Ben de normal dograyip uzerine biraz su ekleyip hasliyordum blendirlayip biraz daha kaynatiyordum salca kivamina gelince kavanozlara dolduruyordum. Simdi soyledigin gibi buzluga atarim. Kavanozlari kucuk kucuk ayarlamak zor geliyor hem de acaba bozuldu mu vs korkusu olmaz. Ya da kavanoz daha mi saglikli olur buzluktansaKızlar kapya biberden Ekin'e bebek salçası yapicam biberleri buharda haşlayıp kabuklarini soyacagim sonra blenderda püre haline getirip buz kaliplarinda dondurduktan sonra difrizde saklayacagim yemeklerine falan çıkarıp kullanacağım daha sonra size de fikir olsun
Benim ki karni agriyinca cirpiniyor emmerken 5 dk emip birakiyor canim evet uykulu daha guzel emiyor eger karni da agrimiyorsa guzel emiyor. Senin ki rahat emse diyecegim ki cekim gucu artmis ondan erken bitiriyor ama cirpinma varmis ya donemseldir ya da karni falan agriyordurKızlar benim bebe eskiden 20 dk bazen daha fazla emiyodu her meme ayrı ayrı ama şimdi max 5 dk emiyo sonra bu çırpınış hali. saat başı emziriyorum. Uyku halinde daha fazla emiyo bı kaç arkadaşımız yazmıştı aynısını. Ne yaşıyoruz bu yaz olduğundan mi yoksa bı atak mi. Cirpina cirpina emiyo uykuya geçmeden agliyo ayağıma alıp tempolu sallıyorum anca uyuyo. Dün ne güzel uzun uykular yaptı bugün yine 20-30 dk uykular. Gece kalkınca uyaniyo uyutmaya çalışıyorum falan neye sukretsem tersine dönüyo.
Ay bu wee baby ne tatlıymış minicik turuncusunu alayım bndeValla Canım bu konuda ben de acemiyim ama aslinda bardağa alissa çok daha iyi olur gibi suluk daha çok dışarda falan kolaylik olur ben şu bardaklardan almıştım eğer beceremezse bir de ikinci ekledigim gibi alacağım
Wee Baby Prime Wee Baby 926 Prime Kulplu Silikon Bardak Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wee Baby Prime Wee Baby 926 Prime Kulplu Silikon Bardak Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Nuk Magic Cup Evo 230ml Suluk - Fiyatı, Yorumları
Nuk Magic Cup Evo 230ml Suluk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla sorma yaa donemseldir geçecek diye umut ediyorum. Karnı agrisa emmeden sonra da huysuz olur diyorum neşeli neşeli oynuyoruzBenim ki karni agriyinca cirpiniyor emmerken 5 dk emip birakiyor canim evet uykulu daha guzel emiyor eger karni da agrimiyorsa guzel emiyor. Senin ki rahat emse diyecegim ki cekim gucu artmis ondan erken bitiriyor ama cirpinma varmis ya donemseldir ya da karni falan agriyordur
Tazyik bir de emzirme pozisyonu da bazen etkiliyorKızlar alin emerken sürekli boğazına kaçıyor o da sinirleniyor ne yapmalıyım bu sütün tazyikli olduğunu mu gösterir
Aynısıı bazen 5 dk emiyor afedersin pislik iciyormus gibi davranıyor bazen 20 dk falan emiyorKızlar benim bebe eskiden 20 dk bazen daha fazla emiyodu her meme ayrı ayrı ama şimdi max 5 dk emiyo sonra bu çırpınış hali. saat başı emziriyorum. Uyku halinde daha fazla emiyo bı kaç arkadaşımız yazmıştı aynısını. Ne yaşıyoruz bu yaz olduğundan mi yoksa bı atak mi. Cirpina cirpina emiyo uykuya geçmeden agliyo ayağıma alıp tempolu sallıyorum anca uyuyo. Dün ne güzel uzun uykular yaptı bugün yine 20-30 dk uykular. Gece kalkınca uyaniyo uyutmaya çalışıyorum falan neye sukretsem tersine dönüyo.
Ben bunu aldım beğendim canim ayaklari falan baya sağlam güzel bir sandalye. İçine minder alacağım
Faros Mama Sandalyesi Fma180137 - Fiyatı, Yorumları
Faros Mama Sandalyesi Fma180137 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Birazdan resmini çekip atayim canim kurdumBunu favorilere eklemişim canım, sağolmerak ettiğim şey ise ayakları açılınca çok yer kaplıyor mu?
Ben de öyle istiyorum canım inşallah bardağa alışırCanim benim oglum cok surmeden bardaga alismisti. Sulugu da soyledigin gibi disarida kullandim.Zsten suyla oynamayi cok seviyorlar onune 2 bardak koyuyordum biri bos biri su dolu bir.ona bir digerine bosaltip hem oynayip hem iciyordu
İçine tuz girmediginden konserve korur mu bilemedim canim konservede bakteri üreme riski de var buzluk bana daha güvenilir geliyorBen de normal dograyip uzerine biraz su ekleyip hasliyordum blendirlayip biraz daha kaynatiyordum salca kivamina gelince kavanozlara dolduruyordum. Simdi soyledigin gibi buzluga atarim. Kavanozlari kucuk kucuk ayarlamak zor geliyor hem de acaba bozuldu mu vs korkusu olmaz. Ya da kavanoz daha mi saglikli olur buzluktansa
Ah canim az önce çıngırak salladim 1 saat ona bakarak uyuduKızlar delirmek üzereyim ya. 3 aylık olana kadar yedip içerp yatağına koyunca uyanan çocuğuma 2 haftadır bişey oldukucağımda. Sallayarak emzirerek nasıl uyursa artık uyutuyorum. Alışır diye de korkuyorum varya bunnedir y
Konserve tarzi degil canim 1 kucuk.sise yapip.uzerine yağ koyup dolapta bekletiyordum. Ama simdi taze biberlerle yaparken cokca olmaz tabi oyle haklisin benim o zaman kis ayiydi ek gida zaten haftalik yapiyordum şu durumda senin dedigin gibisi en mantili olani olacakBen de öyle istiyorum canım inşallah bardağa alışır
İçine tuz girmediginden konserve korur mu bilemedim canim konservede bakteri üreme riski de var buzluk bana daha güvenilir geliyor
Ah canim az önce çıngırak salladim 1 saat ona bakarak uyudu
Bence de canım hem de pratik olur porsiyonluk çıkarır kullanirsin kiymalarini da difrizde saklicam ama acaba önden onlari da su da hafif haslasam miKonserve tarzi degil canim 1 kucuk.sise yapip.uzerine yağ koyup dolapta bekletiyordum. Ama simdi taze biberlerle yaparken cokca olmaz tabi oyle haklisin benim o zaman kis ayiydi ek gida zaten haftalik yapiyordum şu durumda senin dedigin gibisi en mantili olani olacak
Ben 2 saatten fazla uyutmuyorum gündüz uykusu 2 saati geçerse uyandırıyorum canım. Yoksa diger uykusuna geçerken zorlanıyor benim oğlum.Peki bu düzene girmesi için uyandırıyor musunuz fazla uyursa?
Cnm happy kids var bir de , happymom hamilelik diğeri çocuk gelişimi diyor ama
Benim iki köpek öyle zaten hep peşimdeler bir de çocuk eklenirse fareli köyün kavalcısı olucam
Bugün asla mama içiremedim ben de. Sıcaktan mı bir yeri mi ağrıyor anlamadım. Gün boyu geze geze 120 cc anca içmiştir 12 saatte. Kakası biraz koyu yeşil ve kötü kokuluydu 2 kere yaptı bugün. Acaba üşüttü mü ki diye düşünüyorum.Kızlar benim bebe eskiden 20 dk bazen daha fazla emiyodu her meme ayrı ayrı ama şimdi max 5 dk emiyo sonra bu çırpınış hali. saat başı emziriyorum. Uyku halinde daha fazla emiyo bı kaç arkadaşımız yazmıştı aynısını. Ne yaşıyoruz bu yaz olduğundan mi yoksa bı atak mi. Cirpina cirpina emiyo uykuya geçmeden agliyo ayağıma alıp tempolu sallıyorum anca uyuyo. Dün ne güzel uzun uykular yaptı bugün yine 20-30 dk uykular. Gece kalkınca uyaniyo uyutmaya çalışıyorum falan neye sukretsem tersine dönüyo.
Birazdan resmini çekip atayim canim kurdum
Solgarın biotinini mi yoksa vitamin haplarını mı aldın canım ?bende emziriyorum kullanabilir miyizBen de solgar kullanıyorum hatta acayip olacak biraz ama mastit oldum onun yüzünden hahahah
Her zamanki pozisyon aslındaTazyik bir de emzirme pozisyonu da bazen etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?