2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Üşütünce yeşil oluyor genelde

Aslında kızımın bir kız kardeşi olmasını çok isterim ama şu an o kadar uzak geliyor ki acaba üç dört sene sonra tek başına bebek bakarken yaşadığım zorlukları unutur muyum
Ben 10 sene sonra unuttum 10 yaş var benim oğlanların arasında

gerçekten benim doktorumdan daha bilinçli olduğunuzu düşünüyorum yaaa teşekkür ederim tüm cevaplar için
Rica ederim cnim ne demek faydası oluyorsa ne mutlu bana bizim çocuk doktorumuz baya ilgili bende çoğu şeyi ondan öğrendim zaten.
Sonunda 4. ay atağından kurtulmuş bulunuyorum kızlar. Darısı tüm annelerin başına
Biz daha yeni başladık daha bitmesine 27 gün var diyor uygulamaaa
Ilk bebegi olup ikinci dusunen arkadaslar, kesin taniyi koydum: hemen bebegi yapin. Vallahi ara verdikten sonra cok zor. Sonra ohh iyiki olmus diyeceksiniz...
Diyemediiii diyemediiii iyiki olmuş diyemediiii iki küçükle uğraşmak başta gerçekten zor ama inşallah sonra kolaylaşır.

Rheaa tükmükten olabileceği fikri köpüklü kakanın aşırı doğru geldi şuan canım çünkü gerçekten köpük köpükte tükmüklü şuan bebe thanks içim rahatladı
Süt ve yumurta alerjileri ek gıdadan önce çıkıyormuş. Benim kızda oluyordu mukuslu kaka sürekli alerji mi vs mi diye sorduğumda doktorumuz eğer vucutta belirti yoksa yüksek ihtimal ağız içi salgılarını tuttuğu için olmuştur demisti. Sizinde tüm tahliller normal çıkmış belki de ondan sebep.

Aslında kızımın bir kız kardeşi olmasını çok isterim ama şu an o kadar uzak geliyor ki acaba üç dört sene sonra tek başına bebek bakarken yaşadığım zorlukları unutur muyum
Gelmiyor arkadaşım gelmiyor inan. Kızımı tek ben büyüttüm eşimden nerdeyse 0 destek. Çünkü çok yoğun çalışıyordu. 2.yi yaparken de kendime güvendim de yaptım. Kziima arkadaş yoldaş olsun diye. Ama hala kizimdaki zorlukları yaşıyorum yalan yok. Unutulmuyor hiçbiri. Doğum ağrısı unutuluyor da yaşanılan zorluk unutulmuyor inan.

Ben 10 sene sonra unuttum 10 yaş var benim oğlanların arasında
Bu gidişle benim unutkanlık seviyesi
Ve yıprandığın da yanına kalıyor değil mi şimdiden yaşlandığımı hissediyorum ama düşününce kardeş de çok güzel bir şey kızımın yalnız kalmasını hiic istemem. Ailesinin yanında olup bebek bakımında destek gören arkadaşlar coook şanslı

Kızlar bayramın ikinci günü eşimin ailesine gidicez iki günlüğüne ev bahceli çocuğu dışarda tutucam ister istemez. Hava da çok sıcak gösteriyor elimde siveno güneş kremi var bebekler için olanı. Sizce kullanayım mi doktorumuz altı aydan önce hayır demişti ama 35 derecelere çıkıyormuş sıcaklık

Selam kizlar atak dönemleri nasil geciyor:) biz tatildeyiz ve atak donemine denk gelmis sabah 4 de kalktim:)) allahtan yardimci olcak kizlar varda burda yorulunca kucaktan kucaga veriyoruz 3 kisi anca basediyoruz:))

Selam kizlar atak dönemleri nasil geciyor:) biz tatildeyiz ve atak donemine denk gelmis sabah 4 de kalktim:)) allahtan yardimci olcak kizlar varda burda yorulunca kucaktan kucaga veriyoruz 3 kisi anca basediyoruz:))
Çok zor çok

Ah canım çok geçmiş olsun bi anlık bişey işte ne kadar dikkat etsekte olacak oldu mu oluyor neyseki bir şey olmamış Defnoş'a
Hahahah ben de hatta eşim de hepimiz ezberledik Harika bir icat ama yaa be güzel oyalıyor valla
Canım diş ağrısı da olabilir bi kontrol et bakalim elinle damaklarini sertlik durumu nasıl bi gece calpol verip öyle yatir yine ağlayacak mi bi dene eğer ağlaması ağrısı sancısı var demektir
Sonunda 4. ay atağından kurtulmuş bulunuyorum kızlar. Darısı tüm annelerin başına
Oyyy gözün aydin hayaldi gerçek oldu darısı başıma inşallah bizim de son hafta sanirim
Sizin 3. Atak kuzum muhtemelen daha 4. Atağa var bence canim zaten ikisinin arası çok kısa. O uygulama bende de tutmadı bu arada üç aşağı beş yukarı fikir veriyor
Canim benim dr abartmadan sürebilirsin ama üst üste defalarca sürmeyeceksin dedi ve kesinlikle direk güneşe maruz birakma gölgede dur dedi.

Çok geçmiş olsun canım bebise bir şey olmamış şükür gerçekten dikkat etmemiz lazım artık daha da çok kendini hiç suçlama düşe kalka büyüyecekler bizim için de zamanla normale binecek sanırım
Tamamdir canım benim de sürmezsem içim rahat etmeyecek zaten az bir şey sürerim artık

İşte ben şuan o şanslı dönemdeyim. Annemle şehirdeki evlerimiz yakın ama annemler 3 sene önce komple yazlikta yaşamaya başladılar. Edirneye 2-3 ayda 1 birkaç günlüğüne geliyorlar doktora vs çıkmaya. Annem ben gelmem sen gel dedi bende yazları yazlikta kalıyorum. 2 hafta Edirne 2 hafta yazlik modundayim. Bayramın 2. Günü eşim gelip alacak bizi 2 hafta edirnede ne yapacağım şimdiden stres bastı mesela. Geri kalan tüm zamanlarda hep tek baktım kızıma. Evet zor gerçekten ama ikisi anlasinca o beni motive ediyor. Ha gayret kızım son birkaç sene diyorum kendime.

Ben sürüyorum arkadaşım. Her gün sahile indiriyorum yanmasını göze alamam
Doktorum da kullan dedi. Saat 5 ten sonra olmasına rağmen bir gözlerine bir bez bölgesine surmuyorum resmen. ecowell 50+ kullanıyorum. Eve gelince de bir güzel yıkayıp temizliyorum. Başka türlü çocuk yanacak.

Şu yazlık olayı en özendiğim şeylerden biri (some iç anadolululuk problems ) benim yerime de keyfini çıkar. Ben iki haftadır annemin yanındayım bu sefer de eşim darlıyor özledim özledim diye beni bi sal arkadaşım bayramdan sonra eski külkedisi yaşamıma dönücem bakalım beni de yavaştan stres basıyor ama basedicez artık. Her sene tatil yapıp rahatlıyorduk bir tık bu sene bebek küçük diye tatili de eylüle erteledik iki ayda huniyi takmam inşallah

Hemen cevap veriyorum: EVET! Unutuluyor ve rahatliga alisiliyor ustene

Der der bir sene sonra der. Hele 2 sene sonra ciglikla der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…