri bos biri su dolu bir.ona bir digerine bosaltip hem oynayip hem iciyordu
Ben de öyle istiyorum canım inşallah bardağa alışır
İçine tuz girmediginden konserve korur mu bilemedim canim konservede bakteri üreme riski de var buzluk bana daha güvenilir geliyor
Ah canim az önce çıngırak salladim 1 saat ona bakarak uyudu

Konserve tarzi degil canim 1 kucuk.sise yapip.uzerine yağ koyup dolapta bekletiyordum. Ama simdi taze biberlerle yaparken cokca olmaz tabi oyle haklisin benim o zaman kis ayiydi ek gida zaten haftalik yapiyordum şu durumda senin dedigin gibisi en mantili olani olacak

Bence de canım hem de pratik olur porsiyonluk çıkarır kullanirsin kiymalarini da difrizde saklicam ama acaba önden onlari da su da hafif haslasam mi

Ben 2 saatten fazla uyutmuyorum gündüz uykusu 2 saati geçerse uyandırıyorum canım. Yoksa diger uykusuna geçerken zorlanıyor benim oğlum.
Bugün asla mama içiremedim ben de. Sıcaktan mı bir yeri mi ağrıyor anlamadım. Gün boyu geze geze 120 cc anca içmiştir 12 saatte. Kakası biraz koyu yeşil ve kötü kokuluydu 2 kere yaptı bugün. Acaba üşüttü mü ki diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…