2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gece calpol vermiştim yatmadan aslında canım. Damakların görüntüsü böyle şuan. Bir de üst damağın ortasında nokta gibi bişey var onu anlamadım. Damakları da sert ondan mı ağlıyor ki acaba

Eklentiler

• 5B23AF12-ED46-46B1-B5E7-DEBF3E2D4455.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 5A2AF54D-0DA4-4EB4-95A3-5660C507B867.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
Gece calpol vermiştim yatmadan aslında canım. Damakların görüntüsü böyle şuan. Bir de üst damağın ortasında nokta gibi bişey var onu anlamadım. Damakları da sert ondan mı ağlıyor ki acaba
Ekinin de damaklari çok sert sürekli eli ağzında eskiler çay kaşığının tersi ile damağa vururmus tık tık ses geliyorsa diş geliyor demekmiş Orasi bağ gibi bişi galiba dişle alakası yok

Ekinin de damaklari çok sert sürekli eli ağzında eskiler çay kaşığının tersi ile damağa vururmus tık tık ses geliyorsa diş geliyor demekmiş Orasi bağ gibi bişi galiba dişle alakası yok
Hahaha eskiler ve yöntemleri Bizimki de sürekli elini emiyor tükürük salya ne ararsan var bakalım ne zaman patlayacak dişler

Hahaha eskiler ve yöntemleri Bizimki de sürekli elini emiyor tükürük salya ne ararsan var bakalım ne zaman patlayacak dişler
Bu sarı kafa biraz önce kirpicigi yemeye çalıştı yiyemedigi için ağlama krizine girdi her şeyi de yiyemezsin

Eklentiler

• D6E73E26-BA4B-4E15-97BD-4115AB282726.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 69
Canim onun disle alskasi yok o kisim disler.ciktiktan sonra zamanla kayboluyor

Temizlik bitti sayılır birazdan ikramlik bisiler yapicam ama çok önce kızımı annemden alip öpüp koklamam lazım
Benim de toz alma ve lavabo kaldi. Yigit i yikadim. Aksam da digerini yikarim suan evde degil oo ikramliklar da yapilacak demek. Ben ev baklavasi aldiriyorum. Sutlac yapayim dedim eşim kalsin gerek yok deyince yapmadim bir sey

Kizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Biz gurbette olduğumuz için kv kp in yanına gidicez o yüzden temizlik falan yok bende ama ruhsal olarak da hazırlanmış sayılmam aşırı bunalıyorum bayram muhabbetinden ya bitse de gitsek modunda takılırım yine
Benim kızım da ananesinde çok özledim temizlik yapicam diye bıraktım sabah birazdan gidip alicam
Bitirdin mi işleri ne zaman geliyor misafirler

Benim de toz alma ve lavabo kaldi. Yigit i yikadim. Aksam da digerini yikarim suan evde degil oo ikramliklar da yapilacak demek. Ben ev baklavasi aldiriyorum. Sutlac yapayim dedim eşim kalsin gerek yok deyince yapmadim bir sey
Bizim balığı da akşam uykusundan önce yikicam izmir sıcağında baklava çok ağır oluyor mozaik pasta yapicam bol çikolatalı, dondurma ile servis edicem annem de illa serbetli tatlı istedi ona da şekerpare yapicam

Bana arkadaslar falan gelirler bebek gormesine henuz gelmeyenler var kesin gelirler. Kurban bayrami daha zor geliyor bana kurban işi de araya girince ve de 4 gun surunce cocuklarla zor geliyor sabah kalk.biri gelirse diye etrafi topla her an tetikte ol

Anladim canim tatli olsun da ne olursa artik Bazen ben de Sekerpare yaparim bayramlara esim o daha hafif iyi oluyor nereye gitsen bakalava vs agir yiyilmiyor diyor.

Anladim canim tatli olsun da ne olursa artik Bazen ben de Sekerpare yaparim bayramlara esim o daha hafif iyi oluyor nereye gitsen bakalava vs agir yiyilmiyor diyor.
Aynen kuzum ben üzerine tahin döküyorum bi de çekilmiş ceviz koyuyorum öyle servis ediyorum sekerpareyi enfes oluyor

benim çocukluğum burda geçti. Şimdi çocukluk arkadaşlarımın çocuklarıyla kızım oynuyor gözyaşım pıt
O zaman çivi çiviyi söker hesabı rahatlığa alışmadan mi yapmak lazım ‍♀
Kolay tarafı zaten o. Delksiz ece uykusu yapmıyordum yine yapmıyorum. Sıfırdan başlamaya benzemiyor tabi. Bünye uykusuzluğa alışık sonuçta.
Kizlar bayram temizligi, hazirliği ne alemde
Baklavalar yapıldı. Temizlikte parça parça yapıldı. Şimdi mola verdik sahile kızan eğlendirmeye

Kizlar oglum ezan ve seladan hic hoslanmiyor. Annemin evi de iki cami arasinda ve hatta arkasinda da var. Her ezan da nasil agliyor amannn... Hocalar da uzatiyor da uzatiyor. Hepsi ayri telden karga sesleri ile

Masallah valla pire gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…