2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
bitki cayi vermeyin diyolar ama seninki farkli bisimi acab
Bizim doktorumuz zamanı gelince ıhlamur verebilirsin konuşuruz demişti. Benim de aklımda kaldı aldım valla
Canım ben de mamajoo nunkini sipariş verdim e bebekten şimdi çok indirim vardı yorumları iyiydi bir de avent alcam ikisi yeter diye düşünüyorum
Güle güle kullansın bebişin arkadaşım
Kizlar bunu kullandiktan sonra saç dokulmem durdu bilginize

Eki Görüntüle 3266066
Ben 2 aylıktan beri kullanıyorum ama hala dökülüyor saçım
Kizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Vallahi sabah 6dan bu saate kadar yapıyordum. Anca oturdum pert durumdayım

Sen baya erken baslamissin ben 12 de basladim

Eksi_Elma canım nasılsın aklıma düştün bi yazayım dedim
Çok teşekkür ederim. Fiziki olarak artık toparlandım. Tabii ki hamilelik öncesiyle aynı değil vücudum ama benim hareketimi engelleyen bir şey kalmadı. Eşimle biraz seyahat edelim dedik, eh işte geçti her şey güzel olmasına rağmen.

Şimdi de ailemin yanına geldik, bir evde tıkılı kalmaktan çok bunalmıştım. Şimdi 1 ay oldu neredeyse, evi değil de bebeğimi ziyaret etmeyi çok özledim. Daha az ağlıyorum ama arada bir krizler geliyor tabii.

Uzun zamandır bakmıyordum buraya da, şimdi gördüm bebekler büyüyor. Hepsine çok mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Her şeye rağmen çok iyi gidiyorsun, çok güçlüsün sosyalleşmek her zaman daha iyi hissettirir hem ailen de seni özlemiştir umarım çok daha iyi hissederek ayrılırsın ailenin yanından önünüzde daha göreceğiniz çok güzel günler var inşallah canım. Kendini unutturma ara ara uğra buralara

Evet kurban işi çok zor oluyor gerçekten ya ben et tutuyor beni deyip genelde elimi sürmüyorum hdjdjdjjd off deşifre olmam inşallah aileden biri falan duysa skandal
Edirne’nin neresinde yazlık canım güzel mi oralar
Benim en favorim göbeğimi seviyorum pat pat vur göbeğimeeee göbeğimi seviyorum sarıl banaaa
Beden olumlama diye buna derim ben de en çok bunu seviyorum jdjdj

Canım yüksek ihtimal atak,diş ağrısı ile de birleşince daha huysuz geçiyor.Bizde de öyleydi valla benim tırlatmama az kalmıştıBiraz sabır sakinleşiyorlar birkaç güne kuzucuk

Bebekle yolculuk ben bidahami asla tovbe hastalancak die klimayi kokleyemioz uyuyo bakiyorum su icinde kalmis altini deyistircem ustume isedi eve geldik bide ustume kustu nemden yapis yapis olmusum kucak istiyor ben bitmisim arkadaşlar ya:)))

Bebekle yolculuk ben bidahami asla tovbe hastalancak die klimayi kokleyemioz uyuyo bakiyorum su icinde kalmis altini deyistircem ustume isedi eve geldik bide ustume kustu nemden yapis yapis olmusum kucak istiyor ben bitmisim arkadaşlar ya:)))
Kuzu biz 25 derecede sabit açıyoruz klimayı direkt üstüne de vurmuyor ne terliyor ne üşüyor. Terlemesi daha sıkıntı değil mi

Klimayi acsaydin ya canim pusetin basligini da kapatsaydin bir sey.olmazdi. yanliz uzerine işemesine cok guldum

Kuzu biz 25 derecede sabit açıyoruz klimayı direkt üstüne de vurmuyor ne terliyor ne üşüyor. Terlemesi daha sıkıntı değil mi
Kiz ben anlamadimki klima acikkende terliyor ozellikle uyurken acaba ustunu cokmu ortuyorum muslin ortu ortuom bide zibini var üstünde tisort sort cokmuki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…