Amiiiiin artık bitsin ben dersimi aldımOfff allahım kolaylık versin yaaa neymiş bu böyle inanamıyorum
2 kaka sayisi suan az canim sen kakayi ve beslenmesini takip et baktin cok yspiyor beslenmiyor gotur.Karni agriyinca da yesil kaka yaparlar ya da kulaklari agriyinca.Evet sadece mamayla besleniyor şuan canım. Keyfî yerinde gülüyor baya her zamanki gibi bir huzursuzluğu yok ama bugün mama içmemek için direndi baya. Mama içmek istemedi akşama kadar 120 cc anca verebildim kızlar. O da beni biraz endişelendirdi açıkçası.
Evet benim de aklıma mama içmemesi takıldı canım. Normalde çok iştahlı bir bebektir bugün içmedi mamasını. Yarın da devam ederse bir acile götürürüm artık diye düşünüyorum şimdi uyuyor her zamanki saatinde uyudu huysuzluğu yok sadece mama içmedi bugün bir de kakasında problem var canım.Çok az beslenmiş canım Dr a bı danissana bnimki yine emiyo 5 dk da olsa. Saldırıyo memeye iştahı var ne oluyorsa bı sure sonra çıldırma geliyo memeyi alıp birakiyo. Az önce tazyikle aktığını gördüm acaba öyle mi oluyo sürekli olur mu onu da bilmiyorum.
Yarın da yola çıkacağız annemin yanına gidiyorum. İnşallah beslenmesi düzelir de içim rahat giderim. Ankarada bildiğim bir doktor da yok nereye götürürüm diye düşünüp duruyorum sabahtan beri.2 kaka sayisi suan az canim sen kakayi ve beslenmesini takip et baktin cok yspiyor beslenmiyor gotur.Karni agriyinca da yesil kaka yaparlar ya da kulaklari agriyinca.
Aynen canım takip et. İnşallah bı günlük biseydirEvet benim de aklıma mama içmemesi takıldı canım. Normalde çok iştahlı bir bebektir bugün içmedi mamasını. Yarın da devam ederse bir acile götürürüm artık diye düşünüyorum şimdi uyuyor her zamanki saatinde uyudu huysuzluğu yok sadece mama içmedi bugün bir de kakasında problem var canım.
Kızlar bugün ikinci oldu koyu yeşil ve kötü kokulu kaka yapıyor oğlum. Birinde mukus da vardı sümüksü ve sıvıydı biraz. Dün de sarı koyu yeşil karışık yaptı yine kokuyordu. Pazar günü parka gittik ağaçların altında oturduk biraz uyudu orada rüzgar esiyordu ama sıcak esiyordu yani üşütmüş olabilir mi? Doktora götürmeli miyim sizce? Bayram giriyor araya acile gitsek bakıyorlar mı böyle durumlara?
Teşekkür ederim canım mama içiyor ama bugün onu da içmedi. İnşallah bir an önce geçer.Canım doktor ne yapabilir ki bu durumda? Gerek yok götürmene, emziriyorsan hem kendini hem bebeği sıcak tutmaya çalış. Ayaklarına çorabı ihmal etme. Rüzgara maruz kalmış belliki, üşütmüş gibi duruyor. Geçmiş olsun
Canım ben de mamajoo nunkini sipariş verdim e bebekten şimdi çok indirim vardı yorumları iyiydi bir de avent alcam ikisi yeter diye düşünüyorumBen de avent ve tommee tippiee nin kolay alıştırma bardağı var arkadaşım, biriyle su diğeriyle bitki çayı vs veririm diye düşündümgüzel gibi ikisi de
Bu da çok tatlıymış ya
Ekinde 2 kaka yapıyor canim bazen 3 oluyor ama genelde 2 oluyor. Dr 2 gün kaka yapmazsa ya da günde 5 defadan fazla yaparsa bakmak gerekir onun dışında normal demişti2 kaka sayisi suan az canim sen kakayi ve beslenmesini takip et baktin cok yspiyor beslenmiyor gotur.Karni agriyinca da yesil kaka yaparlar ya da kulaklari agriyinca.
Ah canim valla haklisin beslenmediklerinde insanin kafasina cok takiliyor. Yarin bak sen sabah eger devam ediyorsa bu durum gotur kaka tahlili kesin yaparlar.Tabi erken yola cikmayacaksan. Yarin duzelir insallah belki bugunluk bir sikintidir. Benim ki de cumartesi hic beslenmek istememisti ertesi gunu duzeldiYarın da yola çıkacağız annemin yanına gidiyorum. İnşallah beslenmesi düzelir de içim rahat giderim. Ankarada bildiğim bir doktor da yok nereye götürürüm diye düşünüp duruyorum sabahtan beri.
Canim bayramda zaten doktorluk bi ihtiyaç olursa mecbur acile götüreceksin poliklinik olmaz bayramda aciller açık sadece. En yakin hastanelere bak googledan aklinda olsunYarın da yola çıkacağız annemin yanına gidiyorum. İnşallah beslenmesi düzelir de içim rahat giderim. Ankarada bildiğim bir doktor da yok nereye götürürüm diye düşünüp duruyorum sabahtan beri.
Az demisken iste yani normal anlaminda canim yanlis anlasilacak tarzda yazmisimEkinde 2 kaka yapıyor canim bazen 3 oluyor ama genelde 2 oluyor. Dr 2 gün kaka yapmazsa ya da günde 5 defadan fazla yaparsa bakmak gerekir onun dışında normal demişti
İnşallah bir günlük bir şeydir canım. Bu gece uyurken vereceğim uykusunda da içmezse yarın sabahtan götürmeyi düşünüyorum ben de canım teşekkür ederim biraz içim rahatladıAh canim valla haklisin beslenmediklerinde insanin kafasina cok takiliyor. Yarin bak sen sabah eger devam ediyorsa bu durum gotur kaka tahlili kesin yaparlar.Tabi erken yola cikmayacaksan. Yarin duzelir insallah belki bugunluk bir sikintidir. Benim ki de cumartesi hic beslenmek istememisti ertesi gunu duzeldi
He ben yanlış anlamışımAz demisken iste yani normal anlaminda canim yanlis anlasilacak tarzda yazmisimBenim ki de gunde 3 yapiyordu aslinda bakildiginda gayet normal ama isal sekliydi sikinti oldu. 2 gundur gunluk 2 ye dusurdu de yine sivik tabi.
6 aydab sonra sanırım yaKızlar bide bu kankaların kulaklarını ne zaman deldirebiliriz
Ben o konuda cok kararsizim ya iyi mi olur kötü mü bilemedim. Kreşe falan başladıklarında küpe takamazlar çocuklar asılıp çekebilir. 6 aylikken de kendisi yapabilir bunu bilemedim acaba kendi istediginde mi deldirse diyorumKızlar bide bu kankaların kulaklarını ne zaman deldirebiliriz
Çok umut verici bir mesaj oldu üzülmeyim ben deÇıkar çıkarbenim kızkardeşim kelleşmişti resmen doğum sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?