Çok lezzetli oluyor yerken bir iki çay kaşığı döküp dene bakYaa tahinlisini bilmiyordum muhakkak deneyecegim zaten tahine baylirim
Ben akşam annemin yanına gidiyorum yazlığa o yüzden temizlik felan yokKizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Ohh mis ben hallettim her.işimi simdi kendimi paklama zamaniBen akşam annemin yanına gidiyorum yazlığa o yüzden temizlik felan yokbayram telaşesinden kurtuldum
Bizim doktorumuz zamanı gelince ıhlamur verebilirsin konuşuruz demişti. Benim de aklımda kaldı aldım vallabitki cayi vermeyin diyolar ama seninki farkli bisimi acab
Güle güle kullansın bebişin arkadaşımCanım ben de mamajoo nunkini sipariş verdim e bebekten şimdi çok indirim vardı yorumları iyiydi bir de avent alcam ikisi yeter diye düşünüyorum
Ben 2 aylıktan beri kullanıyorum ama hala dökülüyor saçım
Vallahi sabah 6dan bu saate kadar yapıyordum. Anca oturdumKizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Sen baya erken baslamissin ben 12 de basladimBizim doktorumuz zamanı gelince ıhlamur verebilirsin konuşuruz demişti. Benim de aklımda kaldı aldım valla
Güle güle kullansın bebişin arkadaşım
Ben 2 aylıktan beri kullanıyorum ama hala dökülüyor saçım
Vallahi sabah 6dan bu saate kadar yapıyordum. Anca oturdumpert durumdayım
Çok teşekkür ederim. Fiziki olarak artık toparlandım. Tabii ki hamilelik öncesiyle aynı değil vücudum ama benim hareketimi engelleyen bir şey kalmadı. Eşimle biraz seyahat edelim dedik, eh işte geçti her şey güzel olmasına rağmen.
Yazlık nerde söyle ben de geleyimBen akşam annemin yanına gidiyorum yazlığa o yüzden temizlik felan yokbayram telaşesinden kurtuldum
Her şeye rağmen çok iyi gidiyorsun, çok güçlüsünÇok teşekkür ederim. Fiziki olarak artık toparlandım. Tabii ki hamilelik öncesiyle aynı değil vücudum ama benim hareketimi engelleyen bir şey kalmadı. Eşimle biraz seyahat edelim dedik, eh işte geçti her şey güzel olmasına rağmen.
Şimdi de ailemin yanına geldik, bir evde tıkılı kalmaktan çok bunalmıştım. Şimdi 1 ay oldu neredeyse, evi değil de bebeğimi ziyaret etmeyi çok özledim. Daha az ağlıyorum ama arada bir krizler geliyor tabii.
Uzun zamandır bakmıyordum buraya da, şimdi gördüm bebekler büyüyor. Hepsine çok mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Giderek azaldı diyebilirim huysuzluk var hala ama memeyi çok reddetmiyor artık4.ay atağı olabilir mi? Çok sık oluyor çünkü atak haftalarında meme reddi ve uyku reddi malesefşimdi nasıl?
Ahahahahh bende vallaBenim de 'haydiii bir öpücük bana bir öpücük yollaaaa muaaah"Köpekcikteki bütün şarkıları ezberledik tüm aile
Ahahahahh bende vallaen sevdiğim benim de bu muaahh,öpücükler atıyorum o arada tabi
Benim en favorim göbeğimi seviyorum pat pat vur göbeğimeeee göbeğimi seviyorum sarıl banaaaAhahahahh bende vallaen sevdiğim benim de bu muaahh,öpücükler atıyorum o arada tabi
Evet kurban işi çok zor oluyor gerçekten ya ben et tutuyor beni deyip genelde elimi sürmüyorum hdjdjdjjd off deşifre olmam inşallah aileden biri falan duysa skandalBana arkadaslar falan gelirler bebek gormesine henuz gelmeyenler var kesin gelirler. Kurban bayrami daha zor geliyor bana kurban işi de araya girince ve de 4 gun surunce cocuklarla zor geliyor sabah kalk.biri gelirse diye etrafi topla her an tetikte ol
Edirne’nin neresinde yazlık canım güzel mi oralarbenim çocukluğum burda geçti. Şimdi çocukluk arkadaşlarımın çocuklarıyla kızım oynuyor gözyaşım pıt
Kolay tarafı zaten o. Delksiz ece uykusu yapmıyordum yine yapmıyorum. Sıfırdan başlamaya benzemiyor tabi. Bünye uykusuzluğa alışık sonuçta.
Baklavalar yapıldı. Temizlikte parça parça yapıldı. Şimdi mola verdik sahile kızan eğlendirmeye
Beden olumlama diye buna derimBenim en favorim göbeğimi seviyorum pat pat vur göbeğimeeee göbeğimi seviyorum sarıl banaaa
Canım yüksek ihtimal atak,diş ağrısı ile de birleşince daha huysuz geçiyor.Bizde de öyleydi valla benim tırlatmama az kalmıştıKızlar Yağız birkaç gündür gece ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığa. Kucağıma alıyorum pışpışlıyorum sakinleşsin diye ama yok emzirmeden sakinleşmiyor asla sadece memede sakinliyor. Sanki canı acır gibi bir ağlama. Gündüz hiç böyle bir sıkıntısı yok gece böyle sebebi ne olabilir acaba? Yaşayan oldu mu bu durumu?
Kuzu biz 25 derecede sabit açıyoruz klimayı direkt üstüne de vurmuyor ne terliyor ne üşüyor. Terlemesi daha sıkıntı değil miBebekle yolculuk ben bidahami asla tovbe hastalancak die klimayi kokleyemioz uyuyo bakiyorum su icinde kalmis altini deyistircem ustume isedi eve geldik bide ustume kustu nemden yapis yapis olmusum kucak istiyor ben bitmisim arkadaşlar ya:)))
Klimayi acsaydin ya canim pusetin basligini da kapatsaydin bir sey.olmazdi. yanliz uzerine işemesine cok guldumBebekle yolculuk ben bidahami asla tovbe hastalancak die klimayi kokleyemioz uyuyo bakiyorum su icinde kalmis altini deyistircem ustume isedi eve geldik bide ustume kustu nemden yapis yapis olmusum kucak istiyor ben bitmisim arkadaşlar ya:)))
Kiz ben anlamadimki klima acikkende terliyor ozellikle uyurken acaba ustunu cokmu ortuyorum muslin ortu ortuom bide zibini var üstünde tisort sort cokmuki:)Kuzu biz 25 derecede sabit açıyoruz klimayı direkt üstüne de vurmuyor ne terliyor ne üşüyor. Terlemesi daha sıkıntı değil mi
Kusmugu daha berbatti ahahahahahah memelerimin arasindan akmasini izledim resmen o an hicbisi yapamadimKlimayi acsaydin ya canim pusetin basligini da kapatsaydin bir sey.olmazdi. yanliz uzerine işemesine cok guldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?