2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
2 kaka sayisi suan az canim sen kakayi ve beslenmesini takip et baktin cok yspiyor beslenmiyor gotur.Karni agriyinca da yesil kaka yaparlar ya da kulaklari agriyinca.

Evet benim de aklıma mama içmemesi takıldı canım. Normalde çok iştahlı bir bebektir bugün içmedi mamasını. Yarın da devam ederse bir acile götürürüm artık diye düşünüyorum şimdi uyuyor her zamanki saatinde uyudu huysuzluğu yok sadece mama içmedi bugün bir de kakasında problem var canım.

2 kaka sayisi suan az canim sen kakayi ve beslenmesini takip et baktin cok yspiyor beslenmiyor gotur.Karni agriyinca da yesil kaka yaparlar ya da kulaklari agriyinca.
Yarın da yola çıkacağız annemin yanına gidiyorum. İnşallah beslenmesi düzelir de içim rahat giderim. Ankarada bildiğim bir doktor da yok nereye götürürüm diye düşünüp duruyorum sabahtan beri.

Aynen canım takip et. İnşallah bı günlük biseydir

Canım doktor ne yapabilir ki bu durumda? Gerek yok götürmene, emziriyorsan hem kendini hem bebeği sıcak tutmaya çalış. Ayaklarına çorabı ihmal etme. Rüzgara maruz kalmış belliki, üşütmüş gibi duruyor. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım mama içiyor ama bugün onu da içmedi. İnşallah bir an önce geçer.

Ben de avent ve tommee tippiee nin kolay alıştırma bardağı var arkadaşım, biriyle su diğeriyle bitki çayı vs veririm diye düşündüm güzel gibi ikisi de
Canım ben de mamajoo nunkini sipariş verdim e bebekten şimdi çok indirim vardı yorumları iyiydi bir de avent alcam ikisi yeter diye düşünüyorum

Ekinde 2 kaka yapıyor canim bazen 3 oluyor ama genelde 2 oluyor. Dr 2 gün kaka yapmazsa ya da günde 5 defadan fazla yaparsa bakmak gerekir onun dışında normal demişti

Yarın da yola çıkacağız annemin yanına gidiyorum. İnşallah beslenmesi düzelir de içim rahat giderim. Ankarada bildiğim bir doktor da yok nereye götürürüm diye düşünüp duruyorum sabahtan beri.
Ah canim valla haklisin beslenmediklerinde insanin kafasina cok takiliyor. Yarin bak sen sabah eger devam ediyorsa bu durum gotur kaka tahlili kesin yaparlar.Tabi erken yola cikmayacaksan. Yarin duzelir insallah belki bugunluk bir sikintidir. Benim ki de cumartesi hic beslenmek istememisti ertesi gunu duzeldi

Canim bayramda zaten doktorluk bi ihtiyaç olursa mecbur acile götüreceksin poliklinik olmaz bayramda aciller açık sadece. En yakin hastanelere bak googledan aklinda olsun

Ekinde 2 kaka yapıyor canim bazen 3 oluyor ama genelde 2 oluyor. Dr 2 gün kaka yapmazsa ya da günde 5 defadan fazla yaparsa bakmak gerekir onun dışında normal demişti
Az demisken iste yani normal anlaminda canim yanlis anlasilacak tarzda yazmisimBenim ki de gunde 3 yapiyordu aslinda bakildiginda gayet normal ama isal sekliydi sikinti oldu. 2 gundur gunluk 2 ye dusurdu de yine sivik tabi.

İnşallah bir günlük bir şeydir canım. Bu gece uyurken vereceğim uykusunda da içmezse yarın sabahtan götürmeyi düşünüyorum ben de canım teşekkür ederim biraz içim rahatladı

Az demisken iste yani normal anlaminda canim yanlis anlasilacak tarzda yazmisimBenim ki de gunde 3 yapiyordu aslinda bakildiginda gayet normal ama isal sekliydi sikinti oldu. 2 gundur gunluk 2 ye dusurdu de yine sivik tabi.
He ben yanlış anlamışım Ekinin de bazen kakasi iki renk gibi oluyor sarı yeşil sanirim sindirimle alakali

Kızlar bide bu kankaların kulaklarını ne zaman deldirebiliriz
Ben o konuda cok kararsizim ya iyi mi olur kötü mü bilemedim. Kreşe falan başladıklarında küpe takamazlar çocuklar asılıp çekebilir. 6 aylikken de kendisi yapabilir bunu bilemedim acaba kendi istediginde mi deldirse diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…