Gece calpol vermiştim yatmadan aslında canım. Damakların görüntüsü böyle şuan. Bir de üst damağın ortasında nokta gibi bişey var onu anlamadım. Damakları da sert ondan mı ağlıyor ki acabaAh canım çok geçmiş olsun bi anlık bişey işte ne kadar dikkat etsekte olacak oldu mu oluyor neyseki bir şey olmamış Defnoş'a
Hahahah ben de hatta eşim de hepimiz ezberledikHarika bir icat ama yaa be güzel oyalıyor valla
Canım diş ağrısı da olabilir bi kontrol et bakalim elinle damaklarini sertlik durumu nasıl bi gece calpol verip öyle yatir yine ağlayacak mi bi dene eğer ağlaması ağrısı sancısı var demektir
Oyyy gözün aydin hayaldi gerçek oldu darısı başıma inşallah bizim de son hafta sanirim
Sizin 3. Atak kuzum muhtemelen daha 4. Atağa var bence canim zaten ikisinin arası çok kısa. O uygulama bende de tutmadı bu arada üç aşağı beş yukarı fikir veriyor
Canim benim dr abartmadan sürebilirsin ama üst üste defalarca sürmeyeceksin dedi ve kesinlikle direk güneşe maruz birakma gölgede dur dedi.
Ekinin de damaklari çok sert sürekli eli ağzında eskiler çay kaşığının tersi ile damağa vururmus tık tık ses geliyorsa diş geliyor demekmişGece calpol vermiştim yatmadan aslında canım. Damakların görüntüsü böyle şuan. Bir de üst damağın ortasında nokta gibi bişey var onu anlamadım. Damakları da sert ondan mı ağlıyor ki acaba
Hahaha eskiler ve yöntemleriEkinin de damaklari çok sert sürekli eli ağzında eskiler çay kaşığının tersi ile damağa vururmus tık tık ses geliyorsa diş geliyor demekmişOrasi bağ gibi bişi galiba dişle alakası yok
Bu sarı kafa biraz önce kirpicigi yemeye çalıştı yiyemedigi için ağlama krizine girdiHahaha eskiler ve yöntemleriBizimki de sürekli elini emiyor tükürük salya ne ararsan var bakalım ne zaman patlayacak dişler
O zaman çivi çiviyi söker hesabı rahatlığa alışmadan mi yapmak lazımHemen cevap veriyorum: EVET! Unutuluyor ve rahatliga alisiliyor ustene
Canim onun disle alskasi yok o kisim disler.ciktiktan sonra zamanla kayboluyorGece calpol vermiştim yatmadan aslında canım. Damakların görüntüsü böyle şuan. Bir de üst damağın ortasında nokta gibi bişey var onu anlamadım. Damakları da sert ondan mı ağlıyor ki acaba
O zaman çivi çiviyi söker hesabı rahatlığa alışmadan mi yapmak lazım♀
Benim kızım da ananesinde çok özledim temizlik yapicam diye bıraktım sabah birazdan gidip alicamBu sarı kafa biraz önce kirpicigi yemeye çalıştı yiyemedigi için ağlama krizine girdiher şeyi de yiyemezsin
Temizlik bitti sayılır birazdan ikramlik bisiler yapicam ama çok önce kızımı annemden alip öpüp koklamam lazımKizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Benim de toz alma ve lavabo kaldi. Yigit i yikadim. Aksam da digerini yikarim suan evde degilTemizlik bitti sayılır birazdan ikramlik bisiler yapicam ama çok önce kızımı annemden alip öpüp koklamam lazım
Biz gurbette olduğumuz için kv kp in yanına gidicez o yüzden temizlik falan yok bende ama ruhsal olarak da hazırlanmış sayılmam aşırı bunalıyorum bayram muhabbetinden yaKizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Bitirdin mi işleri ne zaman geliyor misafirlerBenim kızım da ananesinde çok özledim temizlik yapicam diye bıraktım sabah birazdan gidip alicam
Bizim balığı da akşam uykusundan önce yikicamBenim de toz alma ve lavabo kaldi. Yigit i yikadim. Aksam da digerini yikarim suan evde degiloo ikramliklar da yapilacak demek. Ben ev baklavasi aldiriyorum. Sutlac yapayim dedim eşim kalsin gerek yok deyince yapmadim bir sey
Bana arkadaslar falan gelirler bebek gormesine henuz gelmeyenler var kesin gelirler. Kurban bayrami daha zor geliyor bana kurban işi de araya girince ve de 4 gun surunce cocuklarla zor geliyor sabah kalk.biri gelirse diye etrafi topla her an tetikte olBiz gurbette olduğumuz için kv kp in yanına gidicez o yüzden temizlik falan yok bende ama ruhsal olarak da hazırlanmış sayılmam aşırı bunalıyorum bayram muhabbetinden yabitse de gitsek modunda takılırım yine
Bitirdin mi işleri ne zaman geliyor misafirler
Anladim canim tatli olsun da ne olursa artikBizim balığı da akşam uykusundan önce yikicamizmir sıcağında baklava çok ağır oluyor mozaik pasta yapicam bol çikolatalı, dondurma ile servis edicem annem de illa serbetli tatlı istedi ona da şekerpare yapicam
Aynen kuzum ben üzerine tahin döküyorum bi de çekilmiş ceviz koyuyorum öyle servis ediyorum sekerpareyi enfes oluyorAnladim canim tatli olsun da ne olursa artikBazen ben de Sekerpare yaparim bayramlara esim o daha hafif iyi oluyor nereye gitsen bakalava vs agir yiyilmiyor diyor.
Yaa tahinlisini bilmiyordum muhakkak deneyecegim zaten tahine baylirimAynen kuzum ben üzerine tahin döküyorum bi de çekilmiş ceviz koyuyorum öyle servis ediyorum sekerpareyi enfes oluyor
Şu yazlık olayı en özendiğim şeylerden biri (some iç anadolululuk problems) benim yerime de keyfini çıkar. Ben iki haftadır annemin yanındayım bu sefer de eşim darlıyor özledim özledim diye beni bi sal arkadaşım bayramdan sonra eski külkedisi yaşamıma dönücem bakalım beni de yavaştan stres basıyor ama basedicez artık. Her sene tatil yapıp rahatlıyorduk bir tık bu sene bebek küçük diye tatili de eylüle erteledik iki ayda huniyi takmam inşallah
Kolay tarafı zaten o. Delksiz ece uykusu yapmıyordum yine yapmıyorum. Sıfırdan başlamaya benzemiyor tabi. Bünye uykusuzluğa alışık sonuçta.O zaman çivi çiviyi söker hesabı rahatlığa alışmadan mi yapmak lazım♀
Baklavalar yapıldı. Temizlikte parça parça yapıldı. Şimdi mola verdik sahile kızan eğlendirmeyeKizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Masallah valla pire gibisinbenim çocukluğum burda geçti. Şimdi çocukluk arkadaşlarımın çocuklarıyla kızım oynuyor gözyaşım pıt
Kolay tarafı zaten o. Delksiz ece uykusu yapmıyordum yine yapmıyorum. Sıfırdan başlamaya benzemiyor tabi. Bünye uykusuzluğa alışık sonuçta.
Baklavalar yapıldı. Temizlikte parça parça yapıldı. Şimdi mola verdik sahile kızan eğlendirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?